Minnaar deel 37

20-11-2018 18:26 3018 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 36 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Alle reacties Link kopieren
Rooss, volledig logisch wat je zegt, maar het is net andersom.. als ik me uit zou spreken, zou zijn reactie daarop mijn hart breken (denk ik)..
Tja het is ook nogal warrig allemaal..
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
24-04-2019 15:29

Als je het op deze manier in stand houdt zul je waarschijnlijk merken dat je steeds harder bij hem vandaan beweegt omdat dat dat wat niet uitgesproken is een steeds prominentere plek gaat innemen in je hoofd en systeem.

Dit is zo waar!! Precies ook wat er nu gebeurt
Je weet niet zeker hoe hij reageert. NIVEA he, wat Rooss eerder ook al schreef.
Het staat tussen jullie in, dus ik denk dat je er wel iets mee zult moeten.
Alle reacties Link kopieren
Lisanne804 schreef:
24-04-2019 15:58
Rooss, volledig logisch wat je zegt, maar het is net andersom.. als ik me uit zou spreken, zou zijn reactie daarop mijn hart breken (denk ik)..
Tja het is ook nogal warrig allemaal..
Wil jij toch meer dan hij jou kan geven? Gaat het daarom, of wil je het liever niet delen?

Waarheid is soms hard, maar wel het enige dat je nodig hebt.
Marana-- schreef:
24-04-2019 16:02
Je weet niet zeker hoe hij reageert. NIVEA he, wat Rooss eerder ook al schreef.
Het staat tussen jullie in, dus ik denk dat je er wel iets mee zult moeten.
Dit Lisanne en dat is exact wat ik in mijn laatste post schreef mbt mijn kwetsbaarheid. Het is echt doodeng, maar het lucht zo op. Het niet vertellen verandert namelijk niets aan jouw gevoelens of het issue op zich. Wellicht breekt jouw hart niet door zijn antwoord en zo wel, dan heb je in ieder geval duidelijkheid en hoeft het toch niet meteen over te zijn? Als jullie samen zo sterk zijn, dan is er veel mogelijk, dat ervaar ik nu zowat dagelijks.

En weet je wat ik het meest mooie vind van het feit dat ik mij kwetsbaar heb durven opstellen, dat het daarna alleen maar makkelijker wordt, heel erg fijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk ook dat je het bespreekbaar moet maken. Ik vond dat net het mooie aan mijn relatie met mijn nummer2. Hoe moeilijk ook, alles werd besproken. Ik denk dat ik daarom het nu zo moeilijk heb. Door het feit dat hij dit niet wil bespreken en er dan een plots einde is met allemaal losse eindjes.

Het gaat elke dag wat beter. Ik had tegen mijn man uitgesproken dat ik wat meer aandacht nodig heb. Hij is nu 2 weken weg en hij stuurt berichtjes en belt meermaals per dag. Het is een beetje een vervangdrug. Maar, tuurlijk mis ik mijn maatje.

Ik hoop elķe dag dat hij plots weer opduikt. Ook al weet ik dat die kans onbestaande is. En dan nog, er is te veel gebeurd. Hij heeft me te hard gekwetst.
Alle reacties Link kopieren
Lisanne804 schreef:
24-04-2019 11:27

Ik ben in vertwijfeling.. ik heb gisteren avond een date gehad, maar werd gaandeweg de avond getroffen door negatieve gevoelens waarbij het gevoel voor hem ineens anders was. Waarschijnlijk komt het door een gesprek dat we eerder op de avond hadden. Ik heb niks laten merken en dit 'geparkeerd'.
Ik heb dat vaker als ik met hem ben dat er iets wordt gezegd waar gevoelens en gedachten bij komen ik die tijdelijk parkeer totdat ik alleen ben en het dan pas kan doorvoelen en plaatsen.. Probleem is nu dat ik duidelijk van alles voel maar nu niet lukt te achterhalen wat de aanleiding was. Het voelde vannacht toen ik naar huis reed zelfs of mijn liefde voor hem plotsklaps flink verminderd was.. Dat kan niet zomaar.. Mezelf inmiddels in deze relatie kennende moet ik iets hebben opgemerkt dat mij in negatieve zin behoorlijk geraakt heeft, en dat ik nu tijdelijk geblokkeerd heb..
Ik heb dit vaker gehad bij hem.. verder nog nooit met of bij iemand gehad, waarschijnlijk door de kwetsbaarheid in deze relatie. Herkenbaar voor iemand?
Echt heel herkenbaar Lisanne! Heel vaak tegenaan gelopen na een gesprek dat me raakte (vaak een gesprek waarin mijn angsten werden getriggerd) of een gebeurtenis die me veel deed. Bijv als zijn vrouw in de auto op de terugweg van een fijne dag belde. Dat parkeerde ik dan, maar kwam er keihard uit zodra ik alleen was en het echt bij me binnen kwam. Is je negatieve gevoel al wat weg of sluimert het nog? Dat gevoel is trouwens bij mij een risico voor ruzie, een sarcastische opmerking die voor hem vanuit het niets komt.
A_1980, dus je spreekt af met een man waarvan je weet dat hij getrouwd is, maar je trekt het niet als hij met zijn vrouw aan het praten is? Stel dat ze niet belt op de terugweg, maar dat hij haar pas spreekt als ze thuis zijn, hoe zal hij dan tegen haar doen denk je?


Overigens is het prettig als je niet de hele post van een ander quote. Stel dat Lisanne besluit dat ze dat bericht liever gaat wissen dan is het vervelend dat het nog in jouw quote staat. Quote evt een zinnetje als je ergens specifiek op reageert.
A_1980 schreef:
24-04-2019 17:50
Bijv als zijn vrouw in de auto op de terugweg van een fijne dag belde. Dat parkeerde ik dan, maar kwam er keihard uit zodra ik alleen was en het echt bij me binnen kwam. Dat gevoel is trouwens bij mij een risico voor ruzie, een sarcastische opmerking die voor hem vanuit het niets komt.

Is dat dan te confronterend voor je, dat zn vrouw belt?

En is dat dan serieus een risico voor ruzie of sarcastische opmerking, ik begrijp dat niet. Juist dan stoot je hem van je af en dat lijkt mij niet de bedoeling, toch? Hij slaapt naast haar en wellicht niet met zijn handen boven de dekens, daar zul je op de eea manier toch mee moeten dealen.
Zo, even een paar dagen niet lezen en we zijn pagina's verder!
Lisanne, het klopt dat ik met mijn vorige minnaar praat over de invulling om het samen weer op te pakken.
Ik hoop dat jij je minnaar kan/durft te vertellen waar je mee zit zodat datgene niet tussen jullie in blijft staan.

A1980, jullie willen toch samen verder? Hebben jullie al een goed gesprek gehad over hoe en wanneer verder omdat jullie het eerst tegelijk zouden gaan vertellen aan jullie partners?
Dat wat jij zegt van het bellen heb ik ook nog een situatie van in het hoofd. Minnaar zijn vrouw belde om iets en toen viel hij haar na dat gesprek af, hij noemde haar zelfs een kutwijf. Opzich snapte ik zijn reactie op dat moment wel, maar dat vond ik wel een domper, want ik vind dat je iedereen met respect moet behandelen en al helemaal je vrouw. Dat heb ik hem toen ook aangegeven.
Wij praten/praatten nooit zo vaak over gevoelens, maar ik zal nooit over mijn man klagen bij mijn minnaar, eigenlijk zorg ik dat hij geen onderwerp van gesprek is.

Vraag aan iedereen; praten jullie met je minnaar over je partner?
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reacties, jullie hebben gelijk..
Ik moet t bespreekbaar maken... hoe moeilijk ook.
Ik had eerder bedacht af te spreken bepaalde gespreksonderwerpen te mijden, maar dan nog blijft dit in de lucht hangen en gaat het wringen en tussen ons in staan...maar wat voelt het kwetsbaar en wat vrees ik voor de reactie..

Marana Dixi en Lois jullie hebben gelijk hoor, ik kan het niet invullen, hoewel ik ervoor vrees.. Het ergste wat kan gebeuren is pijn en hem te verliezen, maar so be it.. dan weet ik in elk geval waar ik aan toen ben, zo doormodderen gaat mij/ ons ook niet helpen..

Nevergiveup.. mooi gesproken, ' de waarheid...'. En oh zo waar..
Nee het is niet zo dat ik meer van hem wil, al kun je het wel in die richting zoeken, maar het heeft niets met meer te maken.. wat het precies is vind ik lastig hier te uiten.

A, ik begrijp je met triggers en gevoeligheden die er dan later uitkomen. Ik heb dat heel erg.. nr 2 is inmiddels gewend dat er achteraf nog wel eens iets naar voren kan komen en maakt er zelfs grappen over, ik vind t eigenlijk heel vervelend omdat hij dan na een leuk samenzijn wordt teruggeworpen. Niet aangeven is geen optie omdat t dan gaat knagen.

Ik ga hem als lukt vanavond vertellen. Hoop dat t niet verkeerd uitpakt.
Dapper dat je het direct gaat doen Lisanne, succes!
Alle reacties Link kopieren
Lisanne, ik begrijp dat je de inhoud van het gevoelige onderwerp niet bespreekbaar wil maken hier maar ik vraag me af wat er niet bespreekbaar zou zijn met jou maatje waar je zo intensief contact mee hebt. Hopelijk pakt het goed uit en loopt het met een sisser af. Vaak worden onzekerheden veel groter gemaakt in je hoofd dan ze in werkelijkheid zijn.
Alle reacties Link kopieren
Marana-- schreef:
24-04-2019 17:54
A_1980, dus je spreekt af met een man waarvan je weet dat hij getrouwd is, maar je trekt het niet als hij met zijn vrouw aan het praten is? Stel dat ze niet belt op de terugweg, maar dat hij haar pas spreekt als ze thuis zijn, hoe zal hij dan tegen haar doen denk je?


Overigens is het prettig als je niet de hele post van een ander quote. Stel dat Lisanne besluit dat ze dat bericht liever gaat wissen dan is het vervelend dat het nog in jouw quote staat. Quote evt een zinnetje als je ergens specifiek op reageert.
Wil ik wel doen maar weet niet hoe. Tips graag
Alle reacties Link kopieren
depten schreef:
24-04-2019 19:56
Wil ik wel doen maar weet niet hoe. Tips graag
Een post deels quoten bedoel je?
Dan ga je in de quote van de ander staan (dus na het laatste ] IN de quote ) en dan delete je het stuk dat je niet wilt quoten door een stuk te selecteren en te deleten of door de backstage toets te gebruiken.
...
Alle reacties Link kopieren
Succes Lisanne, ik hoop dat hij goed reageert!
...
Alle reacties Link kopieren
loisnvt schreef:
24-04-2019 11:20
@depten

Serieus, ik krijg een brok in mijn keel als ik hoor dat je man niet opgewonden van je raakt, niet van kussen houdt en beffen vies vindt. Dat hij je zo vaak heeft afgewezen en wat dit met jou heeft gedaan. Oké, jij zal echt wel je redenen hebben om bij hem te willen blijven, maar ik vind het nogal een opoffering hoor.

Ik denk niet dat ik het zou kunnen, dat ik de prijs echt te hoog vind om me nooit begeerd of geliefd te voelen door mijn partner voor de rest van mijn leven. Hij wil wél getroost worden, terwijl hij jou niets geeft, echt respect dat je het kan opbrengen!
Ik weet het.. te triest gewoon en het heeft mij verschrikkelijk kwetsbaar gemaakt. Het is geen kwade wil van hem maar hij begrijpt het gewoon niet hoe hij me er mee raakt. Hij blokt het weg en doet dan net alsof het er niet is.
Als ik puur voor mezelf zou kiezen was ik al 100 x weggeweest bij hem maar ik leef niet alleen voor mijn eigen geluk.
Inmiddels wordt de opoffering te groot en zijn er steeds vaker momenten dat ik zijn aanrakingen niet goed verdraag en afkeer voel van zijn troost zoeken. Hierover ben ik in gesprek met mijn psycholoog. Ik moest van heel ver komen omdat ik gewoonweg niet wil scheiden maar voel steeds meer dat dat moment wel gaat komen.
Alle reacties Link kopieren
nevergiveup-_- schreef:
24-04-2019 13:05
@depten, jeetje wat een verhaal! Maakt het wel duidelijker maar niet minder klote.
Heeft jouw man dit altijd al zo erg gehad? Of is er een keer iets voorgevallen dat het “ineens” zo is?

Moet zeggen dat ik bij mijn laatste lange relatie hetzelfde had. Werd niet meer opgewonden van hem, maar knuffelen etc vond ik fijn (dus de aandacht en intimiteit).. terwijl ik echt een vrouw ben die vreselijk van seks houdt.
Blijkbaar was mijn gevoel niet meer sterk genoeg, door eerdere gebeurtenissen in die relatie. En als mijn gevoel niet enigzins meespeelt tijdens seks, kan ik het niet meer. Misschien heeft jouw man dat ook in die vorm?

Gelukkig kan je via / met jouw minnaar jouw eigenwaarde krijgen en behouden. Maar dat dan toch die schuldgevoelens omhoog komen.. hoe zwaar weegt dat tegen elkaar op?
Er zijn een paar momenten geweest waarop mijn schuldgevoel maar ook de angst dat het uit zou komen, te groot werd en met die reden heb ik mijn relatie met minnaar 2 x proberen te stoppen ( nadat ik er in eerste instantie giga tegen gevochten heb om het gevoel toe te laten)
Helaas, het gevoel van begeerte won het steeds dat ik het risico dat het uitkomt, eigenlijk op de koop toe neem.
Mijn man heeft nooit een hoog libido gehad en wil alleen ochtend seks hebben (als hij al zin heeft) en kon nooit vaker dan 1x per week.
Ik ben gewoon heel naïef en dom geweest omdat ik teveel van mezelf uitga. Ik snap de mensen die egoïstisch zijn en het een ander niet naar de zin willen maken, gewoon niet en heb het niet willen zien hoe beschadigd deze man eigenlijk is.
Daarbij ben ik eigenwijs en wil ik alleen een man die mij ook wil. Als ik mijn man echt zou opdragen om mij te beffen omdat ik het zou willen voelen, zou hij het wel een xtje doen ( alsof hij zelf ook niet oo het idee komt ofzo) maar ik wil een man die het uit vrije wil heel graag doet anders kan ik totaal niet genieten.
Haha heb ik ff geluk met mijn minnaar. :cheer2:
Alle reacties Link kopieren
Depten wat een heftig verhaal.. zo te lezen weet je inmiddels al een aantal weken heel goed wat je wilt, maar waar wacht je nog op?

Wiekjes, ja ik bespreek vrijj veel over partner met nr 2. Andersom vrijwel niet, en ook over zijn partner wordt wel eens gesproken.

Het gesprek gisteren liep niet goed, ligt aan mij, ik klapte voortdurend dicht en het lukte me niet om duidelijk te zijn.. hij heeft wel begrepen waar ik ongeveer mee zit.. maar niet helemaal omdat ik maar om de kern heen bleef draaien en niet rechtuit kan zeggen wat er is uit angst. Uiteindelijk zijn we gaan slapen omdat t te laat werd. Mijn gevoel zit nog steeds niet goed maar ik durf het niet eens meer te benoemen omdat ik bang ben dat hij denkt ' daar komt ze weer' . Ik weet het , dat is invullen.. ik baal van die zwakte van mezelf, van hoe dit nu loopt en de impact, het meest baal ik ervan hoe dit voor hem moet zijn. ik zit aardig in de knoop met mijn gevoel en weet niet hoe op te lossen en ben aardig destructief bezig. De drempel opnieuw het gesprek aan te gaan is verhoogd. Het schept afstand. Ik baal ervan.
Alle reacties Link kopieren
Wat jammer Lisanne en wat een onbevredigd gevoel moet dat geven. Denk je dat je het per geschreven woord misschien beter/makkelijker kunt verwoorden? Je kunt hem natuurlijk altijd een brief schrijven en die geven wanneer je samen bent. Dat opent misschien heel zuiver het gesprek.

Wiekjes, mijn partner/gezin zijn altijd wel gespreksonderwerp geweest maar niet heel uitgebreid. Ik zag daar ook het nut niet zo van in, had niet de behoefte om veel tijd te spenderen aan het uitwisselen over mijn brave leven, dat deed ik dan toch meer met mijn moeder en vriendinnen/medemoeders.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nu inderdaad aangegeven een mail te gaan schrijven, dat werkt misschien beter.
Wiekjes schreef:
24-04-2019 18:36

Vraag aan iedereen; praten jullie met je minnaar over je partner?
Mijn minnaar praat weleens over zijn partner met mij, nou ja, meer over zijn huwelijk in het algemeen. Hij spreekt heel positief over haar, het is duidelijk dat hij heel veel van haar houdt en gelukkig is met haar, behalve het aspect ‘intimiteit en seks’. Ik vraag hem ook weleens naar bepaalde dingen en krijg daar altijd wel een eerlijk antwoord op. Niets is bij ons eigenlijk onbespreekbaar.
Lisanne804 schreef:
25-04-2019 10:17
Ik heb nu inderdaad aangegeven een mail te gaan schrijven, dat werkt misschien beter.

Goed idee Lisanne, want nu het verhaal niet tot in de kern is uitgesproken geeft dat ook ruis en dat is jammer, zowel voor jou als voor hem.

Succes!
Alle reacties Link kopieren
Wow wat wordt er veel geschreven, heel fijn en waardevol om te lezen.

Ik vroeg me af hoe jullie omgaan met sex met je eigen partner? Is dat veranderd sinds je een minnaar hebt, wat doet dat met je gevoel?
Mereltje191 schreef:
25-04-2019 13:16

Ik vroeg me af hoe jullie omgaan met sex met je eigen partner? Is dat veranderd sinds je een minnaar hebt, wat doet dat met je gevoel?
Deze vraag heb ik uiteraard ook weleens gesteld aan mijn minnaar ;-)

Hij zei dat er niet veel is veranderd, maar dat komt waarschijnlijk doordat de seks sowieso al niet veel voorstelde. Hij denkt eerder dat het positief uitpakt voor zijn vrouw, er ligt minder druk op vanuit hem. De frequentie is nl nog steeds hetzelfde, zo eens per 2 weken een kwartier hetzelfde riedeltje afwerken. En dan nóg heeft hij het gevoel dat ze het meer voor hem doet dan voor zichzelf. Hij heeft er al heel wat gesprekken over gevoerd, maar voor haar is het goed zoals het nu is zegt ze steeds.

En zoals hij zelf zegt, hij mist vooral het gevoel van zich begeerd voelen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven