
rode kool met...
zondag 20 december 2009 om 17:17

zondag 20 december 2009 om 17:27
Ovenschotel?
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.

zondag 20 december 2009 om 17:31
quote:Vl43inder schreef op 20 december 2009 @ 17:27:
Ovenschotel?
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.Zou ik zo doen. Klinkt lekker en niet al te bewerkelijk.
Ovenschotel?
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.Zou ik zo doen. Klinkt lekker en niet al te bewerkelijk.
zondag 20 december 2009 om 17:32
quote:PrinsesOpDeErwt schreef op 20 december 2009 @ 17:28:
Ik zou aardappeltjes bakken en dan paprika vullen met gehakt en ui. Dan hoef je die rode kool niet te eten, want dat vind ik zó vies vandaar ook mijn voorstel voor gevulde paprika waar de rode kool niet in voorkwam.
Ik zou aardappeltjes bakken en dan paprika vullen met gehakt en ui. Dan hoef je die rode kool niet te eten, want dat vind ik zó vies vandaar ook mijn voorstel voor gevulde paprika waar de rode kool niet in voorkwam.
Sloerie en Huppelkut, aangenaam!
zondag 20 december 2009 om 17:33
quote:Vl43inder schreef op 20 december 2009 @ 17:27:
Ovenschotel?
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.Klinkt lekker, is de paprika met gehakt en rode kool een combi...
Ovenschotel?
Gehakt rulbakken samen met fijngesneden ui en paprika en wat kruiden.
Laagje ontdooide warmgemaakte rode kool in een ovenschaal, laagje gehaktmix eroverheen en afdekken met aardappelpuree aangemaakt met een beetje roomsaus en wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200 graden, of gewoon tot de kaas gesmolten en een beetje gekleurd is.Klinkt lekker, is de paprika met gehakt en rode kool een combi...
zondag 20 december 2009 om 17:34
quote:Paque_in_Pink schreef op 20 december 2009 @ 17:32:
[...]
vandaar ook mijn voorstel voor gevulde paprika waar de rode kool niet in voorkwam. Oh, ik dacht dat je die paprika wilde vullen met de rest, dus ook met die rode kool. Dat leek me al zo vies. Maar ja... ik kon me voorstellen dat jij er met je hoofd niet bij was, want jij bent natuurlijk hard aan het denken of/hoe je morgen naar je werk moet
[...]
vandaar ook mijn voorstel voor gevulde paprika waar de rode kool niet in voorkwam. Oh, ik dacht dat je die paprika wilde vullen met de rest, dus ook met die rode kool. Dat leek me al zo vies. Maar ja... ik kon me voorstellen dat jij er met je hoofd niet bij was, want jij bent natuurlijk hard aan het denken of/hoe je morgen naar je werk moet
Peas on earth!
zondag 20 december 2009 om 17:51
quote:Triesss1980 schreef op 20 december 2009 @ 17:35:
denk dat ik ipv ui door het gehakt bieslook door de puree gooi... Bedacht me net dat ik ook nog boursin heb... zou het een combi zijn om het door de puree te gooien?...
dat me gehakt en rode kool?puree met roomkaas is prima combi, zeker met bieslook, maar waarom niet alsnog/alsook de ui door het gehakt.?
denk dat ik ipv ui door het gehakt bieslook door de puree gooi... Bedacht me net dat ik ook nog boursin heb... zou het een combi zijn om het door de puree te gooien?...
dat me gehakt en rode kool?puree met roomkaas is prima combi, zeker met bieslook, maar waarom niet alsnog/alsook de ui door het gehakt.?
zondag 20 december 2009 om 18:53
dank jullie wel voor alle ideeën... Het is uiteindelijk geworden, rode kool met gehakt en uien met daardoorheen heel veel kerrie.. Tevens heb ik puree gemaakt met bieslook en een klein beetje boursin wat ik over had..
Alles staat nu in de oven met een lading kaas, ben benieuwd hoe het bij elkaar gaat smaken
Alles staat nu in de oven met een lading kaas, ben benieuwd hoe het bij elkaar gaat smaken