Sekswerk topic

29-10-2017 16:26 617 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,

Een jaartje geleden ongeveer ben ik begonnen met werken als sekswerker. Ik ben een typische “happy hooker”; iemand die haar werk oprecht leuk vindt.
Voordat ik begon met werken zocht ik heel veel informatie maar kon niet echt antwoorden vinden op vragen als:
Wat voor mensen doen dit werk?
Wat voor mensen bezoeken de dvp’s?
Hoe werkt dat opting-in eigenlijk?
Wat doe je zoal de hele dag?
Wat moet je met Hookers (de site)?
Hoe weet je of een club of huis ok is?
Wat doe je aan?
Hoe werkt het bij de GGD?

Mochten er hier nou mensen op zoek zijn naar antwoorden dan wil ik daar graag bij helpen. En als mensen dit topic willen gebruiken om sekswerkers te bashen (want ook dat gebeurt) dan ook prima. Of misschien hebben mensen wel gewoon vragen uit nieuwsgierigheid want het is ook wel een beetje een geheime/verborgen wereld.

Voor de beeldvorming: ik ben begin 30, kom uit een leuke familie, heb gestudeerd, heb een baan voor 4 dagen in de week in het vakgebied waar ik voor gestudeerd heb en 1 dag per week werk ik in een privehuis. Voor de kick, de spanning, de gezelligheid en het extra geld. Ik heb kort in een ander huis gewerkt waar ik de sfeer niet fijn vond en nu werk ik in een heel gezellig huis. Dit deel van mijn leven deel ik met niemand: echt niemand weet dat ik dit werk doe. Deels omdat het voor mij onderdeel van de spanning is, deels omdat ik er ooit mee ga stoppen en niet nog jarenlang het labeltje “sekswerker” wil hebben want hoe jammer ook, er wordt nog steeds door mensen op neergekeken.

Dus, shoot :)
sinnombre schreef:
29-10-2017 17:08
Ik lees liever helemaal niet over vrouwen die zichzelf laten gebruiken voor het geld. Ik snap wel dat mensen erop neerkijken. Dat doe ik in iedergeval wel. Respect hoef je als prostituée die dit vrijwillig doet voor de poen van mij niet te verwachten.

TO doet het o.a. omdat ze het leuk vindt, wie ben ik dan om dat af te keuren of er op neer te kijken, ondanks dat het zeker ook niet mijn keuze zou zijn.
Na een uurtje al wat reacties en vragen en TO is weg ?

Heeft zeker een klant nu
Alle reacties Link kopieren
@Sereia: was iets wat ik me echt afvroeg, want je zit daar zo’n 10 uur op een dag en je bent echt niet de hele tijd op de kamer. Ook wist ik niet goed wat je dan precies deed als je naar de kamer gaat voor een uur want ja, neuken duurt niet zo lang. Het antwoord is dat je tussendoor in een huiskamer zit, beetje kletsen met de andere meiden, tv kijken, beetje op internet.
Tot er weer een voorstelrondje is, of een afspraak. En op de kamer is seks inderdaad maar een klein deel, er komt ook een hoop praten bij kijken.

@gnossienne: ik had voor ik begon een beetje een stereotype beeld van sekswerkers: vrouwen die geen andere keuze hadden, zwaar in de schulden zaten, misschien wel moesten. Vrouwen die niks beters konden krijgen. Ik kan niet voor iedereen spreken maar in het huis waar ik werk zijn er inderdaad vrouwen met schulden, maar ook studentes die dit als bijbaan doen, vrouwen die het doen voor de spanning, vrouwen die ooit heel bewust hebben gekozen om sekswerker te worden (en daar weet de omgeving het ook van), echt van alles. Er is geen 1 type sekswerker en ook geen 1 type wandelaar.
Als mijn dubbelleven uitkomt dan zou ik dat jammer vinden maar ik ben niet bang dat ik opeens verstoten of ontslagen wordt.

@QueenArachnia: dat verschilt enorm. Ik kan je uitleggen hoe het in (de meeste) privehuizen werkt, maar ik weet niet hoe er zit voor raamdames, club of escort.
Een wandelaar betaalt voor een uur meestal rond de €100. Daarvan is de helft voor jou en de helft voor het huis. Van de €50 euro voor jou gaan dan nog belastingen af. Afhankelijk van je heffingskorting houd je er zo’n €35 aan over. Ik denk dat meiden gemiddeld tussen de 5 en 8 wandelaars per dag hebben dus tussen de €175 en €280 per dag, netto. Daarnaast werken huizen ook met de zogenaamde extras. Standaard zijn pijpen zonder condoom en anaal waar je dan bijvoorbeeld €30 of €50 extra voor vraagt. Dat hoor je eigenlijk ook op te geven bij de belasting maar niet iedereen doet dat. Sommige huizen hebben een lager basistarief maar rekenen voor veel diensten (zoenen, beffen, alle kleren uit) extras.
Op een goede dag ga ik met €400 naar huis, basis en extra bij elkaar. Op andere dagen is het misschien maar de helft.

@Grobbekuiken: voor de ingang van de deur hangt een camera en wij kunnen in de huiskamer zien wie er voor de deur staat. Als je het idee hebt dat het iemand is die je kent dan blijf je in de huiskamer zitten. Dit is niet helemaal foolproof want soms maken mensen een afspraak met je zonder je gezien te hebben of was je niet in de huiskamer toen de man aanbelde. Er is een redelijk ongeschreven regel dat je elkaar niet out. Ik zou erop vertrouwen dat die persoon zijn mond houdt, net zoals hij erop kan vertrouwen dat ik dat doe. Want ook op wandelaars wordt neergekeken.
Ik heb inderdaad alle antwoorden :)

@Pluisi: ik ben vrijgezel en ook niet aan het daten of zo. Zou ik het een toekomstige man vertellen? Waarschijnlijk wel omdat ik niet met iemand zou willen zijn die moeite heeft met sekswerkers. Zou ik doorgaan als ik een relatie heb? Nee, dat denk ik niet.

Natuurlijk mogen we weigeren! Zodra dat niet mag, is het simpelweg gedwongen prostitutie. Je mag ook gewoon vantevoren aangeven dat je bepaalde type mannen niet wilt. Als er eenmaal op de kamer iets gebeurt dat niet ok is dan is er een noodknop waarmee er beneden een alarm afgaat en direct iemand komt kijken. En als je de date wel hebt volgemaakt maar je wilt geen volgende keer afspreken dan kun je dat ook gewoon zeggen.

@yourlocalhero: zodra ik zwanger wil worden stop ik sowieso met dit werk. Moet er niet aan denken dat er iets scheurt en je onbedoeld zwanger raakt.
En waarom? Altijd al een fascinatie gehad voor de prostitutie, geen idee waarom. Ik weet nog dat toen ik net op kamers ging ik een info pakket had opgevraagd bij de Rode Draad (bestaan niet meer volgens mij). Nooit iets mee gedaan want normen en waarden en zo, maar op een gegeven moment had ik zoiets van: fuck it, ik ga gewoon eens kijken wat het nou allemaal is.
Alle reacties Link kopieren
Ik kijk morgen wel of mijn prangende vragen zijn beantwoord.
If I can't dance, it's not my revolution!
Alle reacties Link kopieren
@sinnombre: toevallig had ik het met 2 vriendinnen over de serie Meisje van Plezier. En toen hadden we het erover dat we het natuurlijk nooit zouden doen, maar eigenlijk wel nieuwsgierig zijn. Dus ik dacht: misschien hebben meer mensen dat :). En aan de reacties te zien is dat ook zo.
Alle reacties Link kopieren
Op zondag werk ik overigens niet, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet constant aan mijn telefoon zit. En bovendien had ik niet zoveel reacties verwacht in korte tijd. Ik doe m’n best zo snel mogelijk te reageren :)
Alle reacties Link kopieren
Jemig ik verdien in mijn gewone beroep als zzper op kanoor al minimaal 70-75 per uur.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Wijs je ook wel eens iemand af? Om welke redenen dan bijvoorbeeld?
Alle reacties Link kopieren
@KeaAlpine: de andere dames zijn een mix: sommigen werken er 4/5 dagen per week, anderen doen dit naast hun studie of parttime baan.


De antwoorden op mijn vragen:

Wat voor mensen doen dit werk?
Van alles wat dus :)

Wat voor mensen bezoeken de dvp’s?
Ook van alles: van mannen die boer of bouwvakker zijn tot huisartsen en psychologen. Tussen de 20 en de 80 schat ik. Sommigen met een relatie, sommigen niet. Sommigen denk je van: ja, jij bent nogal sociaal onhandig dus jou lukt het niet zo snel een vrouw te versieren en anderen zijn echt oprecht onwijs lekker en “hebben dit toch helemaa niet nodig”.

Hoe werkt dat opting-in eigenlijk?
Hierboven uitgelegd :). Je bent dus in loondienst, wordt wel per dag uitbetaald, maar je krijgt ook gewoon een loonstrookje aan het einde van de maand.

Wat doe je zoal de hele dag?
Al beantwoord :)

Wat moet je met Hookers (de site)?
Hookers is bekend om de recensies. Sommige dames lezen ze, sommige niet. Ik lees ze altijd wel. Soms zijn er ook leuke discussies op het forum.

Hoe weet je of een club of huis ok is?
Lastige... ik ben bij 3 huizen wezen kijken, gebaseerd op locatie en hoe ik ze op de website vond overkomen. Het eerste huis vond ik helemaal niks; de gastvrouw was erg onvriendelijk. Het tweede huis was heel leuk: aardige gastvrouw die zeker een uur met me heeft gezeten om van alles uit te leggen. Dames stelden zich ook direct voor als ze me zagen, leuke sfeer.
Het derde huis kwam ik op bezoek en werd mij gevraagd of ik direct kon beginnen. Dat heb ik toen gedaan, paar uurtjes. Ik vond het huis niet echt schoon en er was geen contact met de andere meiden dus na die avond niet meer teruggegaan en bij huis 2 gaan werken. Ik denk dat hygiëne belangrijk is, hoe druk het is, ik zou wel hookers lezen, en na een eerste dag heb je al een beeld van hoe ze zijn.

Wat doe je aan?
Wat je zelf prettig vindt. Ik heb meestal een lingerie setje, kousen, pumps en dan een rokje en topje of een kort jurkje erover. Er zijn ook dames die alleen lingerie aanhebben en dames die een lange jurk dragen. Net waar je die dag zin in hebt en je sexy in voelt.
Als je een voorstelrondje doet dan beslist de man in een paar seconden of hij voor jou kiest dus wel belangrijk dat je er leuk uitziet en ook uitstraalt dat je er blij rondloopt.

Hoe werkt het bij de GGD?
De GGD komt eens in de zoveel maanden langs om te inspecteren en soa onderzoeken te doen. De zedenpolitie komt trouwens ook eenmaal in de zoveel maanden langs om te praten. Ik heb de GGD nooit daar gezien omdat ze op dagen kwamen dat ik er niet was dus zelf een afspraak gemaakt. Je krijgt dan een gesprekje waarin ze met name proberen te achterhalen of je daar vrijwillig zit en of je weet wat je rechten zijn. En daarna krijg je de soa testen en na 3 dagen de uitslag ervan. Je kunt een werknaam opgeven, maar ook gewoon je echte naam en je kunt ervoor kiezen om de resultaten alleen te laten mailen of ook op je telefoon te ontvangen. Testen is gratis en het advies is eens per 6 maanden, tenzij je je ergens zorgen over maakt, dan kan het ook eerder. Je kunt je ook gratis laten inenten tegen hepatitis B.
Alle reacties Link kopieren
aatjuhh123 schreef:
29-10-2017 16:53
Kan erger, heb ooit een docu gezien waarbij out of the blue de vader ineens als klant voor de hoteldeur stond.

En vadertje had als voorkeurtjes SM en anaal doorgegeven bij burootje. En toen kwam dochtertje ineens uit de sexhoed.

Er is toen niet geneukt......
Vadertje, voorkeurtjes, buro'tjes, dochtertje.
Kijk dat jij prostitutie niets vind, dat kan... maar moet je echt zo denigrerend overkomen. Sm en anaal is nou echt niet zo bizar als jij het over wil laten komen zeg!
Hoe doe je alsof je het lekker vindt?

Heb je de verdere week geen gewone seks meer omdat je al voldoende aan je trekken bent gekomen?
anoniem_328235 wijzigde dit bericht op 29-10-2017 17:55
0.37% gewijzigd
Wat je ermee verdient valt me echt zwaar tegen. Hell no, voor zulke bedragen mag een man alleen mijn voeten likken.
Alle reacties Link kopieren
@mvp dat sekswerkers niet allemaal aan het stereotype voldoen kon je vooraf al weten, want zover ik jouw topic begreep kwam je zelf ook niet door een nare samenloop van omstandigheden op het idee om het seksvak te verkennen.

Op mijn tweede vraag antwoordde je dat je niet bang bent om verstoten of ontslagen te worden, maar in jouw topic schreef je dat je het verborgen houdt omdat je bang bent dat er op je neergekeken wordt, wat eigenlijk een beetje hetzelfde is als dat je verstoten wordt. Denk je dat er op je neergekeken zal worden omdat je voorheen ook neerzag op sekswerkers?
If I can't dance, it's not my revolution!
viva-amber schreef:
29-10-2017 17:33
Jemig ik verdien in mijn gewone beroep als zzper op kanoor al minimaal 70-75 per uur.
ik schrik ook dat het zo slecht betaald is.
afijn prettig om te lezen dat in deze criminele industrie van vrouwenhandel er blijkbaar ook nog af en toe vrouwen zijn die het uit eigen keuze doen.
voor het geld hoef je het niet te doen in ieder geval. dan kan je beter je eigen club beginnen
Ik vind het ook slechte verdiensten.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
29-10-2017 17:54
voor het geld hoef je het niet te doen in ieder geval. dan kan je beter je eigen club beginnen
Dat zou ik ook wel willen, in een fantasiewereld waar geen (letterlijk) moordende concurrentie bestaat. ;-D
If I can't dance, it's not my revolution!
35 euro echt ongelofelijk
daar pak ik nog niet eens de telefoon voor op
Waarom gebruik je zo'n achterlijk eufemisme ('wandelaars') voor hoerenlopers?
Alle reacties Link kopieren
@viva-Amber: Good for you! Ik verdien in m’n andere baan ongeveer 2000 netto per maand bij 32 uur dus €14 per uur.
Als ZZP’er zou ik waarschijnlijk meer kunnen verdienen maar dat wil ik niet :).

@Grobbekuiken: ik heb nog nooit iemand op voorhand afgewezen. Er is een collega met een etnische achtergrond die geen klanten met dezelfde etnische achtergrond wil want blijkbaar is dat wereldje nogal klein en is het in haar cultuur meer niet geaccepteerd om sekswerker te zijn dan sekswerkers te bezoeken dus ze is bang voor chantage.
Er is ook iemand die geen mannen van boven de 60 wil. Ze is zelf nog jong en dat leeftijdsverschil vindt ze te groot.

Ik moet zeggen dat de mannen die bij ons binnenkomen allemaal “gewoon” zijn. Als ze onverzorgd eruit zien of duidelijk onder invloed zijn, dan komen ze er niet in.
Mocht iemand nou er schoon uitzien maar op de kamer blijkt dat hij een vieze piemel heeft dan was je die gewoon even extra. Sowieso hoort wassen bij het ritueel, maar bij sommige mannen net iets grondiger dan anderen. Ik heb in de zomermaanden ook wel eens gehad dat iemand echt zweette en dan stel ik gewoon voor om even te douchen.

Ik heb 1 relatie gehad die ik niet fijn vond: hij begon te onderhandelen over de prijs. Not cool. Uiteindelijk wel gewoon betaald maar met het nodige gesteun en gekreun.
En aan het einde pakte hij zijn mobiel en wilde hij een selfie maken van hem en mij. Heb hem heel goed duidelijk gemaakt dat dat niet ok is en hem gezegd dat hij beter iemand anders kon kiezen.
De gastvrouw heeft hem vervolgens ook nog een waarschuwing gegeven dat als die telefoon nog een keer tevoorschijn komt dat hij dan niet meer welkom is in het huis.
Alle reacties Link kopieren
Je hoeft dus maar eens in de zoveel maanden mooi weer te spelen voor de zedenpolitie. Dat lijkt mij een koud kunstje voor een sekswerker. Wat weinig.
If I can't dance, it's not my revolution!
Pijpen zonder condoom, jeetje, ik zou denken dat doen alleen wanhopige verslaafde hoertjes.
Kan dat gewoon in een nette club als je extra betaald?
veel sekswerkers hebben psychische problemen. En als ze ze niet hebben lopen ze grote kans om het te ontwikkelen. Waarom risico lopen voor die 32 euro per wip?
Alle reacties Link kopieren
Sereia schreef:
29-10-2017 17:49
Wat je ermee verdient valt me echt zwaar tegen. Hell no, voor zulke bedragen mag een man alleen mijn voeten likken.
Valt mij ook tegen.
Dat geld is niet "makkelijk" verdiend.
Pezen is hier terecht.
When they go low, we go high. (M.Obama)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven