Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Hoe is een besneden man?

26-06-2007 20:12 88 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn vriend moet misschien besneden worden. We weten nog niet, of we het gaan doen. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe het seksueel is met een besneden man. Zijn er vrouwen die ervaring hebben, hoe de vergelijking is?
Alle reacties Link kopieren Quote
Lekkah...!!

Nu even serieus. Ik weet niet of het verschil maakt...voor een man denk ik wel. Want omdat de voorhuid niet meer over zijn lul hangt, (in slappe toestand) wordt de eikel iets ongevoeliger, schijnt. Dat is wel prettig soms, vooral als hij last heeft van te vroeg klaarkomen.

Maar verder...voor jou maakt het niks uit. Behalve dan dat het veeeeel schoner is.

Het pijpt ook lekkerder.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi,ja ik vind het ook veel lekkerder (en veel schoner!!) om een man te pijpen die besneden is:P. Ik vroeg net aan mijn man of er ook voor hem verschil in zit qua sex van voor en na de besnijdenis, maar voor hem is die veel lekkerder geworden omdat zijn voorhuid te nauw was. Dus het is maar net wat de reden is voor de besnijdenis of het voor jouw vriend ook verschil maakt.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi Steenbokje:Ik persoonlijk zal altijd de voorkeur geven aan besneden.....

Hoewel mijn huidige partner dat niet is (en die is gelukkig heel schoon)

vind ik besneden lekker hygienisch.

Voor de man zelf denk ik dat het wel wat minder gevoelig is en ikzelf vind de "boel" ook wat droger,omdat de voorhuid niet meer eroverheen glijdt met sap en al...;) (sorry)

Dus mijn keuze: besneden!

Maar goed.mijn vent is de lekkerste dus ik heb er nu geen probleem mee dat vel hoor......:P
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi Steenbokje,Het maakt voor jou geen verschil, voor de man zelf wel! Jaren samen geweest met een besneden man en moet eerlijk zeggen dat ik mijn nu onbesneden exemplaar veel lekkerder vindt... Ik vindt pijpen zonder voorhuid echt saai, zeg maar... Maar dat is voor iedereen heel persoonlijk! Mijn besneden ex kwam veel te vroeg klaar (mss. ivm gevoeligheid), en nu met onbesneden man, geen probleem!
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi Steenbokje,Mijn man is ook besneden (medisch noodzakelijk toen hij 8 was) en ik vind het erg lekker en ook heel hygienisch. Doordat hij al heel lang besneden is, is zijn eikel wel minder gevoelig als die van een onbesneden man, maar ik ervaar dit niet als een negatief iets. Hij komt ook niet sneller klaar ofzo...

Dat wat Sweety zei over dat dan z'n eikel wat droger is, klopt wel, maar dit is natuurlijk op verschillende manieren te verhelpen (glijmiddel, of beetje spuug).

Ik mis het extra velletje in ieder geval echt niet!!Succes!

Gr. Nadine
Ik zeg maar zo(o), dat is korter dan dierentuin... :-D
Alle reacties Link kopieren Quote
Same here, bijna twee jaar een besneden vriend gehad. Seks was prima, niks over te klagen. Ik kan me wel voorstellen dat het anders is als je samen gewend bent met voorhuid en dat hij dan opeens besneden wordt, dus wellicht is dat zowel voor hem als voor jou even wennen (fysiek/gevoelsmatig/visueel). 

Mijn huidige bedpartner is overigens niet besneden en voor mijzelf maakt het inderdaad niet uit.
Alle reacties Link kopieren Quote
;) hey!!!!!!Nadientje!!! :P Dat was zeker te verhelpen hoor die wat drogere eikel van mijn ex ;) echter ik moest wel weer heel erg wennen aan een niet-besneden man. Dat dat vel er weer wel was ineens is net zo goed wennen als andersom hahaha

Maar goed mijn lief is schoon en lekker dus who cares??

Maar ALS ik het voor het kiezen had............weg met dat flubberige vel. gewoon lekker kaal en glad ;) :$
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey!

Besneden vind ik ook mooier en prettiger pijpen, het enige nadeel is dat je man minder gevoelig kan worden en het wel erg lang duurt voordat hij klaar komt.

Groetjes Ieke
Alle reacties Link kopieren Quote
Ben met drie besneden en vijf onbesneden mannen naar bed geweest in mijn leven (meestal had ik een relatie met diegene) en ik moet zeggen dat ik bij penetratie absoluut geen verschil merken. Alleen bij aftrekken hebben besneden mannen liever dat de hand vochtig is want dat glijdt beter..
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn voorkeur is toch zeker wel besneden. Het is schoner. Het voelt ook strakker aan bij het neuken. Zo'n velletje dat maar gaat bewegen voelt eigenlijk niet lekker vind ik. Ik heb zowel met besneden als onbesneden mannen gevrijd, en er is wel verschil. Het maakt natuurlijk meer uit wat de man is dan wat de pik is. Mijn huidige partner is onbesneden en ik vind hem toch heerlijk. Maar als hij zich liet besnijden sprong ik een gat in de lucht!
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn huidige vriend is ook besneden. En nog nooit zo'n lekkere seks gehad! Ik vind het trouwens ook veel hygienischer, want er komt nooit vuil tussen de voorhuid zitten (omdat die er niet is duh). Het pijpt lekkerder, gladder zal ik maar zeggen. Het enige probleem bij ons is: van puur aftrekken komt hij niet klaar. Overigens wel onder de douche, dus dat zal wel met de eerder beschreven 'vochtigheidsgraad' te maken hebben :D Of hij wil gewoon liever gepijpt worden door een prof, heb ik geen problemen mee :P

Als jullie twijfelen: gewoon doen!
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik vind dat besneden er lekker mannelijk uitziet. Lekker brutaal open en bloot. Heel erg porneau! Besneden mannen neuken ruiger, dat bevalt mij ook heel goed.Waarom moet je vriend besneden worden?
Alle reacties Link kopieren Quote
Heb zowel ervaring met besneden als onbesneden man en in de sex merk ik geen verschil. Geef zelf wel de voorkeur aan besneden, het ziet er mooier uit, schoner, stoerder.Het is trouwens deze week in het nieuws geweest dat uit onderzoek is gebleken dat besneden mannen niet minder gevoel hebben, het blijkt allemaal hetzelfde te zijn.-x-
Alle reacties Link kopieren Quote
Nou dat moet ik toch echt tegenspreken, die van mij is zo'n 4 jaar geleden besneden (op medische gronden) en het duurt langer voordat hij klaarkomt. Een duidelijk verschil en soms best 'lastig'...met name bij aftrekken en pijpen..Verder vind ik het hygienischer en ziet het er mooi uit (bij die van mij dan) :D
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn ex man was besneden en mijn huidige vriend niet. Qua sex is er voor de vrouw geen verschil. Voor de man denk ik idd wel. Wel qua hygiene is er een verschil. Bij de onbesneden man gaat het "broeien" na een dagje werk . Maar een lekker douche doet wonderen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik vind dat besneden er lekker mannelijk uitziet. Lekker brutaal open en bloot. Heel erg porneau! Besneden mannen neuken ruiger, dat bevalt mij ook heel goed.

Ik denk dat dat aan de mannen persoonlijk ligt of ze ruiger neuken.

Dat dat toeval is. Heeft toch niets te maken met hoe je sex hebt . Mijn ex was besneden en was helemaal niet ruig in bed. Ik moest hem eerder vragen om ruiger te doen.
Alle reacties Link kopieren Quote
zowel besneden als onbesneden ervaring en mijn mening is dat het qua sex niks uitmaakt voor de vrouw. Wel voor de man. Ik heb zowel een gevoeliger als ongevoeliger eikel de revue horen passeren, dus dat kan beide kanten uit. De ene man wordt dus kennelijk (pijnlijk) gevoeliger en de ander juist minder gevoelig. Mijn vriend is minder gevoelig en ervaart dat hij minder makkelijk handmatig klaarkomt dan vroeger. Tijdens sex ervaart hij geen verschil, dus het zal wel met vocht te maken hebben.Dat merk ik zelf ook, aftrekken heb ik echt opnieuw moeten leren, want het is veel stroever. Maar ik vind het wel veel mooier hoor! Zeker als je als man een lange tuut hebt, brrrr griebel jakkes...
Alle reacties Link kopieren Quote
Nou ik vind er wel degelijk verschil in zitten hoor........de besneden man was lekker glad,schoon en minder voorvocht....

De onbesneden mannen niet glad (whaha) wel schoon maar inderdaad veel meer spoelen en soppen:$ anders heb je eerder geurtjes vind ik. En al snel erg vochtig.. 

Persoonlijke voorkeur? absoluut de besneden man......maar ik hou nu eenmaal erg veel van mijn huidige niet besneden man en die is gelukkig erg schoon dus who cares?
Alle reacties Link kopieren Quote
Absoluut voorkeur voor besneden, alleen krijg je er (zoals in mijn geval) zoveel toestanden ongevraagd en gratis bij; culturele kloof, godsdienstwaanzin, terroristische neigingen, eerwraak, schapen slachten en ga zo maar door. Nee, daar kan geen ferme Hollandse voorhuid tegenop
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Absoluut voorkeur voor besneden, alleen krijg je er (zoals in mijn geval) zoveel toestanden ongevraagd en gratis bij; culturele kloof, godsdienstwaanzin, terroristische neigingen, eerwraak, Huh? Wel eens gehoord van "alles over 1 kam scheren??" schapen slachten Dat doen westerlingen ook en ga zo maar door. Nee, daar kan geen ferme Hollandse voorhuid tegenop
Welke een gegeneraliseer...niet alleen Islamieten zijn besneden. Ook Joden. En zoals je hier leest sommige westerlingen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik zei, letterlijk citaat, "zoals in mijn geval".
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Dus jij hebt te maken gehad met terroristische neigingen en eerwraak???? Dat vind ik oprecht rot  voor je.By the way, moeten we nu niet verhuizen naar Maarschappij..?? ;)
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik zei, letterlijk citaat, "zoals in mijn geval".
Zoals in jouw besneden geval... :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi allen,   Ik ben een besneden man van 38 en heb dit puur uit hygiene laten doen toen ik een jaar of 23 was.  De eerste paar dagen na de operatie waren vreselijk.   Ik kon geen onderbroek dragen of ook zelfs  geen badjas maar ja je moet op een gegeven moment toch weer naar buiten en zo.   Ook in bad gaan of douchen moest ik in het begin met de grootste voorzichtigheid doen.

Ik moet zeggen  de gevoeligheid is minder geworden en dat heeft voor mij voor en nadelen.   Pijpen vind ik eigelijk niks meer aan behalve als zij met haar tong mijn eikel heel stevig bewerkt.  Dan is het wel prettig maar niet zo als voor heen dat ik lag te kronkelen van genot.   Het voordeel is dat ik mijn orgasme zo lang als ik dat wil kan uitstellen en kan komen op het moment dat ik het wil of zij het vraagt.     Ik weet niet of de operatie al geweest is, zo niet dan hoop ik dat je er iets aan hebt  doei   Apache

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven