Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Eten
Welkom op de pijler Eten. Op deze overzichtspagina vind je alles op het gebied van eten en drinken, potten en pannen en alle andere keukengerei- en apparatuur. Wat voor gerechten je ook zoekt - de lekkerste gerechten, de goedkoopste gerechten, de makkelijkste gerechten, de snelste gerechten, de gezondste gerechten, gerechten uit welk land dan ook - allerlei recepten kan je op deze pijler vinden.

[break]

Wil je weten waar je het lekkerst uit eten kunt gaan in zowel Nederland als in het buitenland, hoe je van een vervelende knoflookgeur uit je mond komt na een dinertje? Heb je vragen over diners voor meerdere mensen of buffetten/bbq`s? Of wil je alleen delen met andere forummers wat je vandaag hebt gegeten? Dit alles kun je hier vinden en plaatsen!.Kom dus gezellig langs op de Eten pijler voor al je vragen, tips en adviezen.

kokosmelk bewaren

22-10-2012 18:14 5 berichten
Link kopieren Quote
Hoe lang kan ik kokosmelk bewaren? Heb hem volgens mij donderdag of vrijdag geopend en wat ik over had heb ik in n tupperware doosje in de koelkast gezet. Wil t eigenlijk woensdag gebruiken. Iemand een idee?
Link kopieren Quote
Proef even, als het niet zuur is, dan zou ik het invriezen (in bijv, een ijsblokjeshouder) en dan woensdag ontdooien.
Link kopieren Quote
Een open blik of pakje kan je maar een dag of 3 (in de koelkast) bewaren. 5 of 6 dagen zou ik te lang vinden, en na 3-4 dagen alsnog invriezen zou ik ook niet meer doen.
Link kopieren Quote
Wel even proeven, maar kan volgens mij makkelijk. Spul is hartstikke vet, dat bederft niet snel. Ik heb net een half blikje in eten gebruikt dat denk ik al 2 weken in de koelkast stond (met een folietje eroverheen)
Link kopieren Quote
Net kokosmelk in de pompoensoep gedaan, dat pakje staat al ruim anderhalve week open in mijn koelkast. Eerst geproefd: het smaakte nog goed, en in de soep ging het ook prima. Dus dat kan!
Wat eten we vanavond?

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven