Minnaar deel 38

08-06-2019 14:57 3001 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 37 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Roos, super goed plan! Thanks!
Alle reacties Link kopieren
Wiekjes schreef:
22-10-2019 00:04
Ja Rooss, dat is wat ik een aantal pagina's terug zei. In openingspost terug verwijzen en ik laatste post ook naar volgende deel. Dan blijft alles vindbaar!
Liever niet in de OP, dan wordt die post zo enorm groot. Liever in post1 ná de OP.
In de laatste post verwijzen naar het volgende deel is niet nodig. Het gesloten deel zakt in no time naar beneden en als je een béétje oplet als we op pag 121 zitten weet je dat er een vers deel komt ;-)
...
Alle reacties Link kopieren
HoesjeBoesje schreef:
21-10-2019 23:58

Ik ben minder actief, maar wil best een nieuw topic openen morgen, deze is bijna vol. Als iemand anders zich geroepen voelt mag dat zeker :A:

Ik tel af, bijna date weer met M. Hier nog geen afscheid, t is nog te fijn.
Deal!
Zou je dan in post 1 de links van marana willen zetten samen met het vers gesloten deel? Dan blijven we up to date!

Fijn dat het nog zo fijn is tussen jou en M. Je had een poosje geleden ook even een flirt toch?
...
Hij mailde. Laten we hem maar de zwemmer noemen (speelt waterpolo, die schouders :flirting: maar doe ik straks weg wegens herkenning)
Een mail zoals we er honderden verstuurden. En hij sluit af met dat het onverdraaglijk is niet te weten hoe het met me gaat na meer dan een jaar bijna letterlijk elke seconde te weten waar ik mee bezig was.

Ik vind dat ook onverdraaglijk eigenlijk en ben stiekem blij met nieuws.
Maar ik moet op mijn handen zitten he?

#Whatwouldloisdo?
anoniem_63d26b421e129 wijzigde dit bericht op 22-10-2019 08:51
Reden: Onvolledig
11.40% gewijzigd
Wizze wat een mooi verhaal van jullie. Maar ook hartverscheurend, ik leefde helemaal met je mee tijdens het lezen. En wat fijn dat jullie samen nu zo gelukkig zijn! Het kan dus wel!!

Oliviaaaaa, aan de ene kant fijn dat je iets gehoord hebt van de zwemmer. Wat zou je hem willen zeggen, wat hem en jou helpt in dit proces?! Moeilijk hoor...

Enne ik weer even niet meer wie me een powervrouw noemde, maar neem dat maar even terug! Gisteren heb ik toch De Marmot gebeld, was weer fijn om te kletsen. Hij gaat misschien tijdelijk even in zijn oude huis wonen, tot hij iets anders heeft. Zijn ex woont daar ook nog, en hoewel dat hier thuis ook zo is en prima gaat zonder broeierige nachten, deed het me toch wat.
Verder nog gevraagd of hij morgen mijn spullen terug kan geven, aangezien ik toch om de hoek ben. Hij gaf aan dat hij het moeilijk vindt, lastig. Is onder andere bang voor drama van mijn kant.

Ik geef ‘m wel een high-five mocht ik ‘m vandaag onverhoopt toch zien :high5: i.p.v. een knuffel dan Haha.

Heb er ondertussen wel mooi een hele nacht van wakker gelegen, dus straks ook nog eens als een wrak naar sollicitatiegesprek :facepalm:
anoniem_387066 wijzigde dit bericht op 22-10-2019 09:00
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Olivia je moet niks, alleen doen wat voor jou het beste voelt.

Als ik mezelf even in de schoenen van de zwemmer plaats zou ik het wel fijn vinden om een reactie te krijgen.
Ik weet niet of er toespelingen zijn gemaakt in de mail, zo ja daar misschien niet op in gaan.
Maar je kan hem toch zeggen dat je hem ook mist, maar dat dit nu de weg is die je moet bewandelen.
Hoesje en Wiekjes, wat fijn! Leuk om af te kunnen tellen :hyper:
Alle reacties Link kopieren
Boven dus ook gezwicht gisteravond....Ik ook...
Alleen heb ik al mijn verdriet laten gaan aan de telefoon. Ik ben nog niet klaar voor de koetjes en kalfjes praat.

Het elkaar schoppen heeft niet echt gewerkt he :facepalm:
Nee... maar zo herkenbaar!
Wij hadden plezier aan de telefoon. Appjes is niet goed bij ons, maar bellen is fijn. Dan kunnen we praten en lachen. Zonder drama

Ik wil hem gewoon zo graag nog een keer zien, even in zijn ogen kijkenden gewoon goed afscheid nemen i.p.v. hoe het nu is gegaan. En ik snap zijn angst ook wel voor drama. Kan hij er nu niet bij hebben en diep in mijn hart weet ik ook niet goed of ik het al dramaloos kan, hem zien. De Marmot heeft dus een punt...
oliviaaaaaaa schreef:
22-10-2019 08:45
#Whatwouldloisdo?
Ach Olivia, wat een lief berichtje van je minnaar!

Weet je, het is zo moeilijk om hier niet op te reageren, weet er alles van. Ik merk dat ik afgelopen weekend vooral bij mezelf heb afgevraagd wat het mij zou opleveren als ik wél met hem had afgesproken. Natuurlijk wilde ik hem heel graag zien, voelen etc en dan hadden we weer het behang van de muur gesekst. Maar in the end zou het mij wellicht meer verdriet hebben gegeven dan plezier en dát heeft mij doen besluiten hem niet te willen zien.

Vwb jouw situatie: in hoeverre belemmert hij jouw eventuele inspanning je huwelijk te fixen? Hoe graag wil jij je huwelijk redden en waarom? Is het alleen omdat het zo hoort of is het echt omdat je denkt dat de liefde voor je man weer kan terugkomen, ik bedoel, hoe realistisch is dat? Dit laatste vraag ik, omdat ik denk dat dit van doorslaggevend is voor het slagen van je huwelijk en daarmee het definitief afscheid kunnen nemen van je minnaar. Ik denk (maar dat is mijn aanname) dat je altijd stiekem wel weet wat de kans van slagen is, als je het maar aan jezelf durft te bekennen. Hoe vaak heeft bijv Gea niet geschreven dat scheiden geen optie was en kijk hoe dat is gelopen. Door dit zo vaak uit te spreken wil nog niet zeggen dat het waarheid is.

Ik weet nu, na 8 weken minnaar niet te hebben gezien en 7 weken radiostilte, dat het echt makkelijker wordt. Het gemis is er wel, maar het is behapbaar. Ik heb het altijd zonder hem gedaan, dus dat kan ik in de toekomst ook als het gemis gaat afzwakken. Het kost gewoon even wat tijd en die tijd daar moet ik doorheen, hoe moeilijk ook soms.

Ik kan je dus helaas geen advies geven, alleen hoe ik eea overdenk. Blijf vooral eerlijk naar jezelf, dat is eigenlijk het advies wat ik je kan geven.

:hug:
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
22-10-2019 08:20
Deal!
Zou je dan in post 1 de links van marana willen zetten samen met het vers gesloten deel? Dan blijven we up to date!

Fijn dat het nog zo fijn is tussen jou en M. Je had een poosje geleden ook even een flirt toch?
Ga ik vanmiddag/avond even doen, zonder hyper herfstvakantie kind om me heen :cheer2:

Ja, die flirt... Heeft me even gekost mn verlangen uit te schakelen, vind t een heerlijke man, maar te dicht bij. Woont hemelsbreed 100 meter bij me vandaan, dat kan niet anders dan misgaan, en dat lijkt me verschrikkelijk in zo'n klein dorp.
Zie hem over twee week weer op een feestje, vaak fietsen we samen terug, nu maar even anderen zoeken om mee te fietsen, zie dat al helemaal mis gaan, aangeschoten in een donker bos samen...

M doet laatste maanden hard z'n best om vaker te daten, heeft wel weer een keer moeten afzeggen ivm ziekenhuis bezoek van zn moeder. Heb er zo wel rust en vrede mee, al heb ik uiteraard vaker zin in hem. Maar t is wat t is, verander ik niets aan, en geniet van M wanneer t wel kan.

En verder praten vriend en ik nu eindelijk gewoon over wat we willen. Gaat dus best heel kalm en normaal hier o_o
Alle reacties Link kopieren
Succes met je sollicitatie BO!!
Roos we bespreken idd wel zijn wel en wee met vrouw . Maar op dit moment trek ik dat dus niet meer, aangezien het voor mij lastig is, de ene keer gaat het goed de andere keer is het drama. Dan krijg ik weer hoop.
Ze zijn nu in het stadium dat ze on speaking terms zijn, maar geen idee hebben of de liefde terugkomt. Dat is er bij hem nu niet/weinig.
Ik denk idd dat het ook niet helemaal eerlijk is om therapie te hebben etc en ook met je minnares nog altijd een kort lijntje hebt.

De laatste lange date is denk nu 3 maanden geleden. En tussendoor elkaar een keer snel even gezien. Dit omdat het niet meer te doen is en minnaar zwaar verdacht is. ( ook wij zijn weleens door het oog van de naald gekropen ). Ik wil dus geen risico meer lopen.
Dus ik wil niet meer stiekem doen, want ik weet dat het een kwestie van tijd is dat het dan ontploft. Ik wil niet verder als dat moment er is. Dan is het voor ons allemaal een bak ellende.
Hij zou dus nog liever betrapt worden dan dat hij de keuze maakt om zonder mij verder te gaan. Dus ik heb heel bewust de frequentie teruggeschroefd voor ons beider ‘veiligheid’. En om hem ook de kans te geven thuis.
Wizze wat een verhaal! En wat heb jij een hoop moeten doorstaan!
Maar nu wel happy met jouw man!!
Alle reacties Link kopieren
Boven, ja succes met je sollicitatie!!!

Hoesje fijn dat alles lekker kalm is en loopt zoals het loopt. En vooral fijn dat man en jij elkaar meer hebben gevonden, dat is wel anders geweest toch?

Ik twijfel of ik een brief ga schrijven...
Misschien gewoon doen en dan kan ik altijd nog bedenken of ik hem stuur of iets dergelijks. Al is het alleen maar van me afschrijven.
Ik wil ook geen drama weer, maar vind ook niet perse dat hij mijn verdriet niet hoeft te zien. Maar in the end hoe het ook loopt is hij heel belangrijk voor me geweest en heeft me heel veel gegeven en andersom heb ik hem heel veel gegeven en dat is wat het belangrijkste is.
Hij voelt ook niet alleen als liefde....Hij is de eerste persoon bij wie ik helemaal mezelf kan zijn, bij wie ik alles durf te bespreken, bij wie ik een open boek ben. En ik ben echt een gesloten musje en het is zo fijn om iemand te hebben bij wie ik volledig kan zijn wie ik ben en kan zeggen wat er in mij omgaat.

Ben bang dat ik dat nooit meer zo ga ervaren. Maar dat is een stomme gedachte waarschijnlijk. :facepalm:
Zeker als ik jullie moet geloven dat de volgende vaak nog leuker is :yum:
Alle reacties Link kopieren
Olivia, ik las hierboven dat jij soms twijfels hebt over wel en niet vertellen aan je man.

Onze relatietherapeute wilde dat ik ex vertelde over minnaar, om zo de ‘lege bladzijdes te in vullen zodat wij ons boek samen zouden kunnen (her)schrijven’ voor hem. Ik heb dat niet willen doen – misschien was het voor mij een verlichting en opluchting geweest om eindelijk eerlijk te zijn, die schone lei. Alles te kunnen zeggen.

Ik was bang dat ik mijn ex hiermee zou slopen. Zo veel geheimen, zoveel bedrog. Hij zou mij ook niet meer anders kunnen zien. en het is zo moeilijk uit teleggen, het wordt zo snel plat en goedkoop.

Ik denk dat het voor hem toen en nu nog steeds te heftig nieuws geweest was. Ik gunde het hem niet, ook nog eens. Hij wist dat ik verliefd was op de Grote Man, dat heb ik wel verteld, we hebben het er veel over gehad. Maar dat wij elkaar zagen, en wanneer, laat staan hoe. Soms is onwetendheid denk ik beter. En ik vond haar een hut.

Visje: Ja. Heel. Hij zorgt voor veel extra geluk in mijn leven. Dat is heel mooi.
Het was al met al geen makkelijk dagtripje. Als ik nu terugkijkt en soms nog kort de stress herbeleef kan ik me niet voorstellen dat ik dat zolang heb kunnen volhouden. Het was zeker geen gezonde periode, en mijn schuldgevoel naar ex en kinderen heb ik pas een paar jaar echt achter me gelaten. Mijn kinderen kregen in die tijd te weinig aandacht, ik was eigenlijk niet echt aanwezig, vaak geprikkeld, gedroeg me als een verslaafde. Niet iets om trots op te zijn.
dank jullie allemaal om mee te denken en de goede vragen te stellen!

Lois, op vandaag geloof ik niet dat mijn huwelijk ooit perfect kan worden.
We staan mijlenver af van elkaar. Misschien misten een aantal onder jullie het, ik denk dat ik heel veel wiste, maar deze zomer deed mijn man een zelfmoordpoging out of the blue voor iedereen die dicht bij hem staat.
Hij kan tot op vandaag niet precies aangeven waarom en wat hem daartoe bracht en of dat gevoel er nu nog is, hij kan er met mij zelfs niet over praten.
Dat alleen is genoeg om te beseffen voor mij dat dat nooit nog genoeg zal zijn. Ik ben emotioneel, ik voel heel hard en ik heb niet genoeg aan een relatie als mijn partner niet open kan zijn naar mij.

Tegelijk wil ik het wel nog proberen. Ik wil hem dat uitleggen, hem een kans geven om dat ook te proberen. Hij is ziek, en ik kan nu niet zomaar wegstappen, dat gaat ook in tegen wie ik ben en wat ik hem beloofde.

Bovendien vind ik hem een fijn mens, een heel goede vader, interessant en leuk. We hadden een fijn leven samen. Ik wil dat ook niet opbreken, ook niet voor mijn kinderen. Ik wil hen niet moeten missen, wil ook niet dat ze telkens 1 van ons moeten missen, als ik nu al zie wat dat met hen doet dat hij enkel in het weekend komt...

Dus als ik heel eerlijk ben met mezelf, denk ik dat ik nog een paar jaar verder doe, voor de kinderen ook vooral, om dan uiteindelijk, als ze op eigen benen staan weg te gaan. Ik wil dat dan wel echt doen, echt proberen, misschien ook omdat ik hoop dat ook mijn man tot de conclusie komt dat we beter af zijn zonder elkaar?

En dat antwoorden naar de zwemmer, ik weet dat ik dat ga doen. Wat ik daar uit haal, weinig waarschijnlijk en ik ga ook aangeven dat ik echt afstand nodig heb. Maar ik kan hem niet laten hangen.

Als ik dat zo herlees, heb ik toch een zwaar nightingale complex. Ik moet daar maar eens mee aan de slag vrees ik. :sigh:

Wizze: dank je, ik hoop ook echt dat ik het hem niet moet zeggen. hij zou het ook nooit snappen en het zou hem heel veel verdriet doen.
Soumis, ik snap dat je wil aangeven hoe jij je voelt, ik wilde ook dat dat heel duidelijk is. Dat maakt het ook niet makkelijker natuurlijk. En ik snap zo hard wat je angst is. Ik heb diezelfde. Dat ik hem nu laat gaan, de perfecte man die mij zo goed aanvoelt en mij zo goed kent. En dat ik daar later spijt van ga hebben.
Ondersteboven: succes met je sollicitatie. En of jullie elkaar nu moeten zien of niet kan ik zo niet beoordelen. ik kon zelf geen drama aan, vandaar dat ik geen afscheidsdate wilde vorige week. Ik zou zo weer om geweest zijn en dat is ook niet eerlijk.
Hoesje en Wiekjes, geniet van jullie date
Visje: knuffel, jij moet ook moeilijke knopen doorhakken.
Pluisje, lukt het afstand houden? Hebben jullie elkaar gisteren gezien?
Alle reacties Link kopieren
Wizze, fijn dat het zo is gelopen bij jullie, niet vanzelfsprekend allemaal.

Ondersteboven, je kunt het. We hebben allemaal een zwak momentje. Succes bij je sollicitatie gesprek.

Olivia sterkte, niet makkelijk de situatie waar je in zit.

Dames die komende tijd een date hebben, geniet er van.

Hier vakantie, dus zien elkaar een weekje niet. En na alles is dat ook goed. Even rust
Passi, het is makkelijker als er een reden is he, waarom je elkaar niet kan zien? Ik vond dat ook niet moeilijk als hij op reis was. En nu.....
Alle reacties Link kopieren
Olivia, ik weet wanneer ik hem weer kan zien. Wellicht is dat de rust en die jij voorheen ook had. Wetend na zijn reis dat jullie elkaar zouden zien.

En nu is dat anders bij jullie, gezien je situatie wat ik heel goed snap. Maar dat haalt het gemis niet weg, je zit in een enorm moeilijke situatie. :hug:
Oohh Roos jij bedoelde alle links en 1 maar 1 per topic, ja logisch dat het dan een hele lange post wordt. Dan helemaal eens met je voorstel.

Ondersteboven, ik noemde je een powervrouw maar dat ben je nog steeds hoor, ondanks dat je hem gisteren gecontact hebt.
Veel succes met je sollicitatie!

Lois wat stel jij goede vragen! Je zet mij hierdoor ook weer aan het denken.
Alle reacties Link kopieren
Ik blijf erbij, een berichtje sturen, even bellen of een mailtje rammelen is écht niet zo erg. Vaak kost niet reageren stukken meer energie dan wél reageren, dat negeren, daar gaat pas veel energie naartoe.
Ik heb buren die mij wisselend wel of niet groeten, afhankelijk van het weer, mijn kleur spijkerbroek of hoe hun pet staat maar ik groet gewoon altijd, dat kost mij bakken minder energie dan heel bewust niet groeten en wegkijken.
En natuurlijk mag je hem laten weten dat je verdriet hebt, dat je aan hem denkt, dat je het ook zwaar kalote vindt dat je niet meer op de hoogte bent van zijn dagelijkse doen. Als je maar geen verwachtingen hebt!

BO, drama maken of laten is een besluit, het is niet dat het je overkomt. Natuurlijk kun je even overmand worden door emoties en huilen mag ook best, dat is niet per definitie drama. Boosheid, hysterie, gooien met kopjes en deuren, dat kun je best laten als je je er wat van bewust bent.
Ik vind het best naar dat dinges je nu niet wil zien vanwege angst voor drama.
...
Alle reacties Link kopieren
Hoes, dat klinkt best goed allemaal. Is de seks thuis nu ook beter/frequenter? En zouden jullie geen open relatie beginnen? Zijn daar al stappen in gezet?
...
Rooss: zo denk ik er ook over. Maar goed, het komt vanzelf wel
Alle reacties Link kopieren
Deel 39 is geopend dames, kunnen we weer eindeloos verder bakkeleien over wat wijsheid is en wat niet :thumbsup:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven