Kwarttaart of Monchoutaart....?

28-10-2009 21:59 35 berichten
Alle reacties Link kopieren
Weten jullie het verschil precies? En wat is het lekkerste ? Oh... en makkelijkste om te maken.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het beiden nooit gegeten. Ben wel benieuwd naar een foto van je gekozen toetje ! (?) ..
Alle reacties Link kopieren
allebei superlekker, maar monchou heeft mn voorkeur. makkelijk en leuk om te maken ook!
Alle reacties Link kopieren
Ik maak altijd de kwarktaart van dr Oetker. Heel lekker en super makkelijk te maken.

Omdat wij de naturel kwark zo lekker vinden maak ik nooit de monchou. Bang dat die tegen valt. Maar ga hem wel een keer proberen.

Wat ook lekker is is door de naturel kwark mandarijnschijfjes toe te voegen, gewoon uit blik. En sommige vinden het ook lekker om vanille kwark te gebruiken. Zelf vind ik dat te zoet worden.



Al heb ik wel een aversie tegenwoordig tegen dr. Oetker maar dat is vanwege die walgelijke reklame Dr Ötker bah er staat gewoon dr Oetker.
Alle reacties Link kopieren
quote:maxem schreef op 29 oktober 2009 @ 01:27:



Al heb ik wel een aversie tegenwoordig tegen dr. Oetker maar dat is vanwege die walgelijke reklame Dr Ötker bah er staat gewoon dr Oetker.



Ik ben het met je eens, maar dat komt gewoon doordat we zo gewend zijn geraakt aan Oetker met de Nederlandse uitspraak...van oorsprong is het Duits en staat de e achter de o in plaats van de umlaut. De Dr Oetker die het uitgevonden heeft heette dus wel Ötker.



En kwatk of monchou? Hangt van mijn bui af, maar ik vind het allebei heerlijk!
Ik heb altijd klontjes in het monchou-slagroom mengsel. Hoe kan ik dat voorkomen?

En zelf fruit-coulis maken, Meds? Gewoon fruit koken en geleisuiker erbij, net als jam?
Alle reacties Link kopieren
Ik gebruik vaak een mengsel van philadelphia, mascarpone en slagroom, en dan de bodem met gemberkoekjes, superlekker.



maar nog veel liever de gebakken New York cheesecake, dat is de allerallerlekkerste, standaard met philadelphia.
quote:murof schreef op 28 oktober 2009 @ 22:16:

Monchou! De variant met kersen waar Ratteke het over heeft.

Ik meng de monchou met slagroom (vetter, maar heus lekkerder en romiger!)Dat hoort toch ook? Zo maak ik het iig wel.
Alle reacties Link kopieren
In het kader van dit onderwerp even een vraagje. Ik ga morgen het toetje verzorgen na een Aziatische maaltijd. Kan ik dan een lekkere monchoutaart serveren met koffie of smaakt dat niet samen?
Winter is the season in which people try to keep the house as warm as it was in the summer, when they complained about the heat.
Alle reacties Link kopieren
ohhh mensen, dit geloven jullie niet.



Heb uiteindelijk gekozen voor appelflapjes.... wel lekker zelf gemaakt natuurlijk.



ga nu dit weekend monchoutaart maken...
Alle reacties Link kopieren
ik maak ze allebei, kunnen de verjaardagsgasten kiezen (meestal is de monchou het eerst op.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven