Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Reizen
Welkom op de pijler Reizen. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met reizen en verblijf.Welk land is geschikt om alleen rond te reizen, welk park is kindvriendelijk, wat is jouw favoriete bestemming, welke steden zijn de moeite waard en wat is onmisbaar in je backpack? Praat mee over al deze en andere zaken op het gebied van reizen.

slapen in Utrecht

16-02-2011 14:42 10 berichten
Link kopieren Quote
hoi,voor een groepsovernachting met 10 personen ben ik op zoek naar een leuke, normaal geprijsde locatie in Utrecht. Wij zijn van plan om uit te gaan in Utrecht, dus we willen ook niet te ver van de stad af zitten. Heeft er iemand nog een gouden tip? Ik heb al een beetje gegoogled en kwam van alles tegen maar ik zou graag willen weten of het dan net zo leuk is als het plaatje zeg maar :smile:
Link kopieren Quote
Stayokay Rhijnauwen....als je met het openbaarvervoer komt zou je op Centraal Station Utrecht een OV fiets kunnen huren en vervolgens naar de jeugdherberg fietsen. Is dan een kwartiertje van het centrum.
Link kopieren Quote
Is een leuk hostel (hostelutrecht) in centrum. Stayokay is veel leuker maar ik denk voor jullie te ver van het centrum om 's nachts weer terug te moeten.
Link kopieren Quote
die stayokay ziet er echt superleuk uit! op zich hebben we geld gerekend voor een taxi dus dit wordt een serieuze optie..iemand anders nog een andere tip?
Link kopieren Quote
Strowis!!!
Link kopieren Quote
En in overleg kun je ook later terugkomen dan op de site staat volgens mij. Het ontbijt is heerlijk!!!
Link kopieren Quote
Strowis inderdaad! En ik hoorde laatst van een collega dat er ook een hostel komt aan de Biltstraat. Maar geen idee hoe wat waar wanneer.

Strowis zit in ieder geval midden in het centrum.
Link kopieren Quote
Strowis indeed! Al is Stayokay Rijnauwen ook wel echt een hele toffe locatie, en meer dan 20 euro zal dat niet zijn met de taxi. Is natuurlijk wel overleefbaar met meer.
Link kopieren Quote
Gekozen om Rijnauwen te boeken,is net iets aparter! Strowis zag er ook leuk uit trouwens. Iedereen bedankt voor het meedenken.
Link kopieren Quote
Mag ik hier ook wat vragen.Ik zoek een huisje/apartementje oid voor min 2 personen in regio Utrecht of Amsterdam. Voor een dag of 5-6 in eind juni.Wij komen over uit het buitenland voor een bruiloft in Amsterdam maar blijven nog wat extra nachten en willen niet bij familie slapen. Het hoeft niet heel luxe te zijn, wel graag een 2 persoonsbed. Ook niet in centrum oid, we hebben een auto..ik zoek me rot op google maar kan alleen hele dure dingen vinden of ver weg..

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven