NIET-groepje
maandag 23 maart 2009 om 07:31
Morge!
Ik vergrabbel me nog steeds met dit nieuwe topic..Ga automatisch via de top 10 naar de nietjes en denk dan HUH waarom kan ik niet posten? Zal door de blonde plukjes komen
Ik ga een drukke week tegemoed. Werk 6 lesuren langer dan normaal en dat staat gelijk aan een hele dag....
De kids hebben proefwerkweek, dus sochtends toetsen, smiddags lessen en de mentor mag surveilleren...ook op mijn vrije maandagochten, ook in mijn tussenuren...en tussendoor moet ik nog repeteren met kinderen, kaartjes verkopen en noem maar op voor mijn jaarlijkse event op school...
Dat werd mij gisterenavond even te veel, en dus kwam k niet in slaap...en dus ben ik keimoe nu...
En nee, 6 uur extra valt niet mee GRMBL
Ik vergrabbel me nog steeds met dit nieuwe topic..Ga automatisch via de top 10 naar de nietjes en denk dan HUH waarom kan ik niet posten? Zal door de blonde plukjes komen
Ik ga een drukke week tegemoed. Werk 6 lesuren langer dan normaal en dat staat gelijk aan een hele dag....
De kids hebben proefwerkweek, dus sochtends toetsen, smiddags lessen en de mentor mag surveilleren...ook op mijn vrije maandagochten, ook in mijn tussenuren...en tussendoor moet ik nog repeteren met kinderen, kaartjes verkopen en noem maar op voor mijn jaarlijkse event op school...
Dat werd mij gisterenavond even te veel, en dus kwam k niet in slaap...en dus ben ik keimoe nu...
En nee, 6 uur extra valt niet mee GRMBL
maandag 23 maart 2009 om 07:40
maandag 23 maart 2009 om 10:20
maandag 23 maart 2009 om 11:18
Ik ben blij met die regen en storm. Na een stormachtige nacht met Bo slaapt hij nu als een prinsje. En ik ben de hele middag weg dus heb er weinig plezier van. Vanavond eens kijken of je de opnamens van vannacht goed kan verstaan.
Ik ga met koken gigantisch makkelijk doen. Een salade, aardappelkroketjes uit de oven en een schnitsel opwarmen. De saus erbij heb ik gister al gemaakt.
Ik ga met koken gigantisch makkelijk doen. Een salade, aardappelkroketjes uit de oven en een schnitsel opwarmen. De saus erbij heb ik gister al gemaakt.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
maandag 23 maart 2009 om 11:25
maandag 23 maart 2009 om 11:28
maandag 23 maart 2009 om 11:32
Ik maak het meestal met sucadelappen. Of iets wat in de aanbieding is. Maar ik laat het extreem lang opstaan, wel 5 uur zeker. Bij mij moet ik het met een spatel eruit halen, dat je met de vork het al niet fatsoenlijk eruit krijgt. Bij sucadelappen haal ik erna wel dat vetrandje weg, dat geeft wel de smaak dat het niet droog wordt maar eten doe ik het niet.
Er is hier een leuk topic over;
En weer is mijn stoofvlees niet gelukt.
En Poez heeft een leuk nieuw topic erover van stoofvlees met cola bereiden, schijnt heel lekker te zijn.
Ik doe het normaal op een "oma" wijze. Even dichtschroeien en kruiden, warm water erbij, rode wijn, rode wijnazijn, een blikje kleine tomatenpuree, kruidnagel, laurierblad. Vergeet ik nog iets? Nee dacht het even uit mijn hoofd zo.
Er is hier een leuk topic over;
En weer is mijn stoofvlees niet gelukt.
En Poez heeft een leuk nieuw topic erover van stoofvlees met cola bereiden, schijnt heel lekker te zijn.
Ik doe het normaal op een "oma" wijze. Even dichtschroeien en kruiden, warm water erbij, rode wijn, rode wijnazijn, een blikje kleine tomatenpuree, kruidnagel, laurierblad. Vergeet ik nog iets? Nee dacht het even uit mijn hoofd zo.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.