
kroketten & bitterballen, met of zonder mosterd!
donderdag 9 september 2010 om 23:57
zondag 19 september 2010 om 16:36
quote:AgentL schreef op 19 september 2010 @ 16:32:
Kan aan mij liggen hoor, maar wáár is dat andere krokettentopic dan? Kun je 'm uppen Myleen?Haha zelfde vraag nadat het antwoord al gegeven was. Kon me echt niet herinneren dat ik het al geopend had (en niet teruggezocht), dus sorry Samenvoegen idd beste optie en dan maar 1 titel in de index toch ook?
Kan aan mij liggen hoor, maar wáár is dat andere krokettentopic dan? Kun je 'm uppen Myleen?Haha zelfde vraag nadat het antwoord al gegeven was. Kon me echt niet herinneren dat ik het al geopend had (en niet teruggezocht), dus sorry Samenvoegen idd beste optie en dan maar 1 titel in de index toch ook?
zondag 19 september 2010 om 16:58
zondag 19 september 2010 om 17:54
quote:thee schreef op 19 september 2010 @ 16:58:
[...]
Jouw index, dus kies maar wat jou het beste/makkelijkst vindbaar lijkt.
Laat je de angel kiezen. Denk dat je met deze titel iets meer recepten krijgt, ipv antwoord of ze ze lekker vinden met mosterd of zonder.
Vraag je of ze een nieuwe titel maakt bij het samenvoegen;
Kroketten en bitterballen ( en ragout dus)!
[...]
Jouw index, dus kies maar wat jou het beste/makkelijkst vindbaar lijkt.
Laat je de angel kiezen. Denk dat je met deze titel iets meer recepten krijgt, ipv antwoord of ze ze lekker vinden met mosterd of zonder.
Vraag je of ze een nieuwe titel maakt bij het samenvoegen;
Kroketten en bitterballen ( en ragout dus)!
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zondag 26 september 2010 om 11:25
Als je 1 keer in de zoveel tijd flinke hoeveelheden bouillon maakt en dit in klein porties invriest kun je gewoon een portie bouillon uit de vriezer halen. Scheelt veel werk op het moment van kroketten maken. Er is niets lekkerder dan zelfgemaakte bitterballen of kroketten. Ik maak ze al zelf vanaf mijn 15e en het is bewerkelijk maar wel makkelijk. Daarna vind je alleen de supermarktkroketten en bitterballen niet meer te eten
zondag 26 september 2010 om 11:29
En nog een tip, als je je ragout heb gemaakt smeer ik het uit over een bakplaat. Die zet ik even een kwartiertje in de koelkast. daarna snijd ik het in vierkantjes (bitterbal) of rechthoeken (kroket) en dan vormt het veel makkelijker. In de koelkast stijft het nog een beetje op en vormt het makkelijker.