Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Precies wat ik bedoel, Roos. Het klinkt mooi gezegd omdat het zo fijn in het straatje van een vreemdganger past. 'Ik wil niet het gevoel hebben dat ik tegen mezelf lieg'. Dus lieg je maar tegen iedereen, zolang je maar tegen jezelf kunt zeggen 'dit is wat ik wil'.

Als je stopt met liegen kun je eindelijk eerlijk zijn tegen iedereen. Inclusief jezelf.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben het helemaal eens met wat MokThee schrijft. Ik heb zelf 4 jaar lang diverse minnaressen gehad en praatte ook voor mezelf het vreemdgaan goed.

Achteraf gezien heb ik die periode met name mezelf, partner en mijn kinderen voorgelogen en een dubbelleven geleid.

Als ik terugkijk op mijn laatste vakantie van vorig jaar, dan was ik tijdens die tijd meer bezig met het appen met mijn minnares dan van het werkelijk genieten wat je normaal gesproken doet tijdens een vakantie. Achteraf gezien natuurlijk belachelijk, aangezien je het gehele jaar werkt voor je vakantie en dat gaat dan op aan geapp en het zoeken naar bevestiging dat de ander je nog niet vergeten is.

Zonder veroordelend te zijn, maar ik lees ook dat diverse dames een nacht of nachten doorbrengen met hun minnaar. Ik vraag me dan af, hoe verantwoordt jij dat dan thuis? Ik heb het dan niet eens over de praktische invulling, maar meer gevoelsmatig. Is het dan zo makkelijk om de knop weer om te zetten en je weer te storten op je huidige partner? Die zal na een aantal dagen afwezigheid blij zijn dat je weer thuis bent en misschien ook wel behoefte aan seks hebben!
Alle reacties Link kopieren
Eens met Stranger, Roos en Mok....maar volgens mij zijn wij allen nu zonder minnaar en in een normale relatie. Ik kan zeggen dat ik nu in een normale relatie met mezelf ben zonder minnaar. Ik begrijp iedereen die nu wel midden in een affaire zit maar als je eruit stapt dan zie je echt complete plaatje. Bij mij betekende eruit stappen dat ik uit mijn huwelijk stapte en toen uit mijn affaire. Bewust lang alleen ben gebleven. Uiteindelijk brengt het je niets..de uitzondering daargelaten natuurlijk. En prima om een minnaar te hebben...maar niet voor de liefde...alleen voor de lust denk ik....
Klopt, Marvis. Ik had overigens een open relatie. Nu een monogame relatie, en rust in de tent.
Ik had minnaars louter voor de lust, ook toen ik single was. Maar op den duur ging dat leeg voelen, ik wilde meer. Maar dan ook het hele plaatje.

Stranger, mooi gezegd, over je vakantie. Achteraf zie je dat pas, inderdaad.
Alle reacties Link kopieren
Marvis66 schreef:
19-07-2018 14:23
Eens met Stranger, Roos en Mok....maar volgens mij zijn wij allen nu zonder minnaar en in een normale relatie. Ik kan zeggen dat ik nu in een normale relatie met mezelf ben zonder minnaar. Ik begrijp iedereen die nu wel midden in een affaire zit maar als je eruit stapt dan zie je echt complete plaatje. Bij mij betekende eruit stappen dat ik uit mijn huwelijk stapte en toen uit mijn affaire. Bewust lang alleen ben gebleven. Uiteindelijk brengt het je niets..de uitzondering daargelaten natuurlijk. En prima om een minnaar te hebben...maar niet voor de liefde...alleen voor de lust denk ik....
Klopt helemaal wat je schrijft. In mijn toenmalige (minnaressen)relaties zat ik ook regelmatig op de bekende roze wolk en vond ik het heel normaal om een dubbelleven te hebben.
Nu ik eruit gestapt ben en op de aarde ben geland, kijk ik terug naar mezelf met verbazing wat ik allemaal gedaan heb.

Dat ik af en toe wat post op het forum is ook beslist niet veroordelend of belerend bedoeld. Het is meer om af en toe een spiegel voor te houden.
Misschien werkt inderdaad een minnaars relatie als het alleen om de lust gaat. Als man heb ik ook vaak geprobeerd om het alleen bij lust te houden, maar heb toch ervaren dat er op enig moment gevoelens bij kwam kijken. Dat heeft zeker de breuk met mijn ex-vrouw bespoedigd.
Ik ben 1 vd dames waarbij de minnaar soms blijft slapen, maar nogmaals, ik ben dus single en dat wil ik ook graag blijven! Mijn minnaar is voor mij de perfecte aanvulling op mijn toch al leuke single leven, dus nee, hier geen schuldgevoel ofzo.

Mijn minnaar en ik praten ook regelmatig over zijn huwelijk en ook vraag ik hem weleens of hij geen schuldgevoelens heeft richting zijn vrouw. Deze heeft hij zeker, maar niet altijd. Het liefst zou hij de boel opengooien, maar dan is zijn huwelijk over en dat wil hij niet, want hij is ook heel erg gelukkig met haar. Ondanks de vele gesprekken over het tekortkomen van intimiteit en seks met zijn vrouw, verandert er weinig tot niets. Is hij goed bezig het daarom maar bij mij te halen, absoluut niet!

Hij zal op een gegeven moment voor zichzelf de overweging moeten maken ‘hoe nu verder’ en tot die tijd genieten wij enorm van onze tijd samen. Ik vind het namelijk ook niet mijn taak deze keuze voor hem te maken al denk ook ik regelmatig aan het feit dat ik niet in de schoenen van zijn vrouw zou willen staan.

Vreemdgaan verdient gewoon geen schoonheidsprijs, daar ben ik mij zeker wel van bewust!
Loisnvt

"Ondanks de vele gesprekken over het tekortkomen van intimiteit en seks met zijn vrouw, verandert er weinig tot niets. Is hij goed bezig het daarom maar bij mij te halen, absoluut niet!"

Ik wil je absoluut niet aanvallen.

Maar wie zegt dat het klopt? Je wil geloven dat de intimiteit weg is.
anoniem_64a45e22a5442 wijzigde dit bericht op 21-07-2018 12:32
37.07% gewijzigd
xdiana84x schreef:
19-07-2018 19:27
Loisnvt

Ik wil je absoluut niet aanvallen.

(...)
-quote verwijderd-
Heb je nou nog steeds zelf niet in de gaten dat je geschop hier alleen maar averechts werkt?
Je wil Lois niet aanvallen, maar geeft 'r nog wel even een grom en een grauw.
Ga je frustraties en woede eens ventileren bij een psycholoog. Ik begin het nou wel zat te worden.
anoniem_370276 wijzigde dit bericht op 26-07-2018 14:18
13.38% gewijzigd
loisnvt schreef:
19-07-2018 18:00
Ik vind het namelijk ook niet mijn taak deze keuze voor hem te maken al denk ook ik regelmatig aan het feit dat ik niet in de schoenen van zijn vrouw zou willen staan.
Lois, ik heb een hele poos hetzelfde geroepen hoor, 'als ie het met mij niet deed, dan wel met een ander', en 'het is zijn verantwoording, niet de mijne'.
Ik vond het gaandeweg wel steeds lastiger worden om het voor mezelf goed te praten. Ik faciliteerde het wel degelijk, dat vreemdgaan. Klopt, als ie het niet met mij deed, dan deed ie het vast wel met een ander. Maar wilde ik daar dan echt aan meewerken? Het was zijn keuze, maar het zou mijn keuze niet zijn om zelf stiekem met een ander te seksen. Ik begon dat nogal dubbel te vinden, meten met twee maten. Omdat het mij toevallig goed uitkwam, want die minnaar was lekker, etc.

En ik ben het wel met Diana eens dat je niet alle praatjes hoeft te geloven van je minnaar. Een goede vriendin van me is haar man op vergelijkbare manier kwijtgeraakt aan zijn minnares, hij had haar wijsgemaakt dat hij thuis geen seks kreeg. Daar was niets van waar.
Niet om in de verdediging te schieten (maar lijkt er nu toch wel op ;-) ), maar minnaar krijgt zeker wel seks thuis, alleen is dit minimaal en vooral niet geil zoals hij het zelf noemt. Meer een ‘verplicht’ nummertje en dat ze het vooral maar voor hem doet, hij voelt zich verre van begeerd.

Of ik dat moet geloven, geen idee, maar voor nu geef ik hem nog steeds het voordeel van de twijfel gezien de urenlange seks die wij kunnen beleven. Nogmaals, ook een single man zou je maar op zn woord moeten geloven op wat hij zegt. En ja, inmiddels genoeg ervaring om daar ook niet van op aan te kunnen.

En Diana, helemaal eens met het commentaar van MokThee. Je kent mij niet en mijn minnaar is Jouw man niet en zijn huwelijk is niet jouw huwelijk!
Alle reacties Link kopieren
Mijn ex minnaar zei hetzelfde..Dat hij niet meer intiem was met zijn vrouw. Wij kregen daar altijd woorden over want ik geloofde dat niet. Ik had daar natuurlijk geen probleem mee...maar waarom mij er over informeren? Ik denk wel dat het geen vrijpartijen waren zoals wij dat hadden want wij konden zonder probleem 4 uur achter elkaar bezig zijn en thuis is het waarschijnlijk gewoon plain vanilla. Ik zei ook altijd tegen hem dat als zijn vrouw vreemd zou gaan het zijn verdiende loon zou zijn want welke man raakt zijn eigen vrouw niet aan?
Alle reacties Link kopieren
Dubbel
anoniem_359717 wijzigde dit bericht op 19-07-2018 21:37
Reden: Dubbel
99.27% gewijzigd
Marvis, is jouw bericht een reactie op die van mij, begrijp de strekking namelijk niet zo goed?

En dat een man thuis zn eigen vrouw niet aanraakt, wat overigens nvt is op mijn minnaar, dat kan ik best geloven. Als je maar lang genoeg afgewezen wordt vergaat de zoveelste poging een mens wel, man of vrouw!

Overigens: ik versta onder intimiteit meer dan alleen seks btw!
anoniem_22918 wijzigde dit bericht op 19-07-2018 21:49
9.60% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
En ik jou ook even geloept Diana...maar dat jij nog bij je vent bent vind ik helemaal onbegrijpelijk! Dan moet je niet hier komen schoppen maar doe dat lekker thuis....
Alle reacties Link kopieren
loisnvt schreef:
19-07-2018 21:45
Marvis, is jouw bericht een reactie op die van mij, begrijp de strekking namelijk niet zo goed?

En dat een man thuis zn eigen vrouw niet aanraakt, wat overigens nvt is op mijn minnaar, dat kan ik best geloven. Als je maar lang genoeg afgewezen wordt vergaat de zoveelste poging een mens wel, man of vrouw!
Nee geen reactie op jou...Ik gooide mijn eigen ervaring en wellicht nog wat oude frustratie in de groep😏
Alle reacties Link kopieren
Marvis66 schreef:
19-07-2018 21:46
En ik jou ook even geloept Diana...maar dat jij nog bij je vent bent vind ik helemaal onbegrijpelijk!
Ik vind het wel mooi dat Diana haar man nog een kans wil geven. Het zou alleen heel mooi zijn als ze naar de toekomst kon kijken en ging investeren in vertrouwen ipv schoppen en beuken op een topic waar "de duivelinnen" schrijven. Vergeven is de hoop op een beter verleden opgeven. (zei een wijs mens ooit)

Ik was me ook altijd heel bewust van het faciliteren en meestal kon het me gewoon niet zoveel schelen. Egoïstisch, beslist maar goed, het is dan ook mijn leven en ik mag nu eenmaal goed voor mezelf zorgen. Daar hoort fijne seks dan gewoon bij. Ik heb nooit in "haar" schoenen willen staan, waarom ook, ik kreeg zijn beste, fijnste, mooiste, welriekendste, geilste kantje. Thuis had ie het gezeik dat ik nou juist zo prachtig als kiespijn kon missen.
Het enige waar ik wel eens mee zat was het vraagstuk "wat als er iets met hem gebeurt terwijl hij bij mij is", dan kwamen er van die doemscenarioos in mijn hoofd dat ik haar zou tegenkomen op de eerste hulp waar hij dan lag. En dan had ik toch wel even medelijden met zijn vrouw.
...
Alle reacties Link kopieren
Heel soms heb ik ook de angst dat hem wat overkomt als hij bij mij is, gelukkig geniet ik alleen maar als we samen zijn.
Alle reacties Link kopieren
Mijn 'lover' zegt ook dat hij thuis té weinig intimiteit krijgt. Nu weet ik dat je dit niet zomaar hoeft te geloven, maar toch geloof ik hem.
Een half jaar geleden werd mijn minnaar niet lekker bij mij, pijn in zn buik! Iets te eten voor hem gemaakt, maar het zakte daarna niet. Naar bed gegaan, wellicht zakt het dan, maar helaas.......

Uiteindelijk beide in slaap gevallen, maar al snel maakte hij mij weer wakker met de mededeling dat hij beter naar huis kon rijden. Echter, hij was daar veel te beroerd voor en het was midden in de nacht. Auto laten staan was echter ook geen optie. Was inderdaad even schrikken!

Uiteindelijk heb ik hem naar huis gebracht in zijn auto en een taxi naar huis terug genomen. De andere dag was hij gelukkig weer stukken opgeknapt en durfden we pas onze worst-case scenario uit te spreken.......stel dat we een ambulance hadden moeten bellen 😱.
Alle reacties Link kopieren
Mijn minnaar heeft thuis een bevredigend sexleven. Hij doet met zijn vriendin alle dingen die hij graag doet. Zijn verlangens worden zeker bevredigd. Dus vraag ik me af wat hij dan bij mij komt zoeken? Hij zegt dat hij mij lekker en leuk vindt. Maar 't blijft door mijn hoofd gaan: als je thuis alles krijgt, waarom dan een minnares erop nahouden? :bonk: Voor mij is dat duidelijk : de geile sex waar ik af en toe naar verlang krijg ik thuis niet, bij hem wel... :biggrin:
Alle reacties Link kopieren
Oh jeetje Lois, dat was wel schrikken dan. Goed opgelost met zijn auto en taxi terug.
Alle reacties Link kopieren
Ik geef direct toe dat ik als SpaRoze (!!!) op een veels te roze wolk zit met een veels te roze bril op.
Voor nu werkt dit voor mij en geniet ik er maar ongecompliceerd van. Kan hier niet teveel uit de doeken doen, maar voor mij voelt het soms bijna als een recht om (eindelijk) gelukkig te zijn.
Dank voor alle inzichten, ik begrijp goed dat dit ‘geluk’ slechts tijdelijk is...
Marvis66 schreef:
19-07-2018 21:46
En ik jou ook even geloept Diana...maar dat jij nog bij je vent bent vind ik helemaal onbegrijpelijk! Dan moet je niet hier komen schoppen maar doe dat lekker thuis....
Jammer dat je deze schop teruggeeft. Diana heeft het volste recht om de relatie met haar man te redden. Niet nodig.
Sparoze schreef:
20-07-2018 07:59
voor mij voelt het soms bijna als een recht om (eindelijk) gelukkig te zijn.
Dank voor alle inzichten, ik begrijp goed dat dit ‘geluk’ slechts tijdelijk is...
Da's nou eigenlijk precies wat ik bedoel. Je hebt geen recht op geluk, geen recht op liefde. Je mag het ontvangen als het je gegeven wordt. Maar om het buiten je relatie om op te eisen, dat vind ik dus heel dubbel. Het is geluk gebouwd op drijfzand.

Maar goed, ik heb mijn punt wel weer gemaakt. XD
Alle reacties Link kopieren
MokThee schreef:
20-07-2018 10:06
Jammer dat je deze schop teruggeeft. Diana heeft het volste recht om de relatie met haar man te redden. Niet nodig.
y

Net zoals Diana niet begrijpt wat minnaressen doen begrijp ik niet waarom ze bij een vent blijft die haar jarenlang belazerd heeft. En waarom? Omdat je samen jaren aan netjes opgestapelde stenen hebt betaald?
Ze verdiend toch beter? En ze heeft inderdaad het volste recht om het te redden. Zij liever dan ik.
Wat ik vooral lees uit de berichten van MokThee en Marvis doet mij denken aan ex-rokers. Zij lijken, na het stoppen, de meest anti-rokers op deze aardbol. Ik lees het misschien verkeerd, maar zo komt het dus op mij over. En weet je, net als roken is minnaren net zo verslavend als welke andere verslaving dan ook! Je denkt het vaak in de hand te hebben, maar meestal blijkt het tegendeel waar.

Vreemdgaan is nooit goed te praten, maar zal altijd blijven gebeuren! Is het niet met mij, dan wel met een ander en nee, zelfs dat pleit mijn gedrag niet goed. Ik geloof al heel wat jaren niet meer in monogamie en ergens ben ik blij dat ik dit eerlijk naar mezelf durf te bekennen. Mocht ik namelijk ooit in een vaste relatie belanden (wat ik eigenlijk liever nooit meer wil, maar zeg nooit nooit), dan zal mijn insteek ook totaal anders zijn dan mijn vorige relaties. Ik denk dat dit mij een hoop pijn en verdriet zal besparen, dat ik niet meer aan monogamie hoef vast te houden nu ik daar zelf domweg niet meer in geloof.

En natuurlijk kun je dan alsnog flink besodemieterd worden, kijk naar Diana, maar garanties heb je nooit in het leven. Wie dan leeft, wie dan zorgt. Voel ik mij teveel verraden, dan zal ik daar iets mee moeten, maar ik heb altijd een keuze!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven