Kwarttaart of Monchoutaart....?
woensdag 28 oktober 2009 om 22:10
quote:mango82 schreef op 28 oktober 2009 @ 22:07:
Monchou, maar dan wel met bestongne (schrijf je dat zo?) koekjesbodem. Jammie!Ja Monchou met bastognekoeken! En dan kersenvlaaispul bovenop! Zo lekker en redelijk makkelijk zelf te maken. Alvast de tip voor de koekjes: in een plastic boodschappentas doen en dan er op gaan staan.
Monchou, maar dan wel met bestongne (schrijf je dat zo?) koekjesbodem. Jammie!Ja Monchou met bastognekoeken! En dan kersenvlaaispul bovenop! Zo lekker en redelijk makkelijk zelf te maken. Alvast de tip voor de koekjes: in een plastic boodschappentas doen en dan er op gaan staan.
woensdag 28 oktober 2009 om 22:17
woensdag 28 oktober 2009 om 23:33
woensdag 28 oktober 2009 om 23:45
quote:Ratteke schreef op 28 oktober 2009 @ 22:10:
[...]
Ja Monchou met bastognekoeken! En dan kersenvlaaispul bovenop! Zo lekker en redelijk makkelijk zelf te maken. Alvast de tip voor de koekjes: in een plastic boodschappentas doen en dan er op gaan staan.
No way dat ik mijn (volgens anderen) goddelijke monchoutaart ga verpesten met die zoete (gore) bAstognekoeken.
Ik maak monchoutaart met kersen (of evt.perzik)
of ananaskwarttaart
of aardbeienbavarois
maar allemaal met normale/minder gruwelzoete bodem!
aanvulling: en ook niet met zo'n blikje kersenvlaaivulling.
[...]
Ja Monchou met bastognekoeken! En dan kersenvlaaispul bovenop! Zo lekker en redelijk makkelijk zelf te maken. Alvast de tip voor de koekjes: in een plastic boodschappentas doen en dan er op gaan staan.
No way dat ik mijn (volgens anderen) goddelijke monchoutaart ga verpesten met die zoete (gore) bAstognekoeken.
Ik maak monchoutaart met kersen (of evt.perzik)
of ananaskwarttaart
of aardbeienbavarois
maar allemaal met normale/minder gruwelzoete bodem!
aanvulling: en ook niet met zo'n blikje kersenvlaaivulling.