
invriezen
dinsdag 27 april 2010 om 19:39
Ik vries altijd halve verpakkingen in, als ik overhoud.
Gepelde tomaten, cocosmelk, saus,
Alles waarvan ik denk dat ik t nog wel kan gebruiken.
Wat je niet in moet vriezen zijn groentes die je rauw wilt eten.
prei en paprika zijn heel handig om een kleingesneden hoeveelheid in de vriezer te hebben, je moet t dan alleen niet in n salade willen stoppen.
spaanse peper, gember en knoflook vries ik ook in. gaat prima
Gepelde tomaten, cocosmelk, saus,
Alles waarvan ik denk dat ik t nog wel kan gebruiken.
Wat je niet in moet vriezen zijn groentes die je rauw wilt eten.
prei en paprika zijn heel handig om een kleingesneden hoeveelheid in de vriezer te hebben, je moet t dan alleen niet in n salade willen stoppen.
spaanse peper, gember en knoflook vries ik ook in. gaat prima
De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert