Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...werpe de eerste steen.
Alle reacties Link kopieren
Even een update van mij (als nieuwe). Ik heb niet veel meer geschreven want er was niet veel te melden meer. Ik had al lichte twijfel, want niet mijn type (dat was wederzijds) maar nadat ik 2x in 1 week dezelfde foto van zijn lul kreeg, werd het een beetje saai. Hij gaf ook aan continu vreemd te gaan, maar als je blijkbaar niet meer weet aan wie je je foto's hebt gestuurd, wordt het wel een beetje vaag. Ik ben niet op zoek naar een relatie maar wat oprechte interesse (of respect, of hoe ik het ook het beste kan omschrijven) vind ik toch blijkbaar wel belangrijk, Ik had met mezelf afgesproken dat als dit niks werd, ik er klaar mee zou zijn. Wil gewoon een keer proberen hoe het met een ander is, beetje spanning, dit kwam heel makkelijk 'aanwaaien' maar was verder niet van plan een complete zoektocht te starten naar een minnaar die blijkbaar toch wel aan bepaalde eisen moet voldoen.
Dus ik hou SL in de gaten, beetje KIK, en dan zie ik wel. Dus ik ben er nog mee bezig, en als er iets te melden valt, dan horen jullie het :-)
Laugh more, regret less
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn om ook succes verhalen te lezen.. En angst scheiden en kids herken ik ook. Zal het wel klikken.

Ik hoop uiteindelijk ook met hem te eindigen, klinkt gek maar we kende elkaar net maar het was gelijk raak dat we er toen grapjes over zaten te maken.
Maar voor nu moeten we gewoon van ons genieten en toekomst ik hoop dat we dan geen stiekeme gedoe hebben maar echt samen zijn.

Hier is afgelopen week ineens onze laatste afspraakje geweest zonder dat we het wisten. Kunnen elkaar voorlopig ong 2,5 maand niet vanzelfsprekend zien en spreken.
Dachten dat we nog even hadden maar helaas niet, daardoor niet eens afscheid kunnen nemen, viel mij emotioneel zwaar.

Niet wetend wanneer ik hem kan zien en zoenen etc. En gewoon lastiger is om elkaar te spreken ivm vakanties en andere omstandigheden. Terwijl het gewoon vanzelfsprekend was elkaar wekelijks zien en dagelijks bellen, nu gewoon niet.

Ik mis hem, besef gewoon hoe gek ik op hem ben. Hoop dat we snel weer een moment samen hebben.
En we hieruit komen hoe zwaar en pijnlijk dit ook is.

:flirting: kijk er gewoon uit om hem even tegen me aan te voelen.
Alle reacties Link kopieren
Voor de dames en heren die met hun minnaar verder zijn gegaan..

Waren jullie ook toen gescheiden als hij/zij niet in beeld was gekomen? Of had het misschien wat langer geduurd of was je dan nu nog samen.
Alle reacties Link kopieren
Ik was wel al aan het twijfelen om uit mijn huwelijk te stappen, maar het heeft zich versneld doordat ik mijn huidige vriendin heb leren kennen.
Dit geldt ook voor mijn huidige vriendin. Zij zat ook al in de "twijfelmodus".
Alle reacties Link kopieren
Kom even gedag zeggen. Lees nog steeds mee. Soms met wat verbazing en dan vooral de berichten over ruzie met minaar en er dan mee stoppen en toch weer niet en dan weer ruzie. Ik denk dan hoe kan je een hoog lopende ruzie met je minaar hebben.
Hier nu al bijna vijf jaar de zelfde minaar. Heerlijk stabiel ik herken veel uit het gewiebel over aandacht en belangrijk voelen. En zo blij dat ik mede door wat ik hier gelezen heb achter mij heb liggen. We hebben het gewoon leuk. En als ik denk nu vind ik je iets minder leuk. Reageer ik gewoon even niet op zijn berichten. Wetende dat ik niet meteen alles verspeel. En andersom gebeurt dat ook.
Waarom ik dit schrijf, lees idd weer veel meer over verliefd zijn en door willen maar een minaar kan ook heel fijn zijn gewoon als blijvende nr 2. Tenminste ik vind dat juist heel fijn.
En toch is er bij ons ook een houden van. En spreken we dat naar elkaar uit. Maar weten we tegelijk dat 24/7 relatie niet gaat gebeuren.
Ook voor Pimpel soms klinken de woorden hier in jouw oren misschien hard. Als je het leest zo als het er staat dan opent het wel je ogen ( tenminste bij mij ) als je het leest vanuit een verdedigende houding. Dan voelt het als aanval. Wat zeker niet zo bedoelt is.
Begin volgende week weer heerlijke date staan met Mn lief.
Jep Oranje nog steeds op ons vertrouwde plekje.
Alle reacties Link kopieren
Anoniemetruus schreef:
16-06-2018 00:49
Voor de dames en heren die met hun minnaar verder zijn gegaan..

Waren jullie ook toen gescheiden als hij/zij niet in beeld was gekomen? Of had het misschien wat langer geduurd of was je dan nu nog samen.


Mijn vriend is dus 'voor mij' gescheiden. Ik denk dat hij niet levenslang bij zijn vrouw was gebleven, maar dat onze ontmoeting zijn scheiding wel veel sneller in gang heeft gebracht. Anders was hij misschien nog wel jaren doorgegaan zoals hij deed.


Op het moment dat ik zelf mijn scheiding in gang zette was ik nog heftig aan het minnaren met een andere man. Het was hele dikke mik tussen ons op dat moment. Toch ben ik niet voor hem gescheiden, maar omdat ik dat zelf wilde. Ik kon gewoon niet langer doorgaan met mijn huwelijk en vreemdgaan, ik had eindelijk genoeg moed om de scheiding in gang te zetten. Op ongeveer hetzelfde moment werd mijn minnaar van toen thuis betrapt, en hij koos voor zijn gezin. Hield mij nog wel een poos aan het lijntje. Ik ben blij dat ik na een paar maanden ook het contact met hem stop kon zetten.
Alle reacties Link kopieren
:cheer2: Spinsels! Ik was er donderdag nog!
Alle reacties Link kopieren
lieffie80 schreef:
15-06-2018 22:53
...als je blijkbaar niet meer weet aan wie je je foto's hebt gestuurd, wordt het wel een beetje vaag. Ik ben niet op zoek naar een relatie maar wat oprechte interesse (of respect, of hoe ik het ook het beste kan omschrijven) vind ik toch blijkbaar wel belangrijk, Ik had met mezelf afgesproken dat als dit niks werd, ik er klaar mee zou zijn. Wil gewoon een keer proberen hoe het met een ander is, beetje spanning, dit kwam heel makkelijk 'aanwaaien' maar was verder niet van plan een complete zoektocht te starten naar een minnaar die blijkbaar toch wel aan bepaalde eisen moet voldoen.
Hey Lieffie80, heel begrijpelijk wat je schrijft. Het kan maar beter iemand de moeite zijn waarvoor je het risico neemt. Uiteindelijk wil je iets uniek en speciaal ervaren en gebeurt dat niet met gelijk wie. Bij een minnaar is seks heel belangrijk, maar de beste seks komt echt wanneer je daarnaast ook een diepere connectie hebt. Er zijn vast vele kandidaten te vinden... Veel plezier op jacht ;)
Alle reacties Link kopieren
Oranje , wat heerlijk. Het is iedere keer weer een feestje om er te zijn :love:
Alle reacties Link kopieren
Van mij als voormalig meeschrijver ook een update. Sinds mijn scheiding al 2,5 jaar samen met mijn destijds minnaar. Ik was getrouwd (open relatie), hij vrijgezel. Na een heel rustige start waarin we allebei van alles uit te zoeken hadden gaat het het nu heel goed. We hebben anderhalf jaar gewacht voor we de kinderen er bij betrokken, ook dat gaat goed maar beperken we tot af en toe. Ik ben niet voor mijn minnaar gescheiden, vanaf het moment dat ik besloot te scheiden tot een half jaar daarna hebben we geen contact gehad.
Alle reacties Link kopieren
Hier nu week geleden dat we mekaar zag en geen vooruitzicht. Communicatie ook wat min doordat zij zo controlerend is... Heb een beetje het gevoel dat ik afstand moet nemen en loslaten. Het voelt wel comfortabeler naar mijn gezin toe, ben minder overstelpt door emoties. Maar kan hem nog niet helemaal laten gaan want ik weet dat het weer zalig gaat zijn als ik hem terugzie. Aan de ervarenen een vraagje : de eerste maanden functioneerde ik nauwelijks nog, hij zat 24/7 in mijn hoofd. Dat is nu al veel minder. Was dat bij jullie ook zo?
Alle reacties Link kopieren
Juffie , ja dat was bij mij ook zeker zo. Hij zat doorlopend erg op de voorgrond in Mn gedachten. Ik probeerde wel altijd gewoon te blijven functioneren. Maar dat brengt je dan aardig in een splagaat. Daarbij kwam dat mijn minaar ook een poosje aardig verliefd is geweest. Erg fijn al die aandacht maar vreet ook energie.
Dat slijt en is nu ingedaald als een tweede natuur en prima in balans Kan nu prima met andere dingen bezig zijn en gewoon even niet aan hem denken .. Om dan ook weer blij verrast te zijn als er een leuk , lief bericht binnen komt.
Wij hebben eigenlijk ( op enkele dag na ) wel iedere dag contact. Ik vind dat fijn. Geeft rust. Uiteindelijk is dat de enige manier om van elkaar te weten dat het goed gaat .
Alle reacties Link kopieren
Wij ook dagelijks contact, behalve weekend... Dan staat hij onder streng toezicht :@@:
Alle reacties Link kopieren
Dat zegt hij. Het kan ook zo zijn dat hij gewoon een gezellig weekend wil hebben met zijn gezin zonder afleidingen van de minnares.
Alle reacties Link kopieren
Ook ok voor mij hoor.. :bye: alleen vorig weekend 2x mekaar gezien... Dus denk niet dat dat 't geval is :nut:
Alle reacties Link kopieren
-
moderatorviva wijzigde dit bericht op 17-06-2018 16:47
Reden: Spam
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook weer terug in t land :sun:
En er staan volgende week weer spannende avonturen op t programma :flirting:
Alle reacties Link kopieren
Spinsels schreef:
17-06-2018 08:41

Wij hebben eigenlijk ( op enkele dag na ) wel iedere dag contact. Ik vind dat fijn. Geeft rust. Uiteindelijk is dat de enige manier om van elkaar te weten dat het goed gaat .
Dat meen je toch niet echt hoop ik hé ? :-o
Alle reacties Link kopieren
stupidboy schreef:
18-06-2018 10:25
Dat meen je toch niet echt hoop ik hé ? :-o
Waarom niet?
Hier ook (nagenoeg) dagelijks contact.
Alle reacties Link kopieren
Liefheksje schreef:
18-06-2018 11:35
Waarom niet?
Hier ook (nagenoeg) dagelijks contact.
Daar is ook niks mis mee, ik was meer verbaasd over de zinsnede dat juist dat de enige manier is om te weten dat het goed zit. Juist daar krijg ik eerlijk gezegd kippevel van.
Alle reacties Link kopieren
Niet alleen dat het goed gaat met de minnaarrelatie, ook dat het goed gaat met de personen in kwestie. Ik wens H elke ochtend goedemorgen, dat hebben we zo afgesproken. Zodat hij inderdaad weet dat het goed gaat met mij én met ons. Niks geks aan.
...werpe de eerste steen.
Alle reacties Link kopieren
stupidboy schreef:
18-06-2018 11:56
Daar is ook niks mis mee, ik was meer verbaasd over de zinsnede dat juist dat de enige manier is om te weten dat het goed zit. Juist daar krijg ik eerlijk gezegd kippevel van.
Hahaha ik hoor t wel als t niét goed zit. Geen bericht is goed bericht denk ik dan maar. En ik hoef me ook nergens druk om te maken.

We hebben wel regelmatig contact hoor ;) maar dat hoeft van mij echt niet dagelijks. Ik zou me denk ik gestalkt voelen :rofl:
Het appen wordt wel veel meer als er weer een date in aantocht is...dan hebben we er allebei zin in |-)
Alle reacties Link kopieren
Wij hadden ook dagelijks contact.. Aanvankelijk veel te veel, waardoor vooral bij haar haar eigen relatie eronder ging lijden. Toen we afspraken om het contact te beperken werd het gevoel ook wel minder merkte ik..
Alle reacties Link kopieren
@Maverick76. Kon je daarom ook makkelijker besluiten om met je minnares te stoppen?
Alle reacties Link kopieren
Ja ik denk het wel. Al mis ik haar alsnog best wel, merk ik..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven