Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Zwanger worden via IUI 2018-2019

10-08-2018 11:18 9 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Dag allemaal,

Wij willen binnenkort gaan starten met de medische molen voor ons 2e kind.

Ik ben de eerste keer ook via IUI zwanger geworden dus dit keer geen onderzoeken, maar wel weer hormonen en dergelijke.

Willen anderen die ook via IUI zwanger proberen te worden meeschrijven? 1e, 2e, 3e, 15e kind: iedereen is welkom.


NaamHoeveelste wenskind?Hoeveelste ronde?Wanneer IUI?Hormonen?Opmerkingen
JonathanStrange2envtnog te bepalenja, milde stimulatie
Funhouse1e2e01-08-2018nee
Zeeleeuwtje2envtnog te bepalennog te bepalenonregelmatige cyclus
jonathanstrange wijzigde dit bericht op 10-08-2018 17:24
54.93% gewijzigd
"I sit upon a black throne in the shadows but they shall not see me"
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi, ik wil wel meeschrijven. Op 1 augustus heb ik mijn 2e IUI behandeling zonder hormonen ondergaan. Nu 5 dagen voor NOD. Heb nog geen kwaaltjes behalve een beetje gevoelige borsten aan de zijkanten. Maar ik weet nu na 2,5 jaar wel dat kwaaltjes niets zeggen, heb me al heel vaak zwanger gevoeld in die tijd :hihi:
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi,
Ik wil ook wel meeschrijven. Wij gaan ook voor een 2e. Eerste is ook gekomen via IUI. Nu toch weer paar maanden zelf geprobeerd maar vooralsnog geen succes dus eind van de maand maar afspraak gemaakt in zkh. Ik weet nog niet wanneer we dan echt met de behandeling kunnen starten en of we dan weer met of zonder hormonen gaan doen. Destijds had ik een rare cyclus, nu is het wel goed op gang.
Wat was bij jullie de reden voor IUI en doen jullie met of zonder hormonen?
Alle reacties Link kopieren Quote
Wij gaan voor ons eerste kindje.
Omdat ik 36 was toen we begonnen, dacht ik al dat het misschien wat langer kon gaan duren ivm leeftijd. Na bijna 2 jaar toch maar naar de ha gestapt. En zo rol je de mm in. Na diverse testen te hebben ondergaan blijk ik vijandig baarmoederslijmvlies te hebben.
Ik heb het idee dat we nu voor het eerst in al die tijd echt een kansje op een zwangerschap hebben. Maar ik vind het wel moeilijk om positief te blijven in dit proces. Ook omdat ik nu echt de jongste nu nu meer ben en we zouden wel 2 kinderen willen hebben als het ons gegeven is.
Mijn cyclus is heel regelmatig, altijd al geweest. Ik heb ook gewoon een eisprong en het zaad van mijn man is goed, vandaar de eerste pogingen zonder hormonen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Gezellig Funhouse en Zeeleeuwtje! Ik zal misschien toch maar een klein tabelletje maken, want dat is wel overzichtelijk... Eens zien of me dat lukt!

Bij ons onbegrepen infertiliteit, tot ik zwanger werd. Nog steeds onbegrepen verminderd vruchtbaar dus, en ik begin wel met hormonen. Een stabiele cyclus, altijd gehad, maar, op de keer met de IUI na, nooit een positieve test gehad. Mijn man heeft een uitermate goede spermatelling, dus het ligt toch echt aan mij ;-)
"I sit upon a black throne in the shadows but they shall not see me"
Alle reacties Link kopieren Quote
Spannend Funhouse dat je NOD dichterbij komt. Ik hoop dat het raak is! Al die kwaaltjes zijn altijd zo moeilijk te peilen he! Ik moet zeggen dat die gevoelige borsten aan de zijkanten bij mij ook een van de eerste kwaaltjes was destijds. Maar ook die keren daarvoor heb ik me zovaak zwanger gevoeld terwijl dat niet zo was.

Welke hormonen gebruik je Jonathan? Ik had gonal f en pregnyl. Bij ons speelde de zwaadkwaliteit van manlief wel een rol, die is erg wisselend. Hoeveel behandelingen had je vorige keer nodig?
Bij ons was het bij iui2 raak terwijl zaadscore toen heel laag was, enorm verrast dat het toen gelukt was. Hoop dat het nu weer zo relatief snel mag gaan.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hier ook eindeloze kwaaltjes, lang voordat ik daadwerkelijk zwanger was.

Ik ga ws weer gonal-F gebruiken denk ik, en dan inderdaad pregnyl. Never change a winning team ;-)
Ik was de eerste ronde zwanger <3
"I sit upon a black throne in the shadows but they shall not see me"
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja ‘never change a winning team’ heb je denk ik wel gelijk in.. ik wilde met arts over hebben misschien nu zonder hormonen omdat cyclus nu regelmatiger is maar ja, wat jij zegt denk ik ook wel. Als het daarmee vorige keer lukte dan wil ik liefst precies hetzelfde als toen.
Wannner gaan jullie beginnen?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb elke maand zere borsten voor de menstruatie, dat zegt bij mij niets.
Ook had ik gisteren al last van spotting, en heb ik vannacht liggen zweten wat ik altijd voor de menstruatie heb, dus ik weet het wel weer.. helaas.
De volgende IUI zal in september zijn, want ik ben nu op vakantie, ik zal niet zo veel kunnen reageren de komende tijd.
Veel succes alvast meiden!! Ik meld mij na de vakantie weer.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven