Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Zwanger worden aug/sep Tabel

14-10-2019 20:13 781 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Ons vorige topic (van Nina_90) voortgezet met een tabel die we allemaal kunnen aanpassen.

ww is hetzelfde als de nick.
NaamLeeftijdRondeKindjeNODUDBijz/echo's
Nina_90292e-UD 4 mei
MienMandolien261e-UD 23 Mei
PepperyPie301eUD 17 juni24-01 20 wekenecho
Veikie301e17 juni bevallen van Noa plaats snel een update :)
Cranberryjuice232&3UD mei?tweeling
libe351eUD 31 juliangststoornis
pennenbak30:heart:1e-UD aug?Abortus gehad
eilean271eUD 3 septangststoornis
swimkim33??1eUD jan/feb16 juni eerste echo
Lostit30181e11 juni--
Es1390291eUD 23 november 6 juli 20 weken echo
vrouw van fietsslot3761e 29 maartdonor

En.. :sherlock:
Al een tijdje niets meer van gehoord. Zet jezelf in de tabel als je toch nog meeleest / meeschrijft!
Uiensoepje (28 aug)
Solane (10 sep)
Kokoloko (12 sep)
Cappuchino_lover (14 sep)
Bubbels85 (19 sep)
perfectlyimperfect (20 sep)
Maida (22 sep)
Sunshine1992 (23 sep)
Zonnestraal91 (12 okt)

Jinxie (UD 6 mei)
viva010102019 (UD eind mei?)
zwangerviva wijzigde dit bericht op 20-06-2020 06:14
41.43% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
Goed bezig!
Alle reacties Link kopieren Quote
Netjes PepperyPie! :biggrin:
Mijn UD is volgens berekening 26 Mei 2020 maar ik geloof dat ze dat bij de termijnecho pas echt gaan "vaststellen"

Eerst morgen met de billen bloot :facepalm::lol:
Alle reacties Link kopieren Quote
Yes top pepperypie! 11-10 was al mijn tweede echo, vrijdag 18-10 alweer 3e echo, termijnecho, in het zkh voor definitieve uitgerekende datum vast te stellen! Toch weer spannend.. dat is het enige voordeel aan meteen een medische indicatie, ik heb enorm veel echo’s ...
Alle reacties Link kopieren Quote
Ah top hij is geplaatst!
Staan vast nog meer foutjes in, was best een karwei in dat topic terug zoeken naar alle info haha!

Spannend morgen je echo Mien!! Super leuk. Hopelijk een mooi kloppend hartje te zien! :heart:

Mijn man net gebeld (weer in buitenland). Hij is erg verdrietig. Het hele weekend was hij erg blij, en nu is dit een domper. Gezegd dat dit vruchtje dus blijkbaar niet goed genoeg was. Blijft toch evolutie.
Er is een grote kans dat hij voor langere (8mnd) termijn in het buitenland zal zitten ma-do. Hij wil vrijdag aan zijn baas vertellen dat we proberen een kindje te krijgen en vragen of/zeggen dat het dus kan gebeuren dat hij toch een van die dagen naar NL moet als het ei er is.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik had vandaag een knalpositieve ovulatietest. Dus maar meteen een poging gedaan. Nieuwe NOD wordt eind oktober denk ik dan. Gister was de test nog negatief. Begin stiekem nu opnieuw met tellen van rondes. Nu beginnen aan ronde 1. Weet nu pas zeker dat ik daadwerkelijk (als het goed is) een eisprong heb.
Nog geen uitslag van het uitstrijkje (nu al 2 weken geleden). Na een hele lichte bloeding (enkele uurtjes, heel normaal) na het maken ervan geen bloedverlies meer gehad. Hoop dan ook dat alles nu weer goed zit.

Goed idee PepperyPie.
Wel kut hoor, van die bloeding.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik lig trouwens ongeveer 10 minuten met mijn kont op een kussen en benen omhoog (gekruist, recht lukt geen 10 min).
Neem tegenwoordig de telefoon mee om wat te lezen/spelen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Yes, topic ook gevonden!! Nu rennen en vliegen om naar werk te gaan.
Alle reacties Link kopieren Quote
Nice Pepper, mooie tabel!
Wat jammer voor jullie zeg. Wel fijn dat hij er ook voor gaat en terug wil komen als het zover is. Nu hopen dat zijn baas dit ook begrijpt.

Ah good to know Swimkim. Ik doe redelijk vergelijkbaars alleen zonder kussentje vaak. Misschien maar eens proberen. Who knows!

Fijne dinsdag allemaal!
Alle reacties Link kopieren Quote
Es1390 schreef:
15-10-2019 08:49
Nice Pepper, mooie tabel!
Wat jammer voor jullie zeg. Wel fijn dat hij er ook voor gaat en terug wil komen als het zover is. Nu hopen dat zijn baas dit ook begrijpt.

Ah good to know Swimkim. Ik doe redelijk vergelijkbaars alleen zonder kussentje vaak. Misschien maar eens proberen. Who knows!

Fijne dinsdag allemaal!
Het ligt met kussentje voornamelijk prettiger. Vriend lacht zich dood als ik zo lig, maar ja, baadt het niet schaadt het niet.
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn volgende NOD is 8 november, ik ben zelf een paar dagen later jarig, zou wel een heeeeeeel mooi verjaardagscadeau zijn.

Ik blijf ook altijd even liggen, maar zal er de volgende ronde ook een kussentje bij pakken haha!
Alle reacties Link kopieren Quote
@Pepperypie: Jeetje wat ontzettend rot voor je. *Dikke knuffel*
En inderdaad, wat fijn dat je man er ook zo zijn best voor doet. :)

@Swimkim & @Es1390 & @Lostit: Ik ging altijd nog een kwartiertje/20min op mijn buik liggen. Heb ooit ergens gelezen dat het niet persé uitmaakt in welke positie je gaat liggen. Wat voor jou prettig voelt. :)

@MienMandolien: Heel erg benieuwd hoe je eerste echo is gegaan! :)

Hier nog alles oké. Ik kan het nog niet laten om om de dag nog een keer te testen, het voelt nog zo onwerkelijk. Ik heb veel krampen in het midden van mijn onderbuik, wat zou betekenen dat de baarmoeder aan het oprekken is. :) Verder vooral moe en licht in m'n hoofd. Ik vind het zó moeilijk om nog niets tegen mensen in mijn omgeving te zeggen. :) 1 nov. heb ik mijn eerste echo. Dan ben ik 7,5 week.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hallo dames!

Vanmorgen heb ik dan de eerste echo gehad met 8+1 wk.
Ik had mij voorbereid door een uur van te voren niet meer te plassen. Ik dacht als ze inwendig doen ga ik eerst wel naar de wc. Blaas zat zo vol dat ik hem evengoed nog legen moest, blaas verdrukte baarmoeder wel erg :lol:
Dus de echo was uitwendig mogelijk en het kloppende hartje was echt duidelijk te zien! De verloskundige was tevreden over wat ze zag.
Termijnecho ga ik straks een afspraak voor maken voor over 3 weken.

Ik ben voor nu even gerustgesteld maar die 3 weken gaan zeker weten lang duren!! :whistle:
Alle reacties Link kopieren Quote
@MienMandolien:

Waaaaaaaa! Wat tof! Een kloppend hartje gezien! Wat ontzettend fijn. :heart:
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat fijn Mien!! Kan me voorstellen dat dit voor wat meer zekerheid zorgt.
En goede geluiden Veikie. Hopen dat alles goed blijft gaan :D Nog even je enthousiasme verborgen houden. :hyper:
Alle reacties Link kopieren Quote
Super fijn Mien!! Een hartje, heerlijk!

Ik heb vanmiddag toevallig een vriendin gesproken die al langer dan een jaar proberen zonder resultaat. Zij vond mijn ervaring van de afgelopen week eigenlijk heel positief, want positieve test betekent dat het kan lukken (zo ver zijn zij dus nog niet gekomen). Is nog even lastig voor mij om er op die manier naar te kijken. Vooral omdat ik dus sinds gistermiddag weer niks geen bloed verloren ben. Ga er maar van uit dat het vanmiddag nog komt, maar blijft toch gek vind ik. Je zou zeggen miskraam is miskraam dus de sluizen kunnen open?
Alle reacties Link kopieren Quote
&mienmandolien wat super fijn een goede echo!! Inderdaad weer spannend de komende 3 weken maar nu even lekker genieten van dat mooie beeld!!

@pepperypie snap de gedachte van je vriendin, je hebt idd een positieve test in handen dus je lichaam heeft bewezen dat het kan!! Het blijft spannend en onzeker.. nu al even geen bloed lijkt me positief! Duimen voor jou en alle dames op alle soorten wachtbankjes
Alle reacties Link kopieren Quote
@mienmandolien Wat fijn zeg! Lijkt me heel bijzonder.

@pepperypie Hoe voel je je nu?

@libe Hoe voel jij je? Ben je nog steeds over tijd?

Ik zie in de tabel dat mijn OD vandaag is (had ik toen ook aangegeven obv de cyclusapp), maar mijn ovulatietest gaf aan dat ik op 6 oktober mijn ovulatie had. Dan zou mijn OD 20-10 zijn. Als ik zo terug kijk, hebben we bij de eerste poging niet vlak voor de eisprong gevreeën, dus logisch dat het niet raak was. Nu wel de dagen ervoor, dus ik ben heeeeeel benieuwd :-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja ik ben ook heel benieuwd naar hoe het bij jou is libe!!

@Eilean,
Ja gek genoeg krijg je dan toch weer hoop als het bloeden weer even uit blijft. Ben vandaag super vaak naar de wc geweest om steeds even te checken. Nu net thuis wat bruine afscheiding. Zo begint normaal mijn menstruatie altijd, en dan is het de dag erna meteen volle mep. Dus wie weet... morgen dan?
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi, lief dat jullie aan me denken. Hier nog steeds niets. Ik grapte vandaag tegen mijn man dat mijn eierstokken op vakantie zijn en dat de kans op zwangerschap even heel klein is. TENZIJ ik zwanger ben, maar die hoop durf ik niet te hebben na die negatieve testen. Heb verder ook geen kwaaltjes meer, terwijl ik die de afgelopen weken wel heb gehad. Ik mag van mezelf maar 1 keer per week testen, anders blijf ik aan de gang. Dus ik gooi er zaterdag nog een testje tegenaan en verder ga ik me er niet al te druk om maken.

@Mienmandolien: wat fijn dat de eerste echo goed was, echt leuk om nu al het hartje te kunnen horen van zo'n klein leven in je buik.

@Pepperypie: wat sneu voor je man ook. Goed dat hij het op zijn werk gaat bespreken. Vervelend dat het bloedverlies in delen komt. Zo weet je niet waar je aan toe bent. Hoop dat het snel weer normaliseert allemaal. Ik las laatst dat ongeveer de helft van de bevruchte eitjes zich uiteindelijk niet goed innestelt en dat het lichaam het na een paar weken vanzelf af stoot. Had me nooit eerder gerealiseerd dat een vroege zwangerschap zo kwetsbaar is.
Alles komt en alles gaat.
Alle reacties Link kopieren Quote
@pepperypie: och wat een spanning in de negatieve zin van het woord. Gatver. Heel veel sterkte komende tijd. Ik hoop heel hard voor je dat het uiteindelijk toch om geknapte vaatjes gaat en je alsnog 1 november een mooie echo krijgt. Maar ik begrijp ook dat je daar misschien niet meer aan durft te denken :(

Zelf herken ik het niet wat jij hebt. Ik heb in juni ook die miskraam gehad, maar daarbij kwam er bloed en dat werd steeds meer. Is tussendoor, toen het echt net begon maar heel eventjes gestopt (nog geen 1 dag in totaal maar dat heb je bij beginnende menstruatie ook weleens dat het langzaam op gang komt), maar daarna niet meer totdat het klaar was zeg maar.
Het kan natuurlijk heel goed zijn dat dit bij jou anders is. Maar ik hoop stiekem toch nog een beetje voor je!
Alle reacties Link kopieren Quote
Veikie spannend je 1e echo hoor. Hopelijk lukt het je een beetje geduld te hebben (heeel lastig!!)

pepperypie hoe gaat het nu? Het is heel wisselend zo te lezen..

Eilean spannend hoor dus nu afwachten en hopelijk binnenkort een leuk berichtje van je hier?

Libe nog niks bij je? Wat is je lichaam eigenwijs aan het doen! Hoop natuurlijk nog erg voor je dat die test positief wordt maar hoe groot is die kans.. en anders dan toch de menstruatie zodat je verder kan.. lastig hoor.
Alle reacties Link kopieren Quote
@libe, blijft zo vreemd! Stom he dat afwachten.. Wat Mien zegt, graag het een of het ander maar niet zo niets. Kun je helemaal niets mee..

Hier nog geen nieuw bloedverlies (alleen wat bruinig slijm). Wel nog steeds pijn aan de linkerkant dus vanochtend weer de assistente gebeld. Ze gaf aan dat het goed was dat ik belde zodat ze de vinger aan de pols kunnen houden. Ook dat het een goed teken is dat de pijn niet erger wordt. Een verloskundige gaat me vandaag weer terug bellen. Ik verwacht dat de boodschap "afwachten" zal zijn.

---- ik wilde net op verzenden klikken en toen werd ik gebeld door de verloskundige.
Ze denkt dat het geen miskraam is (want te weinig bloed), maar een bbz kan ze niet uitsluiten (door die pijn links zou het in de eileider kunnen zitten). Dus vanmiddag een spoed echo. In de hoop dat ze iets kunnen zien (vandaag 4+6 dus mega vroeg)
Alle reacties Link kopieren Quote
Jeetje peppery wat heftig zeg. Goed dat ze er al zo snel naar kijken, hopelijk krijg je zo wat meer duidelijkheid en valt het mee. Sterkte!!!
Alle reacties Link kopieren Quote
Precies dat Pepperypie! Ik heb nooit eerder zo'n lange cyclus gehad, het lijkt wel of mijn lichaam staakt momenteel. Zit vandaag op dag 40.
Goed dat je een spoed echo krijgt, hopelijk krijg je dan wat meer zekerheid. Ik hoop heel erg voor je dat het vruchtje in de baarmoeder zit en geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap is! Succes en sterkte.
Alles komt en alles gaat.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven