Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Entertainment
Welkom op de pijler Entertainment. Op deze overzichtspagina vind je alles op het gebied van film, theater, boeken, tv, muziek en spelletjes. Kijk gezellig samen een tv-programma, deel wat je favoriete boek, film of serie is, praat over je favoriete persoonlijkheid is of vertel iedereen welk concert je te gek vond. [break]Bespreek alle ins en outs van de sterren. Kortom, hier kun je terecht voor alles dat met entertainment te maken heeft.Houd er wel rekening mee dat niet iedereen de nieuwste film al heeft gezien, het laatst verschenen boek al heeft gelezen of de hitserie van het moment online heeft bijgekeken. Spoilen wordt niet gewaardeerd; als je dat toch wil doen, geef dat dan even aan in de topictitel.

Welke film heb je het laatst gezien? deel 2

31-10-2014 10:31 1954 berichten
Link kopieren Quote
Hier het vervolg op welke film heb je voor het laatst gezien.Het vorige topic is hier terug te vinden: https://forum.viva.nl/foru ... /list_messages/162260/105Aanvulling moderatorteam:In overleg met de internetredactie kan ik jullie meedelen dat het plaatsen van een bericht waarin je het verloop of de uitslag van een film meedeelt (een spoiler dus) zonder dat daar expliciet om verzocht is in het desbetreffende topic, vanaf heden een sanctie volgens m

het bansysteem zonder voorafgaande waarschuwing tot gevolg kan hebben. Dit omvat tevens het plaatsen van een spoiler waarvan de inhoud naderhand door jouzelf gewijzigd is.Gelieve geplaatste spoilers middels een stafje te melden.
Link kopieren Quote
Black Swan vorige week op een suffe dinsdagavond
Link kopieren Quote
Ik heb van de week Love actually maar weer eens gezien. Die was op tv en ik zag laatst dat Rick van the Walking dead er in mee deed maar kon het me niet herinneren.
Link kopieren Quote
Gisteren naar Fury geweest. Best heftig, maar goed!
Link kopieren Quote
Gisteren: Friends with money.
Link kopieren Quote
Afgelopen maandag The Normal Heart
Link kopieren Quote
St. Vincent . Bill Murray is GEWELDIG !
Link kopieren Quote
Net Before sunset gezien en kijk nu meteen Before Midnight erachteraan. Had de eerste een paar weken geleden gezien.

Ik vind ze nogal praterig,beetje te eigenlijk ,maar wil wel zien wat er gebeurd met het stel.
Link kopieren Quote
De Wonderbroeders.Dochter was een avondje weg, ik wilde met Man een hapje eten en naar de film. Er draaide niks wat ons echt boeiend leek maar in combinatie met het eten heb je een kaartje voor 1 euro. Dus dat werden de Wonderbroeders. Niet spectaculair of verrassend, wel ontspannend en leuker dan verwacht. Een aanrader voor een relaxed tv avondje.
Link kopieren Quote
Saving mr. Banks

Mooie film! Dacht dat hij wat saai zou zijn, maar totaal niet! Tom Hanks speelt een geweldige Walt Disney en Emma Thompson zit ook heel goed in haar rol. Leuke film en mooi verhaal :) ook al hou ik totaal niet van Mary Poppins X-D
Link kopieren Quote
Die vond ik ook leuk DH!
Link kopieren Quote
Gisteren naar Interstellar geweest. One word: wow!!!
Link kopieren Quote
Gisteren hebben wij Chef gekeken,ik vond hem leuk.
Link kopieren Quote
"pak van mijn hart"- geen aanrader....slecht geacteerd en een beetje een waardeloos verhaal
never a failure, always a lesson
Link kopieren Quote
Had je iets anders verwacht dan? Volgens mij net als Alles is familie etc zwaar overschat.Ik heb vanmiddag Draft Day gekeken met Kevin Costner maar ik vond hem erg saai.
Link kopieren Quote
Safe Haven :)
live laugh love
Link kopieren Quote
The disappearance of Eleanor Rigby, him & her. Zijn twee films, mooi gedaan hoe de een een bepaalde gebeurtenis net iets anders herinnert dan de ander.

Wat ik jammer vond: het einde van Him was heel mooi, open eind waar je zelf van alles kon invullen. Her eindigt hetzelfde maar dan draait de camera nog 10 seconden langer door en dan is er nog maar een interpretatie mogelijk.
Link kopieren Quote
Ik heb al twee pogingen gedaan om divergent via popcorn bij mijn zus te kijken.

Zal ik ooit het einde zien?

Hopelijk deze maand.

Geen slechte film tot halverwege in ieder geval. :sarcastis
Link kopieren Quote
dolfje schreef op 08 november 2014 @ 22:45:

Had je iets anders verwacht dan? Volgens mij net als Alles is familie etc zwaar overschat..
nee,niet echt.. ;-)
never a failure, always a lesson
Link kopieren Quote
Oh gelukkig dan maar.

Van zulke films verwacht ik nooit echt veel bijzonders ,en soms vallen ze me mee maar meestal niet en vraag ik me altijd af waarom ik dan toch weer heb gekeken..
Link kopieren Quote
Net the philosophers gekeken.

Geen 5 euro waard, via kijk.nl

De filosofische vraag in de film vind ik achterhaald.

Wie heeft meer levensrecht en wie zal ervoor zorgen dat de mensheid niet uitsterft.

Kreeg die vraag al tijdens maatschappijleer, derde jaar.

Het doet me ook een beetje denken aan the cube..

Waarin de autist met de gave om priemgetallen te herkennen ontsnapt uit de cube gevuld met boobytraps. The cube is veel spannender dan the philosophers.
Link kopieren Quote
Interstellar. Wat is die film overrated zeg! Ik had er veel van verwacht, omdat hij een dikke 9 scoort op Imdb, maar ik vond het echt een tegenvaller (eerder een 5 dan een 9). Onrealistisch, langdradig en voorspelbaar.
Link kopieren Quote
Een heel oudje: Vertigo van Hitchcock. Sommige delen werken nog steeds, en dat voor een film van 50 jaar oud. De special effects en de slimme trucjes in het verhaal waren voor toen denk ik heel vernieuwend. Het verhaal is een regelrechte melodramatische draak, heel ongeloofwaardig ook. Maar alles bij elkaar toch nog een onderhoudende film voor zo'n oudje, al vind ik Rear Window wel veel beter.
Link kopieren Quote
Pak van mijn hart.

Vriendinnen wilde er graag heen dus ik ging maar mee, had er niet veel van verwacht maar is me echt meegevallen. Leuk voor een avondje op de bank en verstand op 0,00 ;).
You only live once, if you do it right: once is enough..
Link kopieren Quote
Beetje off-topic maar Leonardo di Caprio is vandaag 40 geworden. Ik dacht echt dat hij begin dertig was!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven