Minnaar deel 37

20-11-2018 18:26 3018 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 36 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Hey dit topic is vol, welke lover hier opent een nieuwe? :nerd:
anoniem_376303 wijzigde dit bericht op 08-06-2019 13:50
Reden: Verkeerde smiley
7.69% gewijzigd
gealach schreef:
08-06-2019 13:42
Bedankt allemaal!
Ik ga nu bewust niet op reacties in omdat ik de meeste posts eerst even op me in wil laten werken. Ik heb best veel onrust ervaren de laatste 24uur en wil even wat rust voor mezelf creëren, genoeg om over na te denken, en ik ben der heftige reactie van I. van afgelopen nacht ook nog aan verwerken..
Ik kom er nog op terug!

Doe maar rustig aan, je hebt zoveel aan je hoofd :bigkiss:
Goed zo! Vind ik een hele goeie van je. Laten bezinken en er op kauwen.
Abundance-of-Freedom schreef:
08-06-2019 13:49
Hey dit topic is vol, welke lover hier opent een nieuwe? :nerd:
Ik heb geen rechten want geen minnaar. Maar het moet inderdaad wel
Julus schreef:
08-06-2019 14:01
Ik heb geen rechten want geen minnaar. Maar het moet inderdaad wel

Same here, hier ook geen minnaar :D
En ik heb ook al geen minnaar. Wat doen we hier toch :proud:
Het topic kapen? :-D

Nee serieus, ik lees zoveel worsteling en wil een steentje bijdragen. Het is boeiende materie. Soms erg lastig omdat het ver van me af staat maar het zijn ook gewoon relaties. En daar heb ik wel genoeg ervaring mee. Net als schaven aan jezelf en je destructrieve patronen.

Toen ik een tijd best een soort van wanhopig mezelf afvroeg hoe ik aan een leuke vent moest komen, heb ik heel kort overwogen om naar SL te gaan. Maar nee, ik kan en wil het niet. Het is korte termijn denken.
Ik heb een paar weken geleden ook op second love gekeken, nadat iemand hier zei dat er veel aantrekkelijke mannen zaten. Veel viel er niet te zien, aangezien ik geen account heb/ingelogd ben. Ik begin er ook niet aan, teveel gedoe. Ik zit trouwens op geen enkele datingsite, nooit gezeten ook.
Hm, waarom zie ik zo weinig aantrekkelijke single mannen? Niet eerlijk. Geeft je te denken dat een aantrekkelijke en leuke man op SL zit. Ik vind het weinig hoopvol. Die hebben dan vast een even zo aantrekkelijke vrouw en zitten toch daar.
Ik zat op datingsites maar ben bekeerd. Teveel droefenis
Alle reacties Link kopieren
@Gea,

Met mij gaat het opzich wel oke! Afgelopen week een zogenoemde afscheidsbrief geschreven, gevoel, vragen etc erin gezet. Niet met intentie deze te geven, maar meer zodat ik het overzichtelijk heb voor mijzelf, flink potje zitten janken, maar de volgende dag werd ik toch wel opgeluchter met meer rust wakker. Wat is janken soms lekker zeg!

Gisteren voor een zakelijk iets telefonisch contact moeten hebben, ging toch de privekant op.. hij sloot het gesprek af zoals altijd (dag lieverd, dikke kus etc). Ik merkte dat ik het mijn strot niet eens uitkreeg. Zo zijn er nog meer kleine dingen voorgevallen op het werk dat ik denk “wat een arrogantie en lef”.

Gemengde signalen zijn er. Merk dat ik daar erg geirriteerd en boos om word. Wel uit alles blijkt dat hij in die ene rollercoaster zit, maar betekent voor mij niet dat ik wacht op de laatste looping.

Gisteren heb ik alsnog een bericht gestuurd met twee dagen dat die langs kan komen. Nog geen reactie gehad, we gaan het zien.

Bij jou is er de laatste tijd ook ontzettend veel gebeurd! Afleiding bij/met een andere man. Ik herken het hoor, zelf ook gedaan!! Alleen het helpt echt gewoon niet! Je houdt jezelf, de andere man en I zo zwaar voor de gek.
Waar wil je afspreken NGU bij jouw thuis? Ik zou op neutraal terrein afspreken.

En nu zit je toch weer op hem te wachten..
anoniem_376303 wijzigde dit bericht op 08-06-2019 14:26
Reden: Toevoeging
1.23% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Het enige waar ik op wacht is zijn antwoord op mijn vraag. Indien ik daar geen antwoord op krijg voor dinsdag, doe ik zijn spullen in een tasje, neem het mee naar het werk en krijgt hij het daar (dit heeft niet mijn voorkeur omdat ik echt van mening ben dat dit op een normale manier afgesloten moet worden). Dan wel niet voor de omgang als collega’s dan wel voor mij eigen.

Heb twee dagen voorgesteld omdat ik weet hoe ons werk in elkaar zit en hoe de roosters zijn.

En ja wel gewoon bij mij thuis. Daar voel ik mij eigen veilig.
Alle reacties Link kopieren
Ik wil nieuwe deel wel openen, als enige hier met minnaar 🤣
Ja dan moet je wel :-D
Alle reacties Link kopieren
HoesjeBoesje schreef:
08-06-2019 14:56
Ik wil nieuwe deel wel openen, als enige hier met minnaar 🤣
Met dezelfde stomme tekst? :P
...
NGU, gezien hij er zelf niet mee komt denk ik dat jij vooral die behoefte hebt. Je moet weer aan hem trekken. Laat gaan! Sluit het af. Wat moet hij nog zeggen waar jij iets aan hebt? Het was leuk maar het leidde tot niks helaas
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
08-06-2019 14:59
Met dezelfde stomme tekst? :P
Jaaaaa!!! Al mag die van mij ook wel korter :proud:
Is geopend, met de standaard tekst 😆
Alle reacties Link kopieren
Julus schreef:
08-06-2019 15:00
NGU, gezien hij er zelf niet mee komt denk ik dat jij vooral die behoefte hebt. Je moet weer aan hem trekken. Laat gaan! Sluit het af. Wat moet hij nog zeggen waar jij iets aan hebt? Het was leuk maar het leidde tot niks helaas
Hij had er uiteindelijk wel meegekomen, alleen duurt mij te lang. Eerder zeiden andere hier, nadat ik had aangegeven aan Grey “laat maar weten wanneer je kan”, zelf wat voor te stellen om de touwtjes terug te pakken. Dat heb ik nu dus gedaan door met mijzelf af te spreken, bij geen bericht het dinsdag zelf te doen op het werk. Daarbij hij heeft mijn huissleutel nog die moet gewoon terug.

Steeds als er over gesproken wordt, hoe dingen lopen valt die maar terug en maakt opmerkingen erover dat hij de sleutel niet wilt inleveren. Alsof hij dat gebruikt als het lijntje waar hij mij aan vast houdt. Dat lijntje knip ik door, door die afspraak door te zetten, sleutel in te nemen en door met het leven.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven