
Dressing it up!

zondag 30 mei 2010 om 14:35
zondag 30 mei 2010 om 14:38
quote:cevree schreef op 30 mei 2010 @ 14:34:
[...]
misschien bedoel ik die wel. je hebt mijn vraag al beantwoord voordat ik hem heb gesteld
Wie weet! Ik zou niet weten wat je bedoelt, maar ken ook geen chinese buffetten. (mijn tante is chinese, ik kan het haar wel vragen maar volgens mij is het typisch iets westers )
Ik hou ook niet van heeeel veel dressing over mijn sla. Mijn moeder is daar goed in, bah! :puke:
[...]
misschien bedoel ik die wel. je hebt mijn vraag al beantwoord voordat ik hem heb gesteld
Wie weet! Ik zou niet weten wat je bedoelt, maar ken ook geen chinese buffetten. (mijn tante is chinese, ik kan het haar wel vragen maar volgens mij is het typisch iets westers )
Ik hou ook niet van heeeel veel dressing over mijn sla. Mijn moeder is daar goed in, bah! :puke:
zondag 30 mei 2010 om 15:37
zondag 30 mei 2010 om 15:41
Op gekrulde slasoorten (lollo rosso, eikeblad, rucola etc)
-Olijfolie, frambozenazijn, knoflook, peper, zout, suiker (niet tot een mixje kloppen, gewoon los door de sla husselen,
en op ijsberg of gewone sla;
-yoghonaise, citroensap, honing, knof, en vaak een kruidenstrooiseltje van Oil & Vinegar (kan van alles zijn).
-Olijfolie, frambozenazijn, knoflook, peper, zout, suiker (niet tot een mixje kloppen, gewoon los door de sla husselen,
en op ijsberg of gewone sla;
-yoghonaise, citroensap, honing, knof, en vaak een kruidenstrooiseltje van Oil & Vinegar (kan van alles zijn).
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
zondag 30 mei 2010 om 16:02
zondag 30 mei 2010 om 17:09
zondag 30 mei 2010 om 17:21
quote:zusenzo schreef op 30 mei 2010 @ 16:02:
Olijfolie, peper, zout en granaatappel azijn ofVorige maand voor het eerst gegeten, in Turkije, mmmmmm! Denk je alles geproefd te hebben daar, maar nee hoor. Lekker dik ingekookt, beetje zoet-zurig, heerlijk in combi met bijv, kaas en (cashew-)noten door de salade,
Olijfolie, peper, zout en granaatappel azijn ofVorige maand voor het eerst gegeten, in Turkije, mmmmmm! Denk je alles geproefd te hebben daar, maar nee hoor. Lekker dik ingekookt, beetje zoet-zurig, heerlijk in combi met bijv, kaas en (cashew-)noten door de salade,
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
zondag 30 mei 2010 om 20:26
quote:Very Cherry schreef op 30 mei 2010 @ 17:21:
[...]
Vorige maand voor het eerst gegeten, in Turkije, mmmmmm! Denk je alles geproefd te hebben daar, maar nee hoor. Lekker dik ingekookt, beetje zoet-zurig, heerlijk in combi met bijv, kaas en (cashew-)noten door de salade,Kan je hier ook kopen bij de turk, bramenazijn is ook heerlijk btw.
[...]
Vorige maand voor het eerst gegeten, in Turkije, mmmmmm! Denk je alles geproefd te hebben daar, maar nee hoor. Lekker dik ingekookt, beetje zoet-zurig, heerlijk in combi met bijv, kaas en (cashew-)noten door de salade,Kan je hier ook kopen bij de turk, bramenazijn is ook heerlijk btw.
