Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Alle reacties Link kopieren
Me happy as well. Al een jaar en 2 dagen! ;-)
En goddank ook alles bespreekbaar ondertussen, heel fijn. Wat een rust geeft dat.
...
Alle reacties Link kopieren
@Roos het was een harde les, maar ik hoop er nu van geleerd te hebben en in het vervolg deze gebeurtenis voor me te houden als ik weer moeite heb met iets delen.

OG en ik hebben inmiddels weer voorzichtig online contact, maar houden dit voor nu een beetje oppervlakkig en kort tot ons gesprek donderdag.
Doodeng vind ik het om dan alles op tafel te gooien, maar ik denk dat als ik dat nu wel durf, we er uiteindelijk misschien alleen maar sterker uit kunnen komen.
Aan het andere alternatief durf ik nog niet zo goed te denken.. Maar op dit moment zegt mijn gevoel me dat OG en ik het eigenlijk allebei niet zo graag op willen geven.
Wij zijn inmiddels 10 maanden verder sinds we elkaar hebben leren kennen en ik merk ook wel echt dat hij echt onderdeel van mijn leven is geworden. Als er iets is gebeurd dat ik dan ook denk "dit moet ik OG vertellen!".

Wat fijn dat de communicatie bij jullie zo soepel verloopt Oranje! is dat vanaf het begin af aan zo geweest of is dit bij jullie ook een proces geweest?
Gek genoeg hebben wij vanaf het begin af aan heel veel met elkaar gedeeld qua gevoelens, en ook verhalen uit het verleden en dergelijke. Maar nu we closer worden lijk ik er juist soms iets meer moeite mee te hebben ofzo. Toch een soort muurtje als "defence mechanism" dan. Met name dus omdat ik twijfelde over zijn gevoelens voor mij. Spannend gesprek te gaan, maar ik hoop nog steeds op goede afloop!

Ik moet overigens nog steeds telkens gniffelen als ik hier "OG" typ. Hij zou me wat doen als hij wist dat ik hem zo noem :lol:
Alle reacties Link kopieren
Ook ik lees nog geregeld mee en ben ook maar druk met een ander.
Roos wat ik me afvroeg, ben jij nu gebonden of niet. Hoe verklaar je de nachtjes weg ? Ik heb er zo'n moeite mee om erover te liegen, maar tegelijkertijd voelt het zo fijn bij hem.

Sterkte Groenblaadje. Denk dat er nog wat gaat gebeuren donderdag ?

Mijn kanjer is vrijgezel, dat maakt het wel moeilijker.
Alle reacties Link kopieren
Viva400 bedoel je op seksueel gebied?
In dat geval verwacht ik het eerlijk gezegd niet. Ik vrees dat er eerst wel een uitleg verwacht wordt. Ik zal eerst maar eens afwachten wat daar uit komt.
Zou wel fijn zijn trouwens, is al weer even geleden nu. En zal voorlopig met de feestdagen waarschijnlijk ook weinig kans zijn :(
Alle reacties Link kopieren
Ik gebonden? Getrouwd enzo bedoel je?
Ik ben al 5,5 jaar single, mijn kinderen weten van H's bestaan maar zien hem maar zelden. Wij daten als mijn kroost bij hun vader is.
...
Alle reacties Link kopieren
Als er gevoel/liefde bij komt kijken wordt t lastiger allemaal, zelf ook ervaring mee (minnares diepere gevoelens voor mij). Bij de juiste klik ook bij mij zou ik misschien ook wel voor gaas gaan. Het diepere gevoel kun je (als het er zit) niet zomaar uitschakelen.
Bimzarellio...what else
Alle reacties Link kopieren
Thnx Roos. Dat scheelt een hoop. Hij is dus gebonden ? Je logeert daar ? Of beide single en hang je hier nog rond lol.

Heb het heel erg moeilijk momenteel. Vreselijk verliefd.. BAH
Alle reacties Link kopieren
Herkenbaar Viva400, dat was voor mij de reden om het te stoppen.
Ik kon gevoel en lust niet meer scheiden, ik heb echt gevoel nodig bij intimiteit maar kon het altijd wel goed plaatsen.
Maar ik kreeg meer gevoelens en heb het moeten stoppen. Dat was echt even flink afkicken want echt hoor, die man was zo lekker.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
Ik lees al een tijd mee met dit topic en heb vanwege herkenbaarheid even een andere nick aangemaakt. Ik zit in een lastige situatie. Geweldige man met wie ik al heel lang samen ben. Jaar geleden begonnen met minnaar 1 via SL en toen dat overging minnaar 2. af en toe zien we elkaar en hebben we seks. Nu lijkt het wel alsof de grenzen steeds verder vervagen en heb ik laatst gezoend ook met een goede vriend van man. Ergens wil ik stoppen met het hele gedoe, maar het trekt ook zo.... ik hoor heel graag objectief advies!
Alle reacties Link kopieren
gekkegerritje schreef:
19-12-2017 13:30
ik hoor heel graag objectief advies!
Waarover precies?
...
Alle reacties Link kopieren
nou ja, ik weet gewoon niet zo goed wat ik nu moet. Ik zit zo in tweestrijd tussen het spannende leven met dates en mijn wens het goed te doen voor mijn man thuis. de enige dag denk ik: ik stop met al die extra activiteiten en de volgende dag gaat het weer heel andere kant op.
Alle reacties Link kopieren
Dus eigenlijk advies als in: wat zouden jullie in mijn situatie doen?
Alle reacties Link kopieren
Nou eh, praten? Met je man dan natuurlijk.
Over wensen en grenzen, over verlangens en spanning. Wat jij mag mag hij ook, toch?
En laat zijn vriend met rust. Iets met respect enzo.
...
Misschien kun je het eens ter sprake brengen? Dat je naast je man ook graag andere mannen wil daten?
Alle reacties Link kopieren
dat wil hij absoluut niet, een open relatie. en ja zijn vriend zal ik met rust laten,, daar heb je helemaal gelijk in. ik zette het er ook vooral bij ter illustratie van de vervagende grenzen waar ik last van heb.
Alle reacties Link kopieren
Je hoeft je niet meteen vol in een open relatie te storten, je kunt eens beginnen met aankaarten dat je wat spanning mist, dat je wat onrustig bent. Als partner wil je in de regel ook gewoon weten wat je partner bezighoudt lijkt me zo. Ga eens echt het gesprek met hem aan. Je relatie is goed schrijf je, dan moet dat toch kunnen?
...
Alle reacties Link kopieren
het is complexer 9of juist niet). hij weet dat ik minnaars heb gehad en hij wil dat absoluut niet. Hij weet dat ik onrustig ben en zoekende. maar hij staat niet open voor dat ik contacten met anderen heb.
Alle reacties Link kopieren
En samen de hort op? Een keer parenclub of trio of een leuk stel?
Hebben jullie thuis nog fijne seks?
...
Alle reacties Link kopieren
we hebben hele fijne seks thuis, zo'n drie a vier keer per week. Bondage en speeltjes, samen porno kijken kan. Hte betrekken van anderen gaat hem te ver (dan bedoel ik zowel trio als club)
Alle reacties Link kopieren
ps bedankt voor hte meedenken!
Alle reacties Link kopieren
Ik kan je alleen maar aanraden het als gespreksonderwerp te houden. Hij wil niet hij wil niet, dat snap ik allemaal heel goed maar er zitten er 2 in deze relatie. En één daarvan wil wel.
...
Alle reacties Link kopieren
ja heel lastig. hij reageert heel emotioneel als het hierover gaat. ik begrijp dat ook wel
Misschien kunnen jullie proberen uit te vogelen waar dan die heftige emotie vandaan komt.
Jaloersheid, bang om verlaten te worden, zoiets.
Alle reacties Link kopieren
viva400 schreef:
19-12-2017 11:47
Thnx Roos. Dat scheelt een hoop. Hij is dus gebonden ? Je logeert daar ? Of beide single en hang je hier nog rond lol.

Heb het heel erg moeilijk momenteel. Vreselijk verliefd.. BAH
Deze sneeuwde een beetje onder. Ik hang hier nog steeds af en toe rond idd, ik ben single, H is single, we hebben de liefde naar elkaar uitgesproken dus echt heel single voel ik me niet meer maar het is ook niks traditioneels. We hebben het gewoon ontzettend, superleuk.

Waarom baal je zo van je vreselijke verliefdheid? Wat is er zo moeilijk aan?
...
Alle reacties Link kopieren
Ik kom nog even spammen...
Morgen tijd voor het grote gesprek. Wish me luck! Ben bloednerveus :-o

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven