Vertrouwen op onderbuikgevoelens?

21-01-2022 13:40 94 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,

Ik ben 33 jaar en ben nu sinds twee maanden aan het daten met een man van dezelfde leeftijd. Hij is ontzettend lief voor me en doet van alles voor me, bijvoorbeeld koken als ik bij hem ben en van alles voor me pakken. Ik ben dit niet gewend dat iemand zo zacht is van karakter en voor me wilt zorgen.

Nu is er iets wat ik toch niet heel leuk vind maar waarschijnlijk stel ik me aan, vandaar dit topic. Van begin af aan heeft hij het regelmatig over bijvoorbeeld seks met zijn exen. Niet dat hij zijn ex ophemelt op dat gebied maar bijvoorbeeld dat zij hem pijpte en er de ene keer meer sperma uit kwam bij hem dan de andere keer en dan doet hij zijn ex na hoe zijn deed met haar mond. Beetje bijzondere opmerking vind ik dat. Waarom daarover hebben vraag ik me af.
Hij zegt ook als er een vrouw op tv komt dat hij dat een mooie vrouw vindt. Hij laat weten dat als hij in een relatie zit en met zijn vriendin op straat loopt hij wel naar andere vrouwen kijkt en glimlacht.
Hij zei dat hij grote borsten mooi vindt (ik heb een a cup). Ik word hier onzeker van omdat hij het zo zegt allemaal in het begin dat we elkaar leren kennen. Is het erg als je in het begin al twijfels hebt?

Ik weet dat ik onzeker kan zijn en ik wil een lieve man niet laten lopen door mijn eigen onzekerheid. Dus geef me maar eerlijk antwoord, ik denk ook wel dat ik me aanstel? Kennen jullie ook mannen die zo praten?

Hij heeft ook gezegd dat hij als hij vrijgezel is regelmatig een one night stand heeft met vrouwen die hij na die ene keer nooit meer ziet. En dat hij vrouwen geile berichten stuurt op op datingsites. Maar hij zegt dat hij nu opeens geen behoefte meer aan dat alles heeft nu hij mij heeft leren kennen en dat hij helemaal voor mij wilt gaan. Ik vind dat lief natuurlijk. Denken jullie dat iemand die nogal seksueel is ingesteld tevreden kan blijven met één vrouw? Hij geefg me trouwens veel complimenten en behandelt me echt goed. Hij zegt ook van zichzelf dat hij te goed is voor vrouwen.

Laat het me alsjeblieft weten of ik me aanstel.

Groetjes
Alle reacties Link kopieren
Je stelt je niet aan.
Hij is wie hij is en hij past niet bij je.

Hij is nogal vol van zichzelf, zonder dat hij checkt bij jou hoe hij overkomt.
Als hij niet begrijpt hoe het mooi vinden van grote borsten bij iemand met kleine borsten overkomt, dan is het niet voor niets een vrijgezelle man.

Je hoort op wolkjes te lopen in deze periode. Niet een topic te openen omdat je zo onzeker bent.

Jammer, maar dit is hem gewoon niet.
Je kunt het leven ook met een vrolijk gezicht serieus nemen - Irmgard Erath
Alle reacties Link kopieren
Je stelt je niet aan. Hij klinkt helemaal niet als een leuke, lieve man die zacht van karakter is.

"Hij zegt ook van zichzelf dat hij te goed is voor vrouwen." Uhm, wat?! Pardon?

Hoe reageert hij als je je grenzen aangeeft? Als je zegt dat je die dingen niet wil horen?

Vertrouw op je gevoel.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook zo’n lieve, attente kokende man, al twintig jaar nu. Geen vuiltje aan de lucht, behalve wat opmerkingen in het begin over seks en voorkeuren. Ik heb die naast me neergelegd. Afgelopen september (hoogzwanger van onze derde) kwam ik erachter dat hij een seksverslaving heeft en behalve veel porno kijkt ook honderden prostituees heeft bezocht tijdens ons samenzijn (en daarvoor tijdens andere relaties). Ik denk dat dit een groteske uitzondering is, maar afgaande op zijn galante gedrag had ik dit echt nooit nooit kunnen vermoeden. Ik ben eigenlijk nog steeds in shock; wie had ik al die tijd voor me? Ik zou nu dus afknappen als de opvallende preoccupatie met seks aan het begin al zo duidelijk is. Al is jouw love interest er tenminste eerlijk over. Dat pleit wel weer voor hem.
Alle reacties Link kopieren
Wat een mongool.
Honey, you should see me in a crown
Alle reacties Link kopieren
Als jij bereid bent dat te slikken in ruil voor een huisbereide maaltijd en een thee die op je schoot wordt gebracht is er niets aan de hand... of wel?
Ik had al lang afgehaakt want ik kan zelf goed koken.
Alle reacties Link kopieren
Klinkt als een domme slappe lul, dumpen en door.
Gun jezelf een betere vent want dat verdien je!!
Alle reacties Link kopieren
Miranda3232 schreef:
21-01-2022 13:40
Van begin af aan heeft hij het regelmatig over bijvoorbeeld seks met zijn exen. Niet dat hij zijn ex ophemelt op dat gebied maar bijvoorbeeld dat zij hem pijpte en er de ene keer meer sperma uit kwam bij hem dan de andere keer en dan doet hij zijn ex na hoe zijn deed met haar mond.
Wat een afknapper.

Je stelt je niet aan, dit zijn rode vlaggen.
Run
Alle reacties Link kopieren
Zulk gedrag en dergelijke opmerkingen vind ik een no-go, en al helemaal niet van een man die al 33 is.

Mocht hij dit weer doen, zou ik even op een pittige toon vragen: "en waarom precies vertel jij me dit?"

Ik weet bijna zeker dat als jij zijn gedrag zou spiegelen en ook van die volkomen onzinnige verhalen over andere mannen zou vertellen, hij daar niet van gecharmeerd is.
Alle reacties Link kopieren
Hij is een engerd en jij moet hard wegrennen als je een leuke relatie wilt, want dat ga je met hem nooit krijgen.
Alle reacties Link kopieren
Niet mijn cup of tea, ik zou dit een ontzettende afknapper vinden! Wie denkt hij wel niet dat hij is? Echt lomp ook dat soort opmerkingen.
Alle reacties Link kopieren
Triest zooitje. Lijkt alsof veel mensen anno 2022 in beesten zijn veranderd.
robijntje95 wijzigde dit bericht op 21-01-2022 14:05
1.32% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
“Hij zegt ook van zichzelf dat hij te goed is voor vrouwen”
Trek je schoenen aan en begin met rennen dame, met zo’n grapjas moet je niet samen willen blijven. En dan heb ik het niet eens over de rest van de dingen die hij zegt tegen je.
Geen.Leuke.Man
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat gedetailleerd praten over dat pijpen en dat hij zelfs nadeed hoe die ex deed echt ontzettend raar en ongepast. Dat hij zegt dat hij grote borsten mooi vindt, vind ik vooral heel tactloos, hij zal ook wel ogen in zijn hoofd hebben en zien dat je geen grote borsten hebt, tenzij hij totaal geen inlevingsvermogen heeft snapt hij heus wel dat hij jou daar onzeker mee maakt, dus als dat niet zijn bedoeling is, wat is dan de meerwaarde om dit te vertellen? Die zin dat hij te goed is voor vrouwen vind ik ook nogal een afknapper.

Hij zal wel zijn leuke kanten hebben, dat hebben de meeste mannen, maar wat je omschrijft vind ik erg onaantrekkelijk gedrag - en deels ook gewoon echt raar gedrag.
Don't waste your time on jealousy,
Sometimes you're ahead, sometimes you're behind.
Alle reacties Link kopieren
Foux schreef:
21-01-2022 14:03
“Hij zegt ook van zichzelf dat hij te goed is voor vrouwen”
Trek je schoenen aan en begin met rennen dame, met zo’n grapjas moet je niet samen willen blijven. En dan heb ik het niet eens over de rest van de dingen die hij zegt tegen je.
Geen.Leuke.Man

Dit. Echt.
Alle reacties Link kopieren
Met dat hij zegt dat hij te goed is voor vrouwen bedoelt hij dat hij alles voor ze doet en heel goed voor ze zorgt. En dat hij dan toch vaak gekwetst wordt. Maar hoe kan het dan dat ik me gekwetst voel door zijn opmerkingen? Ik weet wel dat veel mannen die vrijgezel zijn regelmatig one night stands hebben en geile berichten naar vrouwen sturen? Maar ik krijg het vermoeden dat als hij in een relatie zit hij ook nog veel behoefte heeft aan spannende dingen.
Alle reacties Link kopieren
ik zou eens beginnen met aangeven, wat jij niet oke vindt.
"jooh schat, dat hoef ik echt niet te horen"
en dan is het aan hem, als het een leukerd is, houdt hij rekening met je. Als het een hufter is, merk je dat ook direct.
Alle reacties Link kopieren
Je stelt je niet aan, ik zou hier ook heel naar van worden en ermee kappen
Laatst vertrouwde ik niet op mijn onderbuik (werktechnisch dingetje): big mistake.
Ik doe het niet meer, er niet op vertrouwen….
Alle reacties Link kopieren
Naast dat ik z'n opmerkingen nogal bijzonder vind en na een paar keer niet meer zou hoeven te horen, valt deze zin me op Hij is ontzettend lief voor me en doet van alles voor me, bijvoorbeeld koken als ik bij hem ben en van alles voor me pakken.

Waarom vind jij het zo ontzettend lief en bijzonder dat een man voor je kookt als je bij hem bent? Is dat niet heel normaal? Als dit al je standaard is, ben je snel tevreden. Misschien wel te snel, als ik de rest lees.

En ja, mijn man kijkt ook wel naar andere vrouwen. Zegt ook als hij een mooie vrouw op tv ziet, maar ik heb me nooit onzeker hoeven voelen.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Hij zorgt goed voor vrouwen (wat niet per se nodig is, want de meeste vrouwen kunnen dat heel goed zelf), maar daarnaast heeft hij ook heel irritante, rare kant, dus zeer waarschijnlijk zullen vrouwen het ondanks al het koken en het spullen achter ze aandragen op een goed moment zat zijn, en ja, dan is hij dus gekwetst. Niet omdat hij te goed is, maar omdat hij zelf niet goed snapt dat zijn gedrag ongepast is.
Don't waste your time on jealousy,
Sometimes you're ahead, sometimes you're behind.
Alle reacties Link kopieren
Miranda3232 schreef:
21-01-2022 14:08
Met dat hij zegt dat hij te goed is voor vrouwen bedoelt hij dat hij alles voor ze doet en heel goed voor ze zorgt.
Ik weet uit persoonlijke ervaring dat dit ook een rode vlag kan zijn. Dat hij dit niet zomaar uit liefde doet, maar (bewust of onbewust) zijn best doet om veel positieve dingen aan te brengen in de relatie om weg te kunnen komen met de negatieve dingen, of om hun geweten te sussen omdat ze bv. vreemdgaan.
blauwk0us wijzigde dit bericht op 21-01-2022 14:18
5.58% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Miranda3232 schreef:
21-01-2022 14:08
Met dat hij zegt dat hij te goed is voor vrouwen bedoelt hij dat hij alles voor ze doet en heel goed voor ze zorgt. En dat hij dan toch vaak gekwetst wordt. Maar hoe kan het dan dat ik me gekwetst voel door zijn opmerkingen? Ik weet wel dat veel mannen die vrijgezel zijn regelmatig one night stands hebben en geile berichten naar vrouwen sturen? Maar ik krijg het vermoeden dat als hij in een relatie zit hij ook nog veel behoefte heeft aan spannende dingen.
Het feit dat hij gekwetst is door andere vrouwen, staat natuurlijk los van het feit dat jij je gekwetst voelt door hem.
Zoal ik het lees: hij vindt zichzelf heel bijzonder en hij vindt dat jij hem ook heel bijzonder moet vinden. Hij vindt dan weer minder dat hij jou moet laten blijken dat jij heel bijzonder bent. Zoiets.

Ik las een keer een grapje, hierover "You and I have a lot in common: you love me and I love me too"
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Als je in het begin al zoveel vragen, twijfels en vermoedens hebt, dan lijkt me dat nogal killing voor een zorgeloze verliefdheid en geen basis voor een fijne relatie met deze rare man.
Alle reacties Link kopieren
Miranda3232 schreef:
21-01-2022 14:08
Maar ik krijg het vermoeden dat als hij in een relatie zit hij ook nog veel behoefte heeft aan spannende dingen.

Ik zou zeggen, luister naar je onderbuikgevoel; als jij dat zo voelt is hij waarschijnlijk ook niet 100% te vertrouwen.
Vind de dingen die hij zegt en nadoet ook heeeeeeeel erg tactloos en onrespectvol. Heeft hij geen inlevingsvermogen ofzo?
Wat Lalinda zegt, zeg dat je niet gediend bent van seksueel getinte praatjes en dat je met hem een afspraak wil maken dat hij met onmiddellijke ingang daar mee moet stoppen.
Houdt hij zich niet aan deze afspraak, dan heeft ie schijt aan jouw gevoelens en zou ik de relatie met deze man beëindigen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven