Behaard

04-12-2019 10:39 121 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wie laat ook haar wintervacht groeien ?
Of laat het zowiezo altijd staan ?

Hoe denken jullie ovet het algemeen over behaardheid ?

Ik probeer te begrijpen waarom het als onvrouwelijk en vies word gezien
Alle reacties Link kopieren
Je kunt dan wel lekker " Bossen"

Da's beffen en flossen tegelijk..😍
Beetje jammer van TO dat als ie serieuze aandacht op dit onderwerp wil vestigen de schijtlolligheid uitnodigd door zijn boodschap zonder inhoud te verpakken en alleen een term als wintervacht erin gooit waardoor degenen die wat enigzins serieus erop in willen gaan vaak al afhaken.

Dat terzijde; ik behoor tot de groep met de minder populaire mening. Ik voel niet echt de behoefte propaganda de wereld in te slingeren waarom t een beter zou zijn dan de ander, want er is geen goed of fout in deze. Maar ik lees wel regelmatig de grootste onzin over dit onderwerp en daar mag vind ik wel eens wat over gezegd worden.

Ik heb de laatste 10 jaar menig vrouwelijk bedpartner gehad. Niet schokkend veel, maar ook niet zo dat t op een hand te tellen is. Het merendeel was studente. Nu kan t zijn dat mijn regio en smaak qua vrouwen van invloed zijn, maar voor mijn gevoel zjn het doorsnee girl next door vrouwen. Hiervan zal ongeveer 2/3e geheel geschoren zijn geweest. Dan krijg ik bij topics als deze toch al snel het gevoel dat de categorie niet geheel geschoren zich vaak niet durft te laten horen, ondanks dat ze niet dramatisch in de minderheid zijn. Of dat komt door de anti-haar lobby die hardnekkig vooroordelen en bah vies blijft roepen?

Ik val meestal een beetje over dat flos argument. Bah haartjes in je mond. Ik heb nu al 3 jaar een vaste partner met een behaard kutje, bef meerdere malen per week en ik heb hooguit 1 keer in de drie maanden eens een keer een haartje in mijn mond. Nou boehoe. Ik weet niet hoe de meesten hier beffen, maar zolang je niet aan venusheuvel grazen doet krijg je echt niet zomaar haartjes in je mond. Die vallen echt niet zomaar ineens uit als je met je tong in de buurt komt hoor... En tenzij ze niet afwijkt groeit er geen haar op een clitoris of tussen de schaamlippen dus misschien lik je wel totaal verkeerd. Degene met de flos-opmerkingen hebben geloof ik nog nooit een harig poesje gezien. Als t de man aangaat; datgene waarvan ik van mijn vriendin verwacht dat ze likt of in de mond neemt heb ik netjes geschoren...

Verder heb ik genoeg vrouwen meegemaakt die heel hard iehwl riepen bij de gedachte aan dat ze zich niet zouden scheren maar tegelijkertijd wel de halve tijd met rode bultjes en jeuk rondlopen. Nou dat vind ik pas geen gezicht en vies! Ik heb eigenlijk geen moeite mooi glad. Maar dan wel geen bultjes, stoppeltjes en rooie vlekjes. Kost wat moeite. Is niet veel vrouwen gegeven. Snap ik helemaal... En daarom ligt mijn voorkeur dus bij een gezellig bosje haar, dat best bijgewerkt mag worden, graag zelfs.

Maar als je het niet weet waar je t over hebt als je domme flos grappen maakt, houd je dan gewoon stil ja...
Alle reacties Link kopieren
himalaya schreef:
04-12-2019 10:52
Alleen een huzaar
Die kwam er op klaar
Die was het gewend van de paarden
:HA:
Voor iedereen een groene tuin
Alle reacties Link kopieren
Ik ben redelijk nieuw hier op het forum, en bij mijn eerste post kwamen allerlei grappige reacties. Een forum voor komieken schreef ik toen.
Ondertussen ben ik er achter dat sommige topics inderdaad bijna vragen om grappige reacties...daar doe je niets aan....Wat voor de één een serieus probleem is, is voor anderen misschien minder belangrijk. Risico van 't vak.....
Alle reacties Link kopieren
Halfvol31 schreef:
06-12-2019 07:54
Dan krijg ik bij topics als deze toch al snel het gevoel dat de categorie niet geheel geschoren zich vaak niet durft te laten horen, ondanks dat ze niet dramatisch in de minderheid zijn. Of dat komt door de anti-haar lobby die hardnekkig vooroordelen en bah vies blijft roepen?
Is dat zo? Ik deel jouw observatie wel ongeveer (weliswaar niet door bedpartners, het aantal vrouwen daaronder is heel beperkt gebleven), maar door wat ik zo waarneem in kleedkamers van sportschool en in sauna enzo): 2/3 kaal of klein toefje/streepje, 1/3e wat weelderiger haar. Al zie ik bar weinig echte jaren '70 'laat-maar-voluit-groeien', maar genoeg die ook echt niet kaal zijn.

Maar ik zou niet weten waarom mensen daar niet voor uitkomen? Ik hoor ook weinig mensen 'he bah, vies' roepen. Misschien heel jonge meiden, die spreek ik niet zo vaak over zulke dingen. Maar 30+ers komen daar volgens mij gewoon voor uit hoor.
Anarchie is leuk, maar je blijft van mijn kaas af
Alle reacties Link kopieren
Ik kom er voor uit hoor. Maar dit topic is al het zoveelste. Hoe vaak moet ik dan nog verkondigen dat ik een dun streepje heb?
Dat ik een afro niks vind, maar helemaal kaal ook niet?
Gewoon, netjes, kort.
Vooral mannen mogen een kort vachtje hebben. Lekker mannelijk.
Bultjes, ingegroeide haren en een op-het-oog-glad-kutje, wat in praktijk toch alweer aan voelt als schuurpapier, heeft niet mijn voorkeur.
Vooral voor de "vrouw boven de 40, die iets voller is" vind ik kaal geen gezicht.
Zo'n kale, ietwat uitgelubberde pruim, die onder een slap buikje hangt. Ieuw.
Ikzelf vind dat eerder zielig. Vast willen houden aan een beeld wat bij jonge meiden hoort.

Hygiene? Zo'n kale pruim gaat vochtig worden, plakken en zweten. Haartjes zorgen voor ruimte en dus lucht.
Hoewel tegenwoordig zich iedereen wel elke dag wast.

Rare argumenten.
Ieder moet doen wat hij leuk vind. Ik heb wel al eens aangegeven bij een minnaar, dat hij van mij niet hoefde te scheren. Gelukkig had hij dat de x erna ook niet.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend vindt het fijn als ik geschoren ben en ik heb aan hem gevraagd om minder vaak te scheren. Als ik single ben laat ik het langer staan. In het verleden ook eens de vraag gehad of ik zou kunnen stoppen met scheren van een man.

Ik had een huisgenootje die niet zich niet scheerde en wel wisselende contacten had en hier nooit gedoe mee ondervond (iig nooit gehoord en we vertelden elkaar veel). Zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur.
San91 schreef:
04-12-2019 11:44
Het gaat me alleen om dat zogenaamde schoonheidsideaal waardoor vrouwen onzeker worden en het als vies onvrouwelijk word geportretteerd
Dat is het ook. Iedereen doet wat ze wil, maar als man ervaar ik het als veel prettiger wanneer een vrouw (volledig) intiem geschoren is.
Alle reacties Link kopieren
Ik roep het al jaaaaren. Schaamhaar is weer in. Als ik seksfilmpjes kijk dan zie je het meer en meer terugkomen. Zeker bij de vrouwtjes.
San91 schreef:
05-12-2019 10:42
Dat eenvoudige kost helaas tijd pijn geld en moeite.
Wat allemaal niet nodig zou moeten zijn als dat zogenaamde schoonheidsideaal niet zou bestaan. Als mensen zouden leven en laten leven ipv walgen en ieuw zeggen bij het zijn van een stoppel bij vrouw
Ik zie doorgaans niet veel stoppels van een vrouw hoor.
En de meeste vrouwen showen hun stoppel niet aan jan en allemaal, dus hoeveel mensen roepen er nou eigenlijk ieuw en walgen bij het zien van je stoppel?
Alle reacties Link kopieren
willem1959 schreef:
16-12-2019 21:30
Ik roep het al jaaaaren. Schaamhaar is weer in. Als ik seksfilmpjes kijk dan zie je het meer en meer terugkomen. Zeker bij de vrouwtjes.

Hey willem!
Waar heb jij al die tijd gezeten?
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
MevrKakel schreef:
16-12-2019 21:54
Ik zie doorgaans niet veel stoppels van een vrouw hoor.
En de meeste vrouwen showen hun stoppel niet aan jan en allemaal, dus hoeveel mensen roepen er nou eigenlijk ieuw en walgen bij het zien van je stoppel?

Nee, dat is waar. Ongeschoren/ bijgehouden, ga ik niet bloot.
En daarom zul je het ook niet zien.
Jammer eigenlijk, als je een dagje niet geschoren hebt, omdat de boel geirriteerd is, en je hebt zin in sex. Tja, dan komt er dus gern sex.
Zelf ben ik wel al eens stoppels/ schuurpapier tegen gekomen.
Want als zo'n vagina in de ochtend geschoren is, dan voel je om 4.00 in de nacht toch alweer stoppels.
En nee, dat vind ik niet opwindend. Dan liever korte haartjes.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
Met je tong in de sloot en met je neus in het gras.

Vrouw "moet" wel kaal zijn hoor, likt veel prettiger is mijn mening
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik weet niet of jij seksfilmpjes kijkt op pornhub etc. maar in de nieuwste filmpjes zie je toch echt weer vrouwen met haar. Helemaal kaal is uit. Jammer voor de vrouwen die zich tien jaar terug hebben laten laseren om voor altijd van het scheren af te zijn.
Ik heb mij eens een tijdje geschoren voor een lief, omdat hij dat graag had, maar ik voelde mij daar helemaal niet prettig bij. Ik vond me daar ook zo lelijk mee. En jeuken! Heb het daarna terug laten groeien (enkel bikinilijn wat bijhouden) en uiteindelijk had hij er ook geen problemen mee, ook niet met "haar in zijn mond".
Hij langs zijn kant was gewend van bij zichzelf alles af te scheren, maar omdat ik daar dan totaal op afknapte heeft hij het laten groeien. Wat ik veel sexyer vind, en heerlijk om door te woelen.. En stoort mij totaal niet bij het pijpen... Neenee, geef mij maar haar, zowel bij de dames als de heren. Enkel mijn onderbenen die scheer ik. :-)
willem1959 schreef:
28-01-2020 23:35
Nou, ik weet niet of jij seksfilmpjes kijkt op pornhub etc. maar in de nieuwste filmpjes zie je toch echt weer vrouwen met haar. Helemaal kaal is uit.
Ik hoop dat Pornhub niet je standaard is voor de manier waarop je seks beleefd. Verder zie je nog steeds heel veel vrouwen met een volledig kaal kutje, maar het klopt wat @thanx schreef, dat een fijn streepje heel mooi kan zijn ook bij een zelfbewuste vrouw. Tijdens het beffen is vooral de zone rond de labia belangrijk. Ik merk dat vrouwen het zelf ongemakkelijk vinden wanneer je hen wil beffen met stoppels en ze vaak aandringen om hen te vingeren in de plaats of ineens maar te penetreren.
Grappig wel dat een bewuste marketingstrategie van Gilette zo goed is dat mensen echt er van overtuigd zijn geraakt dat ze echt echt echt zelf hebben bedacht dat ze kaal mooier, schoner, hygiënischer vinden. Terwijl het ook nog eens minder hygiënisch is. Petje af voor de heren marketeers.
realhwmakfsd schreef:
08-12-2019 11:00
Mijn vriend vindt het fijn als ik geschoren ben en ik heb aan hem gevraagd om minder vaak te scheren. Als ik single ben laat ik het langer staan. In het verleden ook eens de vraag gehad of ik zou kunnen stoppen met scheren van een man.
Ik moest deze zin echt 6x lezen voordat ik hem snapte. Ik dacht, jij scheert mannen? :proud:
BlaZoo schreef:
31-01-2020 08:25
Grappig wel dat een bewuste marketingstrategie van Gilette zo goed is dat mensen echt er van overtuigd zijn geraakt dat ze echt echt echt zelf hebben bedacht dat ze kaal mooier, schoner, hygiënischer vinden. Terwijl het ook nog eens minder hygiënisch is. Petje af voor de heren marketeers.
Ach, zo gaat dat met alle zogenaamde vrije keuzes in ons leven hè, allemaal ingegeven door media/cultuur etc.

Ik scheer okselhaar, beenhaar en schaamhaar allemaal weg, man houdt okselhaar kort, schaamhaar weg, maar beenhaar laat hij staan. Ik heb nog nooit last gehad van bultjes of irritatie.
Alle reacties Link kopieren
Zijn er hier vrouwen die hun lichaamsharen laten groeien ?
Alle reacties Link kopieren
Je komt je topic reanimeren?
Alle reacties Link kopieren
Voor mij is het meer een keuze die voor een belangrijk deel moet afhangen waar je zelf prettig bij voelt of mooi vind.
Daarnaast voor een kleiner deel wat de voorkeur van je partner is.

Persoonlijk vind ik glad en stoppel vrij plezierig en mooi.
Maar respecteer ieder zijn eigen keuze.

Voor mij niet afhankelijk of seizoen of wel of niet naar de sauna.
Of andere mogelijke invloeden
Alle reacties Link kopieren
Teaus schreef:
22-07-2021 17:50
Je komt je topic reanimeren?
:rofl: die vind ik geweldig.
Blijf in jezelf geloven !
Teaus schreef:
22-07-2021 17:50
Je komt je topic reanimeren?
Neen, maar nu de vacht al tussen haar knieën hangt, stelt ze gewoon de vraag nog eens opnieuw.
Alle reacties Link kopieren
Peter-FRL schreef:
22-07-2021 19:33
Voor mij is het meer een keuze die voor een belangrijk deel moet afhangen waar je zelf prettig bij voelt of mooi vind.
Daarnaast voor een kleiner deel wat de voorkeur van je partner is.

Persoonlijk vind ik glad en stoppel vrij plezierig en mooi.
Maar respecteer ieder zijn eigen keuze.

Voor mij niet afhankelijk of seizoen of wel of niet naar de sauna.
Of andere mogelijke invloeden
Respect voor je smaak en denkwijze
Inderdaad is het het belangrijkste te doen waar je je goed bij voelt :)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven