Wat eet je op dit moment deel 21

31-10-2021 17:07 3436 berichten
Alle reacties Link kopieren
Welkom in dit topic :hello:

De titel is een beetje misleidend ;-)) want wij praten hier niet alleen over ons eten en drinken. We kletsen ook heel wat af :-D over leuke dingen maar ook over minder leuke dingen.

Iedereen is welkom om mee te schrijven!


Een link naar het vorige deel: eten/wat-eet-je-op-dit-moment-deel-20/l ... #p33407572
Alle reacties Link kopieren
Goede smorgens! Liz is druk met paardrijden momenteel, dat moet tegenwoordig allemaal smiddags he en ik moet nog wat lessen Inhalen, dus de 2 middagen dat zoon er niet is zijn ingevuld en de overige avonden heeft zoon nu wat meer aandacht nodig dan normaal, want ja het is weer december en de lichtjes hangen weer overal.
Lieve en viva fijn dat jullie meiden zo blij waren met hun cadeautjes, heerlijk die blije koppies altijd!
Chris leuk vandaag even een dagje wat anders, leuk. Die kerstversiering kun je dan daarna nog wel afmaken, of anders morgen. Wat je zegt dat loopt niet weg..
Thee jouw recept klinkt heerlijk, ga ik ook eens maken!
Coetje doe je wel een beetje rustig aan? Je lichaam geeft niet voor niks een pijnsignaal af.. het zit je niet mee wat dat betreft en dan moet je ook nog best lang wachten op het onderzoek vind ik :-(
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen, fijn Liz je weer te lezen. En wat leuk dat je zo aan het paardrijden bent. Lukt dat een beetje zonder al teveel lichamelijke pijn? Ja, onrustige tijd weer voor zoon inderdaad.

Ontbijt was havermout met banaan en honing. Zit inmiddels aan een kop thee op het werk en ga zo een zoom meeting in.

Fijne dag allemaal.
Alle reacties Link kopieren
Goedemiddag

Liz leuk je weer te lezen, ja dat is leuk die blije gezichtjes. Knap van je dat je weer durft paard te rijden.

Viva ook alweer aan het werk.... ik van de week ook meer werken. Collega heeft zondag ernstig ongeluk gehad, die zal wel even uit de running zijn.

Lunch was een plak stol met spijs
Alle reacties Link kopieren
Tja als je eenmaal besmet bent met het paardenvirus krijg je dat er niet meer uit :lol:
Je kunt wel stoppen maar het zal altijd een verlangen blijven weet ik inmiddels, dat heb ik zelf ervaren en ik zie het ook bij mijn oudste nichtje (tantezeggertje) die heeft al een paar keer in het zh gelegen door een paard (1 keer echt ernstig) en toch zit ze er weer op en zal ze haar paarden nooit weg doen. En ik ben natuurlijk zelf meer dan 20 jaar gestopt met rijden door de combi van werk en zorg voor zoon en weinig inkomsten, nu dat allemaal weer ok is zit ik er toch weer wekelijks op. :lol:
Viva ik heb echt nul last met rijden van mijn bekken gelukkig dat is allemaal weer helemaal goed gekomen :-)
Lieve wat een schrik voor je collega dat ongeluk, wat naar. Hopelijk is ze niet al te zwaar gewond en komt het wel weer goed ?
Alle reacties Link kopieren
Wij zijn thuis.
Fijn Liz dat het paardrijden zo goed gaat en dat je het zo fijn vind.
Viva aan het werk vandaag ,
En Lieve krijgt het de komende weken ook druk veel drukte in de winkels .
Het was trouwens wel n mooie heldere dag met veel zon .we hebben bij n paar kringloop winkels gekeken .niks gekocht ik zoek altijd rood glas van Leonardo en heb al ooit n prachtige hele hoge vaas gevonden met n hele lange hals voor 10€ Terwijl die in de winkel wel 65 € kostte destijds vind m nog steeds mooi heb n n paar mooie takken in staan .
En voor de rest zoek ik daar nooit iets geen kleding. Al heeft n kennisje van mij daar kort geleden n hele mooie merk broek gekocht voor 10€..en nieuw.
Vandaag in n kringloop winkel waar bijna alleen maar nieuw werd verkocht volgens mij zijn het restpartijen di3 opgekocht worden .
We eten straks aardappels appelmoes .stukje kip.
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Stap vanmorgen in de auto aan mijn kant.ligt de hele stoel vol kleine rommel dingetjes. Haar clipje balpen papiertjes parkeer schijf .doek voor de ruiten .handzeep etc. ik meteen roepen naar mijn man wat heb je nu dan weer voor rommel op de stoel gesmeten .
Hij kijken en zegt er is iemand vannacht in de auto geweest,
Alles doorzocht gelukkig geen waarde volle spullen weg.
n volle doos mondkapjes.n muts van mijn man best wel n mooie donkerblauwe..
Is de auto vannacht niet afgesloten geweest ,en dat is gelijk te zien dan staan de spiegels niet ingeklapt .
Lag ook nog n fles wijn in ..nee we drinken 😅niet onderweg maar van iemand gekregen en niet mee naar binnen genomen .ook de losse navigatie was weg .er zit wel n vaste in die hadden ze er gelukkig niet uitgebroken .denk dat we vandaag of morgen nog wel meer gaan missen.oh ja mijn witte sneakers zijn er ook uit gehaald .zorg meestal dat ik n paar reserve schoenen in de auto heb liggen .netjes in n zak,
Balen maar niks aan te doen hoef ook geen aangifte te doen want de auto was niet afgesloten .kans dat ik zelf n bekeuring krijg wegens uitlokking
Lekker slapen en tot morgen 😴😴👍
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Wat balen Chris dat ze spullen uit jullie auto hebben gehaald :-( helemaal omdat je er ook niks mee kunt naar de verzekering toe.. laat ze gewoon met hun vingers van andermans spullen afblijven denk ik dan (6) , en dan maakt het wat mij betreft niet uit dat de auto niet afgesloten was.
Alle reacties Link kopieren
Liz alleen maar leuk voor je, en een stukje ontspanning.

Chris nou lekker dan het idee al dat ze aan je spullen hebben gezeten bah bah.
Verder eens met Liz, al hadden alle deuren en ramen wagenwijd open gestaan, ze moeten van andermans spullen afblijven.

Vanavond lasagne gegeten
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,

Mijn bericht van gister is weer niet geplaatst..

Chris,ook eens met Liz en Lieveke,heel vervelend dat iemand niet van je spullen kan afblijven.Gelukkig is de schade beperkt gebleven.

Vandaag wordt middelste 20 🥳
Helaas weer geen groot feest voor hem,schoonmoeder komt vanmiddag,mijn ouders vanavond.
Nu eerst koffie.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen

Gefeliciteerd met middelste Coetje.
Hoe voel je je momenteel?

Ontbijt bruine boterham met kaas en koffie
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,

Lieve, wat een naar bericht over je collega! Ik hoop dat het herstel spoedig mag gaan, ook al gaat het een tijd duren. Succes met het (extra) werken.

Chris, het was gisteren inderdaad een mooie dag en jij bent er lekker even uit geweest. Soms kom je echt leuke dingen tegen in zo'n kringloop winkel. Wat een rot streek om in te breken!! (6) Je blijft gewoon met je vingers van andermans spullen af!! Gelukkig lag er niets waardevols in, maar het lijkt mij zo'n naar idee/gevoel dat iemand aan je spullen is geweest en de boel op de kop heeft gegooid. Er wordt weleens gezegd dat je je dashboard kastje open moet laten staan (uiteraard met niets erin) zodat inbrekers kunnen zien dat er niets te halen is. En om op je fiets een kinderzitje te plaatsen, dat schijnt ook onaantrekkelijk te zijn om te stelen.

Liz, wat ontzettend fijn dat je geen last hebt en dat je echt kan genieten van het paardrijden. Ik kan mij wel voorstellen wanneer je zo bezig bent met een paard, dat je daar een band mee opbouwt en dat je die niet zomaar weg doet.

Coetje, van harte gefeliciteerd met middelste 🥳🍰🎉. Jammer dat het weer niet gevierd kan worden zoals je graag zou willen.

Gisteren was een drukke dag op het werk. Ik was laat thuis en daar raakte man weer gestrest van. Jongste heeft heel erg gehuild op de opvang, het was de eerste keer weer dat ze daarheen ging.

Ontbijt was een geroosterde boterham met jam en een cracker met kaas en een kop thee.

Fijne dag allemaal.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen .
Van harte gefeliciteerd met je middelste spruit coetje. hoop dat de dag nog n beetje gezellig wordt .al die beperkingen beginnen de mensen op te breken .

Viva bij jou de rust teruggekeerd ?

Gelukkig hadden ze mijn flesje ontsmetting zeep er in laten liggen heb steeds weer opnieuw mijn handen ontsmet als ik ergens aan had gezeten 😅b.v Dashboard kaste midden console .dan moet ik steeds zeggen tegen mij zelf dat ik op moet houden .
Ontbijt was brood met ham en Val Blanc i.p.v.boter koffie.
Fijne dag :bye:
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd met middelste coetje! :rose: :gift:
Viva wat sneu dat jongste zoveel heeft gehuild op haar eerste dag weer op het kdv, hopelijk went ze snel weer.
Alle reacties Link kopieren
Het ging hier gisteravond en vanmorgen ook mis .veel stress bezig met de Kerst spullen .ik pak n dingetje en twee tellen later kan ik het niet meer vinden ,
Man komt boven heeft wat gefotografeerd vraagt of ik de foto’s naar de computer wil sturen .
En nu moet ik bijna janken .en gisteravond ook al hetzelfde ik kan niet meer tegen drukte .ontzettend veel last van mijn rug .en nu ben ik het zat .
Dus nu zit ik en neem n mandarijn .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Even een hele dikke :hug: voor jou Chris!
Alle reacties Link kopieren
Dank je coetje .ik mag voorlopig niet meer van de bank komen 😅
Wat ken het je toch soms te veel worden. Veel gevraagd aan mijn hoofd met de gedachten bij alles wat ik nog moet doen .plus dat ik niet wist waar ik alle lege dozen moest laten .maar het is alweer over.
Ik loop in mijn hoofd steeds te denken wat ik allemaal nog doen moet.en mijn man zegt dan dat kan morgen ook nog . Ik wil niet doordat ik de Kerstversiering ophang en neerzet de hele week al die dozen in de kamer hebben ..
Pffffff gelukkig ben ik weer bij mijn verstand .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Haha de muts van mijn man is terecht .zat in zijn jas zak .dus niet mee genomen .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Nou dat is dan weer fijn Chris!

Ik heb toch zo'n raar lijf,ging met vriend een kerstboom halen vanmiddag even tussendoor,ik heb die boom nog geen 5 minuten vast gehad,kreeg ik een allergische reaktie,mijn pen gebruikt maar sta nu nog helemaal onder de bulten.En dat van een kerstboom,nooit last van gehad!

Middelste wilde grieks eten,dat maar besteld want ik moest nog bijkomen,daarna zijn mijn ouders nog geweest en nu zit middelste met 3 vrienden in het chillhok.Toch nog iets leuks voor hem.
Ik lig in bed want moet morgen wel vroeg beginnen.

Lieveke,wat een naar bericht van je collega,hopelijk komt het allemaal goed.

Liz,wat fijn dat je kunt paardrijden zonder pijn!!

Viva,heb jij je draai al wat gevonden wat betreft het weer werken en thuis je gezin? Sneu dat jongste zo moest huilen op de opvang.Je weet dat dat wel over gaat maar je moederhart zegt,ik draai om,haal haar op en ga naar huis.Lastig zulke dingen!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,

Ik ben al aan het werk,thuis koffie gedronken en straks 2 crackers met filet americain.

Fijne dag allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen .raar lijf heb jij coetje .zoon van mijn man ook.reageert ook op zo veel dingen heel slecht .o.a frisdrank met zoetstof .
Pas ook nog weer n dag in het zieken huis gelegen .hij controleert alles wat ie eet of drinkt .
Ontbijt was brood met ham en n kaasbroodje .koffie .
Fijne dag :bye:
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Chris,raar is dat he,zo heftig reageren op vrij normale dingen.

Ik heb een drukke dag achter de rug,lig nu lekker gedoucht in een schoon bed.
Morgen nog een paar uur werken en dan mijn bril ophalen,ben benieuwd.
Truste en tot morgen.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,

Ik ben al aan het werk,thuis koffie gedronken en zometeen 2 crackers met filet americain.

Fijne dag allemaal,bijna weekend!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen ik heb ontbeten met n boterham twee zelfs met hagelslag .had ik van de week ineens zo.n zin in dat ik n pak mee genomen heb van de supermarkt .
Blijft meestal voor de helft staan maar dan zie ik dan wel weer .
Nog steeds rustig hier .fijne dag voor wie dit leest :bye:
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen, havermout met appel en kaneel en een kop thee. Oudste ging vanmorgen onderuit met de fiets op een (glad) bruggetje. Niets ernstigs, gewoon even flink schrikken. Ik zit nu op het werk met een cappuccino. Er is ook taart, maar die heb ik (vooralsnog :hihi:) laten staan. Tot later.

Fijne dag!
Alle reacties Link kopieren
Chris, het is nog steeds onrustig hier, zal de tijd van het jaar ook wel zijn. Van mij krijg je ook nog een dikke :hug: soms is het gewoon even teveel allemaal, gewoon zonder een specifieke reden. Haha wat fijn dat man zijn muts niet gestolen is. Ik las een ander bericht even verkeerd, ik dacht namelijk dat je man in het ziekenhuis had gelegen. Maar dat was zijn zoon, ook niet leuk natuurlijk. Af en toe heb je ineens zin in iets hè, zoals jij nu in hagelslag. Gelukkig kan je het ook door/op de yoghurt, ijs, pannenkoek, cake, slagroom doen ;-).

Coetje, wat naar dat je zo`n allergische reactie kreeg op die kerstboom, gelukkig had je zo`n pen bij je. Hebben jullie die boom nog wel gekocht of toch maar wat voor wat anders gekozen? Heb je je nieuwe bril kunnen halen, is het naar wens? Is dit voor het eerst of had je al een bril? Nee, ik heb mijn draai nog niet gevonden, ik wil niet klagen, maar ik vind het best zwaar. Man doet écht zijn best, maar hij zit natuurlijk niet voor niets thuis. Veel komt op mijn schouders terecht, ik doe het met alle liefde, maar ik ben ook maar een mens. En de kinderen weten en voelen ook dat het niet goed gaat met hun vader en daar reageren zij ook op. En als ik jongste dan weg breng en ze moet zo huilen, dan breek ik ook wel even, dan weet ik ook niet meer wat ik moet doen. Maar ze is terug naar haar "oude" opvang, daar had ze het naar haar zin, ze kent het daar, ze kent de begeleiders en de meeste kinderen en ik weet dat ze daar in goede handen is. En gelukkig vind ik mijn werk ook leuk, dus dat geeft dan wel de nodige afleiding.

Ik ga zo richting huis, een vriendin van ons komt eten en blijft een nachtje slapen. Ze voelde zich niet zo happy en had wat afleiding nodig. De kinderen eten poffertjes, man een kliekje wat nog in de vriezer stond (geen idee wat het is haha) en vriendin en ik eten sushi (daar houdt man niet van) en ik denk dat ik een fles wijn opentrek.

:bye:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven