Lijf & Lijn alle pijlers

van 100+ naar 100- hier gaan we gewoon weer verder!

31-08-2010 19:09 2533 berichten
Alle reacties Link kopieren
Van 100+ naar 100- gaat hier gewoon weer verder! We zijn een groep meiden die met z'n alle de strijd tegen de kilo's aan gaat. Hier kletsen we over afvallen, sporten en vooral over van alles wat er nog meer bij komt! Nieuwe mensen zijn altijd welkom dus schaam je niet en meld je gezellig aan!



Maandag of dinsdag is onze weegdag en geven we het gewicht dik gedrukt door. Als je op pauze wilt geef je dat ook op maandag of dinsdag aan. Als je niets laat weten van je gewicht 2 weken dan haal ik je uit de tabel. Als je op pauze staat ofzo dan natuurlijk niet



En natuurlijk onze mooie tabel! Theekop bedankt!

Alle reacties Link kopieren
Mijn gewicht is 91,2, dus - 0,6. Ben er tevreden mee, op naar de 89. Komt steeds meer in zicht nu.



@Nespresso; beterschap!



@Loedoe; doe maar even rustig aan hier en concentreer je nu maar even op je studies. En als je er weer klaar voor bent om hier mee te schrijven merken we het wel.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Meiden.



Heel enerverend weekend, want ik had mijn vrijgezellendag! Het was echt heel gaaf en toch nog redelijk netjes gegeten (alleen gister een post kater schransdag). Maar vandaag weer netjes eten en morgen weer wegen.

Ik red het even niet om op iedereen te reageren, zoals al gezegd, dat komt half oktober weer, maar ik wilde jullie toch even iets laten horen. Ik schrijf op hyves vanavond wel even wat ik heb gedaan met mn vrijgezelle.



Doeg!
Hoi allemaal



Ondanks dat ik gisteren een braaf dagje had toch +0.5 Weeg nu 78.5 deze week. Maargoed het kan ook niet altijd goed gaan houd ik mezelf maar voor Vandaag weer een nieuwe week en nieuwe kansen.



Mijn lijstje vandaag wordt:

O: Fruitontbijt

T: Appel, sultana ontbijtkoekreep

L: Gezond broodje in de stad



Moet nog even kijken hoe ik dat combineer met avondeten, tussendoortje en sport maar dan is de goede start er haha.



Heb nog steeds spierpijn van het sporten en ben helaas nog steeds ongesteld. En nu moet ik vanavond weer sporten dus de spierpijn zal wel blijven haha.



@ Zonnetje en Firene

Mooie resultaten!



@ Red

Wat leuk, je vrijgezellenfeest! Zal vanavond wel even op de hyves kijken, ben benieuwd



@ Nespresso

Beterschap! Hoor wel van meer mensen dat ze al een verkoudheid/griepje hebben te pakken. De blaadjesop de grond zijn ook al verdord dus volgens mij denkt de wereld al dat het herfst is in Nederland



@ Loedoe

Doe maar lekker rustig aan wat je zelf prettig vindt. Zolang je ons maar niet vergeet



Nou, ik ga me verder aankleden, mn tussendoortjes nemen en naar de UB om te studeren. Toedels!
Alle reacties Link kopieren
quote:Firene schreef op 05 september 2010 @ 12:40:

[...]





Ja ik dacht nog, misschien duwt ze het laatste kwart van de brie wel in mijn gezicht, maar dat deed ze toch niet Had ook wel een troep gegeven met die crackertjes erbij haha





ben even alles aan het terug lezenen dan in word de reacties aan het schrijven maar deze vond ikw el even een quote waard!!! ahahaha
Op een dag word je wakker en besef je dat er geen tijd meer is om te doen wat je altijd al wilde doen. Doe het nu!
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal

Ben ik ook maar weer een keertje:



@elastiekje: pfff gelukkig ben je ongesteld geworden! Snap dat je baalde omdat je wel goed je best hebt gedaan maar toch meer woog. Het kan zijn dat je lichaam extra vocht vasthoud ivm je spierpijn (of klinkt dat nou gek) en anders is het ivm je ongesteldheid. Het zal vandaag al vast wel beter zijn! Heel veel plezier met je Afrikaanse dans, dat lijkt me echt super leuk dus houd ons op de hoogte!

Enne trouwens onder de 75 moet haalbaar zijn toch voor oud en nieuw!



@xzonnetje: ik ben benieuwd hoe je weekend is verlopen. Gewoon goed je best doen en je zult binnenkort niet eens meer anders weten. Dan pak je automatisch al naar de goede en verstandige dingen! En pfff ik lees nu je uitleg waarom je dit dieet doet maar vind het knap hoor. Maar ben ook wel heel erg benieuwd hoe het gaat zijn als je dadelijk weer ‘normaal’ moet gaan eten eerlijk gezegd. Maar ik zou het ook niet kunnen. Vind brood en pasta enz veel te lekker!



@zonnetje: goed dat je genoten hebt van de pannenkoeken, dat moet ook! Ik blijf het zeggen dat ik het echt super knap vind hoe je allemaal doet! Blijft consequent volhouden! Echt super. Ohh lees nu je berichtje van gistere! Acht jah een schrikdagje moet ook kunnen. En ik denk dat als je de kcal zou tellen het nog niet eens hoog zou zijn! En met een boswandeling erbij moet je wel goed genoeg eten he dus baal er maar niet te veel van! En toch nog 0.6 kg eraf . Goed hoor!



@chant: woehoe!!!! 19,1 kg is echt zoveel!!!!!!!!!!! SUPER!!!! En vind het echt knap dat de knop nou om is bij je en dat je niet meer denkt dat je al je overgewicht in een korte tijd eraf moet hebben! Inderdaad reële doelen stellen maakt je uiteindelijk veel gelukkiger! Gelukkig voel jeje weer wat beter, want wat kan je je toch beroerd voelen he als je koorts hebt!



@firene: haha dat lucht op dat biechten ofniet!!! Snap dat je in de ‘val’ bent getrapt! Jammer dat je er dan ook niet van hebt kunnen genieten want nou is het dus wel erg (als je ervan genoten had minder). De volgende keer moet je gewoon weer denken aan hoe je je Zaterdag voelde , misschien krijg je daardoor toch de spirit om iets gezonds te maken! Enne zo’n doel kan ik ook stellen: onder de 1000 komen!!! Maar super dat je BMI onder de 30 zit en je aarband komt ook steeds dichter bij!



@geraniummm: lekker genoten van je schrikdag? Dat is nou het mooie van je restylen veranderen versus dieet! Dat mag je dan gewoon een keer doen he! Lekker in het zonnetje gezeten?



@loedoe: hoe komt het dat je de motivatie kwijt bent? Gewoon omdat je zo druk hebt of is het iets anders? Ik merk dat nu ik het ook wat drukker heb de motivatie ook een beetje ver te zoeken is. Maar die komt wel weer terug en bij jou ook dat weet ik zeker! Je bent al zo’n eind (moet je in de gedachten houden he!) maare je bent wel opdreef met de mannen hoor! Waarom geef je die leuke jongen op? Heb je er zelf ook al een beetje actie aan gegeven? Jammer dat het dan niet zo opschiet!



@nespresso: wat zijn we toch allemaal een beetje ziek zwak en misselijk gaat het weer wat beter na je paracetamolletje en je goede nachtje slaap!



@red: ohh ik ben benieuwd wat je hebt gedaan met je vrijgezelle dag! Geniet van alle drukte om je huwelijk!



Nou hier gaat dus alles hartstikke goed, vanochtend stond de weegschaal zelfs op 107.2 maar dat kwam denk omdat ik gisteren geen avondeten heb gehad! Morgen maar even opnieuw wegen want ik denk dat ik me daar een beetje mee voor de gek ga houden!

Maar wat voel ik me lekker! Maar voor de motivatie is het wat minder. Ook omdat hij gewoon aangeeft dat hij me leuk vind zoals ik ben (gelukkig maar anders zou het niet goed zijn). Zaterdag hebben we pizza besteld en heb wel is waar 2 stukken laten liggen (2/10de deel) dus dat vond ik wel knap. Verder veel water op want hij had alleen cola en multivit in huis (bleh!). ben wel benieuwd wat ik morgen weeg! Geef het dan door!

Ga even wat slaap inhalen want het was een zeer vermoeiend weekend en moet de komende week veel werken! Maar nu ben ik een paar uurtjes vrij!

Tot straks!
Op een dag word je wakker en besef je dat er geen tijd meer is om te doen wat je altijd al wilde doen. Doe het nu!
Alle reacties Link kopieren
Oooh ik moet echt weer internet hebben. Ik heb tijdens het studeren gewoon te weinig tijd om alles te lezen en mis volgens mij allemaal romantische man-verhalen.

Ik zal volgende week een uur SOG inplannen haha.
Hoi allemaal



Dagje gaat tot nu toe lekker!



Heb nu een glas fruitontbijt op, een ontbijtreepje, een hard broodje met dun laagje kipkerrie salade en sla en komkommer, en een banaan. Zit nu alleen na te denken of ik beter zometeen kan eten of na het sporten. Moet van half 7 tot half 8 sporten, echt b\eetje een rottijd. Dus ik denk dat ik zometeen nog maar een appel en een klein bakje japanse zoutjes ofzo eet en daarna maar de maaltijd en geen tussendoortje daarna.



Dan vind ik het een prima dagje verder



@ Adios

Goed gewicht! Jij gaat dus ook erg lekker En idd, het gaat om de kleine dingen dus die twee stukjes laten liggen is al goed



@ Theekop

Ja het is hier net een soap! Hahaha
Alle reacties Link kopieren
quote:adios schreef op 06 september 2010 @ 13:37:

Enne zo'n doel kan ik ook stellen: onder de 1000 komen!!! Nou niet overdrijven he?
Alle reacties Link kopieren
hee theekop jij ook weer hier. maare je hebt dus nog geen internet thuis? nouja zie je wel weer een keer verschijnen.



@elastiekje: ik zou eerst voor het sporten iets kleins eten (koolhydraten?) en dan daarna pas echt je maaltijd anders zit dat misschien steeds in de weg met dat schuddebuiken dansen (zo zie ik afrikaanse dans voor me)



@firene: jij begon met de 1000 kg, kijk maar even terug!



groetjes
Op een dag word je wakker en besef je dat er geen tijd meer is om te doen wat je altijd al wilde doen. Doe het nu!
Alle reacties Link kopieren
Hey meiden,



Sorry sorry sorry ik ben echt knetterdruk :(

zit weinig op internet dus verwaarloos jullie flink :(



Ik ben vandaag langs de sportschool/fysio geweest. Via achmea kan ik 3 maanden gratis sporten als je een BMI boven de 30 hebt... (naja dat betaald de zorgverzekering dus). Dan heb je 2x per week sporten onder begeleiding van fysio/sportschooliemand, psycholoog en dietist... dus ga helaas niet met vriendinnen sporten want dit leek mij beter voor mijzelf en het afvallen.

laat mij trouwens maar even op pauze staan... na mijn vakantie ga ik het echt weer oppakken en tot mijn vakantie doe ik zoveel mogelijk mijn best, maar het wil even niet zo :(

ga nu even bijlezen!
Alle reacties Link kopieren
@Red; fijn dat je vrijgezellendag zo leuk was!



@Elastiekje; voor nu balen dat je zwaarder bent geworden! Volgende week zal het resultaat vast weer beter zijn.

Ben ook wel benieuwd naar je afrikaanse dans.



@Adios; je verhaal klinkt goed! Leuk dat je het zo leuk hebt gehad met hem.



@Chiquita; balen dat het nu even niet zo wil lukken. Goed van je dat je in ieder geval het sporten oppakt en daarmee aan de slag gaat! Hopelijk gaat dat ook resultaat opleveren!



Hier is het vandaag wel weer goed gegaan. Straks nog even aan de fitness.
Alle reacties Link kopieren
ha meiden! Sorry ff een kort egoberichtje van mij, want ik ben helemaal niet lekker

Gewicht gaat goed, ik woog vanochtend 98.8 kilo dus dat is toch weer net iets minder dan toen ik het weekend inging.. ik ben blij :-)



Ben vannacht ongesteld geworden terwijl ik pas over 3 dagen mn laatste pil neem. dus dat is minstens een week te vroeg. Ik begrijp er helemaal niets van, maar ik heb vreselijke pijn in mn buik en ben onwijs aan het zweten, (heb ik ook nooit) pffff

Vandaag bij de specialist geweest voor mn rug. Geen 'bijzondere' afwijkingen die operatief te verhelpen zijn. Ze sturen met door naar een pijnkliniek -> die een wachttijd van 3 maanden heeft, pfff. ik kruip weer lekker met een dekentje op de bank... ik check weer in als het ietsje beter gaat meiden, sorry.
Alle reacties Link kopieren
Even korttt...



Veel drukke dames en verkouden/ziekige dames lees ik hier! Das niet zo mooi.. Nu jullie beterschap!! Ik heb jullie hopelijk niet digitaal aangestroken .. De dames die het druk hebben met studeren/werken, neem de tijd, doe rustig aan en laat het forum even voor wat het is! Als jullie maar niet te lang stil zijn



Chiquita, groot gelijk dat je na de vakantie pas weer echt aan de gang gaat! Eerst lekker daarvan genieten.. Wel goed dat je bent gaan sporten via Achmea!! Wist niet dat dit kon..



Ik ben net weer een beetje beter alhoewel ik vanmorgen op het werk echt heel duizelig was maar de rest van de dag ging het goed! Ik woog vanmorgen 111,0 dus er is 19,7 vanaf nog 3 tiende en dan zit ik rond de 110 en ben ik 20 kilo kwijt!!! Yess.. Als ik morgen niet minder weeg mag dit in het tabel maar als ik nog minder weeg zet ik dat er uiteraard in haha! Ben nu zo trots er op!



Mijn eetlijstje van vandaag:



O: 1 Boterham met halvarine en rozenbotteljam + pakje taksi light

T: 1 Kop thee met een cracker met smeerkaas

L: 1 Beker melk, 1 boterham met smeerworst en 1 met pasta

T: 1 halve liga babykoek, 1 lange vinger, een appel en een red bull light + taksi light

A: Kopje chinese tomatensoep, kwart gehaktbal, restje bietjes/aardappels (1 schep) + ciabatta'tje met kroket (restjesdag)

T: ? Weet ik nog niet
Alle reacties Link kopieren
Hallo!



Nespresso: Beterschap! Hoe voel je je vandaag?



Firene: Goed zo!



Zonnetje: Hoera!!



Red: Klinkt leuk! Ben benieuwd naar je verhaal op hyves!!



Elastiekje: Komt ook door je ongesteldheid natuurlijk. Komt wel weer goed.



Adios: Hoe gaat het met jou? Hihi! Wat een gaaf weekend!!



Theekop: Misschien moeten we een weeksamenvatting geven.



Chiquita: Maak je niet te druk hoor. Hoe gaat het met gezond eten?



Xzonnetje: Wat vervelend dat je je niet lekker voelt. Balen!



Chant: Goed hoor!!



Eetlijstje +- 1800 kcal:

magere yoghurt met muesli

pistolet gezond

pistolet eiersalade

flesje water (x3)

bruine bonen, salade, groenteschijf

bakje ananas



Ben nu een beetje grieperig, maar hoop morgen weer te crosseren.
Alle reacties Link kopieren
Oh ja: voor de tabel 104.0
Alle reacties Link kopieren
quote:adios schreef op 06 september 2010 @ 16:26:

@firene: jij begon met de 1000 kg, kijk maar even terug!







O ja haha! Nou ja, ik heb geleerd dat je altijd haalbare doelen moet stellen en dat is deze zeker



Mijn eetlijstje:

O 2 boterhammen met boeremetworst

L wentelteefjes, lekkerrrr

T cracker met niks

D rauwkost, vegetarische kaasburger of zoiets en rostirondjes met een beetje mayo



Verder thee en water. Weer geen fruit, dat zit niet in mijn routine. Morgen maar weer appeltje en rauwkost mee naar mijn werk!
Alle reacties Link kopieren
Oeps per ongeluk dubbelgeklikt
Alle reacties Link kopieren
gewicht vandaag helaas geen 107.2 maar 108.2 toch 7 ons eraf!

moet nu weer snel gaan

strakjes ben ik er weer wat langer
Op een dag word je wakker en besef je dat er geen tijd meer is om te doen wat je altijd al wilde doen. Doe het nu!
Alle reacties Link kopieren
He ladies, ik geef vanavond mn gewicht door. Ben vanavond op de sportschool en daarna even zonnebanken en dan zal ik me melden.



En ik zie allemaal mensen die afgevallen zijn, dus dat gaat de goede kant op. Elastiekje kiomt wel goed, je bent gewoon even ongesteld. Chiquita, goed dat je gaat sporten.



Doeg!
Alle reacties Link kopieren
red, je vrijgezellendag klinkt super! fijn dat je zo'n leuke dag gehad hebt



Adios, netjes 7 ons eraf!



Chant, you go girl!!!! heel goed bezig.



xzon, goed joh je gewicht! balen dat het verder minder is :(



chant, enkele sportscholen bieden dat aan in samenwerking met Achmea... Ik heb mij gister opgegeven en krijg deze week te horen of er plek is en dan zal het na mijn vakantie starten.



Verder qua eten gaat het matig... ene keer heel goed en dan maak ik weer verkeerde keuzes... grrrrom!

Naja tot mijn vakantie (ga de 17e weg) nog even half half en na mijn vakantie weer volle bak er tegenaan.

Nu nog 4 dagen werken en dan lekker vrij :D
Alle reacties Link kopieren
He chiquita,

de 17e is mijn trouwdag... dus na onze vakanties kunnen we er samen er vol tegen aan!



Red
Hoi allemaal



Gisteren is het goed gegaan. Afrikaanse dans is super leuk. Hebben een leuke groep en ik was echt flink aan het rood worden en zweten haha dus is vast goed voor het afvallen Heb er dus wel zin in! Nu donderdag nog even kijken hoe Squash bevalt Heb gisteren ook na het sporten gegeten, daarvoor maar bakje japanse zoutjes, zodat ik geen honger had. Anders sport je met zo'n volle maag



Mijn dagje vandaag:

O: Bakje magere vruchtenyoghurt, ontbijtkoekreepje

T: Pakje sultana yofruit

L: Pistolet kaas en een glas fruitontbijt

T: M&M's (onder de 200 kcal) en thee

D: Bietjes, aardappels, gehaktschnitzel

A: Appel oid.



Merk dat nu colleges weer zijn begonnen ik ook weer meer regelmaat heb en het te druk heb om de hele tijd te snaaien. Heb wel vaker honger door de geestelijke inspanning haha (kan dat?) Maar zorg dat ik mn tas dan goed vol heb, wat vandaag prima uitkwam. Het kan allemaal wel magerder en de M&M's kunnen weg, maar ik wil gewoon ff 1 momentje iedere dag waarop ik iets lekkers mag. En rond een uur of 4 heb ik meestal zin daarin dus als ik dan een kopje thee neem met wat chocola (niet teveel) heb ik er daarna meteen geen behoefte meer aan.



@ Chiquita

Knuffel. Je komt vanzelf wel weer in je ritme, maar als je hoofd er niet naar staat kun je proberen wat je wil, maar dan heb je denk ik niet de drive om goed op te letten. Hopelijk ga je niet helemaal los maar ga je gewoon op een lekker tempo door



@xzonnetjex

Haha jij bent te vroeg ongesteld en ik te laat. Wat een gedoe ook, vrouwendrama!



@ Chant

Wauw bijna 20 kilo! Ik ben trots op je



@ Geranium

Beterschap en net lijstje!



Ik ga maar weer bezig met lezen en samenvatten.. Heb dit blok 9 boeken, 3 klappers en nog een aantal literatuurteksten! Het valt niet mee twee studies combineren dus ik ga maar veel de nerd uithangen hahaha
Alle reacties Link kopieren
Hoi meiden, daar ben ik weer :-)

Mn buikpijn is nog steeds erg vervelend, maar toch maar aan het werk gegaan vandaag...



Ik moet toch dat hyves pagina gebeuren beter in de gaten gaan houden. Ben erg benieuwd naar je verhaal Red. Het klinkt iig alsof je het enorm naar je zin hebt gehad.



Chiquita, ik denk dat je (geldt voor iedereen) niet zo lang super streng kan blijven voor jezelf. Dat lijkt me niet vol te houden. Je hebt groot gelijk dat je nu gewoon een beetje oplet en dan na de vakantie weer verder gaat.

Heerlijk, even een pauze. Die zie er bij mij vast in de toekomst ook nog wel komen. (maar ben net begonnen, dus nog niet voor mij)



Adios, wauw, jij blijft gaan! Dadelijk haal je me nog in. Helemaal geweldig. En Geranium en Zonnetje ook al zo goed bezig...Eigenlijk heel veel van jullie! Wat geweldig joh.



Nespresso, ik probeer inderdaad qua Kcal rond de 1500 uit te komen. Dat kan makkelijk gelukkig omdat je veel vlees mag bij dr Frank. Wel grappig dat je het over rosbief hebt, ik eet elke week minstens 1 keer een salade met rosbief :P hmmm Hoe is het trouwens met je verkoudheid?



hm, ik loop beloningsplannen te maken... als ik 95 kilo weeg ga ik weer eens lekker pannekoeken maken, mjam... iets om naar uit te kijken hopelijk op korte termijn. Met een beetje mazzel over 2 weekjes. 3,8 kilo in 2 weken zou moeten lukken. Nou ja... 3 weken klinkt aannemelijker, haha.



Mn eetlijstje voor vandaag is niet zo goed... heb helemaal geen tussendoortjes en raar eten vandaag...



O: broodje pindakaas (voor de stoelgang wat koolhydr. vandaag)

T: geen

L: Rosbief met ijsbergsla, pijnboompitten en parmazaanse kaas

T: geen

A: biefstuk met champions
Nou mn dagje zit rond de 1500 kcal, minder dan ik had verwacht wat ik eet wel iets meer qua tussendoortjes dan normaal, dus prima! Op deze manier heb ik iets lekkers en geen honger. En aangezien ik sowieso elke week 2 keer sport en vaak nog tussendoor zwem is dat vast prima. ik ben er blij mee
Alle reacties Link kopieren
Gegevens tabel: 111,0

Totaal: 19,7



Ik zie verder goede resultaten dus dat is super!! Nu vlug weer weg naar een vriendin en morgen weer heerlijk een vrije dag! Dan zal ik reageren..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven