Betaalde seks, no. 2

10-09-2006 12:00 2938 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,





Omdat ik het topic "betaalde seks" mis, en merkte dat ik geinteresseerd

was in hoe het mijn "collega's" is vergaan in de tussentijd, zou ik

graag het topic nieuw leven in willen blazen. Ik zit nu op een

zondag-ochtend thuis een stuk te typen voor mijn studie, en kan alle

afleiding gebruiken die ik krijgen kan. Ik heb ook geprobeerd contact

te zoeken met Wild Thing, maar dat is niet gelukt via de Angel. Dus

Wild Thing, zou je een mailtje kunnen sturen naar nessuna_e_perfetta at

yahoo dot com? Ik zou het erg fijn en nuttig vinden om wat informatie

uit te wisselen als je daar tijd voor wilt maken, omdat ik het idee heb

dat ik een hoop van je kan leren.





Verder ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe het met andere meiden, zoals

BellaX, Jennifer en de dame van de bruidsmandjes gaat. Met Persephone

heb ik een heel fijn mailcontact gehad, dus ik weet een beetje hoe het

met je gaat, en lees altijd graag wat je te melden hebt.





Ik zal zelf het spits afbijten: Ik ga a.s. dinsdag voor 2 dagen naar

Oostenrijk. Alles is geregeld, en ik heb zoiets nog nooit gedaan, dus

ik ben wel zenuwachtig. Hoe moet ik twee dagen gaan vullen met iemand?

Ik hoop dat ik boeiend genoeg ben om iemand zo lang geinteresseerd te

houden. Ik hoop ook dat het me twee dagen gaat lukken om leuk, speels,

geil en sexy te zijn. Ik zit nu gedrenkt in het burgerlijk procesrecht,

dus ik voel me ongeveer net zo sexy als een volle wasmand.





Iemand anders nog iets spannends meegemaakt?





Groeten, Nessuna
Alle reacties Link kopieren
Schoenendoos is toch diezelfde die hoeren uberhaupt te duur vond? En na jaren hoerenbezoek kon er geen korting af, en daarom gestopt met hoerenlopen, dat is toch Schoendoos? Zielig hoopje mens dat ergens aandacht moet verkrijgen, links laten liggen, negeren en "het" is weg. Dit lukt mij meestal heel goed bij kalkaanslag enzo.
Alle reacties Link kopieren
Beste Schoendoos:

uiteraard mag je kritische vragen stellen in een topic c.q. op een forum, maar doe dat dan wél met respect naar je discussiepartner!
Alle reacties Link kopieren
datmeenjeniet schreef op 31 augustus 2008 @ 18:36:

[...]





en hier hebben we je zwakke punt in heel je betoog, want wij hebben het hier niet over iemand te dwingen om de hoer te spelen. Of zoals jij dat zo leuk zegt, te hoer stoppen.

eerder zei ik al, dat alle dames die voor mij werken dat uit geheel vrije beweging doen. En zoals ik hier kan lezen doe ook alle meiden die hier schrijven het uit eigen vrije overtuiging. Er is niemand die hun dit verplicht. Ze kunnen stoppen waarneer ze maar willen. Dus zie ik het probleem niet.



en daarbij komt nog dat als ik een dochter zou hebben en die zou als hoer willen werken, en het is verder een goed mens, kan ik alleen maar trots op haar zijn. Ik vind het geen schande.

liever een goed mens als hoer, als een godvergeten klootzak als bakker. als je begrijpt wat ik bedoel




Ik bedoelde niet dat je haar zou dwingen, zie in mijn zinsconstructie eerder het 'ongeloof' dat je je dochter zonder bezwaar als hoer zou kunnen zien werken.



Als jij jouw fictieve kleine dochter ziet spelen met haar poppen, zou het dan in je trotse gedachten opkomen van: 'jeetje wat zal dat een mooi hoertje kunnen worden later.' (i.p.v. wat zal dat een mooie hartenbreker worden of iets dergelijks)



Zou je dat echt kunnen? Zonder blikken of blozen?
Alle reacties Link kopieren
annelorescorte schreef op 31 augustus 2008 @ 17:32:

[...]



Als mijn eventuele dochter het op de manier zou doen die ik doe en er zelf ook plezier in heeft, weet ik niet waarom ik dat zou tegenhouden.

Ieder moet doen wat hij graag doet en goed kan.Niet alle vrouwen zijn lekker in bed en hebben graag vaak sex.Ik nu eenmaal wel...
Ok, dat is mij duidelijk. Moeilijk om te bevatten, maar duidelijk.
Alle reacties Link kopieren
.
Alle reacties Link kopieren
JohnnyCake schreef op 31 augustus 2008 @ 21:36:

[...]





Ik bedoelde niet dat je haar zou dwingen, zie in mijn zinsconstructie eerder het 'ongeloof' dat je je dochter zonder bezwaar als hoer zou kunnen zien werken.



Als jij jouw fictieve kleine dochter ziet spelen met haar poppen, zou het dan in je trotse gedachten opkomen van: 'jeetje wat zal dat een mooi hoertje kunnen worden later.' (i.p.v. wat zal dat een mooie hartenbreker worden of iets dergelijks)

Zou je dat echt kunnen? Zonder blikken of blozen?




zouden er ooit mensen zijn die dat soort dingen denken als zij hun kinderen zien spelen......denk jij dat echt??

Denk jij dat er mensen zijn, die hun jochie van anderhalve in zijn bedje zien, en dan denken, hoop dat het maar nooit een pooier wordt, of een moordenaar, of een bankovervaller of zoiets...denk jij dat werkelijk?

zo denk ik dat geen ouder denkt, als zij hun kleine dochtertje zien; shit als het later maar geen hoer word.

je kan natuurlijk knappies doorschieten in het proberen je gelijk te halen.



maar ik stel aan jou ook de vraag, wat is er volgens jou zo erg aan mensen die werken als hoer. wat heb jij er op tegen, als iemand het uit vrije wil doet. Wie ben jij om daar over te oordelen Johnny C
Alle reacties Link kopieren
Mensen kunnen jullie niet gewoon ONTOPIC blijven zodat de meiden hier gewoon ervaringen uit kunnen wisselen?

Ik sta al lang in de meelees-stand in dit topic, en het gewelles-nietes kennen we nu wel. Hou er eens mee op.
Alle reacties Link kopieren
DMJN, hoeveel vaders denken niet als ze hun zoontje zien: ik hoop dat hij later de zaak over neemt, ik hoop dat hij later ook een goede metselaar/boer/bankdirecteur wordt.



DMJN, ik oordeel niet, ik probeer gewoon een duidelijk antwoord uit je te trekken. Mijn redenatie is: als het hoeren zo mooi en normaal is zoals hier beschreven op viva, hoe komt het dan dat weinig mensen die ik ken zijn/haar dochter graag als hoer ziet.



Ik sta er voor open dat mijn redenatie niet klopt, zie mijn discussie met annelore. Van haar kreeg ik een haarscherp antwoord. Bij jou kreeg ik dat absoluut niet dus stelde ik de vraag extra scherp. Daar zit geen enkele veroordeling in, het is een hele simpele vraag: neem bij mij het eventuele vooroordeel weg dat ik (en heel wat andere mensen) heb over hoeren. Laat mij zien dat hoeren emotioneel/psychisch/maatschappelijk even gezond of juist gezonder zijn als de 'rest'.



Het is geen aanval, het is een poging tot begrip. Het makkelijkste is dus om het allemaal te reduceren tot jouw fictieve dochtertje. Dat houdt de zaken simpel.
Alle reacties Link kopieren
Wat is er bij de Viva veranderd dat het nou telkens zo'n gemoraliseer is hier? Dit topic en het vorige waren hartstikke leuk om te lezen en heel leerzaam. Dat kotsen op de prosituees is iets van de laatste tijd, als je het begin van het topic leest is de toon heel anders.
Alle reacties Link kopieren
Ekennah, dat komt omdat vroeger deze mensen zodra ze enigzins agressief of belerend over begonnen te komen op hun vingers getikt werden. Sinds Bronny en Tangerine hier " op het randje" posts hebben geplaatst is dit helemaal veranderd.



Ik weet wel dat Viva een tijdje geleden een artikel over Dieg heeft geplaatst en een speciaal topic heeft geopend waarin zij vragen kon beantwoorden. Ik kan me voorstellen dat tijdens en vlak na het plaatsen van een dergelijk artikel topics over prostitutie veel hits kregen van mensen die meestal niet op het forum komen. Ik denk dat dit reclameinkomsten heeft gegenereerd voor Sanoma. Die mensen komen uiteraard voor de prostituees, niet voor mensen die steeds dezelfde vooroordelen spuien (geen nieuwswaarde). Het is dan beter voor Sanoma om een klimaat te creeren waar prostituees hun zegje kunnen doen. In de aanloop op dat artikel was het voor Sanoma natuurlijk ook interessant om de hoeren aan het praten houden, zodat ze een goed idee hadden waar ze over konden schrijven.



Ik vind het ook heel jammer, maar het is niet mijn beleid. Met klachten moet je bij Sanoma zijn, maar die doet ook wat voor haar beste is.



Ik zeg niet dat dit het is. Het is slechts een theorie die ik heb bedacht. Er kan van alles aan de hand zijn.
Alle reacties Link kopieren
Bij deze een waarschuwing aan alle professionelles. De politie Amsterdam-Amstelland controleert bij de prikacties op vergunningen, en ze zeggen dan dat je verplicht bent een Amsterdamse vergunning te hebben om in Amsterdam te werken. Dat is niet waar. Het zijn zg vestigingsvergunningen, dus als je in een andere stad een vergunning hebt mag je klanten in Amsterdam gewoon bezoeken, als je ze maar niet ontvangt. Dus je moet geen verklaring tekenen waarin je zegt dat je geen vergunning hebt of zonder vergunning werkt. Dat proberen ze van je gedaan te krijgen, maar dat hoef je niet te doen.



Ik vind het jammer dat ik moet vaststellen dat het nog steeds niet verbeterd is op het topic. Het was leuk zolang het duurde. Ik heb graag contact met mijn collegaatjes, en ik leg graag het vak en mijn ervaringen uit aan mensen met echte interesse. Dat betekent nog niet dat ik ook nog blijf komen als de sfeer zo duidelijk vijandig wordt gemaakt. Ik ben opgehouden hier te komen omdat het niet meer leuk was. Ik kwam niet om ruzie te maken.
Alle reacties Link kopieren
JohnnyCake schreef op 31 augustus 2008 @ 21:42:

[...]





Ok, dat is mij duidelijk. Moeilijk om te bevatten, maar duidelijk.




Ik vind het eigenlijk moeilijk om te vatten om te zien hoe vriendinnen van mij ergens gaan werken voor een hongerloontje en dan nog vaak in de avonduren moeten werken zodat ze hun man en kinderen weinig zien en constant stress hebben en regelingen moeten treffen.

Maar dat is mijn mening natuurlijk, voor vrouwen die niet graag sex hebben, zou dit werk waarschijnlijk meer stress geven...
Alle reacties Link kopieren
wild thing schreef op 02 september 2008 @ 15:13:

Ik ben opgehouden hier te komen omdat het niet meer leuk was. Ik kwam niet om ruzie te maken.
Erg jammer, maar begrijpelijk!Ik ben hier nog niet zo lang, maar ik word het ook al beu die kritiek .Meestal mensen die gefrustreerd zijn in hun sexbeleving en die weinig of niks van de prostitutiewereld afkennen, maar er wel een ongezouten mening over geven...



Misschien moet ik wel workshops geven; " stap een dagje mee/

met een prostituee"



om mensen te tonen dat het ook proper, vrijwillig en met plezier kan en dat niet alle " hoerenlopers" enge vieze venten zijn en niet alle meisjes van plezier dom, verslaafd en ongelukkig...
Alle reacties Link kopieren
annelorescorte schreef op 02 september 2008 @ 16:19:

[...]

Maar dat is mijn mening natuurlijk, voor vrouwen die niet graag sex hebben, zou dit werk waarschijnlijk meer stress geven...
Haha, ik denk dat er net iets meer bij komt kijken om de stap te maken van graag sex hebben naar prostitutie. .
Alle reacties Link kopieren
Maar het idee om er betaald voor te krijgen is natuurlijk wel retespannend.

Ondanks dat blijf ik maar gewoon in mijn eigen beroep werkzaam

|-)
Alle reacties Link kopieren
JohnnyCake schreef op 02 september 2008 @ 17:01:

[...]





Haha, ik denk dat er net iets meer bij komt kijken om de stap te maken van graag sex hebben naar prostitutie. .




Wat een domme opmerking. Dat zegt Annelore helemaal niet. Ik ben het met haar eens, vrouwen die niet van seks houden moeten prostitutie niet in



Wild Thing, fijn om te weten dat je nog meeleest. De sfeer is inderdaad nog steeds vijandig, maar er zijn ook een hoop mensen die daartegen ageren (ook niet-prostituees). Omdat het voor mij goede training is om fouten uit de argumenten van de tegenstanders te pikken post ik hier nog wel. Bovendien zijn er ook mensen die met interesse en respect lezen. Maar ik begrijp je uiteraard helemaal. Dit zet mij ook aan het denken.



Wat de politie doet klinkt niet in de haak. Weet je overigens zeker dat de vergunning een vestigingsvergunning heet? Ik zag namelijk op de site van het ministerie van economische zaken dat de vestigingsvergunningswet in 2007 is ingetrokken (http://www.ez.nl/content.jsp?objectid=152814) . Bedoel je een exploitatievergunning voor een seksinrichting of escortbedrijf ? Als je die hebt mag je, lijkt mij, ook escort diensten aanbieden buiten de plaats waar je bureau houdt (dat is zo'n beetje het idee van "escort") tenzij er specifiek in de vergunning staat dat die alleen geldt voor escort binnen de vestigingsplaats van het bedrijf. Dit lijkt me echter sterk.



Het vergunningenbeleid verschilt overigens van plaats tot plaats (is o.a. afhankelijk van APV's) en Amsterdam is vreselijk aan het hypocrieten geweest, dus wie weet wat voor idiote APV ze er doorheen hebben gedrukt. Als je dit niet van een advocaat hebt zou ik even navraag doen bij 1.
Alle reacties Link kopieren
Nessuna schreef op 02 september 2008 @ 19:25:

[...]





Wat een domme opmerking. Dat zegt Annelore helemaal niet. Ik ben het met haar eens, vrouwen die niet van seks houden moeten prostitutie niet in

Ach Nessuna. Het is in mijn ogen net zo'n vreemde opmerking als: als je niet van bloed houdt moet je geen moordenaar worden. Annelore kijkt met medelijden naar vrouwen in haar omgeving die een 'normaal' beroep uitoefenen en concludeert in een adem dat je wel van sex moet houden om in de prostitutie te stappen. Ik zie geen probleem met mijn enigszins verbaasde reactie hierop.
Alle reacties Link kopieren
JohnnyCake schreef op 02 september 2008 @ 20:11:

[...]





Ach Nessuna. Het is in mijn ogen net zo'n vreemde opmerking als: als je niet van bloed houdt moet je geen moordenaar worden. Annelore kijkt met medelijden naar vrouwen in haar omgeving die een 'normaal' beroep uitoefenen en concludeert in een adem dat je wel van sex moet houden om in de prostitutie te stappen. Ik zie geen probleem met mijn enigszins verbaasde reactie hierop.


Die vriendin waar ik over schreef, heeft constant stress, weinig voeling met haar kinderen en altijd geldnood...op de koop toe heeft ze een minnaar.Vandaar dat ik die opmerkingen maakte.

En als je niet van sex houdt, doe je jezelf enkel pijn met dit beroep.Ik lees genoeg ervaringen over/van andere meisjes met dit werk om deze conclusie te trekken.
Alle reacties Link kopieren
Ekennah schreef op 01 september 2008 @ 17:08:

Wat is er bij de Viva veranderd dat het nou telkens zo'n gemoraliseer is hier? Dit topic en het vorige waren hartstikke leuk om te lezen en heel leerzaam. Dat kotsen op de prosituees is iets van de laatste tijd, als je het begin van het topic leest is de toon heel anders.
Hier sluit ik me bij aan!
Alle reacties Link kopieren
Als het nou gelegaliseerd is, waarom doet de politie dan akties tegen de prostitutie?
Alle reacties Link kopieren
Ekennah schreef op 01 september 2008 @ 17:08:

Wat is er bij de Viva veranderd dat het nou telkens zo'n gemoraliseer is hier? Dit topic en het vorige waren hartstikke leuk om te lezen en heel leerzaam. Dat kotsen op de prosituees is iets van de laatste tijd, als je het begin van het topic leest is de toon heel anders.


Ik ben het niet eens met dat moraliseren, maar ik vraag me wel af waar dat vandaan komt. Waarschijnlijk, omdat dingen die prostituees doen, afwijken van wat men zelf doet: seksen in ruil voor geld. Er is ook sprake van gedwongen prostitutie, maar niet altijd. Er zijn ook vrouwen die met valse voorwendselen naar West-Europa gelokt zijn.

Er is ook weinig respect voor mannen die naar de prostituee gaan. Gedeeltelijk is dat terecht. Sommige van die mannen gaan vreemd (zijn eigenlijk getrouwd of hebben eigenlijk een relatie), en andere mannen zijn niet in staat, of denken niet in staat te zijn, om seks te hebben (zijn invalide of hebben een verstandelijke, psychiatrische of een gedragshandicap). Voor de eerste groep mannen heb ik trouwens weinig begrip, voor de tweede groep heb ik veel meer begrip. Hoewel ikzelf tot de tweede groep behoor (gedragshandicap = autisme), stap ik desondanks niet gemakkelijk naar een prostituee.



Om een lang verhaal kort te maken, mensen kijken soms niet verder dan hun neus lang is, en bekritiseren daarom prostituees.



Dat is mijn poging om het moraliseren te verklaren; ik heb geen idee of ik het bij het juiste eind heb.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Ekennah schreef op 03 september 2008 @ 15:52:

Als het nou gelegaliseerd is, waarom doet de politie dan akties tegen de prostitutie?
Ligt er aan welke prostitutie, denk ik. Als er sprake is van vrouwenhandel (of andere onwettige praktijken rondom prostitutie), zal de politie wel ingrijpen.
World of Warcraft: Legion
'Posts op het randje'... PARDON?

Jullie hebben meermalen over me geklaagd bij de engeltjes en nóóit gelijk gekregen. Zelfs niet een beetje. Dus doe nu niet net alsof ik 'op het randje' heb gepost, ik heb nooit ook maar énige regel overtreden zelfs niet een beetje. Sterker nog, de engel heeft tegen jóu gezegd dat het een discussieforum is en dat ik vrij ben mijn mening te uiten.

Sneu voor je dat je geen gelijk hebt gekregen, ik weet dat veel mensen daar slecht tegenkunnen, maar ga nu niet alsnog je gelijk proberen te halen door te doen alsof ik op 'randjes heb gepost', want dan lieg je gewoon.



Verder hou ik hier al tijden mijn mond, omdat je toch tegen een muur praat - dus hou alsjeblíeft op míj erbij te halen, dan voel ik me ook niet geroepen te reageren op je.
Alle reacties Link kopieren
God, gaan we weer.
Alle reacties Link kopieren
Ik verwachtte een heel anders soort topic dan het ' betaalde seks is voor slechte mensen" topic wat ik nu lees...



Dat mag je van mij vinden, ik weet zelf eigenlijk ook niet wat ik ervan vind, maar kan daar niet gewoon een apart topic voor geopend worden?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven