macaroni vraagje

15-05-2010 15:30 29 berichten
Alle reacties Link kopieren
hallo dames,



Heb even een vraagje, Heb net macaroni gemaakt voor me man vanavond.

Mijn vraag is, Kan ik het nu meteen warm in de koelkast zetten?

Of moet ik de macaroni eerst laten afkoelen?



Heb namelijk wel eens gehoord dat warm eten niet goed blijft als je het meteen de koelkast inzet als het nog warm is.
quote:twinkeling schreef op 15 mei 2010 @ 16:00:

Waarom zou je je daar voor schamen? Kwestie van smaak toch gewoon .



Haha, je hebt gelijk hoor. Zal ik nog even doorgaan met schaameten?



afgekoelde wienerschnitzel mnjam, dat het koste taaig is geworden

koude lasagna die al een dagje in de koelkast heeft gestaan

een mariabiscuitje met dik boter en hagelslag

een hap kipkerriesalade
Alle reacties Link kopieren
quote:Katherina schreef op 15 mei 2010 @ 16:16:

[...]





Haha, je hebt gelijk hoor. Zal ik nog even doorgaan met schaameten?



afgekoelde wienerschnitzel mnjam, dat het koste taaig is geworden

koude lasagna die al een dagje in de koelkast heeft gestaan

een mariabiscuitje met dik boter en hagelslag

een hap kipkerriesalade





Hmmmmm, afgekoelde lasagna. Je bent niet de enige die dit lekker vindt Zal er zelf nog een paar aan toevoegen

*afgekoelde witlofschotel

*afgekoelde nasi van de chinees

*pizza van een dag eerder

*afgekoelde borrelhapjes uit de frituur
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij is het probleem niet zozeer de macaroni als je het er warm in zet, maar is het niet goed voor je koelkast omdat er teveel warmte vrijkomt in je koelkast.
Peas on earth!
Alle reacties Link kopieren
quote:Wittedruif schreef op 15 mei 2010 @ 16:13:

Ik denk dat ik de mosterd en andijvie wel een beetje snap nu..Oke, dan gaan we door met de les voor gevorderden , als je spinazie en mosterd mengt krijg je dit;

Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven