fisten!!

22-06-2010 22:42 376 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik moet het toch kwijt...waarom heeft niemand me ooit verteld dat fisten de meest veelzijdige fantastische onwerkelijk lekkere orgasmes teweeg brengt? Bij deze maak ik het wereldkundig...het is misschien (niet misschien, zekerrr) langzaam opbouwen en naar toe werken,en het zal waarschijnlijk ook niet meteen de eerste keer al gebeuren...maar als je je een keer volledig hebt overgegeven aan je lust en je uitzinnig geil bent..dan is het werkelijk vuurwerk!

Wie herkent dit?

Ik heb me voorgenomen binnenkort mijn zus op de hoogte te brengen maar dat zal waarschijnlijk heel voorzichtig worden omdat ik ook altijd een vooroordeel had over fisten. Ik had altijd een gevoel van geen respect naar de vrouw toe of zo. Helemaal weg;-)
Alle reacties Link kopieren
[quote]schouderklopje schreef op 26 juni 2010 @ 23:44:

Wat bedoel je met welk percentage het mogelijk acht? Je bedoelt hoeveel vrouwen er wel niet voor in zouden zijn als je het op de vrouw af vraagt/voorstelt?

Geen idee. Ik denk dat de meeste vrouwen (net als ik vroeger) denken dat dat noooooooooit gaat passen (en dus alleen maar pijn kan doen en/of je hele punani aan gort rijt en/of er niks eerbaars aan overlaat). En dan moet je nog over schroom heen dat dat eigenlijk misschien ook zelfs maar raar is. Wat ik niet -meer- vind. Ik vind het persoonlijk zo'n beetje het meest erotische om te zien qua porneaux.



-----------------------------------------------------------------------------------------------





Percentage: vrouwen zullen wel weten hoe ruim ze zijn, en hoever oprekbaar zonder dat 't te pijnlijk wordt. Vandaar dat ik me afvroeg hoeveel procent van de vrouwen zoiets voor zichzelf mogelijk of haalbaar (met fijn gevoel) acht.



Punani! Die houden we d'r in! (Ik zeg meestal yoni, maar punani is wat origineler vind ik



Vrouwen hebben meestal kleinere handen, dus dames die angstig zijn wat 't formaat hand betreft......eerst met een andere vrouw proberen?



Iemand schreef eerder wat er nou voor een man leuk aan was....maar als zoiets kan, en die vrouw enorm opgewonden wordt, is dat voor iedere man denk ik juist ook heel erg stimulerend.



Gek eigenlijk dat sommige mensen zoiets raar vinden: door ene l*l gevuld/wat opgerekt worden: normaal; Vingeren: ook compleet normaal, maar veel vingers of hele hand er in: dan is 't ineens "raar".

Klinkt onlogisch vind ik.
Alle reacties Link kopieren
Beetje kromme redenatie van je.
Alle reacties Link kopieren
[quote]quattro35 schreef op 26 juni 2010 @ 23:54:quote:[...][...]
anoniem_33555 wijzigde dit bericht op 27-06-2010 21:50
Reden: provocatie
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Willem, for the record. Ik vind jouw opmerkingen eerder walgelijk. Dus je pogingen brengen het omgekeerde teweeg.



@Quattro. Ik denk dat de meeste vrouwen denken dat het onmogelijk is. Echter, als ik de berichtgeving mag geloven, is het technisch gezien bij zo'n beetje elke vrouw mogelijk, mits geduld, grote hoeveelheden glijmiddel en normale handen. Zover ben ik echter nog niet. Maar het is een wel een leuke uitdaging : )

Vrouwenhanden zullen allicht sneller passen. Maar ik heb geen relatie met een vrouw.



*punani heb ik trouwens ook gejat hoor*
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het ook genadeloos lekker; geen glijmiddel nodig, wel de juiste stemming en techniek. Twee ervaringen met mannen die er bedreven in waren en alletwee grote handen (daar ligt het volgens mij niet aan). Meest overweldigende orgasmes die je je kunt voorstellen. Het is overigens wel heel erg intiem en je moet je partner blindeloos kunnen vertrouwen.
Alle reacties Link kopieren
TO ik ben het helemaal met je eens!

Ook ik kom tijdens het fisten mega klaar....en het is alsof je een fontein aanzet hihihihi.



Het is niet zo dat elke vuist lekker is trouwens, soms zijn ze echt te groot en dan doet 't echt wel pijn en moet ie er heeeeelll snel uit!



Mijn eerste ervaring met fisten was met een vrouw, die zijn toch iets smaller.....al verbaasde het me enorm dat het kon, waarom weet ik ook niet hoor.

Tja tijdens dezelfde avond heeft ook een man mij gefist, hij had geen mega handen gelukkig anders was het volgens mij een tegenvaller geweest.



Heel belangrijk is dat je lekker ontspannen bent en heelll veel glijmiddel gebuikt, het liefst op siliconen basis, net als bij anaal.



Ik kan me voorstellen dat niet iedereen het lekker vindt hoor, maar het is zeker de moeite waard om het een keertje te proberen.

Het is voor mij absoluut niet vanzelfsprekend dat ik dit bij elke vrijpartij wil hoor, moet er niet aan denken! Af en toe is leuk maar vaker niet.



doegie



boefjexxx
Alle reacties Link kopieren
Is het nodig om de G-spot te vinden voordat je met het fisten klaar kunt komen?

Vingeren zie ik normaal als `heel hard wrijven over de clitoris´, dus ik weet niet hoe het bij andere vrouwen zit...
Viva naar de knoppen.
Alle reacties Link kopieren
Vingeren is voor mij alles wat te maken heeft met het aanraken van mijn poes door handen. Dus mijn clitoris strelen, maar ook (want dat gebeurt eigenlijk altijd wel) met 1 of meerdere vingers in me. Vaak afwisselen of terwijl ik mezelf streel dat mijn lief met zijn vingers in me gaat, etc.

Dat versta ik allemaal onder vingeren.



Hoe dat zit met g-spot en fisten weet ik niet. Want het (fisten) is nog nooit gelukt. So wie so richten we ons niet (specifiek) op de g-spot om klaar te komen. Vaginaal klaarkomen lukt ook wel zonder dat kom-hier-trucje.
Alle reacties Link kopieren
Fisten heeft niets met je g-spot te maken....staat er helemaal los van (volgens mij hoor).

Dat ik spuitend klaarkom bij het fisten zal er waarschijnlijk wel door komen misschien. Niet iedereen komt door het fisten spuitend klaar, althans dat is wat ik ervaar bij vriendinnen.



Fisten kan dus echt wel ook al heb je je g-spot nog niet ontdekt. En let wel, niet elke vrouw kan het hebben, net als het formaat penis.

Ik ken ook vriendinnen die een dikke penis niet kunnen hebben, terwijl ik het met gemak kan hebben, we zijn allemaal anders.....
Alle reacties Link kopieren
Vaginaal klaarkomen is me nog nooit gelukt
Viva naar de knoppen.
Alle reacties Link kopieren
Waar is de fistvijver van jaren geleden?
Alle reacties Link kopieren
quote:paaltje schreef op 29 juni 2010 @ 20:04:

Waar is de fistvijver van jaren geleden?Compleet leeggehengeld.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Fisten lijkt inderdaad een beetje extreem, maar mijn ervaring is wel dat bij een echte goeie beurt 1 of 2 vingers niet genoeg zijn...
Alle reacties Link kopieren
quote:wupje schreef op 22 juni 2010 @ 22:47:

Nou, geniet ervan!voor mij ook een ver-van-mijn-bed show, maar als je er van geniet moet je het zeker niet laten...
Alle reacties Link kopieren
Doordat we nu op vakantie zijn en alle tijd van de wereld hebben, vrijen we meer (zoals eigenlijk altijd met vakantie). We hebben weer een poging gewaagd (spontane actie). Maar ik geef het op. Het lukt niet en gaat het waarschijnlijk ook nooit doen Jammer.
Alle reacties Link kopieren
jammer ... gelukkig blijft er genoeg lekker te doen over
Alle reacties Link kopieren
quote:vladivosko schreef op 03 juli 2010 @ 01:03:

[...]





voor mij ook een ver-van-mijn-bed show, maar als je er van geniet moet je het zeker niet laten...Eenschh en houd de boel een beetje heel.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap niet dat er vrouwen zijn die dat lekker vinden

[... edit door moderator]
anoniem_33555 wijzigde dit bericht op 04-07-2010 10:00
Reden: provocatie
% gewijzigd
Wat een waardevolle bijdrage Shoppen. Dat je het niks lijkt, prima, maar waarom gelijk zo'n stompzinnige reactie.
Alle reacties Link kopieren
Nou shoppen, ik kan je vertellen dat mijn relatie ook nog niet zolang voorbij is maar dat date het geweldig vond toen ik zei dat hij mij mocht proberen te fisten.

En van een emmer is in mijn geval geen sprake.

Kwestie van geoefende spieren daar.
Alle reacties Link kopieren
Lubber je als vrouw niet enorm uit door dat fisten? Ik snap dat het alemaal wel elastisch is, maar ik zou toch bang zijn dat op den duur een gewone penetratie weinig gevoel meer geeft, voor beiden.
Beklaag je niet over de duisternis, steek een kaars aan.
Alle reacties Link kopieren
Misschien wel als je het dagelijks en dan meerdere keren achter elkaar zou doen maar nee hoor.

Zoals ik al zei is het heel flexibel en keert het allemaal weer terug naar normale toestand.
Alle reacties Link kopieren
quote:pepersteak schreef op 03 juli 2010 @ 23:57:

En van een emmer is in mijn geval geen sprake.

Kwestie van geoefende spieren daar.Wat bedoel je precies pepersteak?
Alle reacties Link kopieren
Shoppen had het erover dat de boel dan zo wijdt wordt dat hij zijn l*l net zo goed in een emmer zou kunnen steken Boefje.

Is later door de moderator weggehaald.
Alle reacties Link kopieren
Ik vond het altijd al heel opwindend om te zien (filmpjes) en baalde dat het niet paste, totdat het per ongeluk een keer wel lukte. Ook ik was verbaasd dat het kon. En sindsdien is het af en toe heel erg fijn al zijn er ook periodes dat het echt niet past.

Zal toch met een totaal overgave en hoge mate van geilheid te maken hebben.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven