fisten!!

22-06-2010 22:42 376 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik moet het toch kwijt...waarom heeft niemand me ooit verteld dat fisten de meest veelzijdige fantastische onwerkelijk lekkere orgasmes teweeg brengt? Bij deze maak ik het wereldkundig...het is misschien (niet misschien, zekerrr) langzaam opbouwen en naar toe werken,en het zal waarschijnlijk ook niet meteen de eerste keer al gebeuren...maar als je je een keer volledig hebt overgegeven aan je lust en je uitzinnig geil bent..dan is het werkelijk vuurwerk!

Wie herkent dit?

Ik heb me voorgenomen binnenkort mijn zus op de hoogte te brengen maar dat zal waarschijnlijk heel voorzichtig worden omdat ik ook altijd een vooroordeel had over fisten. Ik had altijd een gevoel van geen respect naar de vrouw toe of zo. Helemaal weg;-)
quote:schouderklopje schreef op 23 juni 2010 @ 23:01:

p.s. man is wel echt benieuwd of het technisch gezien mogelijk is dat een vrouw de vingers breekt of dat het pijnlijk kan zijn (is echt niet bedoelt als grappige vraag, maar serieus dus).

Alles kan, maar het is echt heel erg onwaarschijnlijk dat je de vingers breekt. Er is niet voor niets een pijngrens.



Je kan ook fisten door de vingers bij elkaar te houden zonder gelijk een vuist te maken. Eenmaal binnen kan je dan een vuist proberen te maken. Goed langzaam en veel glijmiddel gebruiken. Eventueel de eerste keer/keren een handschoen. En probeer niet de eerste keer dus de vuist naar binnen te rammen. Kan dagen/weken of misschien wel maanden duren.
In 1x een vuist er in? pfffff... Dat is toch bijna onmogelijk?
Alle reacties Link kopieren
Niet in 1 keer. Het lukte soms ook niet.
quote:Zinderend schreef op 23 juni 2010 @ 23:16:

In 1x een vuist er in? pfffff... Dat is toch bijna onmogelijk?

Zag op tv een 'docu' van een meester in Amsterdam met een misbruik verleden. Die ramde hem er (buiten beeld, wel hoorbaar) met geweld in ... shitty en bloody was het resultaat volgens mij; geen pretje. Maar genoeg vrouwen en mannen die geoefend hem er in 1x in kunnen hebben; ook genoeg die hem tot de schouder er in kunnen hebben



edit: was wel anaal trouwens.
quote:EarthlyMatters schreef op 23 juni 2010 @ 23:40:

[...]



Zag op tv een 'docu' van een meester in Amsterdam met een misbruik verleden. Die ramde hem er (buiten beeld, wel hoorbaar) met geweld in ... shitty en bloody was het resultaat volgens mij; geen pretje. Maar genoeg vrouwen en mannen die geoefend hem er in 1x in kunnen hebben; ook genoeg die hem tot de schouder er in kunnen hebben

Niet in de vagina dan neem ik aan. Daar is geen ruimte voor een hele arm

Maar een hele vuist in 1x een vagina in. Ik moet er niet aan denken.
quote:Zinderend schreef op 23 juni 2010 @ 23:45:

[...]



Niet in de vagina dan neem ik aan. Daar is geen ruimte voor een hele arm

Maar een hele vuist in 1x een vagina in. Ik moet er niet aan denken.In 1x, dan spreek je wel van ruim zijn, denk ik. Ik ben altijd wat voorzichtig met dat willen doen bij een ander. Voel je dan nog wel genoeg bij het neuken?
Alle reacties Link kopieren
In 1x er in rammen moet ik ook niet aan denken. Heb eigenlijk niets meer toe te voegen aan al het voorgaande. Lukt niet altijd. Je moet niet denken "en nu gaan we een avondje fisten". Dat draait geheid op een teleurstelling uit. Elkaar en de sfeer goed aanvoelen. Volledig ontspannen zijn, gevoel hebben dat je buiten je lichaam treedt. Totale overgave zonder angst, zonder nadenken. En heel veel glijmiddel.
Alle reacties Link kopieren
quote:schouderklopje schreef op 23 juni 2010 @ 22:31:

Ah fijn, ik kan weer verder met leuren naar ervaringen. Want ik wil nog steeds graag de truc weten.

Langzaam heb ik al gehoord. En vertrouwen. En wat nog meer?



Man en ik hebben het in onze relatie al paar keer een poging gegeven en nogmaals, het lijkt me een geweldige ervaring (gek genoeg kan ik in mijn buik het verlangen helemaal voelen. Dat het kriebelt enzo.). Maar het lukt niet : (

En we hebben het toch echt wel langzaam geprobeerd. En voor wat betreft dat vertrouwen zit het ook wel goed. Mag ook wel na al die jaren. Maar het komt gewoon niet verder. Die knokkels zijn echt zwaar funest.



En los daarvan heeft mijn man eens gehoord dat een vrouw de vingers kan breken van zo'n fistende man, op het moment dat ze klaarkomt. Daar is hij ook bang voor haha.



Ohja, dank Angel voor het weer in het leven roepen van dit topic



veel glijmiddel schaamlippen vrouw.

veel glijmiddel vingers en hand gevende partij.

bij naar binnengaan, vinger recht houden, geen vuist maken !

duim naar binnen leggen dus tegen de middelste vingers aan.

langzaam naar binnengaan met een licht draaiende beweginging.

kunnen de vingers niet meer verder (baarmoedermond) dan beging je de vingers te buigen maar nog steeds geen vuist.

dan komt de hand vast te zitten bij het bot.

dit is het moeilijkste stukje, met een langzaam draaiende beweging veder gaan (vrouw, ontspannen ! )

"ploep" je voorbij het bot, maak de vuist, stoppen, laat de vrouw op adem komen.



dan zijn er 3 mogelijkheden:

* neukende bewegingen maken (vind ik niet fijn bij mannenhand)

* vuist openen en weer dicht in snel tempo

* vuist op en neer bewegen richting buikwand (vind ik t lekkerst)



belangrijk als je er uit gaat, weer die langzame draaiende beweging...



nog vragen ?
quote:EarthlyMatters schreef op 23 juni 2010 @ 23:55:

[...]



In 1x, dan spreek je wel van ruim zijn, denk ik. Ik ben altijd wat voorzichtig met dat willen doen bij een ander. Voel je dan nog wel genoeg bij het neuken?Geen idee, ik kan me er werkelijk niets bij voorstellen.
[...]
anoniem_33555 wijzigde dit bericht op 24-06-2010 22:24
Reden: 18+/ link naar pornografische site
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Alle reacties Link kopieren
Hmpf, dat ziet er ehm...vermakelijk uit zeg maar.



@moodymissy, dankje voor je uitgebreide uitleg. Volgens mij hebben we dat allemaal zo geprobeerd (man maakt zijn vingers/handpalm zo smal mogelijk en maakt inderdaad geen vuist).

Verder hebben we veel (huid)olie gebruikt ipv glijmiddel. Misschien is dat de crux. En ontspannen. Tja, het idee is nooit dat we dat gaan doen. Alleen het loopt dan zo tijdens het vrijen dat we allebei zin krijgen om letterlijk in elkaar op te gaan. Maar goed, misschien dat ik er op dat moment dat toch teveel mee bezig ga. Ik hoop dan altijd dat het lukken gaat, maar helaas.



Is het mogelijk dat zijn hand te groot is? Of dat het fysiek gezien niet mogelijk is? Of is het gewoon echt absoluut een kwestie van totaaaaaale ontspanning, waardoor die ruimte vanzelf komt? Moet je eigenlijk letterlijk je spieren op non actief kunnen zetten om de weg vrij te krijgen?

En wat me bezig houdt...als je het (te) vaak doet, raak je er dan niet ook aan gewend aan die enorme stimulans en vind je dan een penis niet al snel te klein? Rekt je vagina niet teveel uit van dat te doen?
Alle reacties Link kopieren
hallo dames

fisten is niets anders dan vingeren, alleen gaan er meer dan een vinger in.

de meeste mensen denken dat je er gelijk op los gaat beuken, je moet vantevoren vaseline in de buurt hebben en vooral rustig opwarmen.

en de meeste vrouwen die ik heb gehad hebben ervan genoten en kwamen spuitend klaar.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het wel een paar keer gedaan of eigenlijk mijn vriendje deed het dan Het doet wel een beetje pijn maar als je je er aan overgeeft is het wel heel lekker. Wel heeeeeeeel veeel glijmiddel gebruiken! Het is niet erg romantisch, wij deden het alleen als het echt puur om de sex ging.
Alle reacties Link kopieren
Het staat mij persoonlijk wat tegen maar goed, je probeert eens wat uit.

Mijn man heeft wel eens pogingen gedaan maar na 4 vingers ging het echt niet meer en stond bij mij alles knetterstrak. Hoewel ik echt relaxed was lukte het gewoon niet.

Dus, toen was het einde oefening.



Ik heb bovendien het idee, maar weet niet of dit zo is, dat alles met fisten zo....eh "los" wordt beneden, omdat je alles uitrekt....met een bevalling kan dat omdat je lijf dan

allerlei hormonen aanmaakt waardoor idd de baarmoedermond open gaat staan maar ook je pijngrens hoger komt te liggen en je vagina soepeler wordt. De natuur zorgt er daarna voor dat alles weer op z'n plekje komt en ook zoveel mogelijk in de originele staat...........maar of dat met fisten ook zo is.
Denk aan de egels en eekhoorns in de herfst en winter.
Alle reacties Link kopieren
wat is het nou precies? een vuist in je vagina en dan heen en weer bewegen tot je klaar komt? het lijkt mij geen fijn idee....
Alle reacties Link kopieren
quote:sunrise53 schreef op 25 juni 2010 @ 12:26:

wat is het nou precies? een vuist in je vagina en dan heen en weer bewegen tot je klaar komt? het lijkt mij geen fijn idee....Het is gewoon heel diep vingeren met alle vingers tegelijk. Of het een "schokkende ervaring" (posi- danwel negatief) is, is denk ik het meest afhankelijk van de grootte van de hand/vuist ten opzichte van de vagina.
Viva la vida
Alle reacties Link kopieren
Het is nu nog een taboe. zo zonde! Het is zo lekker..!
Alle reacties Link kopieren
Heb het één keer gedaan, maar ik vind het lekkerder om met een paar vingers gevingerd te worden hoor. En dan had de betreffende man best kleine handen en was ik wel flink opgewonden. Ik vond het gewoon erg strak allemaal, merkte het ook aan het litteken van de knip. Nee, voor mij liever drie vingers dan 5!
...
Alle reacties Link kopieren
Maar blijft nog 1 vraag hangen. Is het technisch gezien in principe altijd wel mogelijk (mits genoeg opgewonden, glijmiddel en normale handen)? Kortom, gewoon blijven proberen en dan komt het vanzelf wel een keer?



Marjonet, ik geloof je helemaal hoor

niks geen taboe. Klinkt toch ook vrij logisch? Hoe meer prikkels en wrijving, hoe lekkerder het ongetwijfeld is. Dus als je een vagina nou maximaal 'vult' en dus prikkelt, dan moet dat toch zo'n beetje het aller aller allerlekkerste zijn wat er bestaat?? (lijkt mij ten minste in mijn simpele beredenering)
Alle reacties Link kopieren
het is echt wel lekker,want een minnaares van mij die wou dat ik het bij haar deed,voor mij eerste keer.je moet wel ontspannen en vertrouwen hebben,en langzaam opbouwen,maar spetterende orgasmes waren het resultaat.

ik zeg gewoon doen!!!
Alle reacties Link kopieren
quote:schouderklopje schreef op 26 juni 2010 @ 22:02:

Maar blijft nog 1 vraag hangen. Is het technisch gezien in principe altijd wel mogelijk (mits genoeg opgewonden, glijmiddel en normale handen)? Kortom, gewoon blijven proberen en dan komt het vanzelf wel een keer?



Marjonet, ik geloof je helemaal hoor

niks geen taboe. Klinkt toch ook vrij logisch? Hoe meer prikkels en wrijving, hoe lekkerder het ongetwijfeld is. Dus als je een vagina nou maximaal 'vult' en dus prikkelt, dan moet dat toch zo'n beetje het aller aller allerlekkerste zijn wat er bestaat?? (lijkt mij ten minste in mijn simpele beredenering)



Lijkt me nog een voordeel van supernat zijn: fisten kan zonder glijmiddel? En bij fisten heb je ondanks die natheid wél altijd wrijving?



Had al eerder geschreven dat ik mijn hand had opgemeten, maar die post is verwijderd door De Engel. Kleiner dan 7 cm bij 8 cm krijg ik het niet, duim is het probleem, maar misschien moet te klein juist ook weer niet: opgevuld en misschien wat opgerekt worden gaat niet met xxxs handjes.



Voor een normale hand is het technisch gezien in principe altijd wel mogelijk



Ben wel nieuwsgierig naar welk percentage vrouwen het mogelijk achten.

(heb 't wel eens gevraagd/voorgesteld aan een vrouw, maar ze reageerde niet zo enthousiast helaas....)
Alle reacties Link kopieren
Quattro, jouw hand klinkt volgens mij gewoon normaal hoor in uiterst opgevouwen foetale positie. Maar die knokkels, damn.



Enne, weet je wel niet hoeveel glijmiddel voor zo'n klusje nodig is?? Ik vrees dat ik dat echt niet trek qua natheid. Ondanks mijn natheid .
Alle reacties Link kopieren
Wat bedoel je met welk percentage het mogelijk acht? Je bedoelt hoeveel vrouwen er wel niet voor in zouden zijn als je het op de vrouw af vraagt/voorstelt?

Geen idee. Ik denk dat de meeste vrouwen (net als ik vroeger) denken dat dat noooooooooit gaat passen (en dus alleen maar pijn kan doen en/of je hele punani aan gort rijt en/of er niks eerbaars aan overlaat). En dan moet je nog over schroom heen dat dat eigenlijk misschien ook zelfs maar raar is. Wat ik niet -meer- vind. Ik vind het persoonlijk zo'n beetje het meest erotische om te zien qua porneaux.



Maar goed, misschien wijk ik wat dat betreft wel af hoor. Zeker als je de eerdere reacties op dit onderwerp mag geloven.
Alle reacties Link kopieren
[...]
anoniem_33555 wijzigde dit bericht op 27-06-2010 21:49
Reden: provoceren
% gewijzigd

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven