Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Hoi Marana, als je hebt meegeschreven in een topic in een periode waarin je leven op z'n kop staat, dan laat het je blijkbaar nooit meer helemaal los.

Voor vlinders ben ik niet bang. Voor mij zijn liefde en vlinders wel een afgesloten iets. Net een keer te vaak beschadigd. Van zijn kant ook niet veel kans op vlinders denk ik. Hij is, met uitzondering van de seks, tevreden binnen zijn relatie, zegt hij.

Hij zegt ook dat hij nog nooit is vreemdgegaan en pas sinds kort chatcontact zoekt. Natuurlijk heb ik wel geleerd om alles wat een man zegt wanneer hij geil is, met een flinke korrel zout te nemen. Maar als het wel waar is, dan zou ik degene zijn die hem over die drempel van het vreemdgaan heen helpt. Daar heb ik grote moeite mee.
Alle reacties Link kopieren
Ook hier ups en downs. Het ene moment kan het contact tussen OG en mij heel intens zijn. Dan praten we tot in de late uurtjes via de chat en zoeken we elkaar ook buiten de wekelijkse seks op, maar dan zonder seks. Gewoon om elkaar te zien omdat we elkaar missen. De seks is ook veel intiemer.
Nu lijken we in een “down” moment te zitten. De gesprekken zijn korter en inhoudelijk minder. De laatste keer dat we een seksafspraak hadden, had hij maar kort tijd en werd het uiteindelijk alleen koffie.
Ik merk dat ik van deze “down” momenten heel onzeker kan worden. Wat wil hij nou, hoe staat hij er nou in etc. Dus ik zit hard in dubio met mezelf of ik mijn verwachtingen bij moet stellen, of het moet afkappen. Maar dat laatste wil ik eigenlijk (nog) niet..
Het valt niet altijd mee..😅
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
25-10-2017 09:46
Ik zat idd aan jou te denken, Marjo. En aan Creabea en jufmafkees.
Ook minnaar-omkeerrelaties zijn schijnbaar niet zaligmakend.
:hello: Dat het topic je nooit helemaal loslaat, klopt wel. Soms werp ik nog even een blik om te kijken hoe het gaat met de oude bekenden. Toevallig zag ik mezelf langskomen in deze post.

Ik denk dat dat de situatie van mij en BV zo extreem was dat het nauwelijks als standaard mislukking gezien kan worden. Zijn scheiding was zo heftig, de zorgen om zijn kinderen zo extreem dat we weinig kans hadden. Alhoewel we allebei veel zagen aankomen, hadden we nooit verwacht hoezeer het hem psychisch zou doen veranderen. Wat een hoopje ellende was het toen. Dat hij toen is vreemdgegaan om even te ontsnappen aan de helse werkelijkheid, waar ik bijhoorde want hij vocht samen met mij voor te kinderen, is vanuit die kennis best te begrijpen. We hebben door dat alles nooit echt een kans gehad.

Ik heb er geen spijt van. Als ik er niet was geweest, had hij het bijltje erbij neergegooid, sterker nog hij was de strijd niet eens aangegaan en zaten zijn kinderen nog steeds bij verwaarlozende gekke ex, zo claimt hij zelf ook. Ik denk wel dat dat klopt. Daarnaast, het heeft mij ook een kans gegeven omdat het ook mij heeft veranderd en ik het na onze relatie weer geprobeerd heb, samen met de vader van mijn kind. Daar ben ik nog steeds samen mee en heel gelukkig. Wij hadden een open relatie, zo is BV in zijn rol als minnaar en later relatie gekomen toen mijn relatie met manlief strandde op wat anders. Die openheid en eerlijkheid die ik met man had, heeft gezorgd dat een nieuwe start jaren later nog kon. Want de liefde is nooit verdwenen.

Van BV weet ik dat hij nog steeds zielsveel van me houdt. Hij beschouwt het als dé fout van zijn leven dat hij wat hij met mij had weggegooid heeft. Ik hou ook nog veel van hem. Manlief weet dat, zei ook altijd dat als ik behoefte had het open te gooien omdat ik toch ook fysiek nog wat met BV zou willen, dat dat kon.

Ik had eigenlijk meer getypt maar toch weer weggehaald wegens angst voor herkenbaarheid.

Niet quoten graag want ik zal het straks inkorten.
juflena wijzigde dit bericht op 29-10-2017 06:16
42.78% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Dubbel
juflena wijzigde dit bericht op 29-10-2017 06:17
Reden: Moest wijzigen niet quoten
99.51% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Fijn om weer iets van je te horen! Mooi dat je nog steeds gelukkig bent met de vader van je kind. En dat je nog bevriend bent met BV. Moest toevallig laatst nog eens aan je denken, leuk dat je nog meeleest.
Alle reacties Link kopieren
Standaard mislukkingen bestaan niet, Leen. Iedereen in deze situatie heeft zelf in het midden van zijn eigen taart gestaan en ervaart zijn/haar ervaring als uniek. En zo hoort het ;-)

Maar leuk om van je te lezen meis! En wat tof dat jij en vadervanzoon weer helemaal gelukkig en happy samen zijn! Je hebt altijd vol warmte over hem geschreven, het is mooi (ook voor kind!) dat het nu zo goed lukt allemaal.

Zou je het doen, seks met BV?
...
Alle reacties Link kopieren
Ik bedoelde meer dat het wel heel bizarre omstandigheden waren en meestal na een scheiding is de situatie niet zo extreem. Was niet bedoeld om iemand tekort te doen ofzo hoor.

Op je vraag...mompelt iets over al gebeurd. Iets met: leert het nooit en de liefde blijft. :-D Hebben ons er maar bij neergelegd dat het een polyamorie situatie is. Manlief vond dat het nog verrekte lang geduurd had voordat BV en ik dat zelf inzagen. Dachten gewoon allebei dat het nooit meer zo zou kunnen.
Alle reacties Link kopieren
Je man heeft vaker dingen veel helderder gezien he. Mooi ook hoe hij erin staat. Geniet fijn van je beide mannen!
Alle reacties Link kopieren
_Marana_ schreef:
29-10-2017 10:33
Je man heeft vaker dingen veel helderder gezien he. Mooi ook hoe hij erin staat. Geniet fijn van je beide mannen!
Ja, hij is heeeeel scherp met observeren. Maar hij weet natuurlijk ook en BV ook, hoeveel pijn BV me heeft gedaan. BV heeft anderhalf jaar lang elke dag zijn best gedaan om de tijd te nemen en te laten zien er voor me te willen zijn en geleerd te hebben van zijn fouten. Hij wil ook nooit meer kwijt wat we nu hebben. Ik ook niet maar heb wel duidelijk gemaakt dat ik nooit man ga verlaten voor hem of zoiets. Die kans heeft hij gehad en komt niet meer. Het is wat het nu is. Maar ik zou ook niet meer willen dan het is hoor. Ben veel te blij met man.

Ik moet even verder in het echte leven met bezoek enzo en lees later even bij.
Alle reacties Link kopieren
Hey Lena, fijn weer wat van je te horen :hello:
Alle reacties Link kopieren
Ben wel even benieuwd : hoe doen jullie dat met afspreken, is er een vaste dag/tijdstip met jullie minnaar en wie neemt het initiatief?

Ik zelf stel nooit voor om af te spreken omdat het bij hem lastiger is, dus laat het bij hem. Meestal kan ik dan wel maar ga ook geen afspraken voor hem verzetten.
Alle reacties Link kopieren
Als ik een gaatje heb in mijn agenda, geef ik dat door aan Don. Hij kijkt dan of hij ook kan. Als er een feest of evenement voorbij komt, gaat het net zo. Ondanks de afstand, we wonen ongeveer 150 k bij elkaar vandaan, lukt het ons toch om vrijwel wekelijks af te spreken.
Alle reacties Link kopieren
Hier neemt H. altijd het initiatief, hij kent mijn agenda, weet wanneer mijn doorns van huis zijn en vaak plannen we ook wel iets wat verder weg, als er een speciale avond is in een club of een meet of anders wat.
Op woensdag ben ik altijd doornloos, dan kan hij na zijn werk naar me toekomen. Hij gaat dan hier in de buurt sporten en ik ga braaf hobbyën. Dan haalt hij me weer op als ik klaar ben en slapen we samen. Zo ook deze woensdag. Heel fijn. En vrijdag een spannend feestje.
...
Alle reacties Link kopieren
Hai iedereen,
Vorige week hier de vraag gesteld, of een pauze het begin is van het einde? We hebben inmiddels een goed gesprek gehad en ik heb besloten om niet voor een pauze te gaan maar om het te beëindigen. Ik heb momenten dat ik verdrietig ben en dat mag maar ik kan terugkijken op 2 geweldige jaren.

Iedereen veel wijsheid en geluk.
Alle reacties Link kopieren
Veel sterkte FrancoiseF.
Ik neem aan dat je nu effe pauze neemt van het minnares zijn. Maar na een tijdje toch weer op zoek of heb je er nu de neus van vol?
Alle reacties Link kopieren
Sterkte FrancoiseF. Dit zijn altijd lastige keuzes :hug:
koekies zijn lekker
Alle reacties Link kopieren
FrancoiseF schreef:
31-10-2017 23:55
Hai iedereen,
Vorige week hier de vraag gesteld, of een pauze het begin is van het einde? We hebben inmiddels een goed gesprek gehad en ik heb besloten om niet voor een pauze te gaan maar om het te beëindigen. Ik heb momenten dat ik verdrietig ben en dat mag maar ik kan terugkijken op 2 geweldige jaren.

Iedereen veel wijsheid en geluk.
Sterk van je ! In je vorige post gaf je al aan dat het van zijn kant ook twijfelachtig was. Goed dat je dan toch de knoop hebt doorgehakt.

In mijn vorige posts gaf ik al aan dat ik ook misschien pauze wilde nemen. Heb vorige week tegen minnaar gezegd dat ik even rust wil, dat het me allemaal te veel werd even. Ik ga binnenkort reizen dus dan ga ik hem sowieso ook niet zien dus ik neem dat moment dan om pauze te nemen en alles beter te kunnen relativeren. Ik kan en wil het nu nog niet beëindigen. Sinds vorige week sporadisch contact maar merk dat ik nu wel weer rustig ben geworden en meer vanuit mijn ratio denk. Vind het nu ook wel weer lastig, dat minimale contact. Ik krijg wel dagelijks een 'teken van leven' van hem (een kusje of een fototje via de app), maar niet echt gesprekken en begin minnaar al weer erg te missen!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het helemaal niks, contact op een laag pitje, daar word ik dan weer een tikje onrustig van, zeker als het zomaar ineens drastisch omlaag gaat.
Hier is het steady gelukkig. Dat mag ook wel. Ben een beetje moe van alle watervallen en stroomversnellingen.
...
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
01-11-2017 13:23
Ik vind het helemaal niks, contact op een laag pitje, daar word ik dan weer een tikje onrustig van, zeker als het zomaar ineens drastisch omlaag gaat.
Hier is het steady gelukkig. Dat mag ook wel. Ben een beetje moe van alle watervallen en stroomversnellingen.

Hier niet zomaar ineens, we hebben wel vaker wat matig contact, maar wel meestal max 1 dag dat ik niks hoor. Vind
het niet zo belangrijk in een minnaars relatie om tussen de dates door de hele tijd contact te hebben, houdt het mijns
inziens ook spannend.
Alle reacties Link kopieren
Je spreekt jezelf nu enorm tegen.
Het is niet nodig maar wel lastig?

Wij hebben ook wel eens een dag stilte gehad en dat vond ik hele dikke prima. Onze "relatie" is alleen wat veranderd, deze vorm vraagt iets meer uitwisseling. En dat is fijn.
...
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
01-11-2017 17:03
Je spreekt jezelf nu enorm tegen.
Het is niet nodig maar wel lastig?

Wij hebben ook wel eens een dag stilte gehad en dat vond ik hele dikke prima. Onze "relatie" is alleen wat veranderd, deze vorm vraagt iets meer uitwisseling. En dat is fijn.
Nee ik bedoel meer dat ik whatsapp enzo liever gebruik voor praktische dingen, zoals een datum afspreken of even vragen hoe het met elkaar gaat, maar niet om de hele tijd onzinnige dingen te bespreken. Maar nu mis ik het wel omdat we nu amper contact hebben en ook geen date nog hebben gepland.

Wat bedoel je met je veranderde relatie kan je dat eens toelichten.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap hem ook niet diamantje...
Je hebt vooral op praktisch oogpunt contact, maar je mist de gesprekken.
Je hebt aangegeven even rustig aan te willen doen, maar vind het nu lastig omdat er nog geen date is gepland.
Alle reacties Link kopieren
Whatsapp is in wezen ook bedoeld voor korte mededelingen maar dat staat in wezen toch los van het stukje ingebouwde afstand?
Je beschrijft precies wat ik bedoel hoor, stilte geeft onrust.

We zijn nog steeds minnaars en maatjes, vriendjes. Maar er is een dimensie bijgekomen in de zin van een bdsm gebeuren.
...
Alle reacties Link kopieren
Soumis schreef:
01-11-2017 17:20
Ik snap hem ook niet diamantje...
Je hebt vooral op praktisch oogpunt contact, maar je mist de gesprekken.
Je hebt aangegeven even rustig aan te willen doen, maar vind het nu lastig omdat er nog geen date is gepland.
Klopt alleen begin hem toch wel erg te missen nu al, los van dat ik rustig aan wil doen...
Alle reacties Link kopieren
Liefhebber 64, ik zit nog in een soort van verwerkingsproces en ben niet bezig met de vraag of ik dit nog zou doen.

Ik kon inderdaad ook voor de pauze stand kiezen maar ik ken mezelf goed genoeg dat ik daar onrust van krijg en daar word ik echt niet leuker van.

Geen halve gedraai tot het langzaam uitblust. Het is goed zo.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven