???. ????????????? 8
dinsdag 24 juli 2007 om 20:17
Toblerone[/b], širom svijeta poznata ?okolada, prije svega po originalnom obliku inspirisanim švajcarskim Matterhornom. Ime je nastalo spajanjem prezimena osniva?a Jeana Toblera i poznate talijanske slastice toronea.
Prije rata se kola? koji me neodoljivo podsje?ao na Toblerone ?okoladu nazivao srpskom šnitom, danas bosanskom, a kada se napravi u formi piramide, možemo ga nazvatti i Toblerone[/b].
Prije rata se kola? koji me neodoljivo podsje?ao na Toblerone ?okoladu nazivao srpskom šnitom, danas bosanskom, a kada se napravi u formi piramide, možemo ga nazvatti i Toblerone[/b].
dinsdag 24 juli 2007 om 20:58
quote:
Toblerone[/b], širom svijeta poznata ?okolada, prije svega po originalnom obliku inspirisanim švajcarskim Matterhornom. Ime je nastalo spajanjem prezimena osniva?a Jeana Toblera i poznate talijanske slastice toronea.
Prije rata se kola? koji me neodoljivo podsje?ao na Toblerone ?okoladu nazivao srpskom šnitom, danas bosanskom, a kada se napravi u formi piramide, možemo ga nazvatti i Toblerone[/b].Het water loopt me in de mond!
Prije rata se kola? koji me neodoljivo podsje?ao na Toblerone ?okoladu nazivao srpskom šnitom, danas bosanskom, a kada se napravi u formi piramide, možemo ga nazvatti i Toblerone[/b].Het water loopt me in de mond!
Loretta is De Mol. Punt.
dinsdag 24 juli 2007 om 21:03
quote:
quote: Vish reageerde
Het water loopt me in de mond! Iiieeeuwwwww, vind jij DAT lekker? Vies mens
quote: Vish reageerde
Het water loopt me in de mond! Iiieeeuwwwww, vind jij DAT lekker? Vies mens

dinsdag 24 juli 2007 om 21:32
quote:Heb je voor de rest nog een nuttige bijdrage of kom je hier alleen voor het leedvermaak? 
Neuh, dat was het wel zo'n beetje.....
Gezellig met z'n viertjes naar de dierentuin morgen? Welke gaan jullie?
Het wordt toch donderdag, denk ik. Dat komt Don beter
uit. We gaan naar Burgers' Zoo.

Neuh, dat was het wel zo'n beetje.....
Gezellig met z'n viertjes naar de dierentuin morgen? Welke gaan jullie?
Het wordt toch donderdag, denk ik. Dat komt Don beter
uit. We gaan naar Burgers' Zoo.
Loretta is De Mol. Punt.
dinsdag 24 juli 2007 om 21:53
Star, wat ben je toch een lekkere muts;)
Het was inderdaad vast niemand opgevallen. Maareh, jij post er tenminste niet vaker. Shame on me;) Ik vind vooral plaatjes veranderen leuk. Optellen is maar saai, behalve dan wanneer jij langs komt:P
Ik had die peiler nooooit moeten ontdekken, haha. Leuke onzintopics ook af & toe.
John Cusack en Billy Bob van Angelina gaan vechten...Ik zet m'n geld in op Billy Bob:)
Het was inderdaad vast niemand opgevallen. Maareh, jij post er tenminste niet vaker. Shame on me;) Ik vind vooral plaatjes veranderen leuk. Optellen is maar saai, behalve dan wanneer jij langs komt:P
Ik had die peiler nooooit moeten ontdekken, haha. Leuke onzintopics ook af & toe.
John Cusack en Billy Bob van Angelina gaan vechten...Ik zet m'n geld in op Billy Bob:)
Wat Supersmollie zegt vind ik ook

woensdag 25 juli 2007 om 09:50