Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Alle reacties Link kopieren
Ja precies, al je gevoelens in een rollercoaster
Je kan jezelf zo heerlijk verliezen in elkaar
Alle reacties Link kopieren
Marjo41 schreef:
25-10-2017 02:47
Ik was er een van, ongeveer 30 delen geleden.
Kan niet slapen en heb met Google wat delen terug zitten lezen. Wat een achtbaan was dat destijds.
Ik zat idd aan jou te denken, Marjo. En aan Creabea en jufmafkees.
Ook minnaar-omkeerrelaties zijn schijnbaar niet zaligmakend.

Hoe gaat het met jou?
...
Alle reacties Link kopieren
Wiekjes schreef:
24-10-2017 22:56
Wij niet, en dat zal ook niet gebeuren.

Ik geloof dat Marana en hakkietakkie dit hebben gedaan.

Mijn vriend heeft inderdaad zijn huwelijk beëindigd voor mij. Ik lag al in scheiding toen ik hem ontmoette. Ik had een andere minnaar toen ik mijn scheiding in gang zette. Gelukkig scheidde ik niet voor die man, want ondanks al zijn praatjes bleef hij uiteindelijk toch bij zijn vrouw. Waar ik overigens heel blij mee ben. Ik ben blij dat ik voor mezelf kon besluiten dat ik niet meer met mijn ex samen wou blijven, los van welke andere man ook.
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
25-10-2017 09:46
Ik zat idd aan jou te denken, Marjo. En aan Creabea en jufmafkees.
Ook minnaar-omkeerrelaties zijn schijnbaar niet zaligmakend.


Nja, sowieso strandt de helft van alle tweede liefdes, of dat nu al was gestart voor de vorige relatie was verbroken of niet. Dat moet je dus wel beseffen, als je besluit om bij je partner weg te gaan voor je minnaar. De kans is behoorlijk groot dat je vroeg of laat geen relatie meer hebt.
Ga dus niet weg bij je partner voor je minnaar, maar doe het voor jezelf. Zet een leven met je partner af tegen een leven zonder je partner, ook als dat een leven alleen zal zijn.
Alle reacties Link kopieren
Daar heb je gelijk in Marana
Niet in een verliefde bui handelen denk...
Alle reacties Link kopieren
vlinder9876 schreef:
24-10-2017 22:50
Leuk dit allemaal te lezen van iedereen!
Is er al iemand waarbij jij en jouw minnaar of minnares voor elkaar gekozen hebben??
Ik bedoel ; relatie beëindigd hebben voor elkaar om samen door te gaan?
Ja dat heb ik achter de rug...10 jaar relatie met n minnaar..veeel te lang maar ja ik ben zo'n muts...daarna van pure ellende 4 jaar alleen geweest..en nu alweer 1,5 jaar mét minnaars ( 1 tegelijk hoor😄)
Alle reacties Link kopieren
Is iemand van jullie weleens betrapt door partner op t hebben van n minnaar/minnares en hoe liep dat af?
Alle reacties Link kopieren
Doortjemarie, hoezo is de relatie met die minnaar stuk gelopen??
Alle reacties Link kopieren
Neeee godzijdank niet zeg!maar het is mij een keer overkomen en dat dreunt nog af en toe na..ik zou ook t liefst n vrijgezellige minnaar hebben maar ja..
Nieuwe minnares meldt zich.. ik lees al een tijdje mee, maar vandaag zag ik hier een aantal berichten die ik zo herkenbaar vond dat ik het niet kon nalaten in te loggen en te reageren.

De situatie in het kort. Ik heb nu bijna anderhalf jaar een minnaar, René, een man met kinderen, een leuke vrouw en een druk sociaal leven. Onze relatie heeft grote ups en grote downs. Het ene moment is hij 'all over me', daarna zegt hij dat hij twijfelt en me een tijdje niet wil zien. Hij voelt zich schuldig ten opzichte van zijn gezin, maar zegt daarna dat hij geen gevoelens meer heeft voor zijn vrouw waar hij al bijna 25 jaar mee samen is. Ik laat hem dan met rust, maar uiteindelijk neemt hij altijd zelf weer contact op. In de loop der tijd heb ik geleerd niets van hem te verwachten. Hij blijft maar bij me terugkomen. Uiteraard is de seks fantastisch.

Wat ik zo herkenbaar vind: ik ga voor hem over mijn grenzen. Dat wispelturige gedoe zou ik van een vaste partner echt niet gepikt hebben. En ook zo herkenbaar: afspraken die op het laatste moment toch nog afgezegd worden. Ik verheug me pas als de bel gaat...
Mijn beste vriendin (de enige die weet van deze relatie) zegt al maanden dat ik er een punt achter moet zetten.
anoniem_6495ab3dd3dea wijzigde dit bericht op 25-10-2017 16:03
Reden: herkenbaarheid
3.44% gewijzigd
Na een paar jaar meelezen, toch maar weer eens meeschrijven, want ben weer aan het puzzelen ;-)
Toen meegeschreven doordat ik een minnaar had en wel wat goede raad kon gebruiken.
Inmiddels al aantal jaar gescheiden en single.

Nu is de situatie omgedraaid en heb ik chat-contact met een lekkerding, maar wel een getrouwd lekkerding met kinderen. Hij ziet het wel zitten om een minnares te hebben, want seks is een dingetje in zijn relatie (zegt hij..). Voor gevoelens ben ik niet bang, het is van beide kanten duidelijk dat het om lust draait en verder niks.
Maar wil ik wel degene zijn waardoor hij de mogelijkheid heeft om vreemd te gaan? Kan ik mezelf nog recht aankijken in de spiegel als het uit zou komen en zijn relatie daardoor in de problemen komt?
Wil ik wel een minnares zijn?
Kan wel weer wat spiegeltjes gebruiken dus....
Alle reacties Link kopieren
De meeste minnaars verlaten hun vrouw niet ondanks hun praatjes dat ze dat wel willen doen
Denk ik...
Alle reacties Link kopieren
@Kwartel, tja... daar moet je voor jezelf even bij stil staan... Ik, persoonlijk, denk dat mensen gewoon zélf verantwoordelijk zijn voor hun daden. Jij hebt geen verantwoordelijkheid naar die vrouw in kwestie, althans, dat is mijn mening.
Je kan het wel erg vinden, als zij daardoor ineens uit haar veilige bubbel gerukt wordt... dat is menselijk. Maar als ik het zo lees, dan zal lekkerding sowieso niet trouw blijven, dus of dat nu met jou is of met een ander, de bubbel is toch al in gevaar.
Listen very carefully, i shall say this only once.
Alle reacties Link kopieren
Hey Kwarteltje, grappig om jou met deze vraag hier weer terug te zien: als je bent wie ik denk dat je bent: doe het niet! Je hebt hier, toen je het minnaren achter de rug had, vaak nogal stelling genomen tegen de vreemdgangers en nogal eens wat (zure) spiegels voorgehouden. Dat is niet erg en was ook vrijwel altijd terecht, maar het geeft voor mij wel aan dat je er niet echt achter staat. Of toen was het gewoon allemaal gebakken lucht of oude pijn, dat kan natuurlijk ook.
Alle reacties Link kopieren
vlinder9876 schreef:
25-10-2017 19:42
De meeste minnaars verlaten hun vrouw niet ondanks hun praatjes dat ze dat wel willen doen
Denk ik...
Mag ik vragen wat jouw minnaarverhaal is? Ik lees af en toe een onelinertje of een vraag maar ik heb geen idee waar je interesse vandaan komt. Begrijp me goed, je bent welkom op dit topic maar dan lezen we graag van jou ook even een stukje achtergrond! :)
...
Alle reacties Link kopieren
Kwartel123 schreef:
25-10-2017 15:52
Wil ik wel een minnares zijn?
Kan wel weer wat spiegeltjes gebruiken dus....
Daar heb je geen spiegels voor nodig, alleen je eigen spiegel. Wil jij minnares zijn?
Geen idee wie je bent trouwens maar zo te lezen heeft Madame je nog vers in het geheugen! ;-)

Helianthe, dat over de grenzen gaan is heel herkenbaar. Er zijn legio zaken die ik van een partner niet zou pikken maar van een minnaar wel. Omdat het vrijblijvend is, omdat het gaat over lusten ipv lasten, omdat je verder niks hoeft van diegene en je zijn horkerige gedrag op de koop toe neemt.
Als jij het niet leuk meer vindt, als het gedoe en de rottigheid de weegschaal definitief doet doorbuigen dan is de tijd om te stoppen aangebroken.
Wat een vriendin vindt of zegt is niet zo relevant.

Het is half 2, ik ben klaarwakker. Henk slaapt de slaap der onschuldigen in mijn bed. Ga dr zo maar eens even lekker naast kruipen denk ik!
...
Alle reacties Link kopieren
Ja hoor Rooss4.0 dat mag!
Ik lees hier al een poosje mee, ik heb al 7 jaar een minnaar , beiden zijn we getrouwd
Beiden kinderen....
Onze intentie is om later oud te worden met elkaar
Maar soms is alles zooooo moeilijk, maar ik denk dat iedereen dat wel ervaren heeft in dit topic
.
anoniem_347736 wijzigde dit bericht op 25-09-2018 18:47
99.68% gewijzigd
De zure spiegels kan ik me niet herinneren Oranje, maar jouw geheugen is vaak veel beter dan het mijne voor dit soort zaken. Het feit dat ik de vraag stel, is misschien ook wel meteen het antwoord?

Wat Wiekjes beschrijft, is wel hoe het voor mij voelt. Moet mijn verantwoordelijkheid daar in nemen door het niet te doen.

Rooss, je kent me wel hoor. Maar kan je geen pb sturen dat ik weer eens van nick veranderd ben. Dus Puzzel rustig verder... ;-)
Rooss4.0 schreef:
24-10-2017 12:34

Girlpower, ook aan jou de vraag, wat is de meerwaarde van dat on hold zetten? Is het niet veel makkelijker om de stekker eruit te trekken?
Voor mij heeft het als meerwaarde dat ik wil leren om hem niet volledig onder mijn huid te laten kruipen, ik wil dat leren.
Daarnaast kan het zijn dat ik hem nog wel ga zien als hetgeen wat hij zoekt niet gevonden wordt bij zijn huidige bevlieging.
Of hij dan weer in de minnaarsrol komt weet ik niet eigenlijk, het kan ook zijn dat wij elkaar enkel gaan zien in de rol als 3e persoon of op andere swingersfeestje. Voor nu staat ook dat even 'on-hold'
Ik merk nu dat ik er erg goed aan heb gedaan en ik voel mijzelf weer bovenkomen, wat heb ik dat gemist ;-)
Alle reacties Link kopieren
Kwartel, volgens mij heeft Roos het inmiddels ook uitgepuzzeld :)

En ik pieker me nog even suf over je andere nick. Volgens mij heb je een keer een wissel gedaan en wel je plaatje behouden. Dat ben ik als oranje daarna ook maar een keer gaan doen ;)

Waarom zou je toch weer een minnaar willen? Is het specifiek deze man of sta je open voor een minnaar in het algemeen?
Het gaat inderdaad niet om deze specifieke man.

Ik ben nu een jaar weer single en heb wel weer eens behoefte aan iets lekkers om te helpen m'n hart weer vrij te maken. Laatste leuke man die serieus in mijn leven was, heeft nogal diepe kraters geslagen in dat hart.

Kwam met lekkerding aan de praat, hij heeft inmiddels wat foto's gestuurd en damn.... hij is lekker. Dus alle hormonen die zo lang in slaap gesust waren, begonnen zo hard 'Doen-doen-doen' te roepen, dat ik begon te twijfelen of het een goed idee was.
Alle reacties Link kopieren
Oh, toch wel dus! Nou hoi dan Kwartel. Ik ken je andere nickname ook nog, begon met een E! Hoe ist verder met je?

Ik ben op dat gebied bijna net zo rooms als de paus. In wezen date ik geen vreemdgangers maar ik weet dat dat geen kneiterharde eis is. Over verantwoording, mja, dat vind ik altijd een beetje lastig. Ik ben best gevoelig voor het "wij vrouwen doen elkaar zo'n kutstreek niet aan" en ik vind ook het faciliteren van vreemdgaan een beetje bitterig.
Maar als het me goed uitkomt zet ik die principes gerust aan de kant. Met andere woorden, aan mij heb je niks.
...
Behalve het gebroken hart, gaat het prima. Maar dankzij wat beton en prikkeldraad zit dat inmiddels wel weer aardig in elkaar.

Jullie hebben echt een ijzeren geheugen voor al die nicks en bijbehorende verhalen. Merk dat ik daar heel slecht in ben.

Je principes herken ik Rooss, ik sta er ook zo in. Dus ik vind dat ik daar ook naar moet handelen, door niet met hem af te spreken.
Nu eens kijken hoe standvastig ik ben als de Lust nog harder gaat roepen.
Voorlopig hou ik het bij wat chatten.
Alle reacties Link kopieren
Hey Kwartel, leuk dat je er weer bent! Je bent wel stug blijven meelezen dus al die jaren, ik ken het ;-D

Sommigen hier hebben juist geen afkeer voor een getrouwde minnaar, als ze zelf geen relatiebehoefte hebben, omdat er dan ook duidelijk geen verwachtingen zijn. Maar dan moet je wel iets met beton en prikkeldraad kunnen, mochten de vlinders gaan opspelen.
Ik zou er zelf nu niet meer voor openstaan. Onze eerste triodame was ook een vreemdgangster en ik vond dat vreselijk lastig. Alleen maar willen afspreken onder werk/schooltijd, niet vrijuit kunnen chatten 's avonds of in het weekend. Ik wil niet weer zoveel van mijn eigen werktijd aan lovers verspillen als ik deed toen ik nog vreemdging. Voor mij dus vooral uit praktische overwegingen geen vreemdgangers meer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven