mannen, hoe voelt een vagina?

16-10-2014 00:25 236 berichten
Alle reacties Link kopieren
Maar ben toch zooo nieuwsgierig en aangezien ik het nooit zal kunnen gaan beleven als man, hoop ik dat jullie het dan ten minste voor me willen beschrijven.En voelt dezelfde vrouw ook altijd hetzelfde? Of verschilt dat weer per keer?En wat maakt het gevoel bij de ene vrouw anders dan bij de andere vrouw. Zit daar zoveel verschil in? Ik snap dat nattigheid per keer en per vrouw kan verschillen en dus ook de beleving van de seks.Maar wat verder? Wat voel je nou precies als je door de deur naar binnen gaat en daar de ruimte aan het verkennen bent. Voel je ribbels, bobbels, bots je ergens tegenaan, wat voel je als een vrouw knijpt, wat verandert er qua gevoel tijdens de seks, voel je een orgasme?gewoon botte nieuwsgierigheid heren, kan er niks anders van maken
Alle reacties Link kopieren
quote:bugs schreef op 18 oktober 2014 @ 19:23:

(...) Elke keer als ik helemaal ontspan (of als ik erg moet gapen) krijg ik een stijve. Soms lastig in de sauna of als ik op het strand in de zon lig. :-)Dit dus.Wat gapen met erecties te maken heeft, heb ik nooit begrepen. De natuur zal er ongetwijfeld een reden voor hebben (moe=bed=sex?), maar lekker gapen is geweldig, en dat moeten onderdrukken is vreselijk. Vooral tijden saaie verjaardagen of werkgerelateerde onzin is het soms uitkijken, want voor je het weet kun je niet meer opstaan. Vroeger op school had je tenminste nog tafeltje. Een hele wijde broeken. Man, de 90's... In die broeken konden we vier harde piemels en minstens twintig zakken kwijt. Makkelijk.Verder zes duimen omhoog voor dit topic. Voor de verandering eens niet mannen vs. vrouwen of variaties daarop. Dit is verbroedering, euh, verzustering. Verseksing? Anyway, well done!
quote:willie_dynamite schreef op 20 oktober 2014 @ 04:34:

...

Verder zes duimen omhoog voor dit topic. Voor de verandering eens niet mannen vs. vrouwen of variaties daarop. Dit is verbroedering, euh, verzustering. Verseksing? Anyway, well done! +1
Alle reacties Link kopieren
quote:willie_dynamite schreef op 20 oktober 2014 @ 04:34:

[...]Wat gapen met erecties te maken heeft, heb ik nooit begrepen.Piemels zijn meestal slap, omdat de toevoer naar de bloedvaten overwegend gesloten gehouden wordt. Bij volledige ontspanning (REM-slaap, gapen, uitrekken) ontspant ook die toevoer, wordt de piemel volgepompt en krijg je een stijve.Daarom helpt viagra ook: ooit ontwikkeld om de bloeddruk te verlagen door bloedvaten te verwijden, maar al snel werd duidelijk mannen daardoor ook (makkelijker) erecties kregen.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
Wat een fijn topic dit, interessant en respectvol!Hoe ik het ervaar... Ik merkte bij mijn eerste keer dat ik toch vooral het gevoel "gevuld" te worden echt heerlijk vond. Bij mijn eigen geëxperimenteer had ik daar nooit echt behoefte aan gehad maar ik vond het zo'n sensatie om in de zachte binnenkant van je lijf zoiets krachtigs te voelen. Ik denk niet dat ik me bewust was dat daar zoveel gevoel zat.Wat ik heel fijn vind is de druk, ik kan het niet anders uitleggen. Ik wordt verliefd op de Alexander Pechtolds van deze wereld maar ik wordt mega opgewonden van dominante mannen. Ik ben zelf vrij assertief, niet op mijn mondje gevallen en wil altijd alles het liefst zelf doen. Ik vind het haast genant om te zeggen maar ik wordt het meest geil van mannen die je bij wijze van spreken tegen de muur duwen. Dat gevoel van zo'n groot lichaam dat je klem zet, die het even van je overneemt... Dat het onontkoombaar is. (uiteraard wel helemaal vrijwillig, anders wordt het een heel ander verhaal).Mijn vorige vriend kon me helemaal gek maken, teasen, dat ik hem haast smeekte om in me te komen. Ik vind huid tegen huid, gewoon lichaam tegen lichaam sowieso al heel speciaal, heel apart. En als dat dan gebeurde, eigenlijk een soort heerlijk verlossende druk, tegen het randje van pijn. Seks heeft voor mij sowieso veelt te maken met controleverlies. Ik schaam me soms voor mezelf, hoe een traditionele gedachten qua macht etc mij opwinden. Zo ben ik helemaal niet in het dagelijks leven. Ik ben de eerste die de leiding neemt. Maar misschien zit daar ook wel iets biologisch in hoor, ik weet het niet.Ik vind de fascinatie voor zoenende vrouwen van mannen ook wel apart. Maar ik herken het wel. Twee vrouwen zien zoenen wind mij op, omdat ik er altijd een man bij denk (principe van The Male Gaze, hallo feministische filmtheorie haha). En het ziet er zo sensueel en zacht uit.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend vond het overigens niet fijn als ik teveel mijn bekkenbodemspieren aanspanden. Dat vond ik wel moeilijk, want gek genoeg als ik geil ben dan gaat dat een soort samentrekken of pulseren. Zelfs als hij er nog helemaal niet in zit, ik heb er niet altijd controleren over. Maar hij vond dat altijd zonde, want dan kwam hij eigenlijk altijd direct klaar.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat de heren al een aardige omschrijving hebben gegeven hoe neuken voor een man aanvoelt. Het liefst zou ik er als man er helemaal in willen kruipen... maar helaas technisch niet mogelijk...Overigens, met een condoom is dit gevoel gewoonweg minder... maar heeft als voordeel dat je het dan langer vol kan houden ... het voelt zowiezo aan als de 7e hemel... hoe ribbelig.. wijd... strak... nat.. medium nat dan ook.Overigens heb ik het idee dat ik mijn pik wel kan 'sturen' daarbinnen.... vooral als je hem even diep laat zitten kan je als man ook 'knijpen'.... wat meestal beantwoord wordt met een zeer prettig samenspannen van de vagina. Ook aanspannen tijdens lange diepe stoten heeft weleens effect in verband met de G spot... en wordt dan nog natter etc etcMijn motto:' 1 keer in je leven kom je er uit, om vervolgens de rest van je leven er zoveel mogelijk aan te doen om er weer in te komen'.Overigens is de combinatie van het gevoel zelf en het 'uitzicht' vanuit allerlei hoeken en standjes toch echt wel de kers op de taart... idd elkaar zien genieten, wat voor je ogen danst... wat je vasthoudt... geile blikken.. en ga zo maar een uur doorPijpen: voelt ook warm maar in mijn beleving niet zoals een kutje... maar zeker niet minder lekker!!... en dan de tong en handen erbij.... zaaaallliiiggg...Beffen: zeker wel geil! want je kan er zoveel leuks mee hè... ik lust er in ieder geval wel pap van.. geen last van vislucht/smaak of dat soort grappenAnaal: inderdaad eerst weerstand... daarna 'strakker' dan een kutje, maar ook een 'droger' gevoel...Acrobatiek: in een 'sandwich' heb ik overigens nooit de andere meneer gevoeld.... maar raak nou niet echt opgewonden van andere kerels die (ook) bezig zijn... zolang ze van mij afblijven vind ik dat prima
Alle reacties Link kopieren
Vagina,s??

Gelukkig dat ze bestaan.

Tis het mooiste wat een man kan voelen.

Kortom TOP!!!!

Heerlijk die warme, gladde, nattigheid.

En, niet een is hetzelfde!!
Alle reacties Link kopieren
quote:theemok schreef op 18 oktober 2014 @ 20:55:

Heb ik nog een vraag aan de heren.Waarom is het zo geil als jullie vrouwen zien zoenen of vrijen met elkaar? De meeste vrouwen die ik spreek, vinden het totaal niet opwindend als ze mannen dat zien doen. Waarom is dat voor jullie dan wel zo?Ik vind het helemaal niet geil. Meestal zijn ze niet echt bi of lesbisch en dat zie je gewoon, het komt 99% van de keren fake over. Slecht geacteerde neppe pseudo seks.

Het echte werk ontbreekt, en dat is niet te vervangen, al filmen ze 40 vrouwen die van alles samen doen, ik blijf het niks vinden
Alle reacties Link kopieren
quote:bestpittig schreef op 16 oktober 2014 @ 00:25:

Maar wat verder? Wat voel je nou precies als je door de deur naar binnen gaat en daar de ruimte aan het verkennen bent. Voel je ribbels, bobbels, bots je ergens tegenaan, wat voel je als een vrouw knijpt, wat verandert er qua gevoel tijdens de seks, voel je een orgasme?

Hoe het van binnen voelt kan zijn beïnvloed door geboortes denk ik. Bij de ene vrouw voelt alles glad en zeg maar opgeruimd. Bij de andere hebben een of meerdere geboortes redelijk wat veranderd.Ik bedoel niet de strakheid, dat kan ik ook niet beoordelen want dat zou je zowel de voor als de na situatie gevoeld moeten hebben.Zo'n ik noem het maar even rommelige of beschadigde binnenkant kan nadelig zijn, al heb ik tot nu toe dat maar een keer meegemaakt. Tegen verhardingen aanstoten vond ik pijnlijk, ik vond seks toen echt moeilijk.
Alle reacties Link kopieren
Een opgeruimde vagina... Het moet niet gekker worden.Wel een top topic dit!
Dan is die vrouw flink beschadigd geraakt of er was sprake van een andere aandoening want normaal gesproken levert een bevalling geen schade op in die mate. Hooguit een knip van buiten, die wordt gehecht en merk je niks meer van.Wel erg voor die vrouw in kwestie.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven