Restaurant in Utrecht

22-03-2023 15:04 52 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Binnenkort hebben man en ik iets te vieren en dat doen we met een hotelletje in het centrum van Utrecht. Nu ben ik nog op zoek naar een restaurant waar we die avond een hapje kunnen gaan eten. Wie heeft er tips?

Ik ben nog een beetje in tweestrijd over wat ik precies zoek. Aan de ene kant genieten we altijd erg van wat chiquere restaurants, waar je (bijvoorbeeld via een door de chef vastgesteld menu) dingen te proeven krijgt die je anders niet eet. Aan de andere kant hebben we een heftig jaar achter de rug en klinkt een kleiner, gezelliger restaurantje waar je tot laat in de avond met een goed glas wijn in een hoekje kunt zitten en een goed gesprek kunt voeren ook heerlijk. In ieder geval een plek waar je niet met de kinderen komt zeg maar. Verder geen specifieke dieetwensen.

Ik ben benieuwd naar jullie ideeën!
Ik wil hier geen tekst (maar een leeg vak kan ik niet opslaan)
Alle reacties Link kopieren Quote
Rosalind* schreef:
22-03-2023 16:59
Even los van de slechte bediening: ik maak vrijwel elk weekend zalm en als ik het keukenraam open heb komen er altijd strontvliegen binnen. Tegenwoordig doe ik dus het raam dicht (als ik er tenminste aan denk), en dan vliegen ze zelfs tegen het raam.
Het is volgens mij gewoon de deur waar ze op af komen, niet dat de vis persé bedorven is.

Ja zou kunnen zijn. Je kunt je dan wel afvragen waarom een restaurant vis op een terras serveert als je vooraf weet dat daar zoveel strontvliegen op af komen en dat gasten constant moeten wapperen om hun eten vliegvrij te houden. De rest van het eten - salade - was ook niet erg lekker.

De smaak van de zalm was overigens niet geweldig. Vrij droog. Kan ook suggestie zijn.
Alle reacties Link kopieren Quote
San Siro, 273, De Heeren van Leeuw, Wilhelminapark of Simple.

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven