Lekvrije waterfles

20-05-2020 08:32 30 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik wil graag een lekvrije herbruikbare waterfles. Hebben jullie tips? Ik heb al een Dopper maar vind die helemaal niet lekvrij (ik wil de fles kunnen meenemen in mijn tas naar het werk). Bovendien vind ik de inhoud (400 ml) wat te weinig.
Heeft iemand ervaring met de Mepal flessen?
Of welk type fles raden jullie aan?
Alle reacties Link kopieren
Hier meeste fan van tuperware maar ook mijn doplers lekken niet.
Liefhebben
is meer
lief
dan hebben
Alle reacties Link kopieren
Ik heb deze van de Action: https://www.action.com/nl-nl/p/waterfles--5d71e0ab/
en deze van Decathlon: https://www.decathlon.nl/p/drinkfles-10 ... 82&c=GRIJS en ze lekken geen van beiden. Mijn Dopper lekt inderdaad ook regelmatig op het 'brede' gedeelte, dus ik neem liever één van deze mee.

Die van Decathlon moet je trouwens tijdens een hittegolf niet in de auto laten staan, of je moet ook een ovenwant meenemen in de auto.
Alle reacties Link kopieren
ik heb vandaag een klean kanteen fles gekocht, 800 ml, en zal snel eens testejn op lekken. ik heb ook goede hoop dat het water wat langer koel blijft door het rvs.
Bedankt voor de tips
Wij hebben ook een aantal doppers maar die lekken niet, ook al gaan ze regelmatig in de vaatwasser. Zijn wel wat aan de kleine kant idd, maar daardoor ook wel weer handig in de handtas.
Alle reacties Link kopieren
Wel vreemd dan dat mijn Dopper (en ook die van mijn partner) toch lekt... Zolang ze recht blijft zitten in mijn tas is er niks aan de hand, maar als ze omvalt en dus platligt, lekt ze.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven