Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Werk & Studie alle pijlers

Het zit me ff hier.......

06-12-2018 14:56 9 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Het zit me allemaal heel erg hoog op dit moment. Ik ben bezig met een studie specialistisch verpleegkundige naast mijn werk, ik loop momenteel stage (i.p.v. werk/uitwisseling) en daarnaast zit ik middenin mijn onderzoek (iets wat totaal niet mijn ding is en ik niet weet of ik hem daadwerkelijk verder uit kan werken, omdat het onderwerp misschien niet aan de eis voldoet).

Het is chaos in mijn hoofd. Het is me allemaal niet te veel, maar ik wil niet dat dat gaat gebeuren... Het voelt alsof er van alle kanten aan mij wordt getrokken. Over een paar maanden ben ik dan wel afgestudeerd, maar het lijkt nog een eeuwigheid te duren.

Tips zijn welkom om de laatste maanden door te komen... ;)
Alle reacties Link kopieren Quote
Aftellen. Blijven ademen. This too shall pass. Straks heb je je papiertje, komt goed! :there:
Welke specialisatie doe je? (Als je dat wilt zeggen). :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Blijven ademen en 1 ding tegelijkertijd doen. En dwing jezelf om je daaraan te houden. Voor mij is het risico in drukke periodes dat ik van alles door elkaar aan het doen ben; dat is niet efficient en de kans op fouten wordt vele malen groter. Dus ik probeer mezelf dan steeds tot de orde te roepen. "nee, eerst dit afmaken/aan dit werken tot xx.xxu en dan pas door naar het volgende/aan het volgende denken".

Sterkte. Het lukt je vast als je al zover gekomen ben. En vergeet niet af en toe even echt te unpluggen en even iets heel anders te doen. Af en toe even opladen blijft superbelangrijk!
Alle reacties Link kopieren Quote
Daadwerkelijk even een weekend of week rust inplannen zodat je op adem komt en daarna eerst een dag besteden aan je planning. Zodat je gestructureerd en vol nieuwe energie verder kan.
Teveel lucht in een ballon en hij gaat stuk.
Alle reacties Link kopieren Quote
Maak een goede planning, dan heb je overzicht.
ik geef mn bek ook maar een douw
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik zou eerst je scriptiebegeleider je onderwerp laten beoordelen voordat je straks een hoop werk steekt in een onderwerp dat em niet gaat worden. Die persoon is er om jou te helpen, maak er gebruik van.

Ook op je stage zou je wat vrije dagen moeten hebben. Is het een optie om wat op te nemen om lekker bij te tanken?

Waar je nu doorheen gaat is heel herkenbaar voor mij en ik ben bang dat het er helaas bijhoort. Maar ook jij kan dit, anders was je nooit zover gekomen. Vergeet dat niet!
Alle reacties Link kopieren Quote
Best herkenbaar. Ik ben die laatste loodjes net doorheen.

Mensen zeiden mij ook rust in te plannen. Nou dat kon ik ook niet. Wat mij wel hielp, even de deur uit. Ga gewoon naar dat ene concert of die paar drankjes in de stad. Dan heb je echt echte ontspanning en dat heb je thuis op de bank niet.

Ik denk dat die onzekerheid in de laatste periode erbij hoort. Je werkt kei hard en je hoopt uiteindelijk dat het voldoende gaat zijn. Ik had het ook. De laatste maanden meerdere keren gedacht, ik geef het op, ik doe het niet meer, ik stop ermee, ik kan het toch niet. En nu, nu heb ik doorgezet. Recent afgestudeerd met een ruime 7 en adviezen om de media te benaderen met mijn onderzoek. Dat ik ooit dacht aan opgeven. :facepalm: want achteraf viel het best mee.
Chocolate is the answer, who cares what the question is..
Alle reacties Link kopieren Quote
-
Alle reacties Link kopieren Quote
Och meid, dit is zo herkenbaar. Ik denk dat iedereen zo'n dip wel kent tijdens zijn/haar studie.

Maak voor je zelf een duidelijke to do list en een planning, zodat je dingen af kunt strepen zodra je ze hebt afgerond. Dat creëert weer ruimte in je hoofd.

Nog een paar maanden je tanden op elkaar en dan heb je er iets supermoois voor terug!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven