Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Mode & Beauty alle pijlers

Tanden Bleken!!

06-11-2008 11:28 18 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo wil iemand mij helpen aan een goed en vooral proffesioneel bedrijf? Ik wil heel graag mijn tanden laten bleken, maar ik hoor vaak dat die goedkope methoden heel slecht zijn, en dat een laag percentage peroxide wel heel belangrijk is?? Weet iemand een adres met goede ervaringen? alvast bedankt!groetjes Chantal
Alle reacties Link kopieren
Mijn tandarts doet het zelf. Ik heb hem een keer gevraagd maar hij raadde het me af, aangezien het je glazuur aantast en je tanden er dus niet sterker op worden. Mijn advies is dus: vraag het eerst even na bij je tandarts.Hommeltje
Alle reacties Link kopieren
ik ben in utrecht geweest bij de white smile company. Moest er wel even voor rijden, maar de kosten zijn euro 149,00 en bij mijn tandarts ruim 300 ! Mijn tandarts gebruikte precies dezelfde methode, dus kon ik er vanuit gaan dat het veilig is.Mijn angst nog gevoeligere tanden te krijgen was gelukkig ongegrond. Dus wat mij betreft een aanrader.
Alle reacties Link kopieren
Nou heb ik van de week een item gezien op tv op ned 2. Ging de reporter bij verschillende bedrijven langs. Het is een lastig parket dat bleekgebeuren. Ik houd het maar gewoon bij mijn natuurlijk kleur.
Ruil hem in voor een ED! Veilig en warm. Dat is wat je nodig hebt!
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor de snelle reacties, ja ik heb zelf ook al wel op internet gezocht maar vind het best moeilijk. De website van www.wit.nl zag er wel heel proffesioneel uit en komt op mij ook wel veel beter over dan al die andere. Heeft iemand ervaringen met dit bedrijf???
Alle reacties Link kopieren
luca schreef op 06 november 2008 @ 11:32:

ik ben in utrecht geweest bij de white smile company. Moest er wel even voor rijden, maar de kosten zijn euro 149,00 en bij mijn tandarts ruim 300 ! Mijn tandarts gebruikte precies dezelfde methode, dus kon ik er vanuit gaan dat het veilig is.Mijn angst nog gevoeligere tanden te krijgen was gelukkig ongegrond. Dus wat mij betreft een aanrader.
Welke methode gebruiken ze daar dan?
Alle reacties Link kopieren
Onze whitening-behandeling wordt alleen uitgevoerd door tandcosmetisch-specialisten met een tandheelkundige achtergrond en jarenlange ervaring met het bleken van tanden. Waardoor wij een 100% veilige behandeling kunnen garanderen.De behandeling wordt als volgt uitgevoerd:-Vooraf dient men een intakeformulier in te vullen waarin een aantal vragen worden gesteld om met name uw consumptiegedrag en de invloed daarvan op de kleur van uw tanden, in te schatten.

-Dan wordt het gebit uitgebreid onderzocht op gaatjes, kronen, vullingen en facings. En wordt een zo goed mogelijke inschatting gemaakt van het verwachte resultaat.

-Als men begint met de behandeling worden eerst de lippen ingesmeerd met een beschermende gel.

-Dan krijgt men een bitje in de mond om de tanden vrij te houden van de lippen.

-Het tandvlees wordt helemaal drooggeblazen

-Op het tandvlees wordt, precies om de tanden heen, een vloeibaar beschermlaagje aangebracht, die met een lamp wordt uitgehard. Dit is een soort kunsthars.

-De tanden worden voorbehandeld om de whitening-gel beter in te laten werken, voor een nog beter resultaat.

-De whitening-gel wordt op de tanden aangebracht en met een kwastje verdeeld.

-Dan komt de plasmalamp 4 x 15 minuten op de tanden te staan. Tussendoor wordt de gel opgeborsteld of nieuwe whitening-gel aangebracht. In de tussentijd kan men lekker ontspannen televisie of eventueel een dvd kijken.

-Na 4 x 15 minuten worden de gel en het beschermlaagje op het tandvlees verwijderd en wordt het bitje uit de mond gehaald.

-Nog even goed spoelen en de tanden poetsen en u kunt direct het resultaat in de spiegel bekijken.Normaal gesproken volstaat 1 behandeling.

Het is de Rembrandtmethode (van die tandpasta, is weer een onderneming van Oral b)voor meer info kun je ook op hun site kijken.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend is (bijna) tandarts. Ik wil ook mijn tanden bleken maar het mag niet van hem :-( Schijnt echt niet goed te zijn. Sja, hij zal er wel verstand van hebben, dus ik doe het maar niet.
Alle reacties Link kopieren
BEL je verzekering en vraag of tanden bleken bij je tandarts onder de verzekering valt!! Dan moet je vragen of de nummers (weet niet meer welke!) dacht E00 E97 en nog een E nummer. De verzekering weet wel welke je bedoelt!

Bij mijn verzekering werd het vergoed

Dan krijg/ maakt je een bitje bij de tandarts en kan je thuis zelf bleken! werkt super! En als je dus mazzel hebt gratis, en kan je ze zo wit maken als je zelf wilt!
Alle reacties Link kopieren
Hoi Chantal,Ik ben toevallig bij WIT geweest. Ik heb voor hun gekozen omdat andere bleek centra vaak vaag zijn over het peroxide percentage en de gebruikte methode. Je ziet dit op de meeste websites niet terug. Op www.wit.nl kun je lezen dat er met een gel van 15% gebleekt m.b.v. de BriteSmile methode (www.britesmile.nl). Je betaald wel iets meer maar daarmee is je veiligheid gegarandeert. En ik heb spier witte tandjus en het deed bij hun geen pijn! :-DVondt het ook wel een leuk idee dat ik mosschien op de stoel van Katja Schuurman heb gezeten..hahahaGroetjus
Alle reacties Link kopieren
Het gevaar in tanden bleken zit in de hoeveelheid peroxide die gebruikt wordt.En als je ze eenmaal een keer gebleekt hebt worden ze daarna gauwer geliger dan voordien.Het bleek gebeuren is toch een aanslag voor je gebit.Het verbaasde me laatst met de tv uitzending dat er gewoon in achterkamertjes

(nagelstudio) gebleekt kon worden.Zonder eigenlijk af te vragen of het gebit er geschikt voor is.
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle tip's er zitten zeer bruikbare tussen! en xistence vind het ook wel een leuk idee om op dezelfde stoel als 1 van de bekende mensen te zitten, denk ook dat hun het alleen ergens laten doen waar het echt goed geregeld is allemaal en vooral veilig is voor mij gebit. dus dat geeft mij al een vertrouwd gevoel....Hoop binnenkort met witte tanden te lopen!!
Alle reacties Link kopieren
Mijn zwager is tandarts, en die raadt het ZEER BESLIST af!!!!

Tanden worden WEL gevoeliger en nadien nog grauwer/geler dan voorheen. Hij zal het wel weten neem ik aan.
Alle reacties Link kopieren
Mijn tandarts raadt het eigenlijk iedereen af, ok als je van die mensen hebt die het PERSE willen dan doet hij het wel. Maar wel met de fikse waarschuwing erbij dat het

1 heel slecht voor je tanden is, lange termijn effecten van bleken zijn nog niet bekend (bleken is voor de wetenschap nog vrij nieuw...dus of je tanden na 30 jaar helemaal verrot zijn kunnen ze nog niet zeggen)2 ze worden ook weer sneller "geel" dan voorheen..en regelmatig nog erger geel dan dat ze ooit waren, kortom je moet de behandeling om de zoveel tijd herhalen..met daardoor nog meer permanente onomkeerbaar schade.nee mijn tandarts raadt het echt absoluut af
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook bij The White Smile Company geweest! en ben nog steed heel erg tevreden, kan ze oprecht aanbevelen. Zij hebben er verstand van, dus zit je met een vraag bel ze gewoon ff op.Ten eerste waren zij niet zo duur en ze konden me heel goed informeren. Was ook bang gemaakt door mijn tandarts maarja bloed kruipt... dus ik ben toch zelf gaan zoeken en ben uiteindelijke gewoon gegaan!Heb een beugel gehad dus het is ook meteen een leuke traktatie na 1,5 jaar lelijke tanden met slotjes erop gehad te hebben,

ben ik nu eindelijke weer blij met m'n rechte witte tandjes. En m'n vriend stuur ik binnenkort ook zeer zeker even langs!Groeten Terrence
Alle reacties Link kopieren
Ik ben in mei bij pearly white almere geweest .

Mijn tanden zien er nog steeds hartstikke mooi uit.

Ik had er over gelezen hier op het forum en de meeste reacties waren positief vooral over almere.

Ik woon zelf in friesland maar ben toch maar naar almere gegaan .

Ik had ook eerst met mijn tandarts overlegd hij vond het een prima methode .groetjes alice
Alle reacties Link kopieren
De Wit is wel erg duur hoor. 389,- (als je online boekt, anders 425)

Pearly white is een stuk goedkoper (129,-) en het komt op hetzelfde neer.
Alle reacties Link kopieren
Aliciceb.. ze hebben 11 vestigingen. Zat er niks bij je in de buurt? Ik zag ook Groningen en Drachten erbij staan.. Misschien voor de volgende keer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven