wrsch onmogelijk, maar last minute vakantietips?

14-07-2010 08:45 72 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik baal enorm , ben al 10 jaar niet op vakantie geweest.

Wel inmiddels drie kinderen gekregen (die dus ook nog nooit op vakantie zijn geweest) Dit in combi met een ernstige ziekte die van ons hele gezin veel gevraagd heeft zijn wij ZO enorm toe aan vakantie. (dit klinkt bijna als een zielige aandachtstrekker, dat bedoel ik niet zo, maar eerlijk gezegd gunde ik het m'n gezin en ook mezelf enorm na 5 jaar chornische stress op ons dak)

Niet ver, niet duur, gewoon er even tussenuit...

Een paar jaar geleden heeft m'n broer gezegd dat wij hiervoor ten alle tijde zijn caravan mochten lenen. Dit heb ik natuurlijk goed onthouden aangezien dat een manier is om er betaalbaar tussenuit te gaan.

Eindelijk, eindelijk was er weer wat energie en een beetje geld over om te gaan.

Dus ik vraag aan mijn broer of het aanbod nog geld (ervan uitgaand dat dit geen probleem is)

Ik was alleen 'even vergeten' dat meneer inmiddels getrouwd is met een kenau die geen 'vreemden' in de sleurhut duld...

En hij kiest haar kant, aangezien hij hier niet tegenin durft te gaan.

Nu vallen waarschijnlijk onze vakantieplannen in het water, en dat doet zeer! (klinkt overdreven, maar zo voelt het echt)

mijn ouders die het totaal niet begrijpen maar geen ruzie in de familie willen (lees, bang zijn voor de kenau) hebben nu aangeboden dat wij een huisje oid mogen uitzoeken waarvan zij dan de helft willen meebetalen.

Super lief natuurlijk, maar mijn eerste idee is dat ik dit niet wil...(waarom moeten mijn ouders meebetalen aan m'n vakantie?? Dat druist geheel tegen mijn principes)

Maar na een paar nachtje slapen wil ik toch kijken of er nog wat mogelijk is. Dit vooral voor mijn kinderen, waarvan ik weet dat die zullen genieten en opknappen van een vakantie (en eens niet de enige zijn die na de zomervakantie alleen maar kunnen luisteren naar spannende verhalen van klasgenootjes)

Ze hoeven niet nog meer het slachtoffer te worden van mijn situatie, vandaar dat ik mij er maar overheen zet (en ze in m'n gedachten over een paar jaar terug betaal )Met de caravan waren wij van plan om net over de grens Duitsland/Belgie (om eens 'echt' naar het buitenland te gaan) te proberen, wij houden van natuur/kindgerichte campings met geen/weinig animatie.

Deze kan je vaak op de bonnefooi wel opzoeken. Maar met een huisje wordt dat een stuk minder...

Een klein google onderzoek later geeft mij weinig hoop..

Alles zit logischerwijs vol...'(we zitten ook nog eens vast aan de bouwvak...)

Het maakt ons inmiddels al niet meer uit of er veel animatie is of niet, er is gewoon geen keuze meer

En de prijzen zijn exorbitant (en dat durven ze nog last minute te noemen ook )

Maar misschien zoek ik wel verkeerd?

Weet iemand van jullie een handige link voor last minute huisjes/ingerichte tenten?

Of ander tips waar ik glad overheen gekeken heb?

Alvast enorm bedankt!
Alle reacties Link kopieren
Het betre boerenbed is idd leuk, maar wel schreeuwend duur, dus dat gaat 'm niet worden.
Ik denk dat het qua prijs niet veel scheelt met andere kant en klare tenten?

Geen idee eigenlijk, kom nooit op die entertainmentellende
Alle reacties Link kopieren
Ik zal vast mosterd zijn maar op het nieuws zag ik dat er superaanbiedingen zijn naar griekenland, wat in totaal misschien wel goedkoper kan uitvallen dan een huisje.
Alle reacties Link kopieren
quote:ikbenikenbenertrotsop schreef op 14 juli 2010 @ 09:17:

Ik weet niet waar je woont maar ik woon zelf in Rotterdam. Wij hebben werkelijk alles voor een ideale kampeervakantie (luchtbedden, kookgerei, elektrische koelbox, speelgoed voor de camping, zaklampen enz) staan en kunnen er dit jaar niks mee doen.

Alleen de tent is me erg dierbaar en leen ik liever niet uit voor de rest zou ik zeggen kom maar halen!Wat lief!

Alle reacties Link kopieren
quote:Visje28 schreef op 14 juli 2010 @ 09:08:

Vacansoleil heeft ook ingerichte bungalowtenten/ stacaravans. Wellicht hebben zij nog last minutes. Volgens mij hebben ze ook wel een site (moet je even googlen).Vacancesoleil is duur... heel duur! Een week in een ingerichtte tent is duurder dan een weekje all in naar een warm land!Hebben jullie al eens gedacht aan woningruil?
Alle reacties Link kopieren
Vervallen had over de bestemming heen gelezen
Alle reacties Link kopieren
quote:Dating_vrouw schreef op 14 juli 2010 @ 10:13:

Vervallen had over de bestemming heen gelezenVolgens internet is camping de Wiltzang in Ruinen nog vrij, maar heb alleen oppervlakkig gekeken.
Alle reacties Link kopieren
quote:ikbenikenbenertrotsop schreef op 14 juli 2010 @ 09:17:

Ik weet niet waar je woont maar ik woon zelf in Rotterdam. Wij hebben werkelijk alles voor een ideale kampeervakantie (luchtbedden, kookgerei, elektrische koelbox, speelgoed voor de camping, zaklampen enz) staan en kunnen er dit jaar niks mee doen.

Alleen de tent is me erg dierbaar en leen ik liever niet uit voor de rest zou ik zeggen kom maar halen!

Wat enorm lief van je!!

Ik hou het aanbod zeker in gedachten, moet eerst even de (on)mogelijkheden op een rijtje zetten van al deze tips.. (Rotterdam ligt trouwens niet bij ons om de hoek)

Maar gewoon het idee al, helemaal super
Alle reacties Link kopieren
quote:Dating_vrouw schreef op 14 juli 2010 @ 10:25:

[...]

Volgens internet is camping de Wiltzang in Ruinen nog vrij, maar heb alleen oppervlakkig gekeken.Een camping vinden is naar ons idee geen probleem...alleen het verblijf.
Alle reacties Link kopieren
quote:Happy_ever_after schreef op 14 juli 2010 @ 09:00:

Heb zelf nog nooit iets geboekt maar hoor vanuit mijn omgeving positieve verhalen over boeken via vv, louisavuitton. Dus dat zou je kunnen proberen TO. Hoop dat het je gaat lukken om nog een betaalbare vakantie te vinden!

Mocht het niet gaan lukken: er zijn altijd veel kinderkampen in deze tijd van diverse verenigingen/stichtingen die goed te betalen zijn! Dat zou misschien een alternatief kunnen zijn om je kids toch een uitje te geven? Ik ben zelf jarenlang met veel plezier op zomerkamp geweest.

Ander ideetje: een NIVON -huis. Dat is zijn grote vakantiehuizen waar je wel je eigen basic kamer hebt maar bijv. een keuken enzo deelt. Speciaal bedoeld voor natuurvrienden. Goed te betalen, vriendinnetje ging ook altijd met moeder en zusje daar op zomervakantie (maar weet natuurlijk niet er nog plek is in deze tijd...)

haha, je link brengt mij alleen bij het welbekende tassenmerk...zal wel iets niet goed doen?

Kinderkamp is voor ons helaas geen optie aangezien twee van mijn kinderen een erfelijke hartafwijking (van mij) hebben waardoor wij het niet aandurven ze naar een kinderkamp te sturen. Daarnaast moet ik er eerlijk bij vertellen dat ik gewoon het liefst als gezin ga. Maar het was een goed doordacht idee van je, bedankt voor het meedenken.
Alle reacties Link kopieren
quote:Guinevieve schreef op 14 juli 2010 @ 09:11:

Tent is een heel goed idee. Kampeerspullen heb je zo bij elkaar gesprokkeld. Je eigen huisraad kan deels gewoon mee, de rest kun je van marktplaats, het kringloopcentrum halen of lenen van buren, kennissen of vrienden.Plukjepulk, ik doe dit niet vaak maar... ik zie ..

[afbeelding]

...een vakantie in aantocht!

Haha, laat ik voor deze ene keer maar eens bijgelovig worden dan!

Yés, bedankt Guinevieve!
Alle reacties Link kopieren
@plukjepulk:

Happily ever after bedoelt dat ze goede ervaringen heeft met vakantieveilingen (kort ze af als vv) en richt deze reactie aan de forummer louisavuitton.Dus je kan gewoon vakantieveilingen googlen. Veel succes trouwens. Ik zou je graag mijn tent uitlenen, maar volgens mij is die niet helemaal meer waterdicht (2 jaar geleden voor het laatst gebruikt en toen lekte hij al wat)
Semper ubi sub ubi
Alle reacties Link kopieren
quote:Zinderend schreef op 14 juli 2010 @ 09:44:

Betere Boeren Bed

Ik hoor er hele enthousiaste verhalen over!Inmiddels hebben ze ook in België en Frankrijk tenten staan (even Googlen).Wauw!

Dit is wel helemaal m'n ding, maar helaas far out of my leage! (mischien over een paar jaar)
Alle reacties Link kopieren
roompot.nl heeft wel eens aanbiedingen. Of via eurorelais(weet niet of het echt zo heet) een huisje huren(dit zijn geen vakantieparken maar losse huizen) misschien dat er op marktplaats mensen zijn die oppas zoeken voor hun huis?
Alle reacties Link kopieren
quote:Idreamofgenie schreef op 14 juli 2010 @ 10:54:

@plukjepulk:

Happily ever after bedoelt dat ze goede ervaringen heeft met vakantieveilingen (kort ze af als vv) en richt deze reactie aan de forummer louisavuitton.ahum, ik kruip even onder de deurmat en blijf daar een half uur liggen...Dus je kan gewoon vakantieveilingen googlen. Veel succes trouwens. Ik zou je graag mijn tent uitlenen, maar volgens mij is die niet helemaal meer waterdicht (2 jaar geleden voor het laatst gebruikt en toen lekte hij al wat)Ook van jou, alleen het aanbod al vindt ik geweldig lief!

Scheelt ook weer een beetje in de gevoelens richting m'n schoonzus die weet hoe hard wij het kunnen gebruiken, maar haar eigen prioriteiten voorop stelt..(hmpf, ik kan er zo boos om worden!! ZEN pluk ZEN...)
Alle reacties Link kopieren
Om welke weeknummers gaat het? en voor hoeveel personen?
Alle reacties Link kopieren
Vakantieveilingen heb ik goede ervaringen mee, daar kun je volgens mij al leuke aanbiedingen vinden.Verder kijk ik nog wel eens op www.inpakkenenwegwezen.nl daar staan vaak ook goede aanbiedingen.Op marktplaats staan ook vakantiehuizen/bungalows te huur.Succes enne volgens mij komt er een vakantie aan...
Alle reacties Link kopieren
quote:Flashy schreef op 14 juli 2010 @ 11:03:

Om welke weeknummers gaat het? en voor hoeveel personen?weeknummers 30, 31, 32 zijn de bouwvakweken.

M'n man gaat daarvan 1 week alsnog werken (voor de financiën) maar is daar flexibel in (hoewel zijn vakantievoorkeur week 31,32 is)

Echt het hoogseizoen (helaas) dus... week 33 gaan de kinderen alweer naar school.Oh, je vroeg ook heoveel personen...

Twee volwassenen, drie kinderen (7,6 en 2 jaar)

Ik zit zo nu en dan ook te denken om m'n ouders mee te vragen (twee 65+) zodat ik mij minder bezwaard voel als ze meebetalen, maar daar ben ik nog niet over uit... (ik weet ook niet wat m'n man daarvan zou vinden )
Alle reacties Link kopieren
3 jaar geleden ben ik met mijn twee kinderen hier www.paasheuvel.nl gaan kamperen. Had een goedkope tent gekocht en heb werkelijk een supervakantie gehad. Ze hebben het er nog over. Leuke omgeving, kinderen vermaakten zichzelf en ik kon heerlijk genieten van hun blije koppies en een goed boek. Supervakantie was dat! En voor twee weken was ik 275 euro kwijt. Zal nu misschien wat meer zijn.

Als je een beetje om je heen vraagt naar kampeerspullen kom je vast een heel eind. Succes met je speurtocht!
Alle reacties Link kopieren
En hoeveel personen totaal?
Alle reacties Link kopieren
Oh, je vroeg ook hoeveel personen...

Twee volwassenen, drie kinderen (7,6 en 2 jaar)

Ik zit zo nu en dan ook te denken om m'n ouders mee te vragen (twee 65+) zodat ik mij minder bezwaard voel als ze meebetalen, maar daar ben ik nog niet over uit... (ik weet ook niet wat m'n man daarvan zou vinden, haha)
Alle reacties Link kopieren
pff, weet van gekkigheid niet meer waar ik moet kijken, zit nu aan een stuk door op alle sites te snuffelen.

van marktplaats naar de veilingsite, naar afzonderlijke campings en weer terug...maar ben blij dat ik dit topic geopent heb, geeft toch weer wat hoop!
https://boeken.vacansolei ... aign=specialeaanbiedingenHier staan de laatst minute aanbiedingen van Vacansoleil. Er zit niet echt heel veel bij, maar bijv. 8/8 t/m 15/8 voor 405 euro een luxe tent in het Zwarte Woud. Misschien is dat wat.
Alle reacties Link kopieren
quote:angelique schreef op 14 juli 2010 @ 11:43:

https://boeken.vacansolei ... aign=specialeaanbiedingenHier staan de laatst minute aanbiedingen van Vacansoleil. Er zit niet echt heel veel bij, maar bijv. 8/8 t/m 15/8 voor 405 euro een luxe tent in het Zwarte Woud. Misschien is dat wat.Ook een mooie mogelijkheid, het zwarte woud is een erg mooi gebied. ik zal het eens nader bekijken.
Een leuke natuurkampeerterrein camping vond ik de Bergvlietse Bossen (www.bergvlietse-bossen.nl) , ideaal voor kinderen in die leeftijd. Een klein (onverwarmd) zwembadje erbij, leuke speeltuin, trampolines, waterpomp met modder, skelters die de kinderen gratis mogen gebruiken, in het bos, gewone douches en toiletten, veel kinderen om mee te spelen. Enige nadeel veel insecten, maar dit jaar is er een koude winter geweest, misschien is het nu beter.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven