
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
maandag 29 maart 2010 om 12:18
quote:mylenevalerie schreef op 29 maart 2010 @ 06:42:
Zo vandaag nog even er hard aan trekken. Ik hou niet van toetjes dus heb dat als laatste op de rol staan voor het paasmenu. Wil toch wat lekkers maken.
Weet je hoe vaak je in je ogen wrijft? Nou ik wel inmiddels. Gister had ik mini-rode pepertjes bloemen gemaakt. Ja ik weet het, gaat niet samen met lenzen, ik had mijn lenzen ook maar even niet in gedaan. Maar hoevaak ik toch per ongeluk aan mijn ogen zat. De hele dag branderige en zere ogen gehad. En nu weer hoor, mijn handen zijn ontelbare keren gewassen omdat ik bij alle gerechten continu mijn handen was, toch net weer branden dat ik in mijn oog kwam. Normaal heb ik van die keukenhandschoenen, maar omdat dit van die kleine mini's waren, kon het even niet anders dan zonder handschoenen.
Jammer dat ik hier geen Ikea heb Age, wil zo graag nog een keer die Zweedse gehaktballetjes daar proeven.Ik heb een recept ervan hoor, maar als je ze nog nooit geproefd heb, weet ik ook niet of het een goed recept is.Je kan het beste je handen inwrijven met olijfolie voordat je met peppertjes gaat werken. Daarna goed wassen met zeep, maar door de olie trekt het iig niet in je handen. Werkt voor mij altijd prima!
Zo vandaag nog even er hard aan trekken. Ik hou niet van toetjes dus heb dat als laatste op de rol staan voor het paasmenu. Wil toch wat lekkers maken.
Weet je hoe vaak je in je ogen wrijft? Nou ik wel inmiddels. Gister had ik mini-rode pepertjes bloemen gemaakt. Ja ik weet het, gaat niet samen met lenzen, ik had mijn lenzen ook maar even niet in gedaan. Maar hoevaak ik toch per ongeluk aan mijn ogen zat. De hele dag branderige en zere ogen gehad. En nu weer hoor, mijn handen zijn ontelbare keren gewassen omdat ik bij alle gerechten continu mijn handen was, toch net weer branden dat ik in mijn oog kwam. Normaal heb ik van die keukenhandschoenen, maar omdat dit van die kleine mini's waren, kon het even niet anders dan zonder handschoenen.
Jammer dat ik hier geen Ikea heb Age, wil zo graag nog een keer die Zweedse gehaktballetjes daar proeven.Ik heb een recept ervan hoor, maar als je ze nog nooit geproefd heb, weet ik ook niet of het een goed recept is.Je kan het beste je handen inwrijven met olijfolie voordat je met peppertjes gaat werken. Daarna goed wassen met zeep, maar door de olie trekt het iig niet in je handen. Werkt voor mij altijd prima!
maandag 29 maart 2010 om 12:22
maandag 29 maart 2010 om 12:29
maandag 29 maart 2010 om 13:12
maandag 29 maart 2010 om 14:02
maandag 29 maart 2010 om 14:07
maandag 29 maart 2010 om 14:38
Arme MV, dat doet echt pijn!
Ik ga vanavond ook aan de witlof, maar dan struikjes door de helft snijden, snijkantjes even bruinbakken in de koekenpan, scheut witte wijn erbij, deksel erop en ff stoven.
Lekker met dappels en een stukje gebakken eendeborst met sinaàsappelsaus. Mjummie!
Durm uit zo'n pak lijkt mij nix. Ik hack liever zelf wat in elkaar met losse wraps, groenten en vlees. Ook altijd fijn om restjes op te maken.
Ik ga vanavond ook aan de witlof, maar dan struikjes door de helft snijden, snijkantjes even bruinbakken in de koekenpan, scheut witte wijn erbij, deksel erop en ff stoven.
Lekker met dappels en een stukje gebakken eendeborst met sinaàsappelsaus. Mjummie!
Durm uit zo'n pak lijkt mij nix. Ik hack liever zelf wat in elkaar met losse wraps, groenten en vlees. Ook altijd fijn om restjes op te maken.
maandag 29 maart 2010 om 15:43
maandag 29 maart 2010 om 15:47
quote:Cherise1981 schreef op 29 maart 2010 @ 15:43:
Is de witlof overal in de aanbieding?? Hahaha, hier wel dus: witlof met ham kaas saus, aardappels en een stukje vlees. Voor iedereen een ander stukje: man slavink, kind hamburger en ik cordonbleu. Waren allemaal losse stuks in de vriezer, vandaar ja witlof is het enige wat ik bij de appie een beetje normaal geprijsd vind haha. broccoli 1.90 bloemkool bijna 3 euro, sperziebonen 1.40 maar zien er belabberd uit en ga zo maar even door. dus dan maar witlof haha.
Is de witlof overal in de aanbieding?? Hahaha, hier wel dus: witlof met ham kaas saus, aardappels en een stukje vlees. Voor iedereen een ander stukje: man slavink, kind hamburger en ik cordonbleu. Waren allemaal losse stuks in de vriezer, vandaar ja witlof is het enige wat ik bij de appie een beetje normaal geprijsd vind haha. broccoli 1.90 bloemkool bijna 3 euro, sperziebonen 1.40 maar zien er belabberd uit en ga zo maar even door. dus dan maar witlof haha.
maandag 29 maart 2010 om 16:13

maandag 29 maart 2010 om 16:34
Paksoi roerbak ik vaak met tofu of champignons. Eerst chili en wat knof naar smaak in de wok (ondertussen rijst of mie klaarmaken want t is zo gepiept) dan champignons of tofu erbij, roeren, dan paksoi (niet langer dan een minuutje of 2 en het groen helemaal op het laatst erbij . Vlak voor opdienen nog wat tau gé erbij en wat soyasaus en sesamolie erdoor roeren of teriyakisaus als je dat lekker vindt of... of...
on topic: mijn diner bestaat vandaag uit 1 boterham met gerookte makreel,bosui komkommer puntpaprika tomaat en veldsla. En 1 met ayvar, hüttenkäse, tomaat en rucola. Toe een krentenboterham met oude kaas.
on topic: mijn diner bestaat vandaag uit 1 boterham met gerookte makreel,bosui komkommer puntpaprika tomaat en veldsla. En 1 met ayvar, hüttenkäse, tomaat en rucola. Toe een krentenboterham met oude kaas.
maandag 29 maart 2010 om 16:55
Vanavond spinazietaart...hmmm...met gekookte eieren, gehakt, kaas en duhuh...spinazie!!
@MV: wat cool!!! Ik kijk er erg naar uit. Heb dit weekend al mijn receptjes voor de paaslunch bij elkaar gesprokkeld, maar wacht nog maar even met boodschappen doen, misschien moet er nog iets gewisseld worden.
Overigens smaken de Zweedse balletjes van Ikea vooral naar frikadel
@MV: wat cool!!! Ik kijk er erg naar uit. Heb dit weekend al mijn receptjes voor de paaslunch bij elkaar gesprokkeld, maar wacht nog maar even met boodschappen doen, misschien moet er nog iets gewisseld worden.
Overigens smaken de Zweedse balletjes van Ikea vooral naar frikadel