Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

vrijgezellenfeest met een grijze rand

17-04-2017 21:05 359 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Vorig jaar na de zomer mijn beste vriendin tevens ceremoniemeester gevraagd of ze mijn vrijgezellen feest wou regelen. Ik heb haar gezegd wie ik er graag bij wou hebben en dat het niet over de top moest zijn en dat het betaalbaar moest zijn voor iedereen. Geen strippers en piemels. En ik wou de datum weten niet dicht op de bruiloft ivm mijn ziektes.Dit was prima. Daarna een gezellige avond ging ze met het blaadje met de namen weg.

De tijd verstrijkt we zitten nu in januari, ik heb contact met een vriendin in Berlijn, via fb. We hebben het over het vrijgezellen feest ik zeg dan moet je bij M zijn die regelt alles. Ja dat weet ik dat word heel erg leuk. M komt daar in Feb achter en is heel erg boos dat ik dit weet. Vervolgens stuurt ze iedereen een bericht dat iedereen met mij het over het vrijgezellen feest moet hebben en dat er niets is geregeld.

Omdat het nog maar vroeg dag was heb ik iedereen netjes naar M door gestuurd. Dat viel blijkbaar niet in goede aarde dat ik hier veel vertrouwen in had. We zitten nu 3 weken voor de bruiloft.

Eerst belt mijn nichtje ik heb nog niets gehoord van jouw feestje, zullen wij wat met zijn 2en gaan doen? Ik vind het raar maar ik zeg prima jij hebt het druk dus laten we wat plannen. Ze stond op mijn lijst maar ik dacht die heeft het druk.

Vervolgens heb ik contact met mijn getuige, nee ik weet niets van een vrijgezellen feest wat erg. Ik weet dat jij dat graag wou het is nu een beetje laat dag, maar ik kan een after party regelen?

Toen heb ik M een bericht gestuurd. Ik dacht jij mijn vrijgezellen feest zou regelen ? Nee dat doen alleen goede vriendinnen blijkbaar heb jij die niet. Als jij het zo belangrijk vond dat iedereen elkaar ziet voor de bruiloft had jij dat al meer dan 1,5 jaar geleden kunnen doen. Ik weet niets van onze afspraak dat ik het moest regelen.

Ik heb terug gestuurd dat ik heel erg verdrietig was en gekwetst door haar dat ik haar de namen en alles door heb gegeven etc.

Nee ik ga dat ook niet doen, je hoort er niet om te vragen en ik heb het druk.

Vervolgens ben ik ingestort ik dacht ik ben toch niet gek mijn aanstaande vroeg wat er aan de hand was, ik zeg hoe kan ze dit nu doen. Ik vraag om een ding, helemaal niet groot ik ben al blij met al mijn vriendinnen op de bank met een zak chips. Oh wat er dat er niets is geregeld voor jou anders bel A. Die kan nog wel wat regelen.

A nam niet op( bleek later die kon er niet aanmeewerken om tegen mij te liegen)

Na de hele nacht wakker te hebben gelegen wat ik verkeerd had gedaan en of ik een verkeerde vriendin was begon de volgende dag. Ik was zo verdrietig. Dus toen ik besloten had om zelf maar een meet and great te regelen voor die grote dag, begon mijn kerel waarom zou jij dit doen, niemand denkt aan jou. Iedereen is jou vergeten. Ik zeg hoe in hemels naam moet M alles regelen op de dag ik heb hier geen vertrouwen in. Midden op de dag belde mijn getuige op. Gaat het wel pop. Ik zeg nee het gaat niet. Ik voel mij gekwetst. Genaaid en dat door mijn beste vriendin ik verwachte niets groots maar is onze vriendschap nu zo nep? Ik weet het niet lieverd maar ik ga wat voor jou regelen. Hoe kan ze dit nu niet meer weten? Ik vertel haar van mijn plan, doe dat maar niet. Ik zeg hoe zo niet? Ja als jij dat wilt moet jij een meet and greet doen. Ik zeg dit doet meer dan het uitmaken met een kerel.

Weet jij wat ik verkeerd heb gedaan ik heb de hele nacht wakker gelegen en gehuild ze heeft mij zo gekwetst met haar berichten. Ik snap het niet meer. Maak je niet druk we hangen op. Op die avond staat M hier voor de deur. Ik zeg ik weet niet wat jij komt doen maar als je mij nog meer wilt kwetsen dan moet je maar oprotten heb nu wel genoeg pijn door jou gehad, Ik wil met je praten. Ik laat haar binnen en ik zeg praat maar. Zondag 30 april moet je klaar staan om 11 uur. Die dag stond in de agenda van mijn aanstaande. Ik was zo boos, dus jij hebt mij 2 dagen laten huilen 2 dagen heb ik van alles afgevraagd mag ik even weten wanneer het voor jullie beiden genoeg was? Ik wou dit feestje niet voor mijzelf maar zodat jullie elkaar leerden kennen. En jullie doen zo tegen mij?

Ben boos weg gegaan. Mijn aanstaande kwam mij op zoeken dit is toch leuk. Ik zeg nee. Hoezo nee, kijk hoe ik er aan toe ben ik ben chronisch ziek heb meerdere ziektes door elkaar ik moet veel rusten en mag mij niet druk maken. Dit weten jullie allebei ik heb 5 dagen in de week fysio om de bruiloft te halen en de hele dag op te kunnen zijn. Dit is 6 dagen voor de bruiloft, jullie hebben mij 2 dagen als een idioot laten rond lopen en dwalen, niemand heeft ingegrepen. En al die stress voor die tijd dat is niet goed voor mij. Hoezo is dit met de beste bedoelingen gedaan? M maakte het daarna nog even erger door te zeggen dat iedereen nog even door wou gaan maar dat zij het zielig vond. Ik moest maar eens leren loslaten ik kan niet alles krijgen wat ik wil. Ik zeg oke door jullie kan ik dus niemand meer vertrouwen. Lekker dit. Dus mijn hele leven is nep. Is het bij geen van jullie opgekomen dat jullie mij heel erg hebben gekwetst? Dat dit dus niet goed is bij mijn gezondheid? Ze is weg gegaan en mijn aanstaande heb ik die avond niet meer willen spreken. Ik was in de war en gekwetst hoe konden ze.

Die avond met een vriendin gesproken, zij was de gene die vond dat het moest stoppen de getuige ze zag dat het niet goed met mij ging en had die dag daarvoor al aangegeven dat het genoeg was, (mijn aanstaande bleek later ook) maar m wou nog even door gaan. Uit eindelijk heeft ze de volgende dag gezegd ik rij er nu naar toe dit is niet leuk mee, toen zij M ik ga wel. Eerst is ze nog als schaap naar mijn ouders gegaan en daarna als wolf hier na toe. Hier kwam ik later ook achter. Ook heeft ze alle regie in handen gehouden, meerdere vriendinnen waren het hier niet mee eens, maar ze heeft tegen iedereen gezegd ik regel en ik bepaal.

Ik wou mijn bruiloft niet meer laten door gaan om dat mijn aanstaande het niet voor mij had op genomen, dit had die achteraf wel. Zag ook in dat dit dus niet meer grappig was. Hij heeft zijn excuses aan geboden.

Maar M heb ik die avond eerst een bericht gestuurd iets wat zo leuk had moeten worden kost mij mijn huwelijk je word bedankt.

Ik kreeg terug dat ze het met goede bedoelingen had gedaan, ze wist niets meer van wat wij afhadden gesproken etc.

Heb weer een nacht wakker gelegen. Waaraan heb ik dit verdiend en hoe kan dit zo mis gaan? Is ze jaloers?

De volgende dag met meer vriendinnen en mijn ouders gesproken, niemand wist wat ze had gedaan ik kwam achter steeds meer informatie. Ik werd met de minuut kwader, niemand wist van iemand anders iedereen kreeg een andere opdracht de een moest zeggen ik regel een afterparty de ander oh wat erg de ander ik heb nog niets gehoord die ik heb het druk. Mijn ouders wisten van niets dat ze dit deden, anders hadden ze in gegrepen. Mijn vriendinnen ook. Wat moet ik nu met M ze is wel mijn ceremoniemeester. En wat moet ik met die pokke feest wat zo genaamd door haar geregeld is met de goede bedoelingen?

Als ik zeg ik ga niet dan heb ik ook mijn lieve vriendinnen er mee Heeft iemand suggesties? Reageer ik nu zo overdreven of is dit gewoon niet grappig?
Alle reacties Link kopieren Quote
...
Alle reacties Link kopieren Quote
Niet doorheen te komen. Samenvatting zou fijn zijn
If you can't convince them, confuse them
Alle reacties Link kopieren Quote
haha goede beetje in de war door dit gedoe
Alle reacties Link kopieren Quote
Pfff.....vermoeiend
Frankly my dear, I don"t give a damn
Alle reacties Link kopieren Quote
...
Alle reacties Link kopieren Quote
Heb je geen verkorte versie?
Alle reacties Link kopieren Quote
Je reageert zwaar overdreven. De bedoeling is dat het een verrassing is, duh!
Alle reacties Link kopieren Quote
Zo bridezilla in het kwadraat zeg pffff.
Alle reacties Link kopieren Quote
Samenvatting M heeft al mijn vriendinnen tegen mij laten liegen zo dat er niets was, dat moest ik denken omdat een zich heeft verlult dat maanden lang. Uit eindelijk toen ik haar vroeg zei ze dat ze niets had geregeld op een kwetsende manier alleen echte vriendinnnen regelen dit voor je. En die heb je niet etc. Is dit normaal
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat een toestand, ik zou echt niet meer trouwen.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou
Alle reacties Link kopieren Quote
Het is inderdaad niet handig aangepakt, maar ik zou het nu laten rusten en toch genieten van je feest.

Je trouwt maar 1 keer. Als het goed is dan.
Oh, dear, what an awkward situation
Alle reacties Link kopieren Quote
Samenvatting:

To gaat trouwen, M moet vrijgezellen regelen en haalt grap uit door drie weken voor bruiloft net te doen of ze niet meer wist dat zij het zou organiseren en de rest van de gasten en partner jokken mee.Vindt to niet leuk.
Alle reacties Link kopieren Quote
...
Alle reacties Link kopieren Quote
-Suze- schreef op 17 april 2017 @ 21:10:

Samenvatting:

To gaat trouwen, M moet vrijgezellen regelen en haalt grap uit door drie weken voor bruiloft net te doen of ze niet meer wist dat zij het zou organiseren en de rest van de gasten en partner jokken mee.Vindt to niet leuk.


En daarom is er nu een rouwrand?:rofl:
En het licht schijnt in de duisternis, en de duisternis heeft het niet gegrepen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh ja, M is beste vriendin en getuige dus wat nu?!?
Alle reacties Link kopieren Quote
In principe hoor je ook niet te weten dat je een feest krijgt he.
Oh, dear, what an awkward situation
Alle reacties Link kopieren Quote
MoirenPhae schreef op 17 april 2017 @ 21:11:

[...]En daarom is er nu een rouwrand?:rofl:
Omdat die trut van een M dus niet meer mag komen.
Alle reacties Link kopieren Quote
MoirenPhae schreef op 17 april 2017 @ 21:11:

[...]En daarom is er nu een rouwrand?:rofl:


Die zelfs op de gezondheid toe slaat.

Serieus trouwen is echt slecht voor mensen,dat blijkt maar weer.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou
Alle reacties Link kopieren Quote
Pff als jij om zoiets overweegt je bruiloft af te zeggen, lijkt het me geen echte liefde. Nee niet handig gedaan allemaal maar jij doet wel heel dramatisch.
Alle reacties Link kopieren Quote
-Suze- schreef op 17 april 2017 @ 21:11:

Oh ja, M is beste vriendin en getuige dus wat nu?!?
Neehee, M is ceremiemeester en vriendin. De getuige is iemand anders.

wel een beetje bij de les blijven he X-D
Oh, dear, what an awkward situation
Alle reacties Link kopieren Quote
Maleficent schreef op 17 april 2017 @ 21:13:

[...]

Neehee, M is ceremiemeester en vriendin. De getuige is iemand anders.

wel een beetje bij de les blijven he X-D
Oeps, sorriiiieeee meisjes!
Alle reacties Link kopieren Quote
Kan er geen touw aan vast knopen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Maar afijn, jij kan er dus niet tegen als je de touwtjes niet in handen hebt. Tsja..... mensen liegen alsof het gedrukt staat om iemand waarvoor ze een surpriseparty organiseren op het verkeerde been te zetten. Dat hoort zo.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou
Alle reacties Link kopieren Quote
Horizon81 schreef op 17 april 2017 @ 21:13:

Kan er geen touw aan vast knopen.
Nou.... ze zijn anders aardig stevig aangetrokken en bepaald.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven