Entertainment alle pijlers

Welke beroemdheden heb je ontmoet?

21-07-2013 01:05 225 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben gewoon ordinair nieuwsgierig eigenlijk . Welke beroemdheden/bekende personen heb je ontmoet en vooral....hoe waren ze? Ik zal dan ook meteen aftrappen, ik vergeet er vast een paar maar dan post ik later nog wel eens. Oh en 'for the record' , nee ik ben geen handtekeningenjager of creepy stalker ; )



André van Duin - schat van een man. Heel rustig en vriendelijk. Wat een lieverd.



René Mioch - heel grappig. Had ik eigenlijk niet verwacht.



Ruben Nicolai - het enige wat ik dacht was 'tjezus wat is ie lang. En dun. En lang.' Maar heel sexy



Simone Kleinsma - stond ineens naast me te kettingroken . Had ik niet verwacht van een zangeres overigens. Maar ze was heel gezellig.



Nigella Lawson - prachtig. Zo'n mooie vrouw.



Gloria Estefan - klein! Heel Hollywood dun en heel veel make up. Verder kan ik er niet veel over zeggen, het was ook een vrij korte ontmoeting.



En jullie?
Toen ik op Schiphol werkte schijnen er heel wat beroemdheden bij me langs te zijn geweest. Ik kijk alleen amper tv en hou me er niet mee bezig, moest het dan achteraf horen van collegae en heb de namen niet onthouden. Er waren heel wat voetballers bij en acteurs. Wat ik onthouden heb is Peter Jan Rens omdat ik die zelf herkende en John Williams die stond met een limo voor een of ander tv-programma met een lekke band. Het waren voor mij allemaal gewoon mensen die ik op dat moment kon helpen.



Verder bands die in een bepaalde kring bekend zijn maar niet wereldberoemd. Triggerfinger, Peter Pan Speedrock, The Slackers, Osdorp Posse, The Toasters, Keyser Soze Ska Band, Telegraph Canyon, The Real Mckenzies enzovoort. Heb familie die in een band speelt en familie in de geluidstechniek, ik mag wel eens mee op pad. Alle artiesten die ik heb ontmoet zijn stuk voor stuk aardige mensen geweest. Met die bands die ik hierboven heb genoemd heb ik veel plezier gehad met backstage kletsen en drinken of op stap gaan.
Alle reacties Link kopieren
quote:LotuzRose schreef op 21 juli 2013 @ 09:43:

=

Elsemarie vn de Eerenbeemt- bestaat zij nog? iig ook erg lief ook aan de kassaJa die heb ik ook nog ontmoet,ook heel aardig.
Alle reacties Link kopieren
quote:emma77emma schreef op 21 juli 2013 @ 09:21:

Bassie en Adriaan kwam ik als kind tegen in een bos (we waren met een groepje kinderen) en Bassie riep dat we op moesten rotten. Leuk zo'n clown.



.



Ik heb zo'n zelfde soort ervaring met hem,kreeg er zelfs een duw/stomp bij.Ok ik keek stiekem onder de circustent maar toch. Hadden eigenlijk gewoon aangifte moeten doen.



Paar jaar geleden was hij hier op de kermis en ik er naar toe met dochter van vrienden,zij wilde graag een handje geven of zo. Nou hij leek wel dronken en snauwde alle kinderen af.

Ik zei iets van '' Doe ff normaal vent'' en hij begon te schelden niet normaal.

Snap die vent echt niet echt een mega klootzak.
Alle reacties Link kopieren
quote:Eleonora schreef op 21 juli 2013 @ 08:46:

[...]





Feest!



eleonora-vandebeo@live.nl

Dan gids ik je door Kuz.Ooh dat wil ik ook!
Najib Amhali: aardige man

Javier Guzman: idem, nam ook echt de tijd ervoor

Dennie Christian: ook aardig.

Guido Weijers: leukkk!!

Huub Hangop (wel nun brabander, wereldberoemd hier in West Brabant): zakelijk, maar aardig



Ik zal er wel vergeten hoor..
Alle reacties Link kopieren
Goh, hoe doen jullie dat allemaal? Ik ontmoet nooit beroemdheden. Ja, Kees van Kooten, tijdens een signeersessie. Aardige man (voor zover je dat kunt opmaken uit een gesprek van minder dan een minuut). En Herman Koch (ook tijdens een signeersessie). Eveneens sympathiek.



Het lijkt me overigens heel raar om "gewone" mensen te ontmoeten als beroemdheid. Die kennen jou dan (tenminste, het beeld wat ze via de media van je krijgen) maar jij hen niet. En het lijkt me heel maf om fans te hebben die naar je staren en je handtekening willen.
De maatschappij maakt jou echt niet gek, dat doe je zelf veel beter (bootje_op_de_golven)
Herman Brood. Ik vraag me nog vaak af wat de stewardes heeft gedaan met de tekening.
Alle reacties Link kopieren
Ik scoor niet erg hoog merk ik en ik ben werkelijk nog nooit in gesprek geraakt met een beroemdheid. Wat doe ik verkeerd!?





*gaat huur opzeggen om te verhuizen naar Amsterdam-Zuid*
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
Ik ken Marcel, de zanger van Di-rect uit mijn jeugd en heb nog samen met hem in een musicalgroep gespeeld. Aardige gast.

En DJ Tiësto is bevriend met oud-collega's van mij en kwam een paar x langs op werk (vakantiepark). Ik vond hem heel normaal en had in eerste instantie helemaal niet door dat hij Tiësto was.

En Rogier, winnaar van de Grote Prijs van Nederland, is mijn oud-klasgenoot. Hij is echt superaardig en getalenteerd.
Alle reacties Link kopieren
Ivetje, 2 uur geleden



De crew van Blof en Kane vallen toch niet onder beroemdheden?



Oh ik bedoelde niet echt de crew van de band, gewoon de leadzangers, de rest van de band en iedereen er omheen.
'It's better to be absolutely ridiculous, than absolutely boring'
Gerrie Kneteman, die heb ik nog paardrijles gegeven (en ook z'n vrouw en kinders)
Na een show de foyer in duiken.

Dennie Christian is een vriend van naaste familie van mij. Of in ieder geval, in die tijd. Heb m een paar keer ontmoet
Alle reacties Link kopieren
Giovanni van Bronckhorst; toen hij nog bij Feyenoord voetbalde gingen mijn oom en ik weleens kijken bij de training en maakten weleens een praatje met hem daarna.



Ome Willem; ik kan me er niets meer van herinneren, want ik was nog erg klein. I've got the pictures to prove it! Hij was echt mijn held als vierjarige.



Jandino Asporaat, na een voorstelling.Leuke vent, sympathiek ook.



Jason Mraz; nét voordat hij doorbrak bij het grote publiek. Een schat van een man, beetje verlegen en (toen nog) erg bescheiden.



Verder heb ik een BN'er in de familie, maar als ik dat hier neerzet verpest ik mijn anonimiteit hier.
Hoe kan je nou op basis van een ontmoeting (na een voorstelling ofzo) concluderen of iemand een aardige leuke vent is?

Tuurlijk zijn ze na een optreden aardig tegen hun fans, zou wat zijn als ze (a la Bassie ) gingen schelden en zo.
Alle reacties Link kopieren
Een paar zeer irritante 'jong oranje spelertjes' in het hotel waar ik werkte.

Stuk voor stuk, zwaar arrogant. BAH.



& inderdaad bij concerten enzovoort maar dat vind ik niet van toepassing.
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
Zelf overigens geen BN'ers ontmoet, laat staan mee gepraat. Ik doe ook iets verkeerd!
Vooral voetballers en bands.



We gaan vaak naar oefenwedstrijden van Spaanse clubs in NL en dan kan je zo een beetje iedereen spreken (als je Spaans kan natuurlijk), als ze i.p.v. in de Arena in Groesbeek of zo spelen. Een paar heb ik ook echt persoonlijk leren kennen, zoals Joaquin van (toen) Valencia, en Mista, ook toen van Valencia. En Yordi van Real Zaragoza toen. Ook weleens kort met Rivaldo en Zidane gepraat, en ik heb een paar vrienden bij Athletic Bilbao spelen (Carlos Gurpequi, en toen Ismael Urzaiz) Heb van die twee toen ook hun (gedragen) shirts gekregen, die heb ik nog steeds.



Mijn ex speelde een aantal jaar geleden bij PSV (geen basisplaats overigens) vandaar dat ik toen 'in dat wereldje' zat. Inmiddels niet echt meer zo, ik heb dat wel gezien inmiddels als dertiger.



Bands ook een groot aantal, in de jaren 90 bijvoorbeeld Shaggy en Jim Kerr van de Simple Minds en een hele riedel alternatieve bandjes die ik wel op kan noemen maar wss weinig mensen kennen. (The Verve, Dog Eat Dog, Quicksand etcetera en we waren echt bevriend met Bivouac, The Dickies en Unsane. Maar dat is echt wel twintig jaar geleden.

Vorig jaar nog Juanes in Amsterdam.



Nu op dit moment zijn het ook bands die hier echt niet bekend zijn, maar in Baskenland wereldberoemd (ik heb daar al mijn vrienden wonen en ben er regelmatig). Heb daar op een groot festival in 2011 mijn favoriete band Ken Zazpi ontmoet, we mochten toen backstage omdat we tussen de 80.000 man de enige twee Nederlandse meiden waren die ook nog mee konden zingen en ik was zo bijdehand om de manager aan te spreken. Ik heb daar toen zeker twee uur backstage met hun gitarist gepraat omdat bleek dat we veel dezelfde vrienden hebben, Dit was de avond van mijn leven.



Zelfde met Kaotiko, en Berri Txarrak. Die verkopen daar stadions uit en hier stonden ze in cafe Little Devil in Tilburg. Wij vielen daar dus op in dat cafe omdat we de enigen waren die ze kennen en hun cds allemaal hebben, toen hebben we uitgebreid gekletst en een biertje met ze gedronken.



Ik ken daar ook veel kleinere bands (Hesian - bevriend met hun zangeres-, Ze Esatek, Itziarren Semeak - bevriend met hun zanger en gitarist- , Skatu etc. ) en over vier weken ga ik weer naar dat festival en heb ik al met twee bands weer afgesproken. Lauroba (zanger is goede vriend van ons) en Gora Herria (wereldberoemd in Pamplona en bij mij thuis in Almere hahaha).



Maar nogmaals, dit zijn bands die hier niemand kent, maar die in Baskenland wel zalen van tenminste Paradiso formaat uitverkopen tot stadions. Zijn eigenlijk allemaal heel relaxte gasten en vooral als ze weten dat je Nederlands bent en Baskisch kan vinden ze dat reuze interessant en heb je vrij makkelijk een leuk gesprek. En het helpt natuurlijk ook dat de leeftijd van krijsen en gillen al een jaar of twintig achter me ligt hahahaha. Als je normaal tegen hun doet doen ze ook normaal terug.



Verwaand waren bij de voetballers Alessandro Nesta en Simone Inzaghi. En bij de artiesten Coolio en zijn begeleidingsband. Die waren ook echt vol van zichzelf.



Verder was eigenlijk iedereen wel relaxed en gewoon normaal.
Oh en Frans Bauer heb ik ook ontmoet op 'n bedrijfsfeestje en die heeft me gezoend (braaf op m'n wang haha)
Alle reacties Link kopieren
Anita Meijer op Schiphol, heel gewoon heel aardig.

Erik de Zwart pasgeleden, heel gewoon.

Corry Konings in het voorbijgaan.

Danny de Vito in Los Angeles, hij passeerde me en ik dacht hé, dat lijkt Danny wel totdat ik me realiseerde dat het best kon natuurlijk daar.... hij had haast.

Dat enge mens met haar kattengezicht, ook in LA.

Gerard Joling op het podium.

Gordon in de zaal, ineens werd het donker, grote man.

Henk Westbroek, plaatsgenoot uit Utrecht, geen kapsones.

Cor Bakker, een heertje.

Carel Kraaijenhof, lange man.

The Lennerockers, gek als een deur.

Frans Bauer, hoe blijft hij zo aardig, spontaan en gewoon?

Zal nog wat vergeten zijn maar door de warmte werken mijn hersens niet meer zo goed.
En natuurlijk de gasten van Doe Maar! Ik was 16 en mijn neef had ergens hun concert geregeld en liet mij en m'n vriendin in de kleedkamer terwijl verder niemand daar binnen mocht. Ook allemaal gezoend! (En Hennie Vrienten vond ik uiteindelijk veel sympathieker dan Ernst Janz, ondanks dat ik die laatste aantrekkelijker vond)
Alle reacties Link kopieren
quote:Lulu_ schreef op 21 juli 2013 @ 11:20:



Verder heb ik een BN'er in de familie, maar als ik dat hier neerzet verpest ik mijn anonimiteit hier. He, doe niet zo flauw! Vertellen!
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
In de uithoek waar ik woon komen geen BN'ers, is niet hip.
Alle reacties Link kopieren
quote:emma77emma schreef op 21 juli 2013 @ 09:21:

Bassie en Adriaan kwam ik als kind tegen in een bos (we waren met een groepje kinderen) en Bassie riep dat we op moesten rotten. Leuk zo'n clown.

.



Ha ha.



Zelf in het wild gezien/kortstondig ontmoet:



Pim Fortuyn. Theatrale vervelende bullebak die -volkomen onterecht- tekeer ging tegen een schuchter jong meisje achter de kassa.



Britta Bohler. Leek me een aardige en bijzondere vrouw



Mark Rutte. Studentikoos, joviaal. Precies zoals je hem op tv ziet.



Gerrit Zalm. Deed neerbuigend en onaardig.



Pierre Bokma. Met een piepjonge vriendin aan zijn zijde.
Alle reacties Link kopieren
Telt iemand in het echt zien zonder ermee te praten ook als ontmoeten? In dat geval heb ik Ronald Giphart ooit "ontmoet" op straat in Amsterdam. Ik geloof niet dat ik veel indruk op hem maakte .



En Marilyn Manson. Tjongejonge, wat is die man enorm in het echt.
De maatschappij maakt jou echt niet gek, dat doe je zelf veel beter (bootje_op_de_golven)
quote:dolfje schreef op 21 juli 2013 @ 10:33:

[...]





Ik heb zo'n zelfde soort ervaring met hem,kreeg er zelfs een duw/stomp bij.Ok ik keek stiekem onder de circustent maar toch. Hadden eigenlijk gewoon aangifte moeten doen.



Paar jaar geleden was hij hier op de kermis en ik er naar toe met dochter van vrienden,zij wilde graag een handje geven of zo. Nou hij leek wel dronken en snauwde alle kinderen af.

Ik zei iets van '' Doe ff normaal vent'' en hij begon te schelden niet normaal.

Snap die vent echt niet echt een mega klootzak.Id. ook een keer ontmoet, heel erg onaardig. Wat een zak, zijn vrouw is niet veel beter trouwens.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven