Napraattopic deel 120

01-11-2019 10:03 3018 berichten
Alle reacties Link kopieren
Beste forummers,

Op verzoek een link naar de OP (openingspost) vanwege een te lange OP. Lees hier de OP van het Napraattopic: overig/napraattopic-op/list_messages/249598. . Als blijkt dat er teveel onduidelijkheid bestaat en de OP niet gelezen wordt, dan zal de OP weer terug gezet worden.

De link naar het nieuwe topic:
overig/napraattopic-deel-121/list_messa ... #p30613252

Even ter herinnering: Hinten en hengelen naar eerdere nicks is niet toegestaan.

Let op: Ook de huisregels zijn in het Napraattopic gewoon van toepassing.

Veel napraatplezier!

Met vriendelijke groet,

Community Manager Viva en Viva Mod. team
Vrijheid van meningsuiting betekent NIET dat je alles maar op het forum neer mag pennen.

Bij vragen over beleidskeuzes kun je terecht op het 'vraag het de mods' topic.
Mooie aroma’s :hihi:
Alle reacties Link kopieren
Sudrì schreef:
10-11-2019 09:38
Mooie aroma’s :hihi:
Ik vind het een beetje viezig klinken.
When arguing with a fool, first make sure the other isn't doing the same thing.

David Dunning
Sudrì schreef:
10-11-2019 09:38
Mooie aroma’s :hihi:
Ik denk dat dat net zoiets is als mooie wijn :P

Thnx voor de info, oudebaas :thumbsup:
Net als fijne groentjes of verrassende structuren.
Tis eten, geen kunst.
Alle reacties Link kopieren
PoesinBoots schreef:
10-11-2019 09:30
Hier wordt straks mijn vondeling opgehaald. Ik heb een heel goed huis gevonden voor kitten.
Maar gadver, wat ben ik me gaan hechten aan dat mormeltje.
Oh, wat lastig lijkt dat me! Maar wat goed zeg, dat je zo snel een plekje voor hem hebt kunnen vinden!

Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Sudrì schreef:
10-11-2019 09:44
Net als fijne groentjes of verrassende structuren.
Tis eten, geen kunst.
Een goede chef is een kunstenaar. Je gaat ook niet naar een sterrentent om je maag te vullen, dan kun je net zo goed naar de Febo gaan. Een chef prikkelt je geur en smaak net zoals een schilder je gezichtsvermogen en een muzikant je gehoor prikkelt.
Puritanism:
„The haunting fear that someone, somewhere, may be happy”
(HL Mencken)
oudebaas schreef:
10-11-2019 09:53
Een goede chef is een kunstenaar. Je gaat ook niet naar een sterrentent om je maag te vullen, dan kun je net zo goed naar de Febo gaan. Een chef prikkelt je geur en smaak net zoals een schilder je gezichtsvermogen en een muzikant je gehoor prikkelt.
Zo klinkt het heel prachtig!
Succes met het afscheid poes.
Alle reacties Link kopieren
PoesinBoots schreef:
10-11-2019 09:30
Hier wordt straks mijn vondeling opgehaald. Ik heb een heel goed huis gevonden voor kitten.
Maar gadver, wat ben ik me gaan hechten aan dat mormeltje.
Ow bah, sterkte.
When arguing with a fool, first make sure the other isn't doing the same thing.

David Dunning
Jammer dat poezen niet samen konden Poes!
Alle reacties Link kopieren
Star² schreef:
10-11-2019 10:08
Jammer dat poezen niet samen konden Poes!
Dat is toch iets dat ik niet begrijp bij het hoogtepunt van de evolutie, de huiskat. Het feit dat ze elkaar vaak zo slecht verdragen.
Puritanism:
„The haunting fear that someone, somewhere, may be happy”
(HL Mencken)
oudebaas schreef:
10-11-2019 09:53
Een goede chef is een kunstenaar. Je gaat ook niet naar een sterrentent om je maag te vullen, dan kun je net zo goed naar de Febo gaan. Een chef prikkelt je geur en smaak net zoals een schilder je gezichtsvermogen en een muzikant je gehoor prikkelt.
:flirting:
oudebaas schreef:
10-11-2019 10:13
Dat is toch iets dat ik niet begrijp bij het hoogtepunt van de evolutie, de huiskat. Het feit dat ze elkaar vaak zo slecht verdragen.

Omdat een kat nu eenmaal een solitair dier is?
Alle reacties Link kopieren
Oudebaas/Jeff, samen gaan? 🤩 een avondvullend mooi ⭐️⭐️⭐️ restaurant.
Geen bijzonderheden
Alle reacties Link kopieren
oudebaas schreef:
10-11-2019 09:53
Een goede chef is een kunstenaar. Je gaat ook niet naar een sterrentent om je maag te vullen, dan kun je net zo goed naar de Febo gaan. Een chef prikkelt je geur en smaak net zoals een schilder je gezichtsvermogen en een muzikant je gehoor prikkelt.
Eten is een noodzakelijk kwaad wat mij betreft. :P
When arguing with a fool, first make sure the other isn't doing the same thing.

David Dunning
Alle reacties Link kopieren
Bgb, dat jij in die trol trapt. 🤭😂
Iets met een rivier.
Geen bijzonderheden
Alle reacties Link kopieren
oudebaas schreef:
10-11-2019 09:38
Ja, bij snel getrokken bouillon breng je het water snel aan de kook. Beter is om er een paar uur over te doen voordat het water kookt. Net als bij het brouwen van bier komen er juist bij lagere temperaturen mooie aroma’s vrij.
Ja zalig. De hele dag laten trekken op het allerlaagste vuurtje wat je hebt op de kachel.
Geen bijzonderheden
Alle reacties Link kopieren
yasmijn schreef:
10-11-2019 11:17
Oudebaas/Jeff, samen gaan? 🤩 een avondvullend mooi ⭐️⭐️⭐️ restaurant.
Jaaaa!
Puritanism:
„The haunting fear that someone, somewhere, may be happy”
(HL Mencken)
Alle reacties Link kopieren
oudebaas schreef:
10-11-2019 11:29
Jaaaa!
Tijd en plaats.
Geen bijzonderheden
Drie sterren....ik zeg 22/11
oudebaas schreef:
10-11-2019 09:53
Een goede chef is een kunstenaar. Je gaat ook niet naar een sterrentent om je maag te vullen, dan kun je net zo goed naar de Febo gaan. Een chef prikkelt je geur en smaak net zoals een schilder je gezichtsvermogen en een muzikant je gehoor prikkelt.
Ik ga dan ook niet naar een sterrenrestaurant om honderden euro’s aan eten uit te geven. Geef mij maar draadjesvlees (ik heb godzijdank een gasfornuis en hoef niet op een kachel te koken), puree en spruiten.
Alle reacties Link kopieren
Sudrì schreef:
10-11-2019 11:37
Ik ga dan ook niet naar een sterrenrestaurant om honderden euro’s aan eten uit te geven. Geen mij maar draadjesvlees (ik heb godzijdank een gasfornuis en hoef niet op een kachel te koken), puree en spruiten.
Ik hou van alle eten. Draadjesvlees en puree; top. Mits goed bereid.

Eten bij sterrenchefs vind ik een superervaring. Word ik lyrisch van. De ene sensatie na de andere. Geef ik graag veel geld aan uit.

Oh en Sudri, kachel is het woord wat goede chefs gebruiken voor fornuis.
Geen bijzonderheden
yasmijn schreef:
10-11-2019 11:20
Bgb, dat jij in die trol trapt. 🤭😂
Iets met een rivier.
Die is zo vreselijk
yasmijn schreef:
10-11-2019 11:43
Ik hou van alle eten. Draadjesvlees en puree; top. Mits goed bereid.

Eten bij sterrenchefs vind ik een superervaring. Word ik lyrisch van. De ene sensatie na de andere. Geef ik graag veel geld aan uit.

Oh en Sudri, kachel is het woord wat goede chefs gebruiken voor fornuis.
Kachel is wat wij normale gebruiken voor dat ding waar je hout in gooit om een ruimte te verwarmen.
Maar ja, ik ben dan ook geen chef, laat staan een goede!
Het eten bij een goede chef zal vast een superervaring zijn, maar ik zal nooit in1 avond aan eten uitgeven wat normaal gesproken mijn maandbudget is. En echt wel in dat soort restaurants gegeten, maar tis niet mijn ding.
yasmijn schreef:
10-11-2019 11:43
Ik hou van alle eten. Draadjesvlees en puree; top. Mits goed bereid.

Eten bij sterrenchefs vind ik een superervaring. Word ik lyrisch van. De ene sensatie na de andere. Geef ik graag veel geld aan uit.

Oh en Sudri, kachel is het woord wat goede chefs gebruiken voor fornuis.

O ja prima, maar er hoeft niet direct zulk kwijlerig taalgebruik gebezigd te worden. Je kan ook gewoon zoals Gordon Ramsay blijven praten :proud:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven