Mijn date heeft een minipiemel

15-10-2008 22:15 832 berichten
Alle reacties Link kopieren
Misschien een heel belachelijk iets , maar ik zit er wel mee.



Tijdje geleden een leuke vent leren kennen via een datingsite. Alles leuk aan hem , het klikt verder goed tussen ons 2. Elkaar ontmoet ook allemaal leuk en gezellig, lief , leuk karakter , zoent lekker e.d

Alleen .. maar..



Hij heeft een klein geslachtsdeel.. En oke ik heb ze echt wel iets kleiner dan normaal gezien , maar dit is echt klein !

Hij schaamt zich er ook voor , heb gezegd dat hij dat niet hoeft te doen. (tja ga niet zeggen dat t niet *normaal* is)



En nu .. nu twijfel ik of ik verder moet daten met hem. Is dit een afknapper of moet ik mij hier maar over heen zien te zetten ?



Verder klikt het wel in bed , maar om nou altijd maar allerlei hulpmiddelen(vibo etc) in bed te slepen vind ik ook nogal wat.



Hoe gaan jullie hier mee om ?
Alle reacties Link kopieren
quote:Viva Angel3 schreef op 12 juli 2010 @ 19:02:

Dames, willen jullie een kléin beetje on-topic blijven alsjeblieft?

Het gaat hier om minipiemels, niet om sprookjes, bijbels, het onderwijs en de gebiedende wijs. Dank!Tja, normaal gesproken zijn piemels interessant genoeg .. maar met zo'n kleintje ben je natuurlijk snel klaar ....
Alle reacties Link kopieren
quote:Viva Angel3 schreef op 12 juli 2010 @ 19:02:

Dames, willen jullie een kléin beetje on-topic blijven alsjeblieft?

Het gaat hier om minipiemels, niet om sprookjes, bijbels, het onderwijs en de gebiedende wijs. Dank!
Alle reacties Link kopieren
quote:delphicat schreef op 12 juli 2010 @ 19:03:

Maar het is natuurlijk ook maar zo'n klein onderwerpje, zo'n minipiemel, daar kijk je gemakkelijk overheen
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
[quote]Tja, normaal gesproken zijn piemels interessant genoeg .. maar met zo'n kleintje ben je natuurlijk snel klaar ..../quote]



Als je met een kleintje snel klaar bent lijkt me dat er niet echt een probleem is :-)



maar ja.... size matters.... face the truth :-)
quote:Zamirah schreef op 12 juli 2010 @ 17:28:

[...]





Best grappig deze opmerking; ik ken best veel docenten die niet kunnen spellen.

Zo grappig vind ik dat (van die docenten die niet kunnen spellen) niet.



En is er nu al bekend hoe klein de piemol van TO was? (ga het echt niet allemaal nalezen .. wel poging gewaagd overigens)
Alle reacties Link kopieren
Na veel bladzijdes gelezen te hebben, kan er ik er als manzijde best wel om lachen. Ik las hiervoor wat stereotiepes over negers, aziaten en blanken. En om dit gelijk te breken, het blijft een stereotiepe. Niet elk neger heeft een reus in tot aan zijn broekpijp, noch dat elk Aziaat een kleine piemel heeft. Natuurlijk heb ik niet alle piemels gezien, maar elk mens is een uniek individue opzich.



Sommige reacties van de dames hier zijn wel erg minachtend tegenover de mensen die wat kleiner geschapen zijn, maar het is hun goed recht: als zij vinden dat zo belangrijk vinden, dan kan je er verder ook weinig aandoen. Voor een man om te horen dat hij een kleine heeft is het meest denegerende wat ze kunnen horen, ik had er in begin ook beetje moeite mee, maar na een tijdje boeit het mij niet meer. Ik ben zeker niet de enige, gezien het feit dat velen vrouwen hier al een micro-penis ervaren hebben. Wat maakt het uit wat ik heb, als ik kan krijgen wat ik wil hebben? Ook al had ik een penis ter grootte van een gum en ik dip het nog steeds in vaginas, waar de meeste mannen dromen om af te trekken. Moet ik me dan ervoor schamen? Nee, I know the game. Met mijn penis (10 cm) heb ik genoeg vrouwen bevredigd om ervan zeker te zijn dat de grootte niet altijd een rol speelt. Natuurlijk sommigen willen groter, maar helaas dan, ik kan je niet meer bevredigen dan dat ik dat al heb gedaan, zoek maar bij een ander.



Na meer relaties te hebben gehad, zit ik overigens al in een relatie van ongeveer een jaar waar ikzelf echt een goed gevoel over heb dat dit een serieuze relatie gaat worden. Als een vriendin het zou uitmaken vanwege mijn size, dan please do. Dan weet ik zelf gelijk dat zij niet diegene is waar ik opzoek ben in relatie. Mijn vriendin vinden de meeste mensen ook niet de knapste, maar ik vind haar leuk als ze nu is en ik zou haar voor geen ander willen inruilen. Als een vrouw alles heeft waar ik opzoek ben, maar ze heeft één lelijke kut, ik zou het nooit uitmaken vanwege dat. Vice versa met een man met een kleine piemel, dan ben je gewoon niet toe aan een serieuze relatie. Of je acht seksleven zo belangrijk in relatie, maar dan voorzie ik al een scheiding of vreemdgaan in de toekomst (tegenwoordiger hipper dan ooit, triest). Seks met één iemand wordt op ten duur automatisch saai, het is met alles zo,het is aan jezelf om het leuk te houden. En er zijn overigens zoveel leukere dingen in het leven (of in relatie) dan dat alleen.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap dat t erg vernederend overkomt als je een man verteld dat je hem niet ziet zitten vanwege een te kleine piemel..

Ik heb een piemel meegemaakt die groot was(niet mijn ding, want deed me snel pijn, waardoor ik gespannen was, je kunt niet alle standjes doen en anaal is al helemaal uitgesloten)

Maar ik heb ook een piemel meegemaakt die zo klein was dat ik niks voelde, dat vond ik wel een afknapper..Ik vind voorspel heerlijk, maar het idee dat ik mijn hele leven nooit meer het gevoel heb van gepenetreerd worden, vind ik angstaanjagend.

Dit is dus niet hetzelfde als een vrouw met een lelijke kut, maar een vrouw met een wijde vagina, zodat je als man amper iets van de wrijving voelt, dus nooit meer het gevoel meemaakt van penetratie.

Mijn vriend van nu en de vader van mijn dochter heeft een iets kleinere dan gemiddeld en dat vind ik prima, dus ik zou niet klagen om 2 cm minder..Maar echt heel klein is toch wel problematisch!
Alle reacties Link kopieren
Hoe leuk de man ook is, met een micropenis kan ik niets. En aangezien op ieder potje een dekseltje past zullen er ongetwijfeld vrouwen zijn die er geen moeite mee hebben.
Alle reacties Link kopieren
wanneer spreek je eigenlijk van een micropenis?

Wat is klein volgens jullie? Volgens mij zit t gemiddelde in Nederland ook rond de 15 toch??
Alle reacties Link kopieren
quote:aapjes01 schreef op 12 augustus 2010 @ 14:00:

Als een vrouw alles heeft waar ik opzoek ben, maar ze heeft één lelijke kut, ik zou het nooit uitmaken vanwege dat.



... en twéé?

Alle reacties Link kopieren
Ik ben wel eens zo verliefd geweest op een man, dat ik dacht, 'al had hij helemaal geen lul'

Maar ik heb ook wel eens wat gehad met een man, dat ik dacht, 'huh, moet ie nog stijf worden?' Die had een kleine lul dus, en ik moest daar toch wel aan denken. Misschien omdat ik al twijfels had of ik met deze man een relatie wilde.
quote:BelachelijkEigenlijk schreef op 15 oktober 2008 @ 22:15:Ik vind de titel al een giller Ik open 'm toch ff om te kijken waar dit nou over gaat
Alle reacties Link kopieren
Ik ben een man, gelukkig gezegend met een iets bovengemiddeld lid, maar ik kan mij zo voorstellen dat de heren in kwestie zich vaak enorm schamen om hun kleine piemel.



En tóch begrijp ik veel vrouwen die hier hun reactie achterlaten heel goed. Ik zou zelf ook hard wegrennen als ik jullie was, het gaat er niet alleen om wat je ermee doet, maar size does matter absoluut, dat wil zeggen: echt te klein om mee te neuken lijkt mij echt een no go voor een vrouw. Maar wat is te klein? Ik denk zelf dat je over echt te klein kunt spreken vanaf een centimeter of 10 en minder. Om er steeds dildo's en vibrators bij te halen is ook niet fijn, doet me denken aan bejaarden die zonder rollator, glijmiddel en Viagra niet meer in staat zijn te neuken
Alle reacties Link kopieren
Aapjes, wat is er erg aan je seksleven belangrijk vinden, ook bij een serieuze relatie? Ik wil niet de rest van mijn leven slechte seks, dus dat is een belangrijk punt.
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
Eens met Kalliope, zonder goede sex geen goede relatie voor mij!
quote:aapjes01 schreef op 12 augustus 2010 @ 14:00:

Vice versa met een man met een kleine piemel, dan ben je gewoon niet toe aan een serieuze relatie. Of je acht seksleven zo belangrijk in relatie, maar dan voorzie ik al een scheiding of vreemdgaan in de toekomst (tegenwoordiger hipper dan ooit, triest). Seks met één iemand wordt op ten duur automatisch saai, het is met alles zo,het is aan jezelf om het leuk te houden. En er zijn overigens zoveel leukere dingen in het leven (of in relatie) dan dat alleen.



Seks wordt per definitie automatisch saai in een relatie? Wat lijkt het me verschrikkelijk dat je dat zo moet ervaren.



Seks is voor mij wel belangrijk in een relatie. Het is voor mij een wijze om emotie te tonen en te uiten, mijn vrouwelijkheid volledig te ervaren en mijn geilheid kwijt te raken.



Eén van de belangrijkste en lekkerste onderdelen tijdens seks is voor mij de penetratie en het hard geneukt worden. En hoe rot het ook klinkt, dat lukt met 10 cm nu eenmaal niet.

Dat jouw partner tevreden is met het formaat van jouw penis, vind ik voor jullie beiden erg prettig



Maar seks is voor mij een dealbreaker. Juist omdat mijn seksualiteit een belangrijk onderdeel is van mijn ziel.
Alle reacties Link kopieren
True Zinderend! Kan me er totally in vinden, zo zie ik dat als man ook, en natuurlijk is de ene vagina de andere niet, maar je wil wél beiden wat voelen, zeker als je hard geneukt wordt, zowel voor hem als voor haar..
Alle reacties Link kopieren
Naar mate je procesmatig een forumfossiel wordt, worden alle leuke topics vanzelf wel een keer omhooggehaald. Verder geen mening over het onderwerp. Ik stort me zielsgelukkig schreiend ter aarde wanneer ik überhaupt weer eens een piemel mag begroeten, dus ik ben niet representatief.
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
Wat verwoord je het weer prachtig en plechtig VC!!
Alle reacties Link kopieren
quote:Very Cherry schreef op 12 augustus 2010 @ 21:16:

Naar mate je procesmatig een forumfossiel wordt, worden alle leuke topics vanzelf wel een keer omhooggehaald. Verder geen mening over het onderwerp. Ik stort me zielsgelukkig schreiend ter aarde wanneer ik überhaupt weer eens een piemel mag begroeten, dus ik ben niet representatief.Als je een piemel mag begroeten, ben je maybe in het begin niet al te selectief, juist omdat je je zielsgelukkig schreiend ter aarde stort, maar als je na een "proefrit" misschien toch had gewenst dat hij groter was, zou je dan een grotere prefereren?
Ik vind het zo rete onbelangrijk en dat meen ik!!

Natuurlijk, neuken is lekker en als vrouw is het heerlijk als je daar het nodige van voelt (voor een man ook natuurlijk) maar iemand afwijzen op de maat van zijn pik..nee hoor!
Alle reacties Link kopieren
quote:Oralis schreef op 12 augustus 2010 @ 21:19:

[...]

Als je een piemel mag begroeten, ben je maybe in het begin niet al te selectief, juist omdat je je zielsgelukkig schreiend ter aarde stort, maar als je na een "proefrit" misschien toch had gewenst dat hij groter was, zou je dan een grotere prefereren?Absoluut. Liever een grote lul met een grote lul, dan een weenie met een weenie.
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
quote:Rooss4 schreef op 12 augustus 2010 @ 21:22:

Ik vind het zo rete onbelangrijk en dat meen ik!!

Natuurlijk, neuken is lekker en als vrouw is het heerlijk als je daar het nodige van voelt (voor een man ook natuurlijk) maar iemand afwijzen op de maat van zijn pik..nee hoor!
quote:Very Cherry schreef op 12 augustus 2010 @ 21:22:

[...]



Absoluut. Liever een grote lul met een grote lul, dan een weenie met een weenie.
Alle reacties Link kopieren
Mee eens! Ne heb ik niet te klagen, maar ik vind het wel fijn als mijn sekspartner mij goed voelt... andersom is het ook zo: heb vaker wijde vagina's meegemaakt, maar was wel blij dat ik geen kleine pik heb..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven