Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Spotify’ vragen 3 maanden gratis*

16-02-2020 22:34 7 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Beste allemaal,

Ik had een vraagje....
Heeft er hier iemand een Spotify abonnement? Ik kreeg een soort van actie in mijn mail. (Heb nu zelf de gratis versie dus met reclame erdoorheen)
Nu kreeg ik een aanbod dat ik Spotify voor 3 maanden gratis* kon afsluiten/proberen.

Ik moet dan mijn betaal gegevens opgegeven om te verifiëren. Mocht ik toch besluiten om na 3 maanden toch verder gebruik te willen maken van hun dienst. Tot zover begrijp ik het allemaal. Maar Spotify zal een klein bedrag van mijn rekening afschrijven en het direct weer terugstorten. Maar mijn vraag is hoeveel zullen ze dan afschrijven? Ook al krijg ik het wel direct terug. (Ik kan het nergens vinden hoeveel ze afschrijven ik was er gewoon benieuwd naar.)

En er staat dat ik binnen die 3 maanden altijd vrijblijvend kan opzeggen maar is dat ook echt zo? (Ja, sorry ik ben altijd een beetje panisch om dit soort dingen. Niet dat ik het voor 3 maanden afsluit en toch ergens aan vast zit)

Heeft iemand hier ook weleens gebruik gemaakt van deze dienst? Dus 3 maanden gratis tot wederopzegging? En is dit goed gegaan? Graag hoor ik jullie ervaringen.
Alvast enorm bedankt voor de eventuele reacties en tips. (En je mag me paranoïde vinden of wat dan ook maar ik vraag liever een keer extra goed na)

Groetjes
Alle reacties Link kopieren Quote
Je moet 1 cent betalen en een paar dagen later komt die terug. Je kan dan meteen jouw abonnement opzeggen, maar dan heb je nog wel die 3 gratis maanden.
Leven is niet wachten totdat de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja ik heb die 3 maanden wel eens gedaan, je betaalt 1 of een paar cent. Die 3 maanden zijn gewoon gratis, je moet er alleen wel op tijd aan denken om op te zeggen anders wordt het na 3 maanden automatisch omgezet naar een betaald abonnement
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh zeker doen als je het eens wilt proberen. Het kost inderdaad 1 cent. Die krijg je niet terug maar is ter verificatie van je account. Zodat ze na 3mnd weer kunnen afschrijven van je rekening als je niet opgezegd hebt. Ik heb 2x gebruik gemaakt van die 3mnd testperiode. Heel tevreden over!
Alle reacties Link kopieren Quote
Spotify is heel correct. Ik heb al 2 keer voor 3 maand zo'n abonnement genomen. Niet vergeten op tijd op te zeggen. Je kan op ieder ogenblik opzeggen, ook al gaat het over in een gewoon abonnement.
Voor het ogenblik heb ik een family abonnement, waar we met 4 gebruik van maken.
Alle reacties Link kopieren Quote
@Allemaal

Dankjewel voor jullie reacties!
Ik ben nu geheel overtuigd! En durf nu dan ook zo een ‘proef’ abonnement te nemen. ;-)

Nogmaals bedankt allemaal! Ik ben erg benieuwd! Dankjewel voor alle extra info! Over betalingen en opzegging ervan. Heb er echt wat aan gehad! Super bedankt! Nu gauw mijn proefabonnement afronden! :-D En genieten (hopelijk!)

Groetjes!
Alle reacties Link kopieren Quote
Fijn! Geniet ervan :-)

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven