gelatine pudding
donderdag 9 september 2010 om 13:32
Ik krijg eters vanavond. Als toetje heb ik gisteravond gelatine puddinkjes gemaakt met aardbeien, zwarte bessen, bramen en frambozen erin. Ik heb dat gedaan in een anti-aanbak muffinvorm. Zo'n tefal ding met van die kuiltjes, weet je wel? En verder niets erin. Zo de gelatine erin gegoten en het fruit erin gemikt.
Ik heb echter het idee dat ze muurvast zitten en dat ik dat vanavond niet netjes als een geheel uit kan storten en garneren met fruit....
Krijg ik ze er nog uit, en hoe? Heet water? Koud water? Of wordt eht uitscheppen en zien waar het schip strandt?
Ik heb echter het idee dat ze muurvast zitten en dat ik dat vanavond niet netjes als een geheel uit kan storten en garneren met fruit....
Krijg ik ze er nog uit, en hoe? Heet water? Koud water? Of wordt eht uitscheppen en zien waar het schip strandt?
zaterdag 11 september 2010 om 10:10
Viiolen kun je ook eten toch?
Ja ik vind het wel een leuk iets op zich, die pudding. Deze hadden we in Noorwegen gekocht en die zijn wel beter dan die zooi die je hier koopt, ze zijn ook heel anders van smaak (heb natuurlijk wel even een beetje geproefd) en ze zijn steviger. Dus meer gelatine vermoed ik.
Maar goed, je kunt ze hier ook kopen en je kunt er van alles mee, ik denk zomaar even aan een kinderfeestje en kleine kadootjes
Ja ik vind het wel een leuk iets op zich, die pudding. Deze hadden we in Noorwegen gekocht en die zijn wel beter dan die zooi die je hier koopt, ze zijn ook heel anders van smaak (heb natuurlijk wel even een beetje geproefd) en ze zijn steviger. Dus meer gelatine vermoed ik.
Maar goed, je kunt ze hier ook kopen en je kunt er van alles mee, ik denk zomaar even aan een kinderfeestje en kleine kadootjes