
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26

maandag 29 maart 2010 om 17:39
quote:nazife schreef op 29 maart 2010 @ 17:16:
@sartan, ayvar en huttekase is dat een goede combinatie?(ik neem aan van wel eigenlijk, als het niet lekker was zou je het niet eten?)
Hahaha tja smaken verschillen maar ik vind van wel, hüttenkäse zelf heeft natuurlijk weinig smaak dus ik gebruik vaak een tapenade, pesto of dus ayvar om er een smaakje aan te geven. Niet te veel, gewoon een likje op het brood als alternatief voor "boter"en dan een lekkere dikke laag hüttenkäse erover heen.
@ MV die zweedse balletjes mis je niet echt iets aan. (ook hier geldt natuurlijk dat smaken verschillen maar ik vind ze echt yech!! of eigenlijk meer smakeloos, en er zit ook nog een zoet sausje bij bleh)
@sartan, ayvar en huttekase is dat een goede combinatie?(ik neem aan van wel eigenlijk, als het niet lekker was zou je het niet eten?)
Hahaha tja smaken verschillen maar ik vind van wel, hüttenkäse zelf heeft natuurlijk weinig smaak dus ik gebruik vaak een tapenade, pesto of dus ayvar om er een smaakje aan te geven. Niet te veel, gewoon een likje op het brood als alternatief voor "boter"en dan een lekkere dikke laag hüttenkäse erover heen.
@ MV die zweedse balletjes mis je niet echt iets aan. (ook hier geldt natuurlijk dat smaken verschillen maar ik vind ze echt yech!! of eigenlijk meer smakeloos, en er zit ook nog een zoet sausje bij bleh)
maandag 29 maart 2010 om 17:41
Ik maak paksoi vaak in een thaise curry, roerbakken samen met sperziebonen of minimaisjes en kip (voor jou tofu), kokosmelk en thaise rode of groene currypasta, heerlijk! Al zie ik dat je al had besloten om te gaan roerbakken .
Wij eten vanavond weer penne met creme fraiche, spekjes, champingons, walnoot, basilicum en parmenzaanse kaas.
@Sartan en Nazife, wat is Ayvar?
Wij eten vanavond weer penne met creme fraiche, spekjes, champingons, walnoot, basilicum en parmenzaanse kaas.
@Sartan en Nazife, wat is Ayvar?

maandag 29 maart 2010 om 17:59
Eh mja ayvar is een soort groentepasta/ smeersel met gepureerde paprika, aubergines, knoflook en andere groentes die in veel balkan landen gebruikt wordt als dip/ saus voor bij het vlees (bij ons thuis gaatie bij vlagen overal bij haha en dan vergeet ik het weer een tijdje) smaakt afhankelijk van de varieteit een beetje zoetzurig naar paprika. is absoluut héérlijk by geBBQt vlees maar ik smeer m dus ook op de boterham
Proberen dus van de zomer!
Proberen dus van de zomer!

maandag 29 maart 2010 om 20:17
quote:hiltje schreef op 29 maart 2010 @ 12:29:
Vanavond wordt het Thaise roerbakgroenten met kipfilet en rijst of eiernoodles.
Change of plans: het zijn bruine geroosterde boterhammen geworden met kaas en tomaat en lenteui en zelf gemaakte guacemole (die ik van gister over had, was goor verkleurd maar smaakte nog goed).
Vanavond wordt het Thaise roerbakgroenten met kipfilet en rijst of eiernoodles.
Change of plans: het zijn bruine geroosterde boterhammen geworden met kaas en tomaat en lenteui en zelf gemaakte guacemole (die ik van gister over had, was goor verkleurd maar smaakte nog goed).
maandag 29 maart 2010 om 20:31
maandag 29 maart 2010 om 21:30

maandag 29 maart 2010 om 22:58
quote:Teigera schreef op 29 maart 2010 @ 21:44:
Vanavond bij een vriendinnetje gegeten die een koolhydraatbeperkt dieet doet, dus ik moest er ook aan geloven. Kreeg een stukje zalm uit de oven met crispy korst (viscuisine dus) en tomaatjes uit de oven, daarbij een salade met croutons en mosterddressing.en heb je alweer honger?
Vanavond bij een vriendinnetje gegeten die een koolhydraatbeperkt dieet doet, dus ik moest er ook aan geloven. Kreeg een stukje zalm uit de oven met crispy korst (viscuisine dus) en tomaatjes uit de oven, daarbij een salade met croutons en mosterddressing.en heb je alweer honger?

dinsdag 30 maart 2010 om 07:57
quote:nazife schreef op 29 maart 2010 @ 22:58:
[...]en heb je alweer honger? Voor mij werkt t niet, ik vond t karig. Het vulde niet voldoende en tegen de tijd dat ik naar bed ging had ik inderdaad flinke trek. Terwijl ik altijd stevig eet bij het avondeten om late trek (in chocola of in zoutjes ofzo, allemaal niet goed voor de lijn) te voorkomen.
[...]en heb je alweer honger? Voor mij werkt t niet, ik vond t karig. Het vulde niet voldoende en tegen de tijd dat ik naar bed ging had ik inderdaad flinke trek. Terwijl ik altijd stevig eet bij het avondeten om late trek (in chocola of in zoutjes ofzo, allemaal niet goed voor de lijn) te voorkomen.
dinsdag 30 maart 2010 om 08:28
dinsdag 30 maart 2010 om 08:33
Gisteren was het vanwege een laat tandartsbezoek (nog steeds geen gaatjes ) een volkoren boterham met een gebakken eitje met tomaten en bieslook geworden.
Vandaag wordt het vissticks, röstirondjes (beide al 25 jaar niet meer gegeten ofzo en heb er echt gruwelijk zin in. For old times sake, zoiets ) en een grote salade van veldsla en tomaten.
Vandaag wordt het vissticks, röstirondjes (beide al 25 jaar niet meer gegeten ofzo en heb er echt gruwelijk zin in. For old times sake, zoiets ) en een grote salade van veldsla en tomaten.