Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Minnaar deel 37

20-11-2018 18:26 3018 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 36 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Happy new topic! En oeps, tikfoutje in de titel...
Alle reacties Link kopieren
:frusty:
Dikke oeps.... Maar weer naar t moderatortopic..
Alle reacties Link kopieren
Lieve Rooss :lips:
Al die jaren ;-)
Wens zo dat jij en je H nog heel veel plezier en geluk met elkaar beleven :heart:
You will forget and I won't remember it....
Alle reacties Link kopieren
Hoewel ik ook minnaarloos ben blijf ik trouw meelezen en af en toe reageren. Leuk dat er weer een deel volgeschreven gaat worden met alles wat er bij komt kijken als je te maken krijgt deze vorm van de liefde.
Roos, :worship::rose:
Alle reacties Link kopieren
Dag Roos :redrose::bye:
Alle reacties Link kopieren
Dag Roos, veel geluk!

Afgelopen maandag Mr Rightnow weer gezien.. en het voelde niet meer goed. Een van de dingen waardoor ik zo tot hem aangetrokken was/ben, is dat hij open was naar mij toe. Dat was ook wat hij zocht, en waardoor we in eerste instantie zo goed klikten. Via de app is hij dat nog wel enigzins, maar maandag kwam hij binnen, wilde eigenlijk niks, behalve seks, en ging daarna ook direct weer weg. En voor mij, als mensen-mens, was dat niet fijn.

Ik heb hem gisteren laten weten dat ik echt weet dat er niet meer in zit dan af en toe seks, maar dat het me dan nog steeds minstens zoveel gaat om de mens met wie ik dat heb, als puur om de ontlading, en dat ik, als hij te bang is om zichzelf wat meer te laten zien, niet meer opensta voor een ontmoeting.

Hij leek zowaar teleurgesteld, misschien zelfs een beetje gekwetst, gaf ook aan dat hij het ook allemaal moeilijk vindt, maar dat hij me wel snapt. Hij gaat vrijdag voor 2 weken naar Taiwan voor werk, wat hem de hoognodige afstand gaat geven van alles, en gaat in die tijd, als hij dan toch 's avonds alleen in zijn hotel zit, maar eens even bij zichzelf te rade.

Ik ga er van uit dat we klaar zijn, en als dat inderdaad zo is, ben ik blij dat deze beslissing nu vanuit mijzelf is gekomen. Ik ben precies geweest waar hij naar op zoek ging, ooit, maar hij bleek het zelf alsnog niet te kunnen handelen.

En hopelijk waren de tranen van gisteren dan ook de laatste die ik om hem gelaten heb.. want dat ben ik ook beu!
Wat goed van je, Snaptegijut, dat je zo duidelijk hebt aangegeven wat je ervaren hebt, en wat je nodig hebt hierin. Echt knap. Nu is het aan hem om te kijken of hij bereid is om hierin te 'voorzien'. Of dit ook iets is wat HIJ zoekt...
Ben benieuwd.

Vandaag afgesproken met mijn minnaar. Het was een rare date. Het gebruikelijke korte blokje, maar geen seks deze keer. Samen gepraat. Open. Hij wéét hoe ik erin sta. Wat de spelregels zijn. Ik heb mijn gezin, en hem er naast. Hij is single, en mag gewoon doen wat hij wil, relationeel gezien. Hij wil mij. Liefst helemaal. Maar ik ben hierin duidelijk, dat dat niet de insteek is.
Vandaag deelde hij zijn verwarring, er was een ander meisje, geïnteresseerd in hem. Hij had niets gedaan, niet gezoend, alleen gekletst. Maar het voelde voor hem verwarrend, dubbel, alsof hij vreemdging, omdat ze flirtten. Hij huilde terwijl hij het 'opbiechte'. Wist niet wat te doen. Hij wilde mij. Voelde zich klem zitten. Wilde het ook onderzoeken.

Ik heb hem, soort van toestemming gegeven om hierop te 'handelen'.
Vond het moeilijker dan ik dacht.
Een deel v me wil hem voor mezelf. (Ik hou van mijn man, maar ook van hem.)
Maar dat zou niet fair zijn.

Als hij serieus wordt met een ander, dan zet hij 'ons' op stop. Want hij wil die relatie dan natuurlijk open en eerlijk in stappen.
Dus ik ben ergens wel bang dat onze lekkere bubble momenten (2 a 3x p wk) ten einde gaan komen.

Al zei hij dat het nu nog niet zo'n vaart liep. Er was nu slechts chat contact. En n aantal belemmerende factoren.

Het is dubbel.
Het raakt me, positief, dat hij in deze prille fase v zijn verwarring, open kaart speelt met mij. Spreekt vóór hem.
Een deel v me roept héél hard en bang "NEEEEE, NIET BIJ ME WEGGAAN...!" (Mijn kinddeel, mijn gevoel, mijn hart)
Een ander deel van me denkt redelijk nuchter: "Tja, dat zat er natuurlijk aan te komen. DIT was de afspraak. Je kunt m niet eeuwig op deze manier voor jezelf houden. Dit genot was heerlijk, maar gelimiteerd."

Weet niet goed wat ik verder moet voelen.
We hebben afgesproken dat we geen verplichtingen hebben naar elkaar (qua exclusiviteit ) behalve dan dat we eerlijk en open zijn mbt dit soort ontwikkelingen.
Zodat we tijdig met elkaar mee kunnen groeien, kunnen wennen aan het idee, alvast mentaal n beetje afscheid kunnen nemen. :@@:

Reacties zijn welkom...
Alle reacties Link kopieren
Happy new topic!
Zeeland, wat voor andere reacties wil je hebben dan die je al gehad hebt? 2-3 keer per week, jij die hem toestemming geeft (...) om met iemand anders af te spreken.

Jij was enorm gekwetst doordat jouw man het met andere vrouwen deed. Jij zaagt nu net zo hard aan de poten onder jullie relatie als hij heeft gedaan.

Wat voor reacties wil je dan nu?
Mokthee, ik zie het ff écht niet. Ik stuur nergens op aan, als je dat bedoelt..?
Dus, tja, oprechte eerlijke reacties..?
Ik bedoel dat je het grotere plaatje niet meer ziet. Wat doet dit met je relatie, drie keer per week (!) met een ander afspreken?

En nu vindt je minnaar het ook al moeilijk worden om met anderen af te spreken. Dat is natuurlijk niet zo gek. Jullie zitten er allebei veel en veel te diep in.
Alle reacties Link kopieren
Stille meelezer hier, happy new topic.
Alle reacties Link kopieren
Roos, bedankt voor alle wijze overdenkingen. Ondanks dat ik niet actief mee schrijf blijf ik wel lezen en heb vaak jouw tips en " mannen zijn nu eenmaal anders " overwegingen in mijn gedachtes gebruikt om de dingen te relativeren.

Veder gewoon even zwijmelen. Vanavond spontaan even minaar gezien ,gevoeld en beproeft. De keren dat dat voorkwam in al die jaren zijn op 1 hand te tellen. Was bijzonder dat het kon . Goed om weer paar weken op te teren :flirting:
Alle reacties Link kopieren
Snaptegijut ik denk dat je een goede keuze gemaakt heb. Als het voor jou niet meer goed voelt moet je er mee stoppen. En ik begrijp het ook het voelt dan echt zo van hup ik hang hem er even in en dat was het. Dat zou voor mij ook niet hoeven. Heel knap hoor dat je er een punt achter gezet heb want het zal echt niet makkelijk geweest zijn.

Zeeland wat zien jullie elkaar vaak zeg het klinkt wel erg close voor een minnaarrelatie. Ik zou afwachten wat de ontwikkelingen zijn van de relatie en het te respecteren als hij wil stoppen. Het is wel goed dat hij het meteen aangegeven heeft.
Het lijkt mij ook een hele verandering zou het ook best moeilijk vinden als mijn minnaar straks een relatie krijgt.
Alle reacties Link kopieren
Spinsels wat fijn dat je gisteravond zo onverwachts van je minnaar kon genieten. Is ook altijd super leuk he die onverwachte ontmoetingen. Geniet er nog maar lekker van na.
Hey Spinsels, *zwaait*. Fijn te lezen dat met jullie alles nog zo heerlijk in balans is!
Alle reacties Link kopieren
Hoi Mok thee. :bye: ja we hebben het goed zo. Volgend jaar voorjaar al weer vijf jaar. En we gaan voor nog eens vijf jaar . Tuurlijk ook wel eens een dingetje maar dan schudden we elkaar even wakker en kunnen weer door .
Alle reacties Link kopieren
.
carrieaddison wijzigde dit bericht op 10-05-2019 18:37
99.62% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ik lees dat veel minnaars en minnaressen elkaar lang blijven zien.
En blijven verlangen naar elkaar, goed om dat te lezen.
Hm, reacties zijn welkom, dan krijg je die en ga je op anoniem...

Zeeland, mocht je nog meelezen, ik wens je veel wijsheid toe. Ik denk dat je pas ruimte kunt maken voor een goede keuze (of dat nou stoppen of minderen is) als je elkaar een beetje los gaat laten. Met zo'n frequentie kun je gewoon niet meer helder nadenken.
Sterkte.
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad Zeeland, ben niet echt verbaast dat je je nick hebt opgegeven. Jij duikt onder in 'weet ik veel wat'.
Dat voel je waarschijnlijk zelf ook, het valt niet zo gauw te rijmen.
Waarom ga je niet voor je nieuwe lover? Je houdt van twee mannen zeg je, maar door de ene ben je echt door de goot getrokken, waarom met hem nog de liefdesrelatie behouden, voor de kinderen?
Hatsjikideee...
Alle reacties Link kopieren
Ach zeeland, zoals de anderen ook zeggen, je zit er mijlen ver te diep in. Neem afstand en bedenk wat je wil. Dit is toch geen doen?
Jammer dat je op anoniem bent gegaan...

Wat een mooi lange tijd Spinsels!

Ik heb eindelijk M weer gezien, hij was wel ziekig, maar konden echt niet meer langer wachten. En met de feestdagen voor de deur pas in t nieuwe jaar weer een kans... Maar pprrrrrrrr......wat een heerlijke man in het toch :love:
Alle reacties Link kopieren
Hoesje, hoe hou je dat uit? Ik ben nog maar nieuw in dit hele gedoe, en vermoedelijk inmiddels alweer minnares-af, maar ik zou het echt niet trekken om nu al te weten dat het waarschijnlijk minstens anderhalve maand gaat duren voor het weer een keer kan.. Misschien maakt dat ook dat ik niet zo geschikt ben als minnares, ik weet het niet.. maar ondanks dat ik mijn plaats ken(de), had ik toch wel echt de behoefte aan enige regelmaat.

Hebben jullie wel via andere wegen contact?

@ Zeeland, ik hoop dat we je wel weer gaan zien hier: ik vond het juist wel bijzonder om jouw verhaal te lezen en iets mee te krijgen van de gedachten van 'de andere kant'.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven