Lijf & Lijn alle pijlers

Afvalchallenge 2017 - Deel 2

03-04-2017 20:00 2884 berichten
Nieuwe meeschrijvers welkom!

In dit topic vallen we op een gezellige en verantwoorde manier af. Als je mee wilt doen graag iedere maandag je gewicht doorgeven zodat ik het kan verwerken in de lijst.

Je gewicht graag dikgedrukt maken zodat het goed opvalt.

Naam Lengte Start Streef Huidig Week +/- Totaal
Hamaika 1,64m 86 67 72.8 +0.4 -13.2
Maureen 1.74m 75 67 75.9??? 0 +0.9
Polkadot 1.78m 96.1 75 88.3? -0.2 -7.8
Flyingdaydreams 1.77m 98 80 89.4? -0.5 -8.6
Sneeuwwitje80 1.80m 81.3 75 78.5? 0 -2.8
Strawberry 1.65 83 65 73.3??? -0.9 -9.7

Na meerdere weken niet reageren –> = uit de tabel – dit zodat het hier gewoon gezellig en actief blijft.

Uiteraard geldt dit niet als je je (tijdelijke) afwezigheid even laat weten!
anoniem_164584 wijzigde dit bericht op 11-06-2019 07:42
65.11% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hee Daev en Hamaika, hier precies zo’n week. Ik ben ook echt aan het balen van mezelf. Gisteren hebben we de jongens naar jongerenkamp gebracht en op de terugweg terrasje in Zwolle. Onze dochter was ook mee, ik was van plan een salade te kiezen maar het werd voor onze dochter pizzeria, heel lekker, maar......
Nu heb ik heerlijk recept voor kwark/fruittaart en alles al in huis, dus ga ik zo maken. Volgende week gaat onze dochter ook twee dagen uit logeren en dan hebben we, na heel lange tijd, even tijd met z’n tweeën, dus dat wordt weer uiteten. Voor mij hoort bij genieten ook lekker eten (bij wie niet haha) en ik vind dan dat ik t verdiend heb. De week erna gaan we onze oudste verhuizen en dan gaan we 2 weken op vakantie....dan gaat er vaak door me heen: ik begin daarna wel weer....niet goed dus! Net als jij Hamaika blijf ik hangen rond de 72, dat terwijl ik al even onder de 70 heb gezeten....... :mad:
Dat met die vriendschappen ken ik ook. Ik krijg dan vaak het gevoel dat ik die persoon toch niet helemaal goed kende, maar waarschijnlijk gewoon uit elkaar gegroeid, dat gebeurt helaas. En je leert in moeilijke tijden wie je echte vrienden zijn. Net als bij jou Hamaika, dat ze dan amper informeren is echt een duidelijk teken dat er eigenlijk geen goede vriendschap is. Nu met onze dochter heb ik heel veel steun gekregen maar ook een paar mensen waar ik niets of amper iets van gehoord heb. Voor mij is het dan duidelijk, ook op Social media ‘ontvolg’ ik ze. Klaar ermee. Energie steken in mensen die je positieve energie geven.
Ik ga zo lekker bakken en genieten van deze dag, morgen met knikkende knieën op de weegschaal....
Alle reacties Link kopieren
Sorry voor mijn afwezigheid, ik heb het echt vreselijk druk gehad. Ik ben nu eigenlijk ook aan het werk, maar moet wachten totdat iemand klaar is met iets, zodat ik ook weer verder kan. Dus ik reageer even snel.

@Mufasa: Hoe gaat het nu met je vader? Begrijpelijk dat je wel wat anders aan je hoofd hebt!

@Daev83: Je bent wel goed bezig met hardlopen, zeg! Met een dagje wandelen in de Efteling verbrand je natuurlijk ook flink wat calorieën, dus hopelijk valt het morgen mee.

@Hamaika: Jammer van de vriendschap, maar wel goed dat jullie het op zo'n volwassen manier hebben afgesloten.

@Maureen2-4 Lastig is dat inderdaad hoor, gezond blijven eten met zoveel leuke dingen. Ik vind ook altijd dat lekker eten daar gewoon bij hoort. Mij zou het in ieder geval nooit lukken om een salade te bestellen in de pizzeria, als ze het daar al zouden verkopen natuurlijk :)

Ik sluit me trouwens bij jullie aan. Hier gaat het ook slecht, vooral qua eten. Woensdagavond was ik met vrienden weg en hebben we bij de McDonald's gegeten. Vrijdagmiddag werd er ineens patat besteld op werk. Nee zeggen lukte me niet helemaal, maar ik heb het gelaten bij een snack en een paar patatjes. Brood weggegooid. De rest van de dag was vreselijk en toen heb ik 's avonds uit frustratie pasta besteld om mezelf te verwennen. En vanavond ga ik uit eten bij een all you can eat-restaurant met goedkope cocktails, dus dan weet je het wel..

Ondanks alles waarschijnlijk wel een min, want niet meer ongesteld. Ik zag van de week de 76 al verschijnen. Vanaf nu weer proberen om tussen de weegmomenten door niet op de weegschaal te gaan staan.
Alle reacties Link kopieren
Ik was gisteravond pas heel laat thuis van het uit eten gaan. De bediening was echt mega traag, dus we hebben tot 23.00 uur zitten eten. Daarna ben ik meteen naar bed gegaan en ik moest er nu alweer uit. Ik ben nog steeds misselijk/vol van het eten en alles was ook heel erg zout, dus mijn gewicht klopt waarschijnlijk nu helemaal niet. Anyway, gisteren woog ik 76.9 kilo (eerder in de week zelfs minder), dus dan geef ik liever dat even door. Als ik er nu op ga staan, schrik ik me waarschijnlijk een rolberoerte ;) En ik weet dat ik daardoor ook mijn motivatie verlies, dus dat laat ik liever even. Dus ik houd het maar even op 1,2 kilo eraf.
Hey meiden ik reageer straks uitgebreid want moet naar de fysio zo.

Maar zoals verwacht ben ik gelijk gebleven. 76.2 . Gezien de mislukte eetweek vind ik dat nog n hele prestatie.

Tot straks, dan reageer ik even op iedereen,
Alle reacties Link kopieren
Vandaag weegdag.

79 kilo

Zelfde als vorige week.
Deze week ga ik voor een min!!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen allemaal. Mijn gewicht van vanmorgen was 74,4 kg. Dat is vergeleken met vorige week +0,2, maar ik zag dat van vorige week mijn gewicht er nog niet bij stond, dus dan is het totaal in 2 weken +1,4 kg :|

Vanmorgen al wel lekker wezen (hard)lopen. Hopelijk wil het vanaf nu beter lukken met netjes eten.

Fijne zonnige maandag allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Whaaaa hardlopen en het is nu al zo heet!

Ik kan alleen s'avonds vandaag. maar lijkt me erg warm
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal!
Aurora netjes!! Slim om vandaag niet te wegen, over all goed bezig dus!!
Daev en Hamaika gelijk gebleven..op naar weer een min! En ja hardlopen moet ik ook niet aan denken zeg.......vanochtend om 7 uur de keuken 'grote beurt' gegeven, mijn man vroeg 'waar ben jij nou mee bezig??' maar nu kan ik rustig aan doen en vanochtend was t in de keuken nog heerlijk koel, is me goed bevallen, morgenochtend staat de badkamer op het programma ;-) hoop dat ik er ook wat calorieën mee verbruik haha
Suikerbroodje, dus een klein plusje alleen lijkt ie groter, maar niet op letten!! Superknap van het hardlopen!!! Succes deze week!

Hier 71,1 dus -0,2, een klein minnetje waar ik erg blij mee ben gezien de heerlijke cheesecake die ik gisteren gebakken had, en er staan nog 2 stukjes in de koelkast........
Morgenavond eten bij vrienden, woensdag uiteten....maar tussendoor ga ik echt opletten. Als ik vandaag weinig eet trakteer ik mezelf vanavond op een stukje taart, maar daar moet wel een gezond dagje tegenover staan, dus net fruit op met groene thee. Eigenlijk heel lekker met dit weer. Houden jullie van dit weer? Als ik zeg dat ik wel uitkijk naar de herfst kijkt iedereen me raar aan, maar ik vind het heerlijk met kaarsjes, haard aan en een frisse wandeling in het bos. Zucht.....nog niet aan de orde dus probeer wel te genieten van de zon (schaduw) met vanavond een lekkere salade denk ik.
Succes allemaal!!
Hey ladies,


Nou, mijn weegschaal gaf vanmorgen aan wat ik al had gedacht... Namelijk dat ik teveel heb gesnackt/gesnaait en los heb gelaten...
Mijn weegschaal gaf aan 91,2 kg. Dus 1kg erbij :-(

Een combinatie van genieten (dagje uit gisteren, wat overigens echt heeeeel veel energie heeft gekost :-( ik moet echt meer gaan doseren...), mezelf zielig vinden, teveel over grenzen zijn gegaan dus geen energie meer hebben voor koken en dus maar friet met de mannen eten...

Ik heb ook nog niet echt de puf gehad om te bakken... Ik wil dat gaan "inroosteren". Dan bedenk ik me niet, oh ja, vanavond heb ik dat nodig voor t eten, maar is het eigenlijk al teveel om te doen. Als ik het dan van te voren in plan wanneer ik het rustiger heb, dan moet dat beter uitkomen hoop ik.

Eerst meer even reageren:
@ Hamaika, jeetje zeg. Je hebt weer veel meegemaakt...
Maar wat goed zeg dat je die keuze hebt kunnen maken wbt die vriendschap... Heel moeilijk lijkt me dat, en dan inderdaad ook, hoe zou hij gaan reageren. Wat fijn ook dat hij het zo goed oppakte. Top van je!

Hoe was je pokeravondje trouwens? Ik heb het weleens gedaan en vond het echt heel leuk!
Netjes zeg, gelijk gebleven! Dat doe je beter dan ik...


@Daev, lekker de Efteling! Ik hoop dat we daar misschien volgend jaar weer eens heen kunnen :-) Je hebt het er in ieder geval leuk gehad! Dat is ook belangrijk!
Je bent gelijk gebleven zie ik, top toch met al je "verkeerde" keuzes bij de Efteling :-)


@Maureen, wat een weekje zeg. Jongens dus lekker op kamp. Maar misschien ook wel lastig voor je?
Hoe is je fruittaart geworden? Welk fruit zit erin?
En dan binnenkort je oudste verhuizen natuurlijk. Is dat nieuws al "geland"?


@Aurorus, 1,2 kg is mooi! En dan volgende week maandag gewoon weer wegen :-)


@ Suikerbroodje, hè balen... Heb je enig idee waar het door komt? Is het te verklaren of komt het "uit het niets"?

Hier was het dus een roerig weekje...
Maandag had ik dus al 2x therapie gehad die erin hebben gehakt.
Dinsdag was ik naar het werk geweest, waar ik toch weer langer was geweest dan ik gepland had. Bijna 3 uur ipv 2... :facepalm: En toen ik naar huis reed een megahoofdpijn... Ik was ook helemaal op.
's Avonds ben ik toen nog wel naar de Zumba gegaan... Uiteindelijk was dat toch wel fijn.
Woensdagavond wilde zoon logeren bij opa en oma, dus hem daarheen gebracht en ik ben 's avonds op de koffie gegaan bij iemand. Kreeg ik, toen ik daar was, een telefoontje van mijn man. Zoon had gebeld dat hij bij oma per ongeluk de ritalin voor de gehele volgende dag had genomen ipv zijn melatonine voor de nacht...
Meteen aan de lijn gehangen met de hap wat we moesten doen...
Gelukkig bleek het, nadat ze met meerdere specialisten en het gifcentrum contact had gehad, mee te vallen. Wel moesten we hem 's nachts en de volgende dag in de gaten houden of het zou veranderen. Dus zoon weer opgehaald met man samen. (ik was erg boos op schoonmoeder en man ging dus mee om het aan te kaarten, ook hij was boos.)
Kort gesproken en vervolgens afgesproken dat alleen opa nog de medicatie mag regelen als zoon daar is. Oma kan dat gewoon niet meer...
Maar goed, daarvan was ik nog wel een dag goed van slag...

Gisteren zijn we bij een soort kasteeldag geweest, met ridders en zo. En zoon, en ook man, vonden het enorm interessant. Iedereen dus erg leuk gehad en als afsluiting naar de mac. Maar goed, dan kan ik niet een verantwoorde keuze als een salade doen... :facepalm: Dan moet het weer ongezond...

We kregen gisteren trouwens ook echt een mega-geweldig-lief-ontroerend telefoontje van schoonvader!!!
Zijn gingen gisterenmiddag op vakantie naar het zuiden, met hun andere zoon en diens kids.
Wij kunnen het financieel helaas niet opbrengen om op vakantie te gaan. Schoonvader belde dus gisterenmorgen en vroeg of wij nog naar vakanties hadden gekeken. Ik vertelde dat we er toch nog wel naar hadden gekeken, maar dat het echt te duur was.
Hij vertelde dat hij dat sneu vond voor zoon, dat neefjes en nichtje wel 2x gingen (1x met vader en 1x met moeder) en dan zoon/wij helemaal niet. Dus hij vertelde dat hij een bepaald bedrag (echt enorm, 3 nullen!!!) op onze rekening zou storten zodat we naar een center parcs oid zouden kunnen gaan :-o o_o :rose: :-O$

Echt, ik kwam meteen niet uit mijn woorden en moest de telefoon aan mijn man geven. Ik vind dit zoooo enorm lief van ze! Ik mopper graag, maar hieruit blijkt echt dat het hart op de goede plek zit! *ik ben er nog steeds van ondersteboven...
Echt geweldig lief!

Ik ga vandaag kijken naar een leuke last minute in een landal of cp. Hopelijk kunnen we dan over 2/3 weken een weekje weg.


Oh, en ik ga toch proberen wat strenger voor mijzelf te zijn deze week. Ik wil juist onder de 90 komen, volgende week...
Fijne dag allemaal!
Daev83 zoals we al hadden verwacht dus allebei gelijk gebleven.... Nou ja kop op en door.... We weten alletwee waar het door komt gelukkig. En nu weer :whip:

Ja blijft kut van die vriendschappen. Maar hier gelukkig ook nog voldoende echt goede, fijne mensen om mij heen. Dus dat maakt afscheid van wat niet meer werkt ook makkelijker. Fijn dat dat bij jou ook zo is. Ik moest lachen om dat 'het weekend begint niet al op donderdag'. Hier wel want vrijdags vrij maar ik zou mentaal ook beter vrijdagavond aanhouden haha.

Maureen dus net zo een week. Maar toch n minnetje. Goed gedaan hoor! Wel lekker dat je binnenkort ook even met zijn tweetjes samen bent, even zo tussen alle stress in.

Precies dat, op de moeilijke momenten merk je op wie ja kan rekenen en op wie niet en dat is soms verrassend he? Bij mij ook 2 vrij nieuwe vriendinnen die er dan wel zijn en iemand die ik al 10 jaar kende dus helemaal niet. Ik heb die mensen ok uit mijn leven geschrapt om dezelfde reden. Ze vreten energie en je kan beter energiegevers om je heen hebben.

Slim die grote beurt vroeg ja, dan is het nog redelijk koel. En ja huishouden telt wel mee hoor. Netjes ook dat minnetje. Ik vind dit weer op zich wel heerlijk maar n fikse frisse regenbui zou ook wel weer ff lekker zijn.

Aurorus dus ook al n slechte week gehad. Wat absurd zeg dat die bediening zo langzaam ging. Zo laat nog is wel echt zwaar K ja. Slim dat je even dat van gisteren aanhoudt want dat diner zo laat en zo zout zal inderdaad wel vertekenen.

Suikerbroodje jij dus ook bij de :whip: club deze week..... We gaan door hoor meis! Gelukkig weten we ook dat we het kunnen maar ja discipline is en blijft n ding ook hier.

Polkadot wat K je gewicht... :hug:
pokeravondje was leuk, ben zelfs nog tweede geworden haha. En ik had dat nog nooit gespeeld. Barbecue gisteravond was ook erg leuk en gezellig. had het ook even nodig want heb n emotioneel moeilijk weekend gehad zelf. Dus de afleiding was wel ff fijn.

Wat n verhaal zeg van die medicijnen van je zoon.... Pfoe..... dat werkt alletwee heel anders ja. Goed omdat voortaan dan aan zijn opa over te laten.

Maar wat MEGA LIEF EN SUPER ONTROEREND van je schoonvader, dat jullie nu toch alsnog op vakantie kunnen. Wow zeg, dat is echt heel erg fijn. En je verdient het ook helemaal. echt superlief!!!

Hier was alles op zich ok het begin van het weekend. Vrijdag dus dat pokeravondje, was echt supergezellig. Zaterdag overdag ook ok. maar gisteren echt n kutdag gehad.

Mijn ex en ik hadden het toch respectvol en volwassen afgesloten in april? Zaterdagavond hadden zij een zeer belangrijk optreden dus ik denk 'ik stuur hem een kort appje (we waren immers OK met elkaar en ik wist hoe belangrijk dat concert voor hem is) . Ik had daar alleen in gezet: 'heel veel plezier vanavond en veel succes'.

Kijk ik gisterochtend op mijn telefoon, zie ik een appje terug van hem waar allene in stond 'bedankt nog dat je mij hebt laten stikken met onze website. Vergeet mij maar. Vaarwel'.

echt, dit raakte me dus helaas veel meer als ik gehoopt had...... Ik was er gewoon helemaal door van streek en heb echt hysterisch zitten janken...... Niet eens zo zeer om die woorden (de gevolgen van zijn gedrag zullen er wel hebben in gehakt) maar wel omdat het nu alsnog niet respectvol is afgesloten.

Ik weet ik zou moeten denken 'stik er in' maar mijn gevoel is niet zo makkelijk uit te schakelen helaas en het is zo hard dat degene van wie ik zoveel hield zo tegen mij deed, dat maakt zo duidelijk dat er helemaal niks meer is en dat doet pijn....
Juul, Sasky, komen jullie nog terug?
Alle reacties Link kopieren
Ach Hamaika. Wat balen zo met je ex. :hug:

Polkadot, wat lief van je schoonvader! Ik hoop dat jullie een leuke vakantie zullen hebben!

Ik ben vanmorgen al om half 7 op pad gegaan om te hardlopen, toen was het nog wel te doen. Ik heb 6,5 km gedaan en nog wat kilometers gewandeld. Moest ik dus wel later in huis aan de slag. ;-) Maar alles niet te snel, hoor, vandaag. Rustig aan met deze warmte. Ik hoop morgen weer vroeg wakker te zijn zodat ik dan ook een rondje rennen kan. Later op de dag lijkt me niet gezond zolang het zo warm is.
Alle reacties Link kopieren
:hello: :hello: hoi dames, ik kom even zwaaien. Ik was op vakantie en had even geen zin in forummen.
Ik durfde vanochtend ook niet op de weegschaal te gaan staan, de vakantie viel op zich mee, maar daarna nog een paar dagen naar mijn schoonouders, en daar eet ik altijd veel te veel.
Bovendien heb ik weer een verkoudheid te pakken. Ik hoop dat deze niet weer ontaard in 2 weken ziek zijn. Voorlopig lijkt het te gaan...

Ik kom later op jullie allemaal terug - even de puf niet. Maar ik ben er dus nog wel :-D.
zet hem op he ladies!!
I could go into detail...but I won't.
Alle reacties Link kopieren
Hamaika: ik heb geleerd om geen energie meer te steken in mensen die mij negatieve energie geven of energie van je opslurpen.
Ik wil alleen nog positieve, opgewekte, niet arrogante en niet egoïstische mensen om me heen. (Ze zijn bijna uitgestorven)
Ja balen gelijk gebleven..maar ja gelukkig geen plus. Deze week gaan we er echt voor hè :high5: ..

Polkadot heftig hoor die therapieën, dat slokt wel energie op..ik ga ook in therapie vanaf augustus.Hopelijk voor jou ook een min volgende week !!

Auores: super resultaat na een mindere eet week!!

Suikerbrood: whaaaa super knap hardlopen met deze hitte..ik wilde eigenlijk vanavond maar ik denk dat ik niet er morgenavond van maak, in de hoop dat het dan iets minder warm is . smorgens gaat nu niet ivm de schoolvakantie van de kinderen en geen oppas.
Alle reacties Link kopieren
Marleen: wat goed ondanks de zorgen van afgelopen tijd toch nog een min!
En wat slim smorgens vroeg huishouden!
Ik was vanmorgen lui, maar had beter wat kunnen doen wat ben werkelijk waar niet vooruit te branden met deze hitte.
Alle reacties Link kopieren
Sorry dat ik er deze week weer niet was. De diagnose van mijn vader is niet goed, waarschijnlijk zijn er verschillende tumoren. Dit wordt nu verder onderzocht.
Ik loop nu echt heel erg over me werk, therapie en alle zorgen die hierbij komen.
Met het eten gaat het wonder boven wonder nog zo slecht niet. Ik was vanochtend 80,4 en deze weel -0.9.

Jammer Suikerbroodje, gewoon door blijven zetten, en dan lukt het je zeker!

Polkadot: wat voor therapie volg je als je dat wil zeggen? Ik volg ook therapie en vind het vaak ontzettend zwaar. En heb daarna heel veel moeite om niet met een emmer Ben&Jerry onder een deken te kruipen.
Fijn dat je toch nog even op vakantie kunt

Ik heb nog niet iedereen bijgelezen, dat ga ik zeker nog doen! Maar ik duik nu lekker mijn bed in.
Hakuna matata!
Alle reacties Link kopieren
Goedenavond! Vanmorgen 84,4. Dat is -1,1 Lijkt een mooi resultaat maar het is nog steeds meer dan waar ik mee begon o_o dus nog maar ff door gaan zetten :whip: begin is er! Vandaag goede dag gehad (rond de 1400 kcal). En op de terugweg van mijn werk ruim 30 km gefietst :sun: dus dat is weer lekker voor de verbranding!

@suikerbroodje: goed bezig met dat hardlopen! Daar moet ik dan weer aan denken met dit weer ;)

@Mufasa: wat een naar nieuws zeg...heel veel sterkte toegewenst. :hug:

@hamaika: wat een :swear: zeg. Allemensen! echt waarom moeten mensen nu zo doen? Snap dat het je raakt hoor, maar hier moet je echt boven staan@ :nooo:
Alle reacties Link kopieren
Mufasa :hug: wat naar!! Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jou en je familie.

Zwaantje: mooi resultaat deze week zeg!
Suikerbroodje dank je wel. Ja ik heb er goed de pest over in. Het verandert verder niks aan de situatie maar wel dat het nu alsnog niet volwassen is afgesloten en dat doet me echt pijn en verdriet.

Wat goed dat je toch bent gaan hardlopen, je beweging heb je wel gehaald lees ik! Succes weer vanochtend!

Sasky welkom terug! :hello: . Hopelijk heb je een hele fijne vakantie gehad. Niet weer ziek worden hoor meis. Ben heel benieuwd maandag ook bij jou hoe het er voor staat.

Daev83 dat is de enige manier ja: afscheid nemen van dat soort mensen. Jij pakt het dus hetzelfde aan, dat is goed. Mensen moeten je energie geven, niet weglekken.
We gaan er echt weer voor ja deze week. We can do it! :high5:

Mufasa netjes zeg! Goed gedaan, nu bijna onder de 80 ook. Ik weet nog hoe geweldig dat toen voelde.
Maar wat ontzettend heftig en naar van je vader. :redrose: Heel veel sterkte daarbij. Knap dat je ondanks al deze dingen toch zo goed resultaat hebt.

Zwaantje keurig zeg! Jawel je zit er nog wel steeds boven maar als dit doorzet kom je er ook redelijk snel weer onder. 30 km gefietst, echt goed zeg met die hitte.

En nou precies dat, waarom maanden na dato nog n trap na geven. Het was al lang klaar. over die site had ik het vorig jaar mei al met die manager gehad. Die heeft nooit meer geantwoord. Tja, en als mijn ex dan het contact verbreekt dan stop ik logischerwijs ook daarmee. Hij kan beter boos op zichzelf zijn dan op mij. Maar goed, zoals ik al schreef bij Suikerbroodje: het verandert niks aan de situatie maar wel aan mijn beleving van de afsluiting en dat is pijnlijk. Ik vond het al knap dat ik niet terug gereageerd heb al moest ik op mijn handen zitten, Maar mij valt niks kwalijk te nemen dus ging me niet verlagen.

Hier gisteren keurige dag geweest qua eten, water drinken en sporten. Op een boottocht na zaterdag heb ik deze week ook niks staan aan eet-gerelateerde uitjes dus hopelijk volgende week weer onder die helse 76. Ik doe mijn best!
Alle reacties Link kopieren
Mufasa, wat een slecht nieuws. Heel veel sterkte! :hug:
Mufasa, jeetje, wat een slecht nieuws! heel veel sterkte...

Ik volg momenteel in groepsverband schematherapie en daarnaast 1x per 2 weken individuele therapie. Aankomende week sluit ik daarnaast een periode van een maandje thuistherapie af, dan moet dat overgaan naar het buurtteam.
Verder zal mijn man hopelijk ook binnenkort een traject ingaan.

Het is zeker zwaar, en ik kom na mijn groepstherapie, die is 's avonds, altijd langs 2 Mc Donalds filialen en ik moet me inhouden om niet inderdaad een mcflurry te halen...
Ook na de individuele gesprekken heb ik dat vaak...

Maar als ik wil afvallen moet ik dat echt niet steeds doen... En moet ik meer aanspraak maken op streng zijn voor mijzelf en mijn motivatie om slanker te zijn sterker maken...
Nou hier gaat het weer beter gelukkig deze paar dagen. Allebei de dagen gesport en zowaar genoeg water gedronken en niet gezondigd. Volhouden dus, dan komt er maandag wel weer eens een min.

Volgende week vrijdag, de 27e wordt wel n zondig dag. Met n sloep varen door de Amsterdamse grachten. Lijkt me echt superleuk een keer.

Succes allemaal weer! Haha begin nu zelfs te merken dat mijn onderbroeken van mijn kont zakken haha.
Alle reacties Link kopieren
Hier gaat ook goed!
Twee keurige dagen gehad .
Vanmorgen woog ik opeens 78 :).
Vandaag kinderfeestje van mijn zoontje en beetje gezondigd... Broodje kroket op en een dun plakje cake..
De rest van de week dus niet meer zondigen.
Alle reacties Link kopieren
@Mufasa, wat een naar nieuws, heel veel sterkte! :hug:

Hier gaat het ook weer goed. Grappig, we zitten wel lekker op één lijn de hele tijd, haha. Vanaf maandag weer gezond aan het eten en gisteren 6 kilometer hardgelopen in 36 minuten. Helaas is het zwembad waarin ik elke week baantjes trek tot het einde van de zomer gesloten (wat een logica), dus daar moet ik nog even een andere oplossing voor bedenken. Baal daar ook best wel van.

Ik ga vrijdag overigens een dagje shoppen. Hoe doen jullie dat met kleding kopen? Aan de ene kant heb ik zin om flink te shoppen, aan de andere kant vind ik het zonde om nu dingen te kopen. Er vanuit gaande dat ik nog minimaal 7 kilo afval (ik weet nog niet zeker of mijn streefgewicht 70 kilo blijft, of dat ik uiteindelijk terug wil naar 65 kilo), ben ik bang dat alles wat ik nu koop straks weer te groot is. Shirtjes of misschien een jurkje kopen durf ik nog wel aan, maar ik heb eigenlijk een paar broeken nodig. Ik heb er op dit moment 4 (wat sowieso al weinig is), maar die zakken allemaal af. Maar als ik nu nieuwe broeken koop, zijn die wellicht over 2 maanden ook alweer te groot. Dat vind ik dan een beetje zonde van mijn geld..
Daev83 en Aurorus netjes ook! Hier was het vandaag 76 rond dus ook weer iets er af. Nu doorzetten!

Aurorus wat bizar ja, een zwembad dicht in de zomer...
Ik zit met hetzelfde als jij qua kleding. De kleding die ik draag is vrij prijzig dus vind het jammer om dingen te kopen nu die over 2 maanden niet meer passen.

Hoe ik het nu doe is dat ik voor de zomer goedkope dingen shop bij de Primark hier en dat soort winkels. Dan kosten jurkjes een euro of 10 en ze hebben nog best veel leuke dingen (had altijd het idee van wat een kutwinkel maar valt best mee). Als ik dan hopelijk aan het eind van dit jaar op mijn streef zit koop ik weer normale kleding in hopelijk maat M en gaan deze goedkope dingen in een kledingcontainer naar het Leger des Heils. Zo geef ik niet te veel uit aan kleding die ik maar tijdelijk pas en loop ik niet dat risico met mijn favoriete kleding.

Wat ik wel lastig vind is dat een aantal favoriete kledingstukken die ik al jaren heb nu echt niet meer passen dus hopelijk hebben ze die nog in kleinere maat aan het eind van het jaar, Mijn smaak is behoorlijk alternatief en ik shop altijd bij 4 vaste winkels en bij eentje in Haarlem. Hopen maar.

Haha deze week merkte ik dat ook mijn onderbroeken van mijn gat beginnen te zakken hahahaha.

Als ik tot het eind van het jaar voldoende discipline heb en elke week rond de 0,5 kilo afval zou ik op 31 december precies op mijn streef moeten zijn. Deze week loopt tot zover prima dus volhouden. :whip:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven