Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Het wachtbankje - Tussen ovulatie en menstruatie--deel 12

25-10-2019 14:08 4044 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Het vervolg op deel 11 van het wachtbankje tussen je ovulatie en menstruatie.
Je kan hier tijdens de wachtweken even bijkletsen en van alles delen.

Wees welkom!

Je kan hier zelf je NOD en andere informatie over jezelf aanpassen in dit bericht.
Om misbruik van de gezamenlijke nick te voorkomen staat het wachtwoord niet meer in de openingspost, maar is deze via een persoonlijk bericht via de schrijfsters te verkrijgen.

Je kunt zelf kiezen of je dit kenbaar wilt maken.

NaamNODRondeage v/mBijzonderheden
Yenthe_8725-41832/321e kindje, MA in januari 2019 na 10 weken zwangerschap
Mallelein25-122432/391e kindje, miskraam in december '18
Vanessakusje1987?2533/462e kindje, mk 2015 18 wk, mk 2016 13 wk, 2017 gebr vl met 15 wk, kindje geboren met 33 wk

Zwanger in december! :cheer2:
Bacon
Zwanger in januari! :cheer2:
Zonnetje1989
Troelaaa89 :redrose:
KirstenvdVeen
AmericanGirl :redrose:
Blonde83 :redrose:
Babyboom31
Zwanger in februari! :cheer2:
OkkiePetite
Zwanger in april! :cheer2:
Blonde83
Zwanger in september! :cheer2:
Maya88
wachters wijzigde dit bericht op 27-11-2020 11:11
45.70% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
@Kirsten, ronde 20 inmiddels! Hier rood gespot en rugpijn dus kom maar door :(

Reageer vanavond even op de anderen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ohnee Maya .. wel ver%^#*&@ :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
Ik vind het echt KUT voor je..

Anewlife .. welkom! En succes op het wachtbankje. Die symptomen, tsja bij mij komt er ook elke maand weer iets nieuws bij ;-) Op hoop van zege

Leeuw, lief dankje! Hoe gaat het met jou? Nog steeds goed?
Alle reacties Link kopieren Quote
@Maya: Verdorie !!
Op naar de chocola , wijn, chips, bitterballen, kaassoufle's
Alle reacties Link kopieren Quote
Maya, wat vervelend!! Sterkte de komende dagen.

Zonnetje, ja hoor nog steeds prima. Nog 4 maanden te gaan :-) en daarna een onbezorgde kraamtijd waarin ik zelf voor baby kan zorgen, dan maar geen borstvoeding!

Lees lekker mee op de achtergrond heb weinig te melden op dit moment. Dus als mochten er nog ooit vragen zijn, meestal zal ik wel antwoorden.
Alle reacties Link kopieren Quote
@Leeuw: Hoe is het eigenlijk afgelopen met de zorg voor jullie neefje / nichtje?
Zijn dat al concrete afspraken over ?
Alle reacties Link kopieren Quote
Neeeee Maya... wat vind ik dit klote voor je :steam: Mag toch wel een keer na zooooo lang wachten. Hoop dat je wat afleiding hebt de komende dagen.

@Okkie, stom he dat lege gevoel. Enige is dat je weet dat je nu weer vooruit kan. Je klinkt sterk!
@Babyboom, ik heb jaren geleden ook een hsg gehad. Vond dat erg pijnlijk. Kwam niks uit en helaas ook niet sneller zwanger geworden toen. Maar snap wel dat je het voor de zekerheid wil laten onderzoeken. En zooooo irritant dat wanneer ze dan eindelijk bellen je bij de ah staat... Heb ik ook wel eens gehad. Dan zit je de hele dag thuis te wachten op zo'n belletje omdat die info liever niet ergens op straat geeft en dan denk je nou toch even snel naar de winkel en ja hoor dan gaat je telefoon over..
@Leeuw, geen bijzonderheden is alleen maar goed! Gaat ook hard bij jou zeg.
@anewlife, welkom! Heftig zeg dat je een kindje bent verloren bij 20w. Mag ik vragen wat de oorzaak was? HOpelijk raak deze ronde! Genoeg kwaaltjes aanwezig;-)
@Vanes, ik zit bij hetzelfde zh. Heb idd ook nooit een online dossier gezien. Wel onlangs alles op papier opgevraagd.
@moos, hoe voel jij je nu? Nog last van de pregnyl? of misschien weer de utro..
@Kirsten, hier ook veel pukkels op kind rond ms. Heb DIM niet geprobeerd (ooit vroeger wel toen ik pcos had). In m'n vorige zwangerschap geen pukkel op m'n kind gezien maar deze keer is het nog niet weg of er zijn alweer nieuwe o_o
@Troela, die van sensitest werden bij mij nooit heel donker maar kan ook zijn dat ik m'n piek net miste, heb niet heel vaak ovu testen gebruikt. Maar wat iemand hier al zei, eerste sensitest en als ie richting piek lijkt te gaan dan de clearblue (ik had de roze). Dat werkte wel. Heb ik enkele cyclussen gedaan maar eigenlijk was het bij mij niet zo heel nodig.

Vind het heel spannend voor alle dames die op het bankje zitten! Ik hoop dat snel iemand de novembertabel opent!

Hier gaat het nog goed. De misselijkheid lijkt heel langzaamaan wat draaglijker te worden. En omdat we gisteren nog een echo hebben gehad ben ik niet direct paniek en hoop ik gewoon dat het de termijn is;-)
Nu dus echo bij verloskundige ivm hematoom. Allemaal lieve empathische mensen daar behalve 1 echoscopiste die we 1x hebben gehad en dus gisteren weer. We gingen met een naar gevoel weg. Ze zag het hematoom en zei dat ze maar een handjevol vrouwen per jaar met die ziet. En tja, ze kon het echt voorspellen welke kant dit opgaat. Het hematoom zit helaas op een ongunstige plek. KOn ook nog groter worden gaf ze aan. Al met al gingen we niet met een gerust gevoel weg. Morgen gaat de vk met de gyn in het ziekenhuis overleggen of zij wellicht nog advies heeft. Die echoscopiste gaf wel aan dat ik wel rustig aan moet doen en niet mag tillen enzo maar ze zei: ik snap dat je geen risico wil nemen maar om nou maanden op de bank te gaan liggen dan kunnen we je straks naar een gesticht brengen. Ik dacht alleen maar: als het straks misgaat omdat ik teveel gedaan heb DAN kan je mij naar een gesticht brengen. Nou ja, heb m'n frustratie net al bij vriendinnen geuit.

En dochter (5) verteld! We hadden een boekje gekocht. Ze dacht eerst dat ze zelf een baby kreeg en zei; maar dat wil ik niet :biggrin: toen ze doorkreeg dat het in mijn buik zat was ze wel even heel verbaasd, en dat was dan wel leuk (moet wel een meisje worden, haha). Maar na een minuut was het: ' mag ik ipad kijken?' Haha.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat leuk Nijn! Welk boekje heb je? Wij hebben Bobby en de baby, Saar wordt grote zus en Bobby wordt grote broer (daar maken we zelf zus van, t kind is twee en kan pas net een paar letters lezen dus merkt ze toch niet)

Maya nee toch lieverd.....

Leeuw fijn dat alles goed gaat!

Zon en Bacon ook voor jullie spannend!

Anewlife welkom! Spannend hè al die symptomen! Helaas is t afwachten nu, schrijf maar lekker van je af wat je allemaal spot de komende dagen!

Moos hoe voel jij je?

En American?

Ik ben zo druk bezig met spullen organiseren hier in huis, alles nog wat rommelig na de verbouwing en op de een of andere manier kan ik er nu niet tegen als er was in de wasmand zit :facepalm: dus ben steeds maar wasjes aan t draaien.
Nesteldrang neemt me echt over nu naast de schoonmaakdrang en vergeetachtigheid.
Vandaag afspraak met gyn straal vergeten :facepalm: Gelukkig maandag nog een plekje voor me.
Ik ren dus als een wazige kip zonder kop rond momenteel :lol:
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh en Nijn wat een stomme echoscopiste zeg! Kan me voorstellen dat ze je flink bang heeft gemaakt. Doe jij maar zo rustig mogelijk aan en trek je niets aan van die domme doos. Wij hebben ook een keer zo’n stom mens gehad, niets aan.
Alle reacties Link kopieren Quote
Heerlijk Naatje die nesteldrang! Als je maar wel genoeg rust neemt;-) EN gelukkig kan je maandag nog komen.
Wij hebben het boekje 'een baby'tje op komst', is een beetje een informatief voorleesboekje, niet voor hele kleine kindjes. Maar leek me wel leuk omdat ze al wat ouder is.
Ja raar mens, ze vroeg bij de termijnecho waarom we kwamen (we waren toch vorige week ook al geweest...). hopelijk was dit de laatste keer dat we haar gezien hebben.

Okkie, wilde nog zeggen wat naar van je klachten zeg. Klinkt heel pijnlijk. Wat ik soms ik heb bij m'n menstruaties en idd ook wel na een miskraam (misschien heeft dat ook met de adenomyose te maken?) is soort kramp bij endeldarm/anus, echt belachelijk pijnlijk... Wel eens gegoogled ooit en kwam ik ook wel bij endometriose uit maar eigenlijk verder nooit over nagedacht.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hahaha Nijn wat leuk dat ze zei dat ze geen baby wou! Heerlijk.

Babyboom wat rot zeg, kan me voorstellen dat je het gevoel hebt dat er niet naar je geluisterd wordt. Rot ook om in de Appie dan je miskraam uit de doeken moet doen :(

Anewlife (mooie nick!) wat heftig dat je een kindje met 20 weken bent verloren. Is daar een oorzaak voor gevonden?

Het heeft nog niet echt doorgezet hier maar ben de hoop (komt het stront-icoontje weer Moos) nu wel verloren.

Nog één ronde te gaan, nummer 20. En dan in december terug. Ben benieuwd of we dan met IUI gaan beginnen of dat ze eerst iets aan mijn cyclus willen doen. HSG lees ik ook veel over maar dat is bij onze onderzoeken nooit ter sprake gekomen eigenlijk. We laten het maar op ons afkomen. Maar we hebben nog een kans :heart:

Leeuw hoe gaat het met je? Wel goed geloof ik hè? :D Man inmiddels al nieuwsgierig geworden naar het geslacht?

Ik maak ruimte op het bankje lieverds. Veel succes :hug:
Alle reacties Link kopieren Quote
@Anewlife welkom, wat verdrietig van jullie kindje met 20 weken. Zelf helaas zoontje verloren bij zwangerschap van 20+5. Hier op forum hebben we ook een groepje zwanger worden met dit soort ervaringen
zwanger/zwanger-worden-met-zorgen/list_ ... #p30569933

@Maya ach nee vrouw! Wat balen weer! Hoe ben je er zelf onder?
@nijntje dat klinkt alsof je daar een endo haard hebt zitten, welkom bij de club ;) gelukkig in zwangerschap geen last van :) Wat een domme echodame zeg, wat je zegt eerder andersom...en wat schattig van jullie dochtertje.
@naatje haha zie het al helemaal voor, fijn dat het zo lukt :)
@leeuw top!
Ach dames weet je wat het is, wij zeggen altijd maar zo "je blijft ademhalen" ook al stort je hele leven in. Natuurlijk als het k...is, is het k.... en dat mag, en daarna haal je weer diep adem en geef je je leven vorm zo goed als kwaad als het soms gaat.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi dames,

Hier een stille meelezer.
In de aanloop en tijdens vorige zwangerschap (2014&2015) wel op het forum geschreven. Voor zl een mk gehad.

Nu bezig in ronde 20 ( :-( ) in ronde 6 weer een mk gehad.
Inmiddels gebleken dat ik PCOS heb en m’n schildklier raar doet.
Het langste gedeelte van de maand is weer aangebroken en ik dacht; laat ik nu weer eens gaan meeschrijven 8-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Welkom Blonde en Anwlife, @blonde de wachtweken zijn idd een hel :devil: krijg je hulp rondom je eisprong nu?

@Maya godsamme wat K$T >:-( nog wel wat leuke afleiding dit weekend?

@Nijn wat een stom mens, maar hahaha wat geweldig schattig die reactie. Mijn nichtje hield juist heel lang vol dat er een baby in haar buik zat haha. Duurde even tot het allemaal weer klopte.

@Naat heerlijk, lekker nestelen ;) Kan daar altijd zo om lachen.

Hier nu 15dpo en nog niks. De laatste keer had ik 14dpo een vage test en kwam het 16dpo door. Ik wacht nu sowieso even tot morgen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Jeetje Bacon wat spannend!!!!

Maya hoe is het nu bij jou?

Blonde welkom! Loop jij ook bij fertiliteit?
Alle reacties Link kopieren Quote
@ zonnetje oké dat is wel is iets om uit te proberen. Wel komen de puisjes bij mij door de pcos. Zodra ik aan de pil ben heb ik ze niet meer.

@anewlife dat klinkt allemaal heel hoopvol! Die laatste 2 weken duren altijd het langste he. Hoe voel je je vandaag?

@ Maya Aah nee, rot ongesteldheid! Hopelijk kunnen en willen ze wat voor je doen in het ziekenhuis! Jullie hebben nu wel lang genoeg zelf geprobeerd.

@ nijn je schrijft in de verleden tijd, heb je nu gewoon pcos meer dan? Zo vervelend zijn die puisjes he. Moet trouwens dat de schoonheidsspecialiste er ook best veel aan kan doen, aan de zwangerschapspuisjes. Heeft bij mijn vriendin heel goed geholpen.
Sommige mensen zijn echt niet geschikt voor hun werk.. kan je de volgende keer niet aangeven dat je deze arts niet weer wilt hebben?
Maar goed rustig aan doen meid! Gewoon doen wat bij jezelf goed aanvoelt.
Haha prachtig dat je dochter zelf geen baby wou. Zo leuk die kinder logica.

@ naatje laat je nesteldrang maar komen meid! Hoe gaat het nu met je?

@ blonde welkom! Word je ook geholpen door het ziekenhuis nu dit allemaal gebleken is?

@ bacon spannend!!! Ik hoop het voor je! Ga voor je duimen morgen ochtend!

Hier vannacht alleen maar nare dromen gehad. Van een miskraam tot het verkopen van onze hond, dus alles is voorbij gekomen. Werd wakker gemaakt door mijn vriend omdat ik aan het huilen was in mijn slaap.. vanmiddag nog maar even bijslapen..
Alle reacties Link kopieren Quote
Aaah verdomme Maya.. Wat k....t

Bacon wat spannend wanneer ga je nu testen?

Kirsten vanmiddag nog even lekker gaan liggen. Misschien op de bank en dan met de hond naast je op de grond

Hier nog steeds geen positieve test maar wel vruchtbaar slijm.. Gister ook echt zwaar gerommel aan de rechterkant en vanmorgen ja goor praatje even gecheckt en baarmoedermond staat hoog en helemaal open??! Gelukkig gister gezellig gemaakt ondanks dat ik weinig zin had omdat die eierstok zo zeer deed
Alle reacties Link kopieren Quote
@ troela dat vruchtbaarslijm heb ik altijd 2/3 dagen voor de eisprong.
Hoe gingen/gaan de bijwerkingen van de clomid deze ronde?
Hoe check je dat zelf dan?
Alle reacties Link kopieren Quote
Kirsten echt heel raar maar voelde me echt top en top fit.. Eindelijk van die rot hoofdpijn af. Voel nu net zoals voorheen met de clomid dat er iets groeit. Met spuiten had ik dit nooit.. Hoop dat ie echt optijd springt man vliegt maandagochtend al om half 10 (Ik voel in die periode altijd even.)
Alle reacties Link kopieren Quote
dank dames!

@bacon: wanneer ga jij nu testen dan?!?!
heb nu (nog) geen hulp met mijn eisprong.
wel bij gyn geweest sept 18 ivm mk. die wist ook meteen de pcos mede te delen, met de keiharde mededeling erachteraan; ‘we zouden je eisprong kunnen begeleiden, maar je bent te zwaar tot ziens...’
was een heel naar bezoek, mk, pcos en disssss op mn gewicht binnen 1 bezoekje.

nu in juni 19 naar (andere) gyn omdat ik zelf dus ook geen eisprong kon vinden het jaar erna. beetje zelfde verhaal, maar iig niet meteen deur dicht gegooid.

@naatje2000
heb wel een bezoekje gebracht, maar ze doen nu niets, oa ivm mn gewicht.
ga in nov/dec weer afspraak maken. ben nu ook 36, dus wil niet al te lang meer zelf aanklooien.
Alle reacties Link kopieren Quote
Blonde wat een naar verhaal.. kansloos als ze zo reageren op alleen gewicht. Ik ben veel te zwaar en heb het in dat opzicht nooit te horen gekregen. Maar je gaf aan dat je schildklier ook gek doet? Heb je medicatie? En daar begeleiding bij? Dat kan veel uitmaken heb ik helaas ontdekt vorig jaar.

Nijn wat geweldig je dochter!

Knuffel voor de rest! Ik ben kapot dus moet slapen..
Alle reacties Link kopieren Quote
Laat geworden Koekkoek;-) Hopelijk heb je een beetje een goede nacht gehad:-)

@Maya, hoe gaat het? Heeft het doorgezet?
@Bacon, zoo spannend voor jou!! Je gaat toch wel testen vandaag als er nog niks gebeurd is???
@Blonde, wat naar zeg zo'n gesprek... Je hebt dus wel een eisprong van jezelf maar heel onregelmatig? En ik zou eens kijken of er een ander ziekenhuis is die je misschien wel wil helpen. Ik heb een vriendin met overgewicht die ook tegen dit soort dingen aanliep in NL. Maar verschilde nog wel per ziekenhuis.
@troela, hopelijk komt dat ei eraan!!
@Kirsten ja klopt heb in het verleden PCOS gehad. Waarschijnlijk door jaaaarenlang pilgebruik. Na stoppen kwam m'n cyclus niet meer op gang. Maar na m'n bevalling was alles weer helemaal goed! (althans, geen pcos meer;-))
@Naatje, neem lekker je rust!
@Moos, je bent alweer een week verder. Ik vind het nu toch wel spannend worden voor je (zo deze tweede week!).

Flamingo's, heb je een pb gestuurd.

Hier alles nog rustig. De vk belde gisteren dat de gyn geen tijd had gisteren voor overleg. Dat wordt nu woensdag...
Wel een lichtpuntje: een beetje eng vind ik het nog wel maar de misselijkheid is iets minder heftig inmiddels. NOg wel 24/7 misselijk met piek in de avond maar het is wat draaglijker en kan iets beter eten:-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Oeh Nijn, kan me zo goed voorstellen dat je dat doodeng vindt...
Woensdag lijkt dan nog ver weg hè...
als je je nu echt heel heel veel zorgen maakt gewoon morgenochtend vroeg bellen voor hartje luisteren of echo.
Ook al is iets kunnen eten wel fijn!

Bacon spannend!

Maya hoe is het?

Hier is de slapeloosheid begonnen, vreselijke bandenpijn bij ribben en bekken, dus zowel op rug als op zij doet pijn :facepalm: Sliep pas na vieren vannacht. Maar wel al die tijd een bewegend frummeltje in m’n buik gevoeld die goed wakker was en disco aan het dansen was.
Afgezien van alle kwaaltjes wens ik jullie dat ook zo zo zo toe lieverds. Dat leven in je voelen en dat toeleven naar je kindje.
Als ik jullie dat toch eens kon geven....:heart:
Alle reacties Link kopieren Quote
Helaas hier is de tsunami gearriveerd. Blijkbaar is mijn lutuale fase voortaan 16 dagen ofzo...
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat naar bacon!

Nijn haha nee ik had er al netjes een slaapsessie op zitten

Naat ooooh bandenpijn pfff! Maar dat getrappel en gedans
Alle reacties Link kopieren Quote
Geniet lekker van dat getrappel Naatje! Lijkt me heel bijzonder.

Bacon wat balen dat je menstruatie is begonnen :( Wat kan je lijf je dan voor de gek houden met symptomen hè.

Het heeft hier wel doorgezet. Wel minder heftig dan normaal, gelukkig. Ben er oké onder hoor! Denk dat dat komt omdat we het al hebben geaccepteerd dat het zo niet gaat lukken. Heel gek is dat, maar acceptatie schept toch wel een soort van lucht.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven