Uitgerekend februari 2019

11-06-2018 22:08 545 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat het andere topic vol is, heb ik een nieuwe aangemaakt voor iedereen die is uitgerekend in februari 2019.

'
Naam L # datum j/m Afspraken Bijz.
LittleMissSunshine9 34 2e 31-1 ? 19-07 2e echo & NIPT :heart:
Boardbabe82 36 1e 6-2 20-07 3de echo :heart:
Varenna 26 1e 6-2 ? 11-07 termijnecho :heart:
poeziemauw 27 1e 10-2 18-07 2e echo :heart:
Malin 33 1e 11-2 24-07 2e echo :heart:
Katinka 37 1e 11-2 :heart:
Josephine 31 2e 11-2 18/7 vk 1/8 NIPT :heart:
Zegeens 27 1e 14-2 17-07 eerste echo
Redshoes 32 2e 14-2 24-07 intake 2de echo :heart:
MissJackson 33 1e 17-2 19-07 tweede echo :heart:
IlseAnne 33 2e 17-2 24-07 tweede echo :heart:
Flomo 31 2e 18-2 13-07 tweede echo :heart:
Such_preggers 37 2e 18-2 9 juli 3e :heart:
Freddelientje 31 2e 19-2 26-07 eerste echo
Spa11 28 1e 23-2 16-07 eerste echo
Bloesempje234 33 3e 26-02 17-07 twee echo/intake :heart:
Huismusje-x- 25 1e 26-2 16-07 eerste echo
Nora_recapcha, droppepop & Julia :hug:

Inekkke, Zonnetje890, MommysMini, ER_6_N, Zjierav en Lienetje: we hebben jullie uit de tabel gehaald i.v.m. inactiviteit. Als jullie weer willen aansluiten, zijn jullie uiteraard van harte welkom!
anoniem_370791 wijzigde dit bericht op 15-07-2018 10:14
66.51% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
ER6N leuk idee om iets te geven met vaderdag! Je hebt me nu wel op een idee gebracht :P
Wanneer is je eerste afspraak bij de VK?

Hier ook geen misselijkheid, wel erg moe. En beetje last van buik en onderrug. Maar als het daarbij blijft...

Ik heb niet meegeschreven, wel een tijd meegelezen met het wachtbankje topic, dus herkende jullie al! Een jaar is best een tijd ook, extra bijzonder voor je dat het nu gelukt is dus!
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend is blij en verdrietig maar vooral blij:) Hij had gedacht dat het weer 1.5 jaar ging duren. Dus een beetje zoals mijn reactie:)

@freddelientje: is die gentle sectio echt? Is dat ook bij spoed? Of alleen bij gepland? Ik zou dat met de camera wel willen. Ik heb weinig meegekregen nu. Maar ik vind het ook wel te snel gaan om muziek en gedimd licht te willen denk ik.

Klachten: mijn baarmoeder is aan het rekken en dat voel ik heel erg. En mn suiker is heel hoog.
Tja die vergeetachtigheid is echt lachwekkend, soms ook heel irritant! Ik moet juist steeds eten. Als ik honger heb, krijg ik buikpijn en word ik wel wat misselijk/raar gevoel.

_malin_ schreef:
14-06-2018 21:43
ER6N leuk idee om iets te geven met vaderdag! Je hebt me nu wel op een idee gebracht :P
Wanneer is je eerste afspraak bij de VK?
Ja super leuk he! Jammer dat ie het al wel weet... Verrassingen voor hem nu we de zwangerschap samen nog even verborgen houden voor iedereen, gaan niet goed samen :facepalm:
Hier staat de eerste echo op 13/7. Dan ben ik al 9 weken, maar het kon niet eerder... Vond het niet zo erg, maar jeetje wat zijn we benieuwd! :hyper:
Alle reacties Link kopieren
Oh wat is er veel geschreven. Het zal niet lukken om op iedereen te reageren maar ik probeer op wat thema's te reageren.

Iedereen welkom en gefeliciteerd.
Leuk om te zien dat bijna iedereen al een datum voor de eerste echo heeft!!!

Erg leuk om de vaders met vaderdag te verassen. Heb ik bij de 1ste ook gedaan.
Vandaag met de kleine meid ook nog maar even een tekening maken voor dr papa.

Bij ons weet familie het en een goede vriendin. Vanavond komen er een paar vriendinnen eten dus ben benieuwd of ik het verborgen kan houden. Totaal geen eetlust s avonds. Dan word ik snel misselijk. Op het werk ben ik benieuwd wanneer men het door krijgt want ik loop de hele dag crackers en rijstwafels te eten. Haha
Alle reacties Link kopieren
Such-preggers bij de spoedkeizersnee had ik geen Gentle Sectio hoor. Toen was het zaak dat ons zoontje zsm geboren werd.
Wel met ruggeprik dus was gewoon bij. Hoefde gelukkig geen narcose. En was trouwens ook een ander ziekenhuis als waar ik nu heen zou moeten. Het andere is helaas de kraamafdeling gesloten en worden ook geen operaties meer gedaan. Alleen nog poliklinieken.
Heb jij ook een spoedkeizersnee gehad? Ik heb aan het begin een trekkerig gevoel rond m’n litteken gehad, maar dat is nu weg. Kan je jezelf testen op suiker? Succes ermee.

Malin ik schreef daar een jaar mee maar we waren alweer bijna twee jaar bezig nu.

Er6N belachelijk he die vergeetachtigheid. Ik vergeet de simpelste dingen soms of moet heel hard nadenken.

Redshoes herkenbaar geen trek ‘s avonds!
Alle reacties Link kopieren
freddelientje schreef:
15-06-2018 11:36
Such-preggers bij de spoedkeizersnee had ik geen Gentle Sectio hoor. Toen was het zaak dat ons zoontje zsm geboren werd.
Wel met ruggenprik dus was gewoon bij. Hoefde gelukkig geen narcose. En was trouwens ook een ander ziekenhuis als waar ik nu heen zou moeten. Het andere is helaas de kraamafdeling gesloten en worden ook geen operaties meer gedaan. Alleen nog poliklinieken.
Heb jij ook een spoedkeizersnee gehad? Ik heb aan het begin een trekkerig gevoel rond m’n litteken gehad, maar dat is nu weg. Kan je jezelf testen op suiker? Succes ermee.
Ik heb ook een spoedkeizersnede gehad. Door de weeën werd de navelstreng verdrukt waardoor de hartslag flink dropte. En ik had op dat moment nog vrijwel geen (0.5) ontsluiting. Volgens de arts zou het te lang duren als we de hele nacht zouden wachten. Ik heb een ruggenprik gehad. Het ging echt supersnel allemaal.

Ik heb vanochtend het ziekenhuis gebeld. Ik kan dinsdag al terecht, zodat ze kunnen kijken naar de mijn hoge suiker.

Manmanman wat heb ik al zin om dingen te kopen voor ons nieuwe mupske.
Alle reacties Link kopieren
@Such_preggers

Wat vervelend dat je nu al hoge suikers hebt. Heb je vorige keer insuline moeten spuiten ivm de zwangerschapssuiker? Bij mij kwamen ze er pad met 37 weken achter dus heb ik niets anders meer gedaan dan koolhydraten tellen. Ben erg benieuwd of het deze zwangerschap weer terug komt en in welke fase.

Succes in het zh volgende week!
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat je al snel terecht kunt Such-Preggers. Maar natuurlijk wel jammer dat het nu al begint. Succes.
Alle reacties Link kopieren
Ja ik kom me ook melden! Flomo en freddelientje ken ik al van het wachtbank topic maar ik vind het ook wel erg fijn met andere uit dezelfde periode mee te kletsen.

Hier voor de 2e x zwanger van de 1e en bezig sinds september 2016. Afwijkende cyclus waardoor het allemaal wat langer duurde. Deze x voel ik me andere en zijn alle symptonen heftiger aanwezig.
Vooral pijnlijke boobies, gevoelige onderrug, moe en verminderen eetlust en misselijk bij vet eten.
Oh en van iedere vrouw ruik ik het parfum zeer sterk.

Hier weten alleen nog mijn vriend, 2 vriendinnen en 1 collega het. Zijn nu op vakantie en waarschijnlijk vertellen we het mijn ouders als we terug zijn. Heb een shirt met furture thing erop gekocht met een soort wijzende pijl naar mijn buik onder de tekst. Denk dat ik die bij aankomst op Schiphol aantrek.
3/7 1e echo bij 8.2. Wel onzeker maar zoals die tabel al laat zien is de kans dat het goed gaat groter!
Niets is wat het lijkt..
Welkom Poeziemauw, wat leuk dat jullie elkaar al kennen. En wat een goed idee om het zo bekend te maken. Hoever ben je als je het gaat vertellen?
Begrijp ik uit je verhaal dat je een miskraam hebt gehad?

Het ruiken herken ik inderdaad ook! Kan er slecht tegen als vriend deo spuit in de badkamer en stinkende containers vind ik nu nog viezer. Uitslapen is er ook even niet bij merk ik. Iedere dag vroeg wakker, maar dat zou ook de blijheid/opwinding kunnen zijn... :hyper:
Alle reacties Link kopieren
Hi alllemaal,
Gefeliciteerd iedereen!
Ik schrijf ook graag mee, ik ben 36, man 33. Ud vermoed ik op 7-2 en 2e echo is 29-6. Ik kan op de een of andere manier niet inloggen en bij de tabel. dus mocht iemand mij kunnen toevoegen, graag!

Hier is het een beetje vaag gegaan (sorry vast voor het lange verhaal) , zijn sinds oktober bezig. Man werkt in het buitenland en dit is zeer onregelmatig dus 4 weken weg een paar thuis en weer een paar weg. Daarnaast heb ik een cyclus van tussen de 40 en 45 dagen, dus in april waren we eindelijk een keer samen rond een eisprong .

In april was mijn ei er opeens op dag 25 ipv 30 en werd ik eind april kort ongesteld.
Dus volgende eisprong verwachtte ik eind mei en die liep dan ook op tot een knaller op 2 juni. Maar goed man was er niet dus ik had er helemaal niets aan.
Om de 1 of andere vage reden vond ik dat ik vorige week zaterdag een test moest doen. Sloeg helemaal nergens op, maar was al 2 weken ontzettend moe. Dus ik met mijn duffe hoofd een test gedaan en dat ding was binnen 2 seconden al overduidelijk positief.
Ik kon maandag gelijk voor een echo terecht, omdat de kans groot was dat ik al 10 weken zwanger was omdat die ongesteldheid wellicht innesteling was. Man was in mei namelijk veel in het buitenland en door mijn cyclus van 45 dagen en het feit dat de ovulatietest 2 juni mijn ei aankondigde kon het eigenlijk gewoon allemaal niet.

Op de echo was een (nog) leeg dooierzakje te zien, 29-6 dus een nieuwe echo. Dus opnieuw gaan rekenen en mijn eisprong in april was op dag 25 ipv 30, dus kennelijk heeft die trend doorgezet en had ik rond dag 20 een ei. Kennelijk op het moment dat mijn man onverwacht 2 dagen thuis was :yes:

Nu precies een week later is het allemaal een beetje bezonken, moet ik ieder uur wat eten, anders ben ik misselijk en/of strontchagerijnig. Mijn borsten lijken met de dag te groeien, dus dat beloofd wat.
If kisses were snowflakes, I'd send you a blizzard
Boardbabe, fijn dat je toch een goede redenering hebt gevonden die kan kloppen. Nu op naar een echo met vruchtje.

Ruiken heb ik ook idd. Vooral parfum. Bahhh.

Dat vroeg wakker zijn, heb ik ook. Om gek van te worden. Probeer maar een beetje te genieten van mijn ochtenden. Als ik om 5 uur wakker ben en tot 19 uur moet werken, ben ik echt totaal gaar.

Fijn dat het weer raak is Poeziemauw. Wanneer ging het de vorige keer mis?

Jammer als je bevalling eindigt in een spoedkeizersnee. Bij ons was het ook spannend met navelstreng 2 keer om de nek. Gelukkig was meisje maar klein en lag ik al lang aan de ctg, waardoor ze wisten dat er iets niet goed ging met haar hartslag steeds (elke wee viel ie weg). Gewacht op nog iets meer ontsluiting dan normaal en toen had ik haar er in 20 minuutjes uit en ze deed het gewoon :) (gelukkig was ik zo stoned van de pijn medicatie dat ik het niet liet binnen komen dat ze een reanimatie voorbereidden).
Ik schrijf graag met jullie mee!

Ik heb mezelf al in de tabel gezet en ik heb ook Boardbabe82 toegevoegd. Boardbabe82, is dit jullie 1e kindje?

Omdat ik endometriose heb (waaraan ik ook geopereerd ben) en daarnaast een erg onregelmatige cyclus, werd in eerste instantie gezegd dat wij gelijk door middel van IVF of een andere methode voor een kindje zouden moeten gaan. Ik ben na een verhuizing bij een andere endometriose specialist terecht gekomen en deze durfde het aan om ons (op basis van mijn klachten) toch eerst een half jaar en later nog een half jaar zelf te laten proberen om zwanger te worden. Dit was best heel spannend, gezien mijn (pijn)klachten elke maand toenamen en een zwangerschap uit bleef.

Vorige week zaterdag 9-6 hadden we onze eerste positieve test in handen, een dag voor mijn NOD en precies 12 maanden nadat we zijn gestart met proberen :heart: We zijn zo ontzettnd blij! We zouden het het liefst van de daken willen schreeuwen, maar we hebben besloten het over twee weken (dan zijn we 7 weken onderweg) te vertellen aan de mensen die het dichtst bij ons staan.

Omdat ik naast endometriose een hoge bloeddruk heb waar ik ook medicatie voor gebruik, is het de bedoeling dat de controles in het ziekenhuis bij mijn eigen gynaecoloog plaatsvinden. Ik had daar al een afspraak staan op 19-7 en deze mocht blijven staan. Ik ben tegen die tijd 9,5 weken zwanger. Ik vind dat nog best heel lang duren en zou aan de ene kant wel graag eerder een echo willen om te kijken of het op de goede plek zit en goed gaat. Maar omdat ik al weet dat ik niet bij een verloskundige onder controle zal komen vraag ik mij af of ik toch in aanmerking kom voor een eerdere echo bij een verloskundige?

Verder merk ik aan alles dat ik zwanger ben. Ik heb veel minder eetlust dan normaal en ik laat ook veel staan. Ik heb met vlagen een weeig/misselijk gevoel. Zodra ik bepaalde geuren ruik begin ik gelijk te kokhalzen en ook tanden poetsen is niet meer te doen zonder kokhalzen. Verder ben ik moe, heb vollere borsten en af en toe wat steekjes in mijn onderbuik. Een opgeblazen onderbuik. De afgelopen week had ik erg veel last van opvliegers en ik had het heel snel heel warm. Veel zweten ook. Ook ben ik onhandig, laat dingen uit mijn handen vallen en vergeet ook dingen en ben chaotisch. Daarnaast ben ik soms duizelig, mijn bloeddruk is op die momenten een stuk lager dan normaal.

Ik lees al even mee met dit topic en ik heb een aantal dames ook gezien op het wachtbankje. Het lijkt mij fijn om hier te kletsen en ervaringen uit te wisselen.
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,

Ik lees al enkele dag mee op dit forum.
Afgelopen woensdag hebben wij een positieve zwangerschapstest gehad. 6 dagen voor mijn NOD, die is pas aankomende dinsdag. Erg spannend.

http://i65.tinypic.com/2w4n2p2.jpg

Ik was eigenlijk Helemaal niet van plan om zo vroeg te testen. Ik had last van pijnlijke tepels, een continue zeurende pijn in de onderug heb ik beide anders nooit.
Ik heb toen toch smiddags om 13 u een test gedaan niet eens met ochtend urine. En tot de verbazing was deze positief!! Dit was onze 5e ronde.
Ik vind het erg spannend tot dinsdag als mijn NOD is. Wil dan nog een test doen ter bevestiging.
Heeft een van jullie ook zo vroeg positief getest? En wat is jullie ervaring ermee?
Ik zou graag met jullie mee willen schrijven.

Groetjes de huismus.
anoniem_361468 wijzigde dit bericht op 16-06-2018 10:56
5.24% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hoi Miss Jackson!
Ik heb zelf ook om een vroege echo gevraagd (vanwege cyste, ik wist dat ik die had).
Mijn huisarts deed moeilijk en wilde me eerst geen verwijsbriefje geven. Toen heb ik gewoon zelf een gynaecoloog gebeld. Die zei dat het inderdaad wijs was een vroege echo te doen. Vervolgens weer m'n huisarts gebeld en die gaf toen alsnog een verwijsbriefje (schoorvoetend).
Mijn punt is: je bent zwanger en je wilt gerust gesteld worden. Vraag je dus niet af waarvoor je in aanmerking kan komen, maar bedenk wat je WIL en dwing dat af bij je arts(en). We betalen genoeg aan zorgverzekering en dit moment, zwanger zijn, gaat helemaal om wat jij wil.
Dokters zullen in de meeste gevallen zeggen dat een vroege echo niet nodig is, maar jij hebt een medische geschiedenis dus gooi het daar op! Als ze dan nog moeilijk doen, zeg dan gewoon dat de zorgen om je endo je stress geven en stress moet je als zwangere vermijden.
En mócht je er toch niet voor in aanmerking komen, dan kan je altijd nog een vroege echo op eigen initiatief laten maken. Dan moet je wel betalen natuurlijk, maar ik zocht het op en het kost geloof ik rond de 50 euro...? Pin me daar niet op vast, maar het zal geen rib uit je lijf zijn.
Ikzelf heb aanstaande maandag een echo om te kijken of het hartje klopt en of de innesteling op een goede plek is gebeurd. Ik ben dan net 6 weken.
Succes met krijgen wat je wil!!!
Alle reacties Link kopieren
@Huismusje, ik had ook vroeg getest, 3 dagen voor mijn NOD en ook met de Kruitvat test en die zag er precies zo uit als de jouwe. Heb de 4 dagen die daar op volgden dezelfde test elke ochtend gedaan en er was een 'stijgende lijn' te zien (werd dikker en donkerder). Dat is meestal wel een goed teken.
Alle reacties Link kopieren
@ Kokettekatinka ,
Bedankt voor je berichtje.
Kon mezelf niet in houden dus meteen naar de winkel gereden en nog een paar testen gekocht 😅
http://i68.tinypic.com/6s9ob9.jpg
De rechter is van vandaag en de linker van woensdag ik zie duidelijk verschil.
Omdat het morgen vaderdag is een lief kaartje voor mijn vriend gehaald en babysokjes met i♥️Papa erop. Normaal vind ik die zo belachelijk maar ik kon het niet Laten 🙈👀

Groetjes huismusje
anoniem_361468 wijzigde dit bericht op 16-06-2018 13:07
Reden: Spelfout
1.38% gewijzigd
Misssjackson, ik ben gewend dat het bij de gynaecoloog veel eerder is. Bij de verloskundige idd rond 9 weken en bij de gyn met 6/7 weken. Zou ze gewoon eens bellen en zeggen dat je een extra afspraak wil. Kunnen ze bij 9 mooi de termijn bepalen en wat eerder voor het hartje.

Huismus, gefeliciteerd! Ik heb 11 dagen na mijn eisprong getest. Das voor de meesten 3 dagen voor NOD (ik heb een kort deel 2e cyslus, dus was voor mij gewoon NOD). Streepje was erg licht. Volgende dag goed zichtbaar en van de week net zo dik als de controle streep.
Alle reacties Link kopieren
Hey Poeziemauw welkom bij de club, leuk dat je ook hier komt meeschrijven.
Leuk om met dat shirt op Schiphol aan te komen! Ben benieuwd hoe snel mensen het door zullen hebben.

Boardbabe82 welkom en gefeliciteerd , gezellig dat je ook komt meeschrijven. Ik heb dus hetzelfde gehad als jij. In april ineens m’n ei op dag 16 ipv 21 en in mei weer en nu ook zwanger. Goede zwangerschap gewenst!
Hopelijk op 29/6 een mooie echo.

Pfff Josephine wat fijn dat het uiteindelijk goed ging met je dochtertje. Klinkt ook heftig.

Ja joepie missjackson, welkom hier!! Ook al zo’n mooie lijst met kwalen. Idd duurt dat de eerste afspraak wel even, maar aan de andere kant kun je op een echo dan ook al meer zien. Fijn dat je natuurlijk zwanger zijn geworden. Ik ben op het moment ook zo onhandig als wat.

Huismus ook gefeliciteerd en welkom hier! WoW dat is wel een heel vroege positieve test. Weet je zeker dat je eisprong niet eerder is geweest misschien. Wel mooi dat je uiteindelijk toch aanvoelt of het raak is ja of nee he.
En wat lief dat kadootje voor vaderdag. Die minisokjes zijn te schattig 😍.
Ik heb net mijn eerste buikfoto gemaakt. Ongeveer gelijk aan 12 weken bij de 1e. :nut:
Alle reacties Link kopieren
Haha en je zit nu op de helft van die 12 weken toch josephine?

Ik ben zo wie zo forser gebleven na m’n eerste zwangerschap. Ben benieuwd wanneer je het gaat zien.
Katinka, bedankt voor je bericht!!! Dat was precies wat ik even nodig had.Ik heb een echocentrum in de buurt gevonden die ook echo's op verzoek doen vanaf 7 weken. Die kosten maar €35! Hopelijk kan ik daar iets eerder dan 7 weken komen gezien precies op vakantie ga op de dag dat ik 7 weken ben (is op een zondag). En anders bel ik de huisarts of eventueel toch nog eens mijn gynaecoloog.

Mijn gynaecoloog had toen ik belde nog maar 1 (!) mogelijkheid om eerder te komen, maar ik wil mijn man graag mee en die zit precies die dag aan de andere kant van het land. Ik heb gevraagd of de assistente met de gynaecoloog wilde overleggen of ik toch eerder moest komen, maar dat was dus niet nodig.

Even een vraagje voor de dames die in het ziekenhuis onder controle staan, gaan jullie daarnaast ook nog naar een verloskundige, of is dat juist niet de bedoeling? Ik zal het maandag sowieso navragen aan het echocentrum.

Huismusje, dat zijn mooie strepen. Welkom!
Welkom ook Poeziemauw en Boardbabe!

Wij hebben overigens gebruik gemaakt van ovulatiesten. Ik begon altijd op dag 13 na mijn laatste menstruatie met testen omdat mijn cyclus eigenlijk altijd te lang was (31-47 dagen) en nooit te kort. En uitgerekend deze keer was mijn eisprong op dag 12 en had ik op dag 13 pas door dat ik vermoedelijk al een eisprong had gehad.

Ik heb mijn voedingspatroon drastisch omgegooid, ik houd erg van koffie, cola en suiker. Dit lukte me niet voor ik zwanger was, maar nu kost het me geen enkele moeite. Zal er misschien ook mee te maken hebben dat ik amper trek heb nu.
Ik slikte al foliumzuur maar ben nu over gegaan op de zwanger (mega) capsules van Kruidvat.

Iemand vroeg nog in het algemeen of we het geslacht willen weten, wij willen dat wel.
Missjackson, ik kan me van vorig keer herinneren dat ik vanaf 12 weken ook naar de vk ging. Toen nog 3 echo's in het ziekenhuis tussendoor, maar verder gewoon bij de vk. Bij 32 weken geen echo's meer in het ziekenhuis gehad en toen was ik dan ook gewoon alleen bij de vk. Heel fijn, want ik vind hun veel fijner om even je ei kwijt te kunnen. Wil nu ook zsm naar de vk. Het zal er wel vanaf hangen of je een medisch geval blijft. Ze hebben vaak namelijk ook vk's in het ziekenhuis. Voorlopig heb je iig aan de gyn genoeg. Je hoort daar wel of je je elders moet aanmelden.
Alle reacties Link kopieren
@Flomo @Poeziemauw @Missjackson @boardbabe @huismusje
Welkom allemaal! Erg leuk dat jullie mee komen schrijven!

@Huismusje
Ik ben 6 dagen voor mijn NOD ook begonnen met testen, omdat ik toen al hele pijnlijke borsten had en elke ochtend misselijk was. Alleen 6 dagen ervoor was mijn test nog negatief, toen 4 dagen voor mijn NOD nog een keer geprobeerd (ook negatief), en 2 dagen voor mijn NOD was hij opeens wel positief! Een paar dagen erna nog een test gedaan en die was toen overduidelijk positief.

@Missjackson
Ik ga in het ziekenhuis vragen wat de bedoeling is. Ik heb geen idee of ik naast het ziekenhuis ook bij de verloskundige mag lopen, of dat ik helemaal zal worden overgedragen aan de verloskundige.. Even afwachten!

Afgelopen dagen het niet kunnen laten hier en daar al wat kleertjes te kopen in de sale.. Ondertussen ook maar een hele uitzetlijst gemaakt met alles wat we nodig hebben. Zodra ik thuis ben van het werk, kan ik naast slapen :), niet anders dan blijven denken aan de baby en aan de zwangerschap. Herkennen jullie dat?

Verder donderdag mijn vader verteld dat hij opa wordt, en die was onwijs blij voor ons! We hadden een shirtje gekocht met de tekst: Opa is de allerliefste die ik ken! Mijn vader bood gelijk aan op te willen passen, dus nu hopen dat mijn vriend zijn ouders dat ook willen, dan hoeft het kindje maar 2 dagen per week naar de opvang straks.
Alle reacties Link kopieren
mommysmini wat een lieve reactie van je vader en wat fijn dat hij op wil passen.

Hier gaat Uk straks naar het KDV. M’n zoontje zit tegen die tijd op school.

Wij willen niet weten wat het gaat worden.

En er is mij destijds bij nacontrole van de keizersnee bij gyn vertelt dat de controles bij een volgende zwangerschap bij de vk zullen zijn en dat ik vanaf week 30 dan onder controle bij de gyn in het ziekenhuis kom ivm groei van de baby groot/normaal/klein en aan de hand daarvan of het een vaginale bevalling wordt of een geplande keizersnee.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven