Minnaar deel 37

20-11-2018 18:26 3018 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 36 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Alle reacties Link kopieren
Mijn minnaar woont op ongeveer 50 km afstand. Precies goed vind ik. Niet te dichtbij, maar de afstand is ook niet te groot.
En we zien elkaar ongeveer 1x per maand. Ben ik ook tevreden mee. Vaker hoeft voor mij niet echt.
Alle reacties Link kopieren
aangepast
anoniem_379765 wijzigde dit bericht op 03-03-2019 11:42
98.83% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
aangepast
anoniem_379765 wijzigde dit bericht op 03-03-2019 11:42
96.91% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Naam 0911 knap hoor als jullie elkaar zo tegen komen om dan zo luchtig te doen. En ja dan moet je ook zeker niet te dichtbij huis afspreken voor je het weet gaat de tamtam (is in een dorp meestal wel erger).

123 Lotje lijkt mij een goede balans toch.

Spontaneus dat heb je dus heel goed en bewust aangepakt. Ik ben nogal moeilijk met betrekking tot overgave en moet echt iets voelen voor iemand wil ik er seks mee kunnen hebben. Kan seks en gevoel niet loskoppelen mijn minnaar is een exvriend van mij wij hebben in het verleden kort een relatie gehad. Een profiel aanmaken op sl zou voor mij niks zijn ik zou toch niet af durfen te spreken denk ik. Lijkt mij ook moeilijk om goed te filteren daar en wat jij zegt sommige zullen misschien wel net iets te dominant zijn.

En ja hoor wij bouwen voor een afspraak altijd de spanning wat op per chat.
Alle reacties Link kopieren
Ik zie mijn minnaar volgende week nog. Even samen kerst vieren op de club :flirting: En dan pas 2019 weer

Wij wonen ook 50 km ( misschien wel meer) bij elkaar vandaan en dat bevalt ons prima. Geen moeilijk gedoe over tegen komen. Als we samen zijn , zijn we even in onze wereld. En thuis is thuis.
Ons “ clubhuis” staat zo’n beetje in het midden.
Alle reacties Link kopieren
Hej hoi iedereen,

Ik ben toch wel erg benieuwd hoe jullie je minaar hebben leren kennen, hoevaak je met elkaar afspreekt en of jullie ook meer met elkaar doen daneen seks. En als jullie dit hebben huren jullie dan iets af of is het dan bij een van jullie thuis?

Sinds een tijdje ook een minnaar, maar het is inmiddels wat uit de hand gelopen. We zijn enorm gek op elkaar geworden met als gevolg dat we elkaar om de dag zien. Dus vooral de doordeweekse dagen zien wij elkaar meer dan onze eigen partners. Het gaat ons lang niet altijd om de seks , en zeer regelmatig gaan we wel een dagje weg of andere dingen doen.
We weten dat het ook niet zo door kan blijven gaan, maar voor nu genieten we ervan.

Zijn er meer bij wie dit ook zo gaat of is het meer om de paar weken dat jullie met elkaar afspreken.
Alle reacties Link kopieren
Hier ook zo'n 50 km uit elkaar, net iets te ver soms om even snel af te spreken.
We hebben elkaar op werk ontmoet, maar onderhand geen collega's meer, gelukkig. Al moest ik enorm afkicken van het intense contact en zakenreisjes samen, toch is het beter zo.. Nu 3.5 jaar samen en zien elkaar een in de 1 a 2 maand. Meestal bij de ander thuis. M doet niet aan hotels :)

Elke keer zeker seks, maar ook gezelligheid of wat leuks doen tussendoor. En vooral veel lust.

Hoe lang gaan jullie ervan genieten dan verkeerrd? Tot t misgaat? Want die kans wordt wel groot met zoveel daten...
Alle reacties Link kopieren
Kun je daar mee dealen HoesjeBoesje dat je elkaar niet zo vaak ziet? Ik zou daar namelijk op dit moment niet mee kunnen dealen denk ik. Zo te lezen heb je enorm af moeten kicken. Hoelang heeft dat geduurd? Want ik besef me dat dat ooit ook bij ons gaat gebeuren. Heeft je minnaar ook een partner?

Dat genieten bij ons is bijna tot het misgaat ja. Elkaar om de dag zien betekent bijna dat het ooit eens misgaat. Dat betekent dat er met elkaar verder gaan. Al hopen we dat het nooit uit gaat komen!
Alle reacties Link kopieren
Koffieverkeerd minnaar woont ongeveer 25-30 km bij mij vandaan. We spreken altijd bij hem af is makkelijker hij heeft een latrelatie. Ik heb een open relatie maar hij komt nooit hier onze kinderen weten niet dat wij een open relatie hebben en man en ik houden dit graag zo. Voor ons dus wel iets makkelijker afspreken. Toen minnaar nog getrouwt was namen we vaak een hotel. Minnaar in 2003 leren kennen op het werk. Als we afspreken doen we vaak ook meer dan allees seks vaak nog bioscoop, uit eten, sauna. En meestal 1 keer per twee weken proberen we toch zeker af te spreken.

Jullie relatie klinkt wel heel intems zo vaak als jullie elkaar zien.
Alle reacties Link kopieren
Sillysidesa,
Wat fijn dat jullie een open relatie hebben. Dat is iets wat ik ook wel graag zou willen, maar partner helaas niet. Hebben jullie dit altijd al gehad of zijn jullie daar pas later opgekomen?

Heeft je partner ook een minnares erbij en hoe doen jullie dit? Je geeft aan bij je partner ik ga een dagje of avondje weg en de ander past op de kind(eren)?

Leuk dat jullie ook meer doen dan alleen seksueel contact. En knap dat je al zolang met je minaar gaat zonder dat je 'overstapt'.

Hier is de minnaars relatie wel enorm intens. Eigenlijk niet goed, maar stoppen kunnen we niet. Beiden een partner waar je goed mee kunt, maar altijd een gemis gehad waarvan je dacht er is iets/ iets niet goed. Het plaatje is nu compleet hier , maar zijn beiden gebonden. Dat is lastig!! Scheiden doe je ook niet zomaar al denken we er wel vaak aan. Maar de hele rompslomp weten we niet of we dat wel willen. We zullen wel niet de enige zijn die bij hun partner blijft om geen gedoe te willen neem ik aan.
Alle reacties Link kopieren
Koffieverkeerd man en ik hebben niet altijd een open relatie gehad. Wij zijn 20 jaar samen in 2003 zijn wij uit elkaar gegaan omdat ik verliefd was geworden op een collega (mijn huidige minnaar). Dit kwam doordat mijn man moeite heeft met emoties tonen en empathie (jaren later bleek dat man autisme heeft). Ook knuffelt man nooit (alleen als hij seks wil) en praat nooit over gevoelens. Ik trok dit niet meer en zo werd ik dus verliefd op een man die mij wel die aandacht gaf mijn huidige minnaar. Mijn man wou mij terug en ik merkte dat ik niet zonder hem kon dus hebben we besloten dat we voor een open relatie zouden gaan. Maar wel zo dat we er verder niet over praten. We hebben wel regels gemaakt waar we ons aan houden. En ja ik zeg het gewoon als ik een avond weg ga en dan blijft man thuis met kinderen en vice versa.

Overstappen naar minnaar doe ik niet het is een schat maar ik heb in 2003 dus kort een echte relatie met hem gehad en dat benauwde mij vreselijk. Binnen een week al naar zijn ouders de hele tijd bellen wat ik deed en met wie en waar ik was. En alle avonden weg het leek een rollercoaster. Als minnaar heeft hi jdat ook nog wel hoor maar is dit beter te handelen omdat ik dan makkelijker afstand kan nemen.

Ik heb twee vriendinnen die niet scheiden vanwege het gedoe. Dus ja ik denk dat het wel vaker voorkomt hoor. Vooral als je kinderen heb is de stap wat groter denk ik. En ook als je financieel afhankelijk ben van je partner of een hele dikke restschuld heb op je woning.
Alle reacties Link kopieren
Sillysidesa, ahaa zo gaat dat dus. Ik ben toch ook altijd wel benieuwd waarom anderen opzoek zijn gegaan naar een minnaar. Volgensmij omdat er dan toch iets niet helemaal goed zit in je relatie. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen reden waarom hij of zij daar naar opzoek is.
Fijn dat jullie er samen zo uitgekomen zijn. Dat krijg ik er hier niet in ben ik bang , en bij de andere minaar zal de partner dat ook niet accepteren.
Wat denk ik bij de meesten niet acceptabel is.

Scheiden vindt ik iets wat definitief is, en daar moet je echt goed over nadenken. Gelukkig ben ik financieel onafhankelijk van mijn man , maar er zijn wel kinderen in het spel. Voor hun denk je toch meer na voor je zo'n besluit neemt. Het vervelende is ook dat onze relatie best 'oke' is bij beiden, alleen het gevoel is al jaren weg.
Alle reacties Link kopieren
koffieverkeerdd schreef:
12-12-2018 22:39
Kun je daar mee dealen HoesjeBoesje dat je elkaar niet zo vaak ziet? Ik zou daar namelijk op dit moment niet mee kunnen dealen denk ik. Zo te lezen heb je enorm af moeten kicken. Hoelang heeft dat geduurd? Want ik besef me dat dat ooit ook bij ons gaat gebeuren. Heeft je minnaar ook een partner?
Dat heeft zeker een aantal maanden geduurd, en tuurlijk wil ik hem wel eens vaker zien. Maar ik ben blij dat ik uit die periode ben van elkaar dan zo missen. Hij is getrouwd, ik heb een kind en vriend.
Om de lust wat te stillen tussendoor doen we vrij regelmatig aan telefoon/cam seks, is in die 3.5 jaar nog niet voorgekomen dat dat meer dan een week niet gebeurde.

Maar begrijp ik goed dat als t uitkomt jullie met elkaar verder gaan? Dan denk ik niet dat jullie gaan minderen ;-)
Alle reacties Link kopieren
HoesjeBoesje schreef:
13-12-2018 11:25
Dat heeft zeker een aantal maanden geduurd, en tuurlijk wil ik hem wel eens vaker zien. Maar ik ben blij dat ik uit die periode ben van elkaar dan zo missen. Hij is getrouwd, ik heb een kind en vriend.
Om de lust wat te stillen tussendoor doen we vrij regelmatig aan telefoon/cam seks, is in die 3.5 jaar nog niet voorgekomen dat dat meer dan een week niet gebeurde.

Maar begrijp ik goed dat als t uitkomt jullie met elkaar verder gaan? Dan denk ik niet dat jullie gaan minderen ;-)
Oei een aantal maanden. Dat klinkt voor mij nu op dit moment zo heftig ! Fijn dat jullie door cam of telefoon seks jezelf wat kunt stillen. Ik weet niet of dat voor ons gaat werken. Beiden houden we wel erg van lichamelijk bij elkaar zijn.

Ik denk inderdaad dat het bij ons niet zal minderen, al gaan we er vanuit dat dat wel moet want het contact tussen ons is enorm intens. Maar de keuze is als het uitkomt makkelijk gemaakt voor ons dan. Verder met elkaar.
Alle reacties Link kopieren
Hoezo gaat dat niet werken, als je iets wil of moet doen, doe je dat. Dat heeft niets te maken met dat ik er niet van hou lichamelijk bij hem te zijn.

Maar contact moet minderen, want te intens, maar jullie doen t niet, want als t uitkomt gaan jullie toch met elkaar verder..... Waarom stop je niet gelijk met je relatie? Omdat t zo'n rompslomp geeft? Denk dat t drama veel groter gaat zijn als je man er achter komt.
Alle reacties Link kopieren
Don en ik zien elkaar momenteel ongeveer 1x per maand. Vorig jaar lag de frequentie fors hoger, maar hij heeft echt andere prioriteiten momenteel. Jammer, maar het past mij ook wel dat we een paar tandjes terugschakelden.

Waar we in het begin 24/7 met elkaar bezig waren, hebben we nu soms dagenlang geen contact. Dat is jammer, maar ook daarbij geldt eigenlijk dat het contact wat we wel hebben, altijd goed is.

Ik heb een open relatie, Don niet. We wonen ongeveer 130 km uit elkaar en het clubhuis van Spinsels is ook regelmatig onze rendez-vous plek. Hij heeft me destijds opgepikt via een bdsm-site.

Volgens mij was dit wel zo’n beetje wat ik aan vragen voorbij zag komen. Oh ja, Don is niet mijn eerste minnaar waar ik over schrijf. Ik begon hier in deel 17 :whistle:
Alle reacties Link kopieren
Koffieverkeerd , wij zien elkaar 1x per maand en heel soms twee keer. Even snel spontaan lukt ons door de afstand en volle agenda’s bijna nooit.
Verder hebben we wel dagelijks contact via KIK . Wat oranje zegt. In het begin zat hij 24/7 aan de voorkant in Mn hfd en Mn gedachte. Nu is het veel minder prominent aanwezig. Voor mij is dat goed. Wij leven onze levens en daarnaast hebben we elkaar.
Etentjes of andere uitstapjes doen we nooit. Wij spreken altijd af in het club huis en doen daar een rondje “wellness “
Alle reacties Link kopieren
Ik heb bijna dagelijks app contact met mijn minaar waarin we steeds op zoek zijn naar overlap in onze agenda's. Met een beetje mazzel zie ik hem wekelijks.
Hoor een paar kee het clubhuis voorbijkomen, bestaat dat of noemen jullie je plekje zo? Het is bij ons elke keer zoeken naar een plekje en nu het koud is, blijven we vaak in mijn auto. We zitten beiden in een relatie en ik wil daarom niet thuis afspreken omdat dat respectloos voelt naar onze partners.
Een enkele keer hebben we een huisje tot ons beschikking en een fles wijn dan gaan we helemaal los. Zooo fijn!
:hello:
@Depten, als ik lees dat jullie plekje meestal een auto is, ben ik blij dat wij steeds mijn huis tot onze beschikking hebben. Ik denk zelfs dat ik geen minnaar zou hebben als wij elkaar alleen in een auto zouden kunnen ontmoeten. Enig comfort om volledig van elkaar te genieten heb ik nl wel nodig, want het draait bij ons inmiddels na 2 jaar niet alleen maar om de seks. Wij delen ook muziek, goeie gesprekken en diepere intimiteit (zoals af en toe samen slapen).

Respect dat jullie dit kunnen!
Alle reacties Link kopieren
Dependance, dat clubhuis is een parenclub , voor heen hadden wij ook alleen auto dates maar sinds we dit ontdekt hebben is het allemaal stuk relaxter .

Mijn date voor de kerst gaat niet door :cry: ik ben dusdanig geblesseerd dat ik even aan huis gekluisterd ben. Hier in de baal modus.
Alle reacties Link kopieren
Goh wat leuk te lezen hoe iedereen het allemaal doet en heeft en beleefd met zijn of haar minnaar.
Ik lees bij een aantal dat de liefde tussen elkaar eerst heel heftig was. In die fase zit ik nog. Hoelang heeft dat dan bij jullie gestuurd? T valt ons beiden op dat het nu al zo lang is dat we ons hier beiden over verbazen.

In parenclubs zijn wij beiden nog nooit geweest en hebben hier geen behoefte aan. Verder huren wij vaak een b&b om een dag of stuk van een dagdeel intiem te zijn met elkaar. Een auto vinden we niet handig en we willen wel graag privé met elkaar zonder dat iemand met ons mee kijkt .
Alle reacties Link kopieren
verwijderd wegens herkenbaarheid
anoniem_373917 wijzigde dit bericht op 07-01-2019 13:33
95.07% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
aangepast
anoniem_379765 wijzigde dit bericht op 03-03-2019 11:43
97.79% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
,.,.,
anoniem_373917 wijzigde dit bericht op 07-01-2019 13:34
99.47% gewijzigd
Welkom Idaho en wat fijn dat jullie op deze manier een open relatie kunnen hebben. Dat zou mijn minnaar ook graag willen, maar zit er waarsch niet in binnen zijn huwelijk.

Wij hebben ook dagelijks contact via chat en videobellen regelmatig als hij in het buitenland zit. Deze gesprekken gaan niet alleen over seks, maar ook meer diepgaand over wat ons bezighoudt etc. en dat vind ik erg prettig!

Tóch, net voor een date kunnen wij elkaar na 2 jaar nog steeds enorm ophitsen en verlangen wij ook echt weer naar ons samenzijn, zelfs als er maar een week tussen heeft gezeten, heerlijk!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven